6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj maminky!!
Jani, Jonákovi jablko a jiné ovoce kromě banánů ze začátku taky vůbec nechutnalo...dělal u toho ílené obličeje, jakobych mu do toho dala citron . Jediné, co jedl, tak banán...začla jsem mu to do banánku přimíchávat a u sní i samotné celé jablíčko, ale stále to není ono...zelenina a banán je favorit ovoce má výraznějí chu, tak si na to děti musí zvyknout...jinak já zatím krmím kadý den nějakým mixem zeleniny (mrkev, cuketa, brambora, brokolice, petrel, penát, dýně) a někdy jedno mlíko nahradím ovocem, večer rýovou kai...s masem chci začít někdyv průběhu tohoto měsíce...
Zzan, Jonáek taky nic zatím kromě přetáčení neumí, ale hlavně umí to, co teď v 6. měsíci má ,tak u to neřeím...není kam spěchat, vak mě Lul, pěkně uklidnila, hlavně e jsou miminka zdravá...oni to doenou....a sezení u větiny dětí přijde a v 8-10 měsíci, jak se naučí na kolínka...málo dětí (jen ty nejikovnějí, třeba Lusinčina Týnka ) si opravdu sedne v 6.tém měsíci...
Zoubky taky zatím nic...
Není tady