29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ronji, ty jsi jak chodící reklama. Já teď byla taky číst dlouhodobky, abych se dozvěděla, co se stalo.
Ale nebylo to nic hroznýho, akorát já být Danuškou, tak jsem pekelně naštvaná. Nevím, jak dlouho se snaží, ale on je každej jinak "psychicky silný", nevím, jak to nazvat, prostě tě musím pokárat, šlo to napsat jemněji.
TAK A MÁŠ TO
A stejně seš silná ženská.
Není tady
No jo Rusty, jenže to bys tam asi musela asi chodit častěji, abys do toho trochu víc viděla Ono už se jí to jemně říkalo víckrát, holt brečením si člověk nepomůže
Není tady
Ronji, taky jsem jukla na dlouhodobky.... Máš pravdu, člověk se někdy sám a zcela dobrovolně plácá v nějaké "depce" a lituje se, přitom úplně zbytečně a někdy prostě potřebuje slyšet, že je fňukna, pak si uvědomí, že ten jeho život není až tak špatný...... a jak se říká, nikdy není tak špatně, aby nemohlo být ještě hůř.......... mluvím z vlastní zkušennosti.
Není tady
Very on je hlavně rozdíl mezi tím si občas zabrečet a soustavně fňukat. Tak a o tématu stačilo, nechci tu o nikom mluvit špatně, ale prostě tohle soustavné "depkaření" na dlouhodobách pak vede k tomu, že se tam fakt člověk bojí pochlubit nějakou dobrou zprávou
Není tady
Normálka jsem se vám semky vetřela a ani jsem nepozdravila. Tak to napravuji: Ahóóóóój všechny.
Není tady
Holky, já se vám musím pochlubit,.....pěkně jsem si naládovala myčku, dala tam tabletu a zapla. Před chvilkou pomocnice domyla...... tak tam tak civím a přemýšlím, jak je možné, že se ta tableta nerozpustila...... já koza pitomá jí totiž nerozbalila....ale kdyby náhodou, tak takle se šetří čistící prostředky, ekologii zdar....... Holky já už chci být normální a nedělat takovýhle kopance...
Není tady
Ronja napsal(a):
Very on je hlavně rozdíl mezi tím si občas zabrečet a soustavně fňukat. Tak a o tématu stačilo, nechci tu o nikom mluvit špatně, ale prostě tohle soustavné "depkaření" na dlouhodobách pak vede k tomu, že se tam fakt člověk bojí pochlubit nějakou dobrou zprávou
Souhlasím já to tak myslela...
Upravil(a) verynka (18. 11. 2009 19:40)
Není tady
Ronja napsal(a):
No jo Rusty, jenže to bys tam asi musela asi chodit častěji, abys do toho trochu víc viděla
Ono už se jí to jemně říkalo víckrát, holt brečením si člověk nepomůže
A to máš zas pravdu, já tam dneska byla poprvé.
Není tady
verynka napsal(a):
Holky, já se vám musím pochlubit,.....pěkně jsem si naládovala myčku, dala tam tabletu a zapla. Před chvilkou pomocnice domyla...... tak tam tak civím a přemýšlím, jak je možné, že se ta tableta nerozpustila...... já koza pitomá jí totiž nerozbalila....ale kdyby náhodou, tak takle se šetří čistící prostředky, ekologii zdar....... Holky já už chci být normální a nedělat takovýhle kopance...
Very dobrýýýýýýýý i když nesmím se moc smát, páč já podobně dopadla nedávno o vikendu, kdyz jsem chtěla prát - a hádejte co - no prášek jsem nedala vůbec
a to jsem pak nadavala chlapovi, ze mu ty modráky tak smrděj.
Upravil(a) kikinecek (18. 11. 2009 19:45)
Není tady
verynka napsal(a):
Jé holky, ve zprávách je 19 letá maminka trojčátek, prý je má přirozeně....
jooo, viděla jsem, byly krááásný
Není tady
Blava napsal(a):
verynka napsal(a):
Jé holky, ve zprávách je 19 letá maminka trojčátek, prý je má přirozeně....
jooo, viděla jsem, byly krááásný
Byly nádherný, takový ňuňánkovatý, malilinkatý, bezmocný....
Není tady
Tak to ti, Veru, nevím. Já mám dojem, že v momentě, kdy jsem tak na hromadě, že po půl roce snažení příteli probrečím vánoce, a brečím pokaždé, když někdo z mých blízkých otěhotní a občas někdy mezi tím brečím prostě jen tak, tak už dost ubližuju i tomu příteli a kazím si vztah...
Není tady
Ronja napsal(a):
Tak to ti, Veru, nevím. Já mám dojem, že v momentě, kdy jsem tak na hromadě, že po půl roce snažení příteli probrečím vánoce, a brečím pokaždé, když někdo z mých blízkých otěhotní a občas někdy mezi tím brečím prostě jen tak, tak už dost ubližuju i tomu příteli a kazím si vztah...
Já vím, ale tak jak mě to napadlo jsem to napsat nemohla... tak jsem to raději nedokončila.
Není tady
Dobrý večer...
holky ještě jednou všem díky moc
Ronji ten kdo tě zná ví jak to myslíš... a teda já musím říct, že radši slyším co si lidi opravdu myslí, byť třeba vybublám...
jeeeeee já nejsem sama mimozemšťan??? supeeer
Není tady
Já ještě k tomu tématu chci říct, že nikoho nesoudím, podle mě je duševní zdraví stejně důležitý jako tělesný a když hapruje, tak je s tím prostě potřeba něco udělat, stejně, jako když mám chřipku. Jen jsou tyhle psychický potíže někdy trochu horší zjistit, co je ještě normální a kde už je potřeba pomoc, takže je podle mě dobrý, když ti někdo řekne, že už to mírně přeháníš a měla bys s tím začít něco dělat...tak asi tak.
Není tady
Vidíš Ronji..si tady říkáš, že komanduješ...nebo jak jsi to psala... A mně doma nadávají, jak jsem protivná at už porodím Fakt mě vytočí kdejaká prkotina..a jsem protivná vzteklá
Není tady
Téma zavřeno