6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj holky, pamatujete si na mě? Jsem ráda, že vás vidím. Jarňata někde zmizly a pak jste se mi někde ztratily. Holky gratuluju k dětičkám, taky jsme si ještě jedno pořídili, ale 3 to máš Akar můj obdiv. Mám druhého synka Matouška narodil se 1.3 a Mareček se narodil 13.3 jsou tedy necelé 3 roky od sebe. A jak se máte? Pa Alena
Není tady
jeee Alco, to vis, ze si te pamatuju a gratuluju k druhemu synovi S holkama z jarnatek uz nejaky ten patek jsme na stasnychzenach, tak klabosime tam
Mery vydrz, traba nekdo od Teplic nakoukne, BB je posledni dobou celkem mrtvy, hodne lidi, co sem chodilo, se presunulo jinam. Od te doby co se udelal novyBB je to o nicem, nejsou lidi ani tady, ani tam
Není tady
ahoj, omlouvám se že sem lezu, ale jelikož mi Akar říkala že tu najdu meryblue a Alenu 1608 tak mi to nedalo. Ahoj holky, Alčo gratuluju k druhému chlapečkovi
A taky vidím Myšku 28...ahoj :-)
Není tady
jé a vidím svou starou fotku a metříky...přijde mi jak když jsem přijela z nějaké dlouhodobé dovolené
Není tady
Ahoj Peti, jak se máš, jsem ráda že tě vidím? Už chodiš do práce? Ja mám ještě rok mateřské, ale co potom to nevím. Akar a co holky rozjíždí, ať mám třeba nějaký tip ;-). Jak se vede s klukama?
Jé Akar už jsem pochopila SZ :-). Tak tam holky pozdravuj.
Mareček začal chodit v září konečně do školky, tady u nás nikde nebylo místo, ale postavili novou školku, tak je velká úleva, ale teď před Vanocema onemocněl a motali jsme se v tom všichni dolola. Tento týden šel teprve do školky. Doufám, že zase něco nechytne.
Akar a píšete si všechny holky pořád nebo postupně holky odpadají?
Upravil(a) Alena 1608 (22. 1. 2013 13:32)
Není tady
ahoooooj holkyyyyy, aha, takže tak to je-) je hezké zavzpomínat a vidět staré tváře-)))) to byly časy, když jsem tu několikrát denně rozebíratla svou neplodnost, pak pokusy, pak konečně první těhu a pak i druhé.....ted už není čas, ...., ale třeba brzy bude, pořád se to zlepšuje.....-)
Není tady
Meryblue poslala jsem ti SZ
Není tady