|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Téma zavřeno
taky se přídáváme k přání a přejeme vše nejlepší Berulce a Rozálce a k tomu mamince a celé rodince

19.6.2008-3840g,53cm; 1rok-9,6kg - 73cm; 2 roky 13,5kg - 87cm
28.8.2010 - 2960g,49cm, M- 5320g, 58cm.Není tady
Hele Ronjo prostě jsi konfliktní a jiná nebudeš no
, nééé, ber to s nadsázkou 
A jinak teda jsem tě chodila šmírovat a radši nevstupovala do diskuze (neblahopřála ke //) a stejně koukám že bohužel nic
je mi to moc líto
a doufám že IVF už to pojistí
, moc bych ti to přála
Není tady
Jejda a málem bych zapomněla mufatům popřát k narozkám. Tak holky vše nej a nezlobte

Není tady
Jasně Kotr, já tady na babi ani nic jinýho nedělám, než že vyvolávám konflikty...já totiž ani nemám nic lepšího na práci 
No a vidíš, tak to sis ušetřila jednu zbytečnou gratulaci 
Není tady
verynka napsal(a):
Holky, já se vám musím pochlubit,.....pěkně jsem si naládovala myčku, dala tam tabletu a zapla. Před chvilkou pomocnice domyla...... tak tam tak civím a přemýšlím, jak je možné, že se ta tableta nerozpustila...... já koza pitomá jí totiž nerozbalila....ale kdyby náhodou, tak takle se šetří čistící prostředky, ekologii zdar....... Holky já už chci být normální a nedělat takovýhle kopance...

Není tady
Ronji, koukám, žes to zase rozčísla
Nicméně doufejme, že Danušce dojde, že to s ní myslíte jen dobře 
Není tady

alou na nás do nového chlívku naplivat nějaké bacily................... prasečí chřipky
.............. nebo raději ty těhulkovské 

Není tady
Marky hoooj... heleď díkes... zavolám ráno jo... teď mám odposlech... ale teda nasr... jsem fest...
to byla dneska akce...
jak jste na tom vy s časem??? u nás je to na h... v pondělí musím odevzdat DPH u dvou kliošů a nestíhám nic... co úterý???? vím, že to je docela za dlouho, ale už budu v klidu... 
Není tady
Mufí v klidu... Klidně příští týden, jak se vám to bude hodit.
A co oslava, povídej, přeháněj, tchýně perlila?
Není tady
Marky v poho, díky, že tě to zajímá 
Mufi koukám, že asi zase bylo veselo...tak posílám aspoň virtuální pusu
drž se, holka.
A z pozice moderátorky tímto nařizuji Def, aby sepsala slohovku, protože začínám mít podezření, že se žádný porod nekonal a Def si prostě koupila Maty v supermarketu!!!

Není tady
Ronja napsal(a):
Mufi koukám, že asi zase bylo veselo...tak posílám aspoň virtuální pusudrž se, holka.
A z pozice moderátorky tímto nařizuji Def, aby sepsala slohovku, protože začínám mít podezření, že se žádný porod nekonal a Def si prostě koupila Maty v supermarketu!!!![]()
![]()

Není tady
Ronja napsal(a):
Mufi koukám, že asi zase bylo veselo...tak posílám aspoň virtuální pusudrž se, holka.
A z pozice moderátorky tímto nařizuji Def, aby sepsala slohovku, protože začínám mít podezření, že se žádný porod nekonal a Def si prostě koupila Maty v supermarketu!!!![]()
![]()
Když budeš hodná a nebudeš to moc rozpitvávat, tak ti prozradím, kde se kupujou

Ne holky, máte moje slovo, že do neděle bude hotovo 
Není tady
Ronjo

Není tady
Čau Def, zkoukla jsem ti fotky, Maty je fakt boží
, nostalgicky vzpomínám když bylo Erikovi všechno takhle krásně velký
, úplně mně to dojímá.
Není tady
Definitiv napsal(a):
Ronja napsal(a):
![]()
Když budeš hodná a nebudeš to moc rozpitvávat, tak ti prozradím, kde se kupujou
![]()
Ne holky, máte moje slovo, že do neděle bude hotovo
Jak do neděle? Ty jo co děláš celý dny? 
Není tady

Nojo naše blondýna á nový fotečky a konečně růžový dupajdy s ježurou
Def je fakt boží 
Není tady
Kotr - mě přijde že na ty děti dělají všechno s extra dlouhejma rukávama a krátkým tělěm
Maty se to šponuje okolo ramen, ale ruce jí z toho musím lovit
Jinak už teda pomalu odrůstáme padesátšestce
Takže už jsme jako pěkně velký 
Fido - co dělám celý dny? Čtu Večerní zprávy od Haileyho
A když se od nich odtrhnu, tak se snažím upokojit klienty
Já už to mám skoro sepsaný, ale potřebuju to alespoň jednou přečíst bez přerušování, což se s pekelníkem nedá 
Gabu - rodinu posedla růžová mánie
Tak to musím dokumentovat, aby viděli, že jsme jejich dary unosily
I když mnohdy to má na sobě jednou a pak už se do toho nevejde
roste jak z vody 
Díky všem za pochvaly, ta holka bude jednou strašně pyšná 
Není tady
Ahoj holky, Defi tak jsem taky jukla na fotky a nekéééé... Maty Ti není vůůůůbec, ale vůůůůbec podobná
hele, není to náhodou Tvoje dcera?
Fakt senza. Máťa mi není podobnej ani vzdáleně
Hele a máš pěkně velký kozy
Tatí je celej uprděnej viď ?
Není tady
Marky - hergot, ukažte mi to někdo
Já se v ní vidím jen v jedný grimase, taková alá kachní pusa
A o kozenách mi ani nemluv
To budu mít za chvíli jak kokršpanělí uši
Ale jako kdybych se vecpala do nějakýho korzetu, tak bych byla skoro jak božská MM (jen by mě teda ještě museli obarvit na blond). Což mi připomíná, že bych si mohla měřit obvod, abych měla svoje NEJ oficiálně zaznamenaný
Tipuju to na takovejch pěknějch 106cm 
A O. je z Matesky úplně poprděnej
Zrovna sedí na gauči, Maty mu chrápe v náručí, tak jedním okem kouká na film a druhým jí zbožně pozoruje
Je to zlatíčko
A Matýsek už je pěknej obr
A vy máte nááááádhernou koupelnu

Není tady
Téma zavřeno