29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
...protože jsme spolu prošly klikaté a někdy velice zdlouhavé cesty snažení, chceme si naše vysněné těhotenství pořádně vychutnat v jednom společném chlívku...a přejeme vše klidné a bezproblémové těhulkovství a mateřství
Malá popelka: 21.12 se nám odhaluje o IVF!! Test 26.12 Popelku před vánocemi dostihla ms Na jaře 2 pokus
Kaťulka33: 8.12 na kontrole zjištěna že už není srdeční akce
Oliii: Po SP v 17tt hlásí 9.12 //, i přes krvácení se mimi drží
Silvi.100: Stoplá kvůli endometrioze a adenomyoze, 3.12 KO, leden/únor pravděpodobně KET
Simi75: V srpnu ZT 13tt, a má zelelnou snažení, pokud se do konce roku nezadaří, tak laparka
Saďourova oslavná báseň:
Těhu, těhu, těhulky, Nebojí se, skoro nic.
stahují se jim půlky, Perou, žehlí, chystají,
manžílci jsou natěšení, prý, že už se dočkají.
samou nudou sperma pění. Čeho? Přeci robátka!
Lenka, Blondy, Mufina, Houby! Nosí telátka.
prej jsou rodit do Zlína. Tak jim držme palečky,
Žádná Praha, to je fáma, na ty krásné drobečky.
Kulta z toho trefí rána. Závidíme, to se ví,
NIKISKA
2ílet, snaženíčko od 2006, 2008 potrat ve 21tt, zadařilo se přirozeně, TP: 4.1.2010
vybraná jména: Tomáš
ANNIE
29 let, zadařilo se přirozeně, TP 31.1.2010
vybraná jména:Petr
SISSI
30 let, snaženíčko od první dítko od března 2005, endometrióza, 3x IVF, IUI a DIPI
a nakonec si příroda poradila sama, TP: 28.2. 2010
vybraná jména: ještě se rozhoduje
PETULAČKA
35let, snaženíčko od 2006, 2xZT, zadařilo se přirozeně, TP:2.4.2010
vybraná jména: Madlenka(Magdaléna)
GABU
39let, snaženíčko od 2007, zadařilo se 4 IVFko, TP:14.5.2010
vybraná jména: Berenika
DAGI
27 let, zadařilo se přirozeně, Filípek se narodil 5.8.2008
ENN
26 let, zadařilo se při 1.IVF, dne 25.června se narodila Eliška,2070g,44cm
EVAJS
29 let, zadařilo se přirozeně, Kateřina se narodila 28.6.2008
FIDORKA
33 let, zadařilo se při 1.IVF, Samuel se narodil 29.3.2009
IVETAV
34 let, zadařilo se přirozeně, Anna se narodila 8.11.2008
JANABAS
28 let, zadařilo se připrozeně, Tobiášek se narodil 21.7.2009 v 14:05, 2900g, 47 cm
KATJACAT
31 let, zadařilo se přirozeně, Anička se narodila 18.7.2009 v 5:35, 3,7 kg a 51 cm
LENKAB
25 let, zadařilo se přirozeně, Dorotka se narodila 16.10. 2008
MALINKEJ
30 let, zadařilo se přirozeně, Ela se narodila 26.8.2008
MARKÉTA
25 let, zadařilo se při 1.IUI, Matthias se narodil 27.9.2008
MERYBLUE
28 let, zadařilo se přirozeně, Štěpán se narodil 3.5.2008
MUFINA1
32 let, zadařilo se při 1.IVF, Berenika a Rozálie se narodily 18.11.2008
PAJTAŠEK
32 let, zadařilo se přirozeně, Lukášek se narodil 20.12.2009
PAVKA
30 let, zadařilo se přirozeně, Štěpán se narodil 9.4.2009
PAVLÍK2697
31 let, zadařilo se při 1.IVF, Jůlinka senarodila 25.6. ve 13:49, 3800g a 51cm
PETTIES
30 let, zadařilo se přirozeně, Honza se narodil 23.3.2009
ROMÍSEK
35 let, zadařilo se přirozeně, Ester Kateřina se narodila 19.6.2008
SPEEDY81
26 let, zadařilo se přirozeně, Simona se narodila 3.10.2008
VIKINKA23
24 let, zadařilo se přirozeně, Jakub a Matěj se narodili 26.10.2008
ZUZANKA007
29let, zadařilo se přirozeně, Sofie se narodila 20.9.2009
IMOMB
xxlet, zadařilo se přirozeně, Miky se narodil 24.9.2009
LENULE12
29let, zadařilo se KET, Matěj a Adélka se narodili 24.9.2009
ZDENČA
xxlet, zadařilo se přirozeně, Matěj a Anička se narodili 14.10.2009
A tady máme naše sluníčka, které stále bojují a my jim tu zahříváme místečka a věříme, že se brzy přestěhují k nám:
[i]Bětka - CAR NatalArt (Plzeň), snažení o 1.miminko od června 2005
Bublina - snažení o dítko od března 2006
Cruella - CAR Pronatal, snaženíčko o první dítko od září 2006
Danano - snažení o 4.dítko od ...
Kamčatka - 33let, snažení od května 2007
Kaťulka33 - 34let, snažení od 2007, ZT po 2 IUI prosinec 2009
Lenas - snažení o první dítko od května 2006
Leontyna - snažení o první dítka od prosince 2007
mala.popelka - CAR Zlín, snažení o první dítko cca od ledna 2006
Martinak - snažení o první dítko od ledna 2006
MiraB - CAR Apolinář (Praha), snažení o 2.dítko od od sprna 2003
Olii- 30 let, CAR Zlín, snažení o 1.dítko od července 2004
Radaka - snažení o 3.dítko od dubna 2006
Ronja - CAR Helios (Brno), snažení o první dítko od února 2007
Sářice - snaha o první mimi od února 2007
Silvi.100 - CAR Pronatal Praha, snažení o první dítko od března 2007
Sima75 - 34let, snažení o první dítko od 2008
A jako správný chlíveček, i my máme svouSaďourek
A samozřejmě je tu dost místa i pro ostatní, co jsou na dlouhodobkách víc než doma...
Holky, změny mi pište do SZ!!!! Taktéž pokud se přesunujete ze snažilek do těhu. Pokud si sama nevšimnu, nedám vas tam..vše neuhlídám. Takže mi napiště udaje, termín TP..atd.
Upravil(a) sissi (6. 1. 2010 22:03)
Není tady
jé, Ronji, já jsem si teprve teď všimla, že jsi moderátorka přeju pevné nervy
Není tady
Verannko, prošmejdila jsem Ti teď album a máte nádherné fotky!!!! (a samozřejmě úžasného modela )
Není tady
No jo, taky jsme to nezaregistrovala... tož Ronjo, nová funkce, nové obzory a přesně jak píše Lenka: hlavně ty nervy s námi
Není tady
lenkaB napsal(a):
Verannko, prošmejdila jsem Ti teď album a máte nádherné fotky!!!! (a samozřejmě úžasného modela
)
Olalá, děkujeme Já ty vaše taky prohlídla nedávno. Musím přiznat, že právě těmi černobílými jsme se nechali trochiu isnpirovat. Do tý doby jsme byli trochu odpůrci čb fotek, ale na tyhle detaily se docela hodí, že?
Není tady
jj, ty detaily čb vypadají... no, prostě líp i když nemusí být jen čb, zkoušeli jsme to různě natónovat a vypadá to dobře... ale nejhezčí je to asi u těch pidimiminek, teď už jsme čb fotku nedělali ani nepamatuju
jak už je to dítko aktivní, tak jsou to spíš momentky a na ty se mi čb moc nehodí, ale říkala jsem P., že musíme udělat nějaké fotky babičkám k Vánocům, tak si s tím pohrajeme a třeba zkusíme i nějakou čb...
Není tady
no, já to nemyslela zrovna na toto fórum tady je to až na občasné vypjaté situace oáza klidu a míru
ale jinde to bývá dooost zajímavé
Není tady
všechno nejlepší malým Mufinkám
Není tady
Ronja napsal(a):
Holky dík, já se teda napamatuju, že by zrovna tady bylo kdy co moderovat
To si myslím, že si užiju spíš jinde
Však právě, třeba taková Psychárna... tam je to občas prostě, no, prostě psycho
Není tady
Leni - to věřím, to byste z těch čb fotek teď taky mohly mít Dopplerův jev Předpokládám, že je potřeba nejdřív objekt fotky dostatečně unavit (ale ne moc, aby se ještě trochu smála), dostatečně motivovat (ale ne moc, aby zas to nedopadlo tak, že nebude vědět, kterou hračku nebo dobrotu baštit dřív) a dostatečně naslibovat hory doly (tady se předpokládám nešetří
)
Není tady
Nic, vpadla jsem sem jako velká voda, anhi jsme nepozdravila a už zase musím utíkat, bo právě přišla zakázka na expres překlad, která se prostě nedá odmítnout A navíc Tobíno chrní, takže je příznivá konstelace
Tak hezký den všem
Není tady
Veran, tak teď mám kvůli Tobě oprsklý monitor ale vystihlas to přesně
jen teda z toho slibování zatím moc nechápe
a hlavně u focení musí být minimálně 3 aktéři - objekt focení, fotograf a ustalovač (objektu
)
Není tady
Jsem se zase zviditelnila na dlouhodobkách, že já tu hubu někdy radši nezavřu Asi teď zase nebudu chvíli u některejch lidí populární
Není tady
Ahojky, omlouvám se, že se lezu, já jen že tu vidím Ronju.
Ronji, až dneska jsem si přečetla na nástěnce dlouhodobek, že se mrcha dostavila. Kur-a, zrovna u tebe mi to je líto, když už vím, jaký patálie máte za sebou. Nezbývá než jen držet palečky a doufat, že mezi letňátka zase dorazíš a tentokrát už napořád!!!!!!
Jéj, a co jsi vypustila z pusy? Že by se na tebe někdo zlobil? No to snad ne... Víš, co máš dělat.
Není tady
Rusty díky moc, však ono se to nějak nakonec vyvrbí Tobě přeju krásné a zdravé těhu
Víš co, já tam už moc nechodím..a vždycky, když se tam zjevím, tak tam jen holkám říkám, aby se pořád nelitovaly a nestěžovaly si, že může být hůř. A mám dojem, že už jim s tím lezu drobátko na nervy
Není tady
Ronja napsal(a):
Jsem se zase zviditelnila na dlouhodobkách, že já tu hubu někdy radši nezavřu
Asi teď zase nebudu chvíli u některejch lidí populární
Ahojky Ronji, jsem sice asi o tri dny pozadu, ale porad mi nedocvakava, cos tak hroznýho provedla. Asi jsem to nejako nestačila zaregistrovat. Ale prď na lidi, ti co jsou hloupí, tak budou dycky remcat. Znám to z práce. Proste si jich nevšímat
a nad celou veci se povznest. Jestli se v nečem mejlím, klido mi to dej najevo. Preziju to.
Není tady
Ronji, tak to jsem musela dočíst, jsem čekala, žes tam někoho pořádně zchladila a on je to jen takový mírný a neškodný příspěvek
Není tady
lenkaB napsal(a):
Ronji, tak to jsem musela dočíst, jsem čekala, žes tam někoho pořádně zchladila a on je to jen takový mírný a neškodný příspěvek
jujky .. tak to mi neda. Jdu na to mrknout hnedky.
- to musim mit
Není tady
kikinecek napsal(a):
lenkaB napsal(a):
jujky .. tak to mi neda. Jdu na to mrknout hnedky.
- to musim mit
Týjo tak jsem to nakonec nasla a musim jen souhlasit s Lenkou. Nechapu co na tom kdo mohl vidět pobuřujícího.
lenkaB napsal(a):
takový mírný a neškodný příspěvek
Není tady
Téma zavřeno