27. února : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 27. února : Jednoduchá kefírová buchta na plech. Rychlý recept zcela bez vajec! 21. února : Jak vyuít skořápky z vlaských ořechů? Odvar z nich dodá chybějící jód a pomůe i s kalem |
|
|
Já u nevím co s ní, dceři je 16. let. Vdycky na 14 dní chodí s hodným klukem a pak se na něj vykale kvůli nějakému floutkovi, kterému jde jen o sex ( spí jen řečičky). Vydrí to 3 dny a zase si najde hodného a tak dokola. Kdy jí vysvětluju, e těm hodným ubliuje, tak se směje, a mě to stojí moc sil, abych jí jednu nevyila.
U nás se tak nikdo nechoval a já mám strach, abych jí nějakýma zákazama (disko, kamarádky) spí nezatvrdila. Nemáte někdo nějakou radu?
Není tady
No jak to tak ctu, tak na disko bych ji radsi nepoustela a dohlidla na to, at bere antikoncepci. Mozna se nudi a potrebuje pridat doma vic prace.
Není tady
Májino - já nevím, ale mě přijde e za 14 dnů se nedá ani stihnout moc chodit, spí se jen oukávaj.
A ona si je bere domů, nebo jak pozná e tenhle je hodný, tenhle ne.
Antikoncepce je určitě na místě. A já osobně bych se jí do toho nepletla, at poznává jaký jsou dneska kluci. Proč se zamilovat a okusit jen jednoho.
A ty jí chce zakazovat disco,kamarádky kvůli tomu, e střídá kluky?
Nejde spí o to, e s těma klukama spí kamarádí?
Není tady
Díky za odpovědi, víc práce a zodpovědnosti jí přidám určitě. Kluky větinou trochu znám, nebo poznám, kdy pro ni chodí domů. O to je mi hůř, kdy se k nim potom chová hnusně. ( Například jsem byla svědkem toho, jak se schválně začala líbat s druhým, kdy věděla e přijde "dolejzat" ten první. - Vynadala jsem jí, e mi dělá ostudu u baráku, tak teď to řeí mimo a bohuel i ve kole) O sex tu doufám nejde, ale fakt nevím, jak jí domluvit.....
Není tady
Maji - třeba fakt dolejzal a nevěděla, jak mu to má u jasně říct, proto ten polibek od druhého.
Já nevím, asi bych se snaila se s ní o tom pokecat, jaký má k tomu důvody, jestli to dělá aby byla zajímavá, nebo proč. Taky bych jí řekla, e se mi to nelíbí, ale nemá cenu nadávat, protoe to s ní nehne. Spí se jí sna v klidu vysvětli, jaký má z toho pocit ty. Taky nezapomen, e za nás byla jiná doba, ted to třeba dělaj vechny holky takhle. Tak to okoukává. Já vím, to není omluvitelný.
Mám kluka 16ti-letého a ten taky kadý týden chodí s jinou. Neřeím to. Jen jednou byl zamilovaný - to si o ní chtěl se mnou pořád povídat.
Není tady
Ach jo, chtěla bych to brát taky s takovým náhledem............No musím se s tím smířit, já si s ní teď nemám anci popovídat, spí se mi vyhýbá, konverzace na 0. e mi to vadí ví, nic s tím nedělá, pokračuje si ve svém. Asi jí baví ubliovat, rozhodně jí v tom podporuje její "neatraktivní" kamarádka, slyet je jak si volaj je opravdu trest za moje hříchy! Jsem smutná.
Není tady
Maji - určitě v tom má prsty i kámoka. I kdy, kadý zodpovídá za svoje činy. Ale jsou to telecí léta. Hele, ví co se říká, co tě nezabije, to tě posílí. A jsou v ivotě horí věci.
Nebuď smutná.
Není tady
Majino, z toho holka vyroste, postupně dospěje a a se jednou opravdově zamiluje zjistí jak byla bláhová, zlá a vlastně hloupá...
Vím o čem mluvím....
Já to takhle dělala od svých 14 let, kadý týden jinej kluk, kadá diskotéka nová známost, iroko daleko se o mě mluvilo jakápak já jsem svině na kluky , pěkná coura a kdo ví co... Jen já sama vím, e těch klůlk bylo desítky, a to moná jetě ubírám, fakt jsem byla hrozné kvítko, v patnácti jsem la v pátek do koly a pak se vrátila domů a v pondělí ze koly - dokázala jsem celý víkend propařit, a přitom, věřtě nevěřte jsem nikdy s ádným klukem nespala, občas si dala skleničku, ale ani drogám nikdy nepropadla a dokonce vystudovala jsem s vyznamenáním. Kdy lo do tuhýho a kdy jsem věděla, e on není ten, kterého miluji, tak jsem ucukla , ale kluci si pak stejně vymýleli, e mne měli a pod. jen já sama vím, e jsem vlastně o panenství přila skoro a v 17 letech - a přesto jsem byla pro celé okolí !!!! A od 17 a něco jsem vydrela ve vztahu 10 let, a na druhou stranu, jsem vybouřená a nemám potřebu někomu zahýbat, chodit po diskotékách (ikdy ve 32 bych tam byla jako vykopávka
)Majino, věř svý dceři - sama si uvědomí, e dělá chybu a neubliuje jen okolí, ale i sobě !!!!
nyní kdy koukám na puberáky v busu a okolí, chytám se za hlavu a tie se modlím, aby mi to dcera nevrátila
Upravil(a) tes1 (4. 12. 2009 18:09)
Není tady
To bude v pohodě ... v osumnácti ji to určitě přejde . Věř mi
Není tady
Upravil(a) Peetty (20. 1. 2010 4:44)
Není tady
Tak tohle mi připomenulo tak troku mé mládí. Já byla taky číslo,kluků jsem měla hafo( ALE také nelo ve vech případech o sex),to spí,a při těch delích vztazích.
Má máma a otčím by,kdy,u jsem měla teda kluka(první dlouhodobějí i sexuální známost) mě nejraději doivotně viděli jen sním a navíc to byl také hodňous,fakt přímý,zodpovědný kluk. Ale já se prostě nechtěla vázat na prvního a tak troku mě to nudilo-ten váný vztah,v té době. Rozela jsem se sním k velké nelibosti mé mámy a otčíma. Ale já toho dodnes nelituji! Taky jsem ranila pár klučicích srdcí! Ale já si také proila nějaká ta zklamání,ronila slzy,myslím,e to k láskám v mládí patří. A napíu jedno čím víc na mě tlačili rodičové a projevovali svou nelibost a dělali scény tím víc jsem chtěla mít tzv.volné křídla..a prostě si to mládí uít..(dokonce jsem se i odstěhovala pak hned,jakmile mi bylo 18) Má dcera je jetě celkem malá 9,ale u mi básní o klucích,vybírá si(čistě dětsky)třeba ze třech kteří o ní stojí,dávají ji dárečky k Valentýnovi atd.,myslím,e bude také pěkné číslo..(i kdy nějaké ty lásky bude hodně proívat sama,protoe je dost citlivá) A víte co,moná to bude znít divně,ale já ji přeji,aby si to mládí,a to příjde uila a co si hlavně NEPŘEJI,aby se uvázala na prvního či druhého,kterého potká(teda pokud by to vyloeně ona nechtěla). Rozhodně jsem pro ANTIKONCEPCI v případě pisatelčiné dcery a nedoporučovala bych nějaké zákazy nebo hrozby. Dle mého to je to nejhorí. Spí jemně vysvětlit ,e s kluky je to její věc,ale aspoň by snimi měla jednat fér. Ono i tak pár klučicích srdcí se zklamání stejně nevyhne. A pak jednou určitě,a příjde ten pravý tak sama o ostatní ztratí zájem,nyní si myslím,e je to spí taková nezávazná hra,prostě nevybouřené mládí.
Upravil(a) REŇAS (5. 3. 2010 22:33)
eva4444 napsal(a):
No jak to tak ctu, tak na disko bych ji radsi nepoustela a dohlidla na to, at bere antikoncepci. Mozna se nudi a potrebuje pridat doma vic prace.
Nejen antikoncepci, ale taky a si dá pozor na loutenku C, to ji můe připravit o zdraví.
Není tady
Ahoj vem, díky za rady. Ani po čtvrt roce se nic nezměnilo a kdy tak k horímu. U vím, kde je asi počátek veho. Dcera se kamarádí se "zadaným" přítelem, on nesnese aby s někým chodila, ale tu svojí neopustí. Take dělám, e o ničem nevím, duevně se vyčerpávám a nikam to nevede. Na jednu stranu s ní u fakt nemůu být, na druhou stranu se jí snaím pomáhat kde to jde, být jí oporou atd. Začíná být fakt drzá a cynická. Kamarádka mi radí, a to vzdám a nechám jí ít jak chce, ale co můe v 16 vědět. Ničí si ivot takovýma blbostma, ach jo.
Není tady
Moje dcera se v 18ti taky íleně zamilovala do enáče, neviděla, neslyela nic, i kdy on ji evidentně jenom zneuíval (na sex). Poblázněná mladá nezkuená holka... Jetě těstí, e se "zavčasu" stalo něco, čím ju natval, a ona se "odmilovala"..., ale pobrečela si fest. Asi to musí proběhnout...
Není tady
majino, mam stejne starou dceru a jeji chovani je taky identicke s tou tvoji.
vubec to nehrotim. obcas si s ni povidam (mela i 3 kluky najednou) ale na vsechny se vykaslala .... a ten duvod byl takovy, ze po ni chteli sex. ano slysis dobre. libat se ano, chodit za ruku ano ale jak doslo na sex, rekla ne a kdyz si nedali rict tak je vymenila....
budes se divit, ale jsem za jeji jednani moc rada. vubec me neirituje, ze v jejim pokoji sedi kazdou chvili jinej a kdyz jsem ji vedla nedavno na gyn, mudr mi nenapadne potvrdil, ze je jeste panna.
proste jsem ji jenom rekla, ze az bude treba antikoncepce, ze si muze zajit ke gyndr i sama, bez meho vedomi a nemusi mi to vubec sdelovat (anti je u nas ve Fr do 26 let zadarmo) a myslim si, ze jsem ji prokazala daleko vetsi (sluzbu) nez nejakym zakazem kamaradek nebo vyletu s klukama (na diskoteky teda jeste nesmi, ale k tomu mam jine duvody)
Není tady
Mam dojem, ze to co pise marusja se treba nemuselo stat, kdyby jeji dcera od 16 takto stridala kluky, pac po jako "zkusena" by asi zenace hned prokoukla
Není tady
Ahoj tady Majina, nevím u jak jsem se dříve přihlaovala.
Jen jsem chtěla, aby jste věděly, e nepomohlo vůbec nic, ádné rady, nápovědy ani zákazy.
Pomohlo jen to, e jsem řekla dobře, stýká se s ním tak dlouho, tak je asi fajn, přiveď ho domů.
Přiznám se, e jsem ho nebyla připravená přijmout, a hodně bych se přetvařovala.
Chudák byla astná. A do týdne byl vemu konec. Přítel najednou kdy viděl, e se k ní můe veřejně přiznat
( a opustit bohatou nevěstu) ze vztahu vycouval. Trochu si pobrečela, a teď u má 4 roky známost s úasným klukem.
Tak jenom pro někoho kdo by se dostal do stejné kae - neschvalovat vztah se zadaným, ale zákazy nepomůou.
P.S. a ten kluk podvádí přítelkyni pořád....
Není tady