29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Mufi, Ty a přede mnou, jo? já mám takový zápřah pár týdnů v roce, ale Ty to máš pomalu každý den
a budeš končit s účetnictvím?
Není tady
Haha, já jsem Lence už dnes odpoledne bonzla, že dneska prosím ovuluju takže i terapie pocení na cizím těle proběhla, díky za starost
Ne že by to bylo k něčemu dobrý, ale aspoň má člověk pocit, že pro to něco udělal
Není tady
Ahóóój
Koukám, že se tu ještě nespíííííí. No konečně tu taky někoho chytim
Jdu dočíst ať jsem v obraze.
Není tady
Mufi ty jak dlouho nepíšeš, tak mám právě čuch, že to u vás asi stojí za prd Na co se budeš rekvalifikovat - a proč? Já měla dojem, že je ta účtařina slušně placená a navíc dobrá v tom, že se dá z domu, tak mě vyveď z omylu
Není tady
Leni ještě nejsem rozhodnutá jestli úplně, ale spíš převažuje, že ano doma to teda na ohlasu moc mít nebude, ale já už prostě fakt nemůžu... před pár dny jsem měla pocit, že asi brzo zkončím v bohnicích... a řekla si, že už takhle fakt ne... nechci uštvat sebe, ani mámu... nechci aby mé děti vzpomínali na to, že jediný člověk, který s nima šel na procházku nebo si hrál je babička... utíká to hrozně rychle a další dítko mít nebudu... nechci si to nechat utéct mezi prsty... každý den je jiný...
co tobě budu povídat....
akorát jsem četla to téma Dity... chápu ty holky... vím, že úplně jen tak sedět doma bych asi taky moc dlouho nevydržela, ale momentálně by mi to nějakou dobu opravdu nevadilo...
jen nemám vyřešené hlídání na ten kurz... ale snad to nějak zařídím... v nejhorším budu dojíždět denně 130 km tam a pak zpět..
Není tady
Ronjí to všechno co píšeš je pravda, ale mě už to hrozně unavuje a prudí... přes den neudělám lautr nic a v noci? však za chvilku zas budu muset zmizet... holky spí hrozně... Rozálka 3x za noc jí, obě se budí a musím je chovat... takže když se zadaří a spím 3 hodiny v kuse, jsem spokojená... takže na soustředění se moc prostor není...
potřebju nějakou změnu... i tak jsem vydržela u účta na mě dlouho takže prosím pěkně budu si dělat rekva. kurz na plavání a cvičení s kojenci a rozvoj psychomot. vývoje...
Pavkooo hoj
Není tady
Pavko, pořád je Štěpánek tak hodné miminko? (a jestli napíšeš, že ano, zezelenám závistí
)
Ronji, já jsem se Tě nechtěla ptát moc okatě takže jsi svou ovulační a manželskou povinnosti splnila, jo?
Mufi, já si myslím, že je nejvyšší čas, abys začla myslet konečně i na sebe a ne na rozpočet... vždyď máš dvojčátka, ono i to jedno dá někdy pořádně zabrat... a ještě k tomu zvládat pomalu na plný úvazek pracovat (i když z domu), to se fakt moc dlouho vydržet nedá... a jak píšeš - holky určitě ocení víc to, že jsi s nima a v pohodě, že na tu procházku a blbnout jdeš s nima a babičkou i Ty, než to, že se mají po finanční stránce jak princezny (s nadsázkou )... nikdo neříká, že až zregeneruješ, nevrátíš se třeba zpět, ale takto bys za chvilku skončila v nemocnici úplně vyčerpaná a pochybuju, že by pan dokonalý M. zvládl komplet péči o dvojky, Báru a všechno kolem
já třeba taky hodně uvažuju o práci, ideálně tak nějaké doučko (doufám, že přestěhování na vesnici přinese víc příležitostí - přece jen vesnice není tak anonymní a dětí školou povinných se najde vždycky dost )... ale ne za každou cenu a hlavně jsem si řekla, že to nesmí být nic na úkor Dorči... já teda (doufám) ještě nějakého min.1 caparta mít budu, ale taky budu pak pracovat min. do 70-ti let (jestli mě z práce rovnou neodvezou nohama napřed), tak proč se strhat už při mateřské
Není tady
mimochodem, nemáte nějaké hezké stránky pro inspiraci, kde bych mohla okouknout nějaké kuchyně, koupelny atd.?
Není tady
Tak jsem musela jít uspat to neše zvíře táák snad už bude spát. H. spí už hodinu a Štěpula tu vřískal. No asi už taky polezou zoubky, no
Mufí ty budeš dělat s dětičkama??? Fakt? Co voda, ještě lítáte ke studni?
A Romísek je těhu nikde jsem nečmuchala tak koukám jak péro
Není tady
Lenko je hodnej to jo, někdy uřvanej, ale nic moc hroznýho. Uječenej je jen když mu něco je (chřipka minulý týden a teď asi ty zuby). A nezelenej, prosím a jak vám dopadla ta koupě domku? Hejbe se to nebo je to u ledu?
Není tady
Pavko, dobře, nezelenám ale závidět můžu, že jo?
ale ne, my máme vlastně taky andílka
aspoň všichni kolem si to myslí
(hlavně Ti, co ji moc často nevídají
)
no, hýbe se to konečně máme už kupce na byt (na tom se to v prosinci zaseklo) a už se vyřizují formality a papíry kolem domu
tak doufáme, že do jara budem bydlet (ono nám asi stejně nic jiného nezbude, když v bytě budem moct být jen do konce dubna
)
a co vy? dělali jste ještě něco na domku, nebo už ani ne a spíš zvelebuješ zahrádku (teda teď v lednu asi moc ne... )?
Není tady
Pavko jestli i pak dělat nevím... snad seženu nějakej "šolich"
ba ne, kamarádka na severu kupuje barák, bude tam dělat MC, tak slovo dalo slovo a já bych tam chtěla jednu místnost kde bych pak měla mít tu vanu, ve které plavou kojenci
no a tady bych chtěla asi nabízet možnost učit to maminky u nich doma
Leni díky, nějak podobně mi to říká i mamina... a už to tak prostě cítím i já..
tý jo, tak už bude stěhování... supeeeer... a kuchyně.. já nevím, já mám úchylku a sen Ikea
Není tady
Pavko jste první týden v únoru doma? měla bych být na severu, tak jsem přemýšlela nad nějakým tím kafíčkem
áááá konec klidu... loučím se, krásné sny a pusiny drobkům
Není tady
Jojo Pavli, Romísek je těhu, radši si to dočti na Jarňátkách 2008, ať to tady zbytečně nerozebíráme...
Se omlouvám za výpadky, u toho pracuju
Mufi Lenka má úplnou pravdu, prachy jsou fajn, ale děti jsou důležitější, užij si ten krátkej čas, kterej s nima máš...ono se to nepotento. A ta rekvalifikace, no to je teda úplně super!
Není tady
Mufi, dobrou já jdu už pomalu taky
tak tu moc nezlobte, já se zas někdy ukážu
Není tady
Jůůůů, tak až budu mít nějaký dítě (to už budeš ostřílená profesionálka) tak si tě povolám a naučíš mě to? Sice je to přes celou republiku, ale co bys pro mě neudělala, ne?
Není tady
Lenko to je fajn, určitě si máknete, ale já bych už neměnila ani za milion. Teď se tady nic moc neděje, jsou v plánu venkovní dveře práce zase vypukne až na jaře. Jsem zvědavá jak mi vykvetou jarní cibule (tulipány a narcisky) nasázela jsem jich snad 100. No úplně jsem zapomněla, že je teprv leden.
Mufí to by mohlo být fajn. Víš ono chodit z práce s čistou hlavou je taky k něčemu dobrý. Není nic moc ještě večer v posteli (nebo kdykoliv) přemýšlet sakra neudělal jsem nějakou butu nebo není potřeba ještě udělt to a to. A k tomu rodinu, dům. Já vim, že máš úžasnou mamku, ale jak píše Lenka i ty a právě ty JSI DŮLEŽITÁ. Snad trochu chápeš co píšu.
Kde najdu reakci Romíska?
Není tady
Jo tak koukám, že už mě Ronja navigovala. Díky
Mufí dobrou a přeji víc jak tři hoďky
Není tady
Tak jsem to dočetla, snad se probere já vím nebudeme to rozebírat, ale snad jí brzy dojde jaký úžasný štěstí má
Asi se tad už spinká, přeji taky dobrou noc. Ronjo trochu prázdný nos (já si užívala s rýmou ještě předevčírem, teď už je to lepší).
Není tady
Helou ženy
koukám, že vás konsternovalo totéž... raději no comment, páč potlačuju peprné výrazivo
Mufi, ať se ti daří. Určitě jde o hezkou práci, která ti mnohem víc než se hrabat v číslech a dokladech a v dnešní době může jít i o dobře výdělečnou činnost, zvlášť když budeš dobrá a to ty budeš
Není tady
včera se to tady sešlo co a já zalezlá v posteli
ale zase jsem spokojená,že sem si vás aspoň přečetla
a vím jak se Vám daří/nedaří
Leni já ti včera házela odkaz...ty z Aukra jsou nááádherný ,ale já mám třikrát tak levnejší
jak říkám,na těch dvacet minut slávy to stačí
http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=22032893&tab=8
Není tady
Já mám zákaznici,mimo jiné jsme stejně těhotné a ta jezdí denně z Dc do Pha(ještě i teď
) plavat s kojenci.Dokonce dělá i instruktorku v těhle kurzech spolu s kámoškou,která tam zároveň vyučuje psychologii.Holky mají doberej job.
Takže Mufinko kdybys potřebovala nějaké info
Není tady
Téma zavřeno