29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj Leničko
zlobit se určitě nebudu a ještě jí je můžu prodat kdyby se hodili moje míry(XL),ony jsou dost přispůsobivé ..nebo dát kontakt na paní mmb,ale nabízí je více prodejců
takže ty se zase šprtíš máš můj obdiv
Romíska jsem vyčmuchala,ale nějak sem byla z její reakce překvapená,ale neodsuzuji nikdo by neměl
tak asi ani proto se zatím nechlubí
Upravil(a) Gabu (21. 1. 2010 13:39)
Není tady
jéé, Gabu, to mi určitě odkaz na MMB hoď ona teda těhotná není (ale podle mě je to otázkou času
oni si teda prý dávají bacha, nechce být těhu před svatbou, ale...
jinak nejsem vůbec škodolibá
), ale chce nějaké jednoduché
a k obdivu tu nic moc není, tento semestr mi ty zkoušky fakt nějak nevychází sice jsem nic nemusela opakovat, ale ty známky...děs a bída
ale aspoň už si mě doma nikdo nedobírá, že jsem šprtka
teď už opravdu ne
Reakce Romíska mě taky trochu překvapila, ale asi to byl pro ni trochu šok já bych třeba takový malý věkový rozdíl mezi prcky brala všemi deseti, ale uvidíme
iluze už si nedělám
i když občas, když to naše čertidlo fakt zlobí, si říkám, jestli opravdu ještě někdy v životě chci dobrovolně další dítě
a jak probíhají přípravy na příchod princezny? už máte vybraný kočárek, postýlku atd.?
Není tady
Leni tady odsud od tépaní je mám http://www.mimibazar.cz/bazar.php?album=419003 je tam spoustu šatů
Jinak pro malou máme už vše komplet,krom monitoru+chůviček a kočáru doma.Ale je na něj zaplacená záloha a objednaný .Budeme mít Mutsy.
Já jak sem doma a sem pořád naložená na webu,tak sem s výbavou začala poměrně brzy postýlku mám na rajčeti
Není tady
Však já tvůj metřík sleduji nevím proč ale myslím si,že se vám zadaří jako s Dorotkou,mimo jiné je jak andílek
Není tady
Nazdar krásky,
tak jse dočetla toho Romíska a radši jsem nepřispívala - původně jsem chtěla gratulovat, ale to zjevně není na místě.
Lenka totiž čeká s druhým na mě, abysme to těhu prožívaly spolu, no né? Tak Leni ještě pár měsíců vydrž, pak vydám povel a jde se na to
Není tady
Já? Já jsem tu pořááááád, ale přispívám jen selektivně, když mě něco zaujme, nebo mám pocit, že mám k tématu něco chytrýho říct Tebe ale sleduju, šaty krásný, Beruška hodná, mám z tebe radost
Jsi taková moje srdeční záležitost, na srazu před víc jak rokem jsi mě fakt dostala
Takže z tebe teď nasávám tu pozitivní energii a odhodlání bojovat
Jinak dnes jsem se dozvěděla o dalších dvou těhotných kamarádkách, moje nejlepší kamarádka rodí v květnu. Nějak se musím přiznat, že už to se mnou nic moc nedělá, spíš jim to všem přeju, protože mám pocit, že když se podaří, tak je to zázrak Takže s údivem zjišťuju, že psychicky nejnáročnější snad pro mě byl fakt první, maximálně druhý rok, teď je to nějak v klidu (nemluvím teda o nevydařených těhu, to je jiná kapitola). Příšít měsíc slavnostně načínám čtvrtý rok a dokud nebudu mít další výsledky jaterních testů a vůbec všeho, tak se to asi nikam nepohne...tak proto možná píšu míň, už mám pocit, že jsem vypsala, co se dalo
tak se omlouvám za román, jsem se nad sebou nějak nečekaně zamyslela
Není tady
Ronji ty bláho,ty mě dáváš
ale jo
vždy´t já měla s tebe ty samé pocity
a moc věřím,že tenhle rok bude i pro tebe zlomový,prostě kdo bojuje je odměněn je super,že to tak bereš..taky co jiného že jo
já sem ráda používala to tvoje "přece se s toho neposerem"
tak až bude něco u tebe aktuálního musíš hned hásit jo nechci tě zasypávat dotazy tak co
a kdy už
a tak
no vždyť víš
Není tady
Jasně Gabu, slibuju, že pojedeš v "první informační vlně" Gabu no přece uznáš, že jako osoba s trvalým postižením střev mám na takové heslo plné právo
Jani přesně tak, člověk otupí, asi sebeobrana organismu. Neříkám, že mě to vůbec netrápí, ale je to podstatně lepší než třeba před dvěma lety Tak a teď podle zákona schválnosti, když jsem se tak pěkně pochválila, očekávám, že se to zse zhorší
Není tady
Ronji ty zaručeně pobavíš
ono je to hrozně moc těžký,každá se s tím vyrovnává jinak a každá má k tomu taky jiné podmínky.
Ty máš oporu v bezva vztahu s manželem a hezkou práci a přátelé za kterými se můžeš sebrat a odletět tudíš pestrý život
a stále veselou mysl ,jinak by jsi tady nebyla
a měla Bb plný zuby
to na tobě moc obdivuji
hele a super je,že ti je kolik ti je
prostě to bude
Není tady
Gabu je pravda, že tohle je možná jedna z nejcenějších věcí, které jsem se naučila (nebo se pořád učím) přijímat: že se stejnými nebo podobnými problémy se každý vyrovnává jinak a že tak, jako se někdo rodí s náchylnou imunitou, se jiný zase rodí s křehčí psychikou. Takže i když to tak třeba nevypadá, tak se snažím chápat i holky, které z mého pohledu trochu "dramatizují"...ale je to někdy těžký ale fakt se snažím
A máš naprostou pravdu v tom, že já mám sakra za co být vděčná. K tomu jsem nějak dospěla letos před vánoci...že pokud se příští vánoce zase sejdu takhle s manželem a s rodinou a všichni budeme jakž takž v pořádku, tak je to velkej dar i kdyby to bylo bez dítěte nebo bez bříška.
Není tady
a jelikož jsem vás tím svým filosofováním vyhnala pryč, tak se jdu zase ponořit do světa překladů..já zase někdy přijdu
Není tady
já sem taky dneska ňáká přechytralá a ještě k tomu stále nabírám k pláči
tak už raděj mizím
Ronji tak ať ti to netrvá pá
Není tady
Mufi, já jsem už úplně blbá, ale normálně jsem viděla na Tvém metříku že jsi 9w4d pregnant
to bys mi asi poděkovala, co?
jste na severu?
Ronji, ahoj
Gabu, jsou ty Tvoje šatičky ve zvětšeném tyto: http://www.aukro.cz/item894539638_spick … _saty.html nebo nějaké trochu jiné?
Není tady
Ronji akorát jsem se prokousala dokladama k dph... jeden klioš mi to poslal na poslední chvíli... ale už je snad hotovo, tak dobře... kontrolovat to budu ráno, teď už na to nemám... a jinak... noooooo
chystám se na rekval. kurz
a mooooc se těším...
co ty? kromě ryby??? to je sviňa co??? tak pěkně inhalovat
Není tady
Mufi, jako rekv.kurz = plavání? klaplo to?
Ronji, ještě prý pomáhá potit se na cizím těle
Není tady
Téma zavřeno