18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
"Kamarád taky rád". Ale jen na čas a příleitostně. Chlapec se ve svých 30-ti letech stále hledá... a co na to jeho maminka?
Nelly82,
rozlučte se s hochem a smiřte se i s tím faktem, e Vás to bude nějakou dobu bolet. Ale vedle takového partnera, jak ho popisujete, byste zaila jen strádání, nejistotu a nakonec i citovou prázdnotu. Znám holčinu, která si kvůli takovému nejistému "blbečkovi" sáhla i na ivot. V podstatě ji týral neustálými rozchody a smiřováními, poslední kapkou byl růový slon jako dar, e se s ní tedy opět rozchází. Snědla práky, zapila vínem a skončila s výplachem aludku ve pitále. Natěstí to přeila, ale ON ji takto psychicky týral skoro 2 roky.
Ve ukončila, chodila na terapii, dala se jak-tak do pořádku, a ten blbec jí znovu zavolal. Musela se hodně vzchopit, aby se nevrátila na začátek.
Není tady
marg napsal(a):
"Kamarád taky rád". Ale jen na čas a příleitostně. Chlapec se ve svých 30-ti letech stále hledá... a co na to jeho maminka?
Nelly82,
rozlučte se s hochem a smiřte se i s tím faktem, e Vás to bude nějakou dobu bolet. Ale vedle takového partnera, jak ho popisujete, byste zaila jen strádání, nejistotu a nakonec i citovou prázdnotu. Znám holčinu, která si kvůli takovému nejistému "blbečkovi" sáhla i na ivot. V podstatě ji týral neustálými rozchody a smiřováními, poslední kapkou byl růový slon jako dar, e se s ní tedy opět rozchází. Snědla práky, zapila vínem a skončila s výplachem aludku ve pitále. Natěstí to přeila, ale ON ji takto psychicky týral skoro 2 roky.
Ve ukončila, chodila na terapii, dala se jak-tak do pořádku, a ten blbec jí znovu zavolal. Musela se hodně vzchopit, aby se nevrátila na začátek.
Děkuji! Myslím si, e mám dostatek hrdosti na to, abych v něčem takovém nepokračovala, pokud jsou karty takto vyloeny...
Není tady
Taky jsem zazila neco podobneho. Byla jsem zamilovana a on chtel mit svou "svobodu". Moc jsem se natrapila. Prestavali jsme se vidat... Az to nakonec uplne vysumelo. A kolegyne mi mesic na to rekla, ze ho potkala na jedne akci s jinou. Tim to pro mne uvnitr skoncilo definitivne. Pul roku na to jsem potkala cloveka, se kterym jsme za tyden 10 let. Uteklo to. Cas je nejlepsi lekar. Drzim palce.
Není tady
Nelly, nechápu proč nad Heleninými příspěvky vyskakuje jak čertík, myslím e to napsala naprosto přesně.
On přece hraje od začátku férově, dal Ti najevo, jak to mezi Vámi vidí, proč Ty tak tlačí na pilu?
Pokud s někým pravidelně spím, je mi s ním dobře, tak to přeci bývá, e k němu začnu něco cítit. A to e on to tak má, to přece ale nemusí hned znamenat, e ta posloupnost bude taková jak Ty asi čeká - chození, bydlení, svatba, dítě... a ili spolu astně a do smrti.
Nemám pocit, e by s Tebou jednal bezcitně. Tak to vnímá Ty, protoe jsi se zamilovala a má spoustu očekávání.
Já si nemyslím, e bys pro něj skutečně nic neznamenala, ale holt ne kadý to má tak jak to máme my...
Pokud nedokáe přijmout jeho verzi vztahu, tak radi jdi od Toho, nebo se bude pořád trápit, vyčítat, očekávat... A čas běí fakt hrozně rychle
Lepí ho trávit s někým, kdo má stejná očekávání ne?
Není tady
elvička17 napsal(a):
Nelly, nechápu proč nad Heleninými příspěvky vyskakuje jak čertík, myslím e to napsala naprosto přesně.
On přece hraje od začátku férově, dal Ti najevo, jak to mezi Vámi vidí, proč Ty tak tlačí na pilu?
Pokud s někým pravidelně spím, je mi s ním dobře, tak to přeci bývá, e k němu začnu něco cítit. A to e on to tak má, to přece ale nemusí hned znamenat, e ta posloupnost bude taková jak Ty asi čeká - chození, bydlení, svatba, dítě... a ili spolu astně a do smrti.
Nemám pocit, e by s Tebou jednal bezcitně. Tak to vnímá Ty, protoe jsi se zamilovala a má spoustu očekávání.
Já si nemyslím, e bys pro něj skutečně nic neznamenala, ale holt ne kadý to má tak jak to máme my...
Pokud nedokáe přijmout jeho verzi vztahu, tak radi jdi od Toho, nebo se bude pořád trápit, vyčítat, očekávat... A čas běí fakt hrozně rychle
Lepí ho trávit s někým, kdo má stejná očekávání ne?
Nevyskakuji jako čertík, připadá mi, e překrucuje něco, co jsem poměrně jasně napsala. Mimo to jsem nikde neuvedla, e očekávám bydlení, svatbu a dítě. (Kupříkladu já osobně svatbu nikdy v plánu neměla s nikým a o dětech u několik let mluvím jako o moné ALTERNATIVĚ.)
Jediné, co jsem očekávala, e jeho city jsou stejné, protoe vzhledem k jeho chování a slovům by mě ani nic jiného nenapadlo - a upřímně ani nikoho z naeho okolí.
Mně třeba hodně pomohlo to, co napsala Tercila - někdy to prostě lásku NEZNAMENÁ...
Není tady
Tak si to bydlení, svatbu a dítě dej do uvozovek, to bude lepí
Já si prostě myslím, e eny k tomu plánování, hnízdění, stejně tak nějak víc inklinují a potřebují vidět konkrétní činy... v tomto směru.
No a Tvoje pojetí Lásky je asi jiné ne jeho no...
Já tam vidím v tom Tvém jednání troku příli té hysterie, zkus se stáhnout, udělat se vzácnějí...
Není tady
Byla jsem zamilovana a on chtel mit svou "svobodu". Moc jsem se natrapila.
Ale to, e jsme do někoho zamilované, přece automaticky neznamená, e "nae city budou opětovány", jak se tak hezky píe v červené knihovně Kdy se to povede, je to fajn, ale NAE zamilovanost není důvod k tomu, aby se dotyčný subjekt čehokoli vzdával.
Jediné, co jsem očekávala, e jeho city jsou stejné, protoe vzhledem k jeho chování a slovům by mě ani nic jiného nenapadlo...
O svatbě a dětech jsem ani nepípla - jen o tom, e se v podstatě od začátku vaeho "vztahu" vyjadřoval o svých představách... To jsi napsala celkem jasně.
Není tady
helena napsal(a):
Ale to, e jsme do někoho zamilované, přece automaticky neznamená, e "nae city budou opětovány", jak se tak hezky píe v červené knihovně http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Kdy se to povede, je to fajn, ale NAE zamilovanost není důvod k tomu, aby se dotyčný subjekt čehokoli vzdával.
Jediné, co jsem očekávala, e jeho city jsou stejné, protoe vzhledem k jeho chování a slovům by mě ani nic jiného nenapadlo...
O svatbě a dětech jsem ani nepípla - jen o tom, e se v podstatě od začátku vaeho "vztahu" vyjadřoval o svých představách... To jsi napsala celkem jasně.
Ty ne, to tu psal někdo jiný... A já jsem nechtěla, aby se čehokoliv vzdával - pro mě to bylo dokonalé, dokud jsem nezjistila, e z jeho strany ty city nejsou.
Není tady
Je to blbé, ale ako osm u písala, nevidím nejaké reálne východisko. pokaiž to má TRVALE nastavené inak ako ty(a mám pocit, e to je ten prípad), tak je to proste márne. Môete ma rozdielny názor na Depeche Mode alebo telenovely či juhoamerický futbal, ale s rozdielnym názorom na intenzitu a formu vzahu sa proste asi spolu i nedá. Take - drím päste do budúceho vzahu s niekým, ským to máte nastavené podobne.
Není tady
... pro mě to bylo dokonalé, dokud jsem nezjistila, e z jeho strany ty city nejsou.
To se někdy stává, bohuel. Nakonec buď ráda, es to zjistila včas - a u jeho chování svědčilo o něčem jiném, nebo sis to jenom namlouvala.
(Mmch - to o tom vzdávání se ti nepatřilo.)
Není tady
Oba máte čertvě ukončené vztahy, proto bych já na tvém míistě váný vztah neplánovala. Já bych si uklízela v sobě a byla zvědavá sama na sebe , co se ve mně vykrystalizuje za pocity a ptřeby a doslova si vychutnala toto (adventní ) období.
Ten pán o něm píe si nemyslím, e je člověk na místo, které bys mu chtěla nabídnout. Vyrozuměla jsem, e bys uvítala vybalancovaný vztah.
Toho bych vzala jako kamaráda popř. pro sex, pokud bych měla tyto zájmy.
A jak napsala Selima, není proč chápat, stačí vzít tak jak to je. To bych musela chápat vechno od vech a někdy to asi není potřeba. Vzala bych to, co říká, nezkoumala to a jela si svoji lajnu. Tady (s ním )bych si na vidle určitě nenabíhala, nepůsobí na mě vyzrálým dojmem . Otázka je taky , co od partnera očekává ( toho vyzrálého jsem si napsala pro sebe..ty má třeba jiné priority). Právě proto bych si hýčkala toto "nicnemusicí" období a pěkně vyčkala a uzraju do červena (bo oranova?)...
Téměř vdycky se naskytnou problémy, kdy člověk vytluče vztah vztahem. Mohou tam být pocity soucitu, poděkování, vděku zaměněny za lásku apod. Jeden tento konkretní problém mám nyní v rodině .
Čistě můj osobní názor.
Není tady
helena napsal(a):
Ale to, e jsme do někoho zamilované, přece automaticky neznamená, e "nae city budou opětovány", jak se tak hezky píe v červené knihovně http://fora.babinet.cz/img/smilies/smile.png Kdy se to povede, je to fajn, ale NAE zamilovanost není důvod k tomu, aby se dotyčný subjekt čehokoli vzdával.
Jj to je sice pravda, ale kdy jsem zamilovaná přemýlím velijak jen ne racionálně a ve skrytu due prostě doufám... To je myslím přirozené...
Není tady
Problém byl vyřeen, dámy... Dnes jsem se dozvěděla, e v jeho odcizení je ji 3 týdny jiná slečna. A tím je pro mě jasno a skončeno...
Není tady
Nelly tak to mě mrzí, tohle se dozvědět je bohuel dost smutný. Snad ti to aspoň trochu usnadní to rozhodování to s ním nadobro skončit. Dr se, holka.
Není tady
Ano, smutný je tohle vdycky, ale - a teď mluvím čistě za mě- lepí je jasná, nepříjemná pravda, ne dlouhé tápání a trápení Má to cenu? Nemá?
Takto je to aspoň jasné, a a tě tahle nepříjemná pravda přebolí, půjde prostě v ivotě dál, o jednu zkuenost bohatí.
A nezapomeň na přísloví - Kdy osud jedny dveře zavírá, současně někde jinde otevírá dalí...
"Vydra!!
Není tady
Nely, před rokem jsem byla na přednáce pana Červenky -rodinné konstelace.
Byla jsem zvědavá, jak to dělá jiný konstalatér, ne ta, ke které chodím já. Bylo to bezva i s názornými ukázkami práce a proč to píu, s jeho zkuenostmi.
Vyhledal ho mladý mu, který byl docela neastný z toho, e nedokáe být s jednou partnerkou, e těm krásným dívkám a enám vlastně moc ubliuje. Zamiloval se , musel je získat a následně ze vztahu utíkal jako zajíc.
Po konstelaci z toho vyplynulo, e v kadé z nich hledal matku( měl nějaké velmi sloité dětství, ty okolnosti si u moc nepamatuji) a je jasné, e tu matku v ádné ani nemohl nalézt, ony chtěly partnera......
tyhle příběhy mě vdy naplňují nadějí, e se vím jde něco udělat, kdy je dobrá vůle změnu udělat.
Teď jsem teprve přečetla Tvůj poslední příspěvek, ale jen pro dokreslení situace nesmau můj příspěvek úplně celý
Dr se
Upravil(a) Heluka (18. 11. 2009 21:51)
Není tady
Nelly, tak je apsoň jasno. Banálne, ale čo u. Drím päste, aby sa ti darilo čo najlepie a aby tento koniec bol začiatkom niečoho lepieho.
Není tady
Dnes jsem se dozvěděla, e v jeho odcizení je ji 3 týdny jiná slečna.
A je vymalováno... a nemusí se trápit s tím, proč on tohle a tamto...
Tak mě napadlo, jestli v tom jeho periodickém stahování se taky nebyly nějaké kočičky - jen tak, na hraní...
Není tady
Děkuju vám... snad to bude brzy pryč.
Není tady
Heli, to u je snáď teraz jedno, nie? Aký význam má pátra po tom, čo (mono) bolo?
Není tady
Sel, ádný pátrání, jen momentální nápad... jedno z moných vysvětlení jeho chování.
Není tady
Jj, a dos pravdepodobné.. .ale sú aj iné. A je to u podža mňa fakt jedno.
Není tady
Nelly82 napsal(a):
Problém byl vyřeen, dámy... Dnes jsem se dozvěděla, e v jeho odcizení je ji 3 týdny jiná slečna. A tím je pro mě jasno a skončeno...
No, dobrá zpráva, ne?
Začíná ti nová etapa ivota - a krásná..!
Můe si nyní dopřát luxusu a věnovat se pouze sobě.
Není tady
Predpokladam, ze novy objev bude po dalsi 3 mesice hojne vychvalovan a opevovan pred prateli ;-)
Tak to uz u takovych lidi chodi.
Není tady