29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leni, tak to zkuste u nás v Litvínově, tady si hodně maminek chválí. Jezdí sem až třeba z Ústí nad Labem, Kadaně, a jedna jezdí dokonce až z Děčína.
Není tady
ahojky, taky se hlásím do party jsem z Mostu a na sraz bych moc ráda. Ale prcka mám ještě malýho tak je mi jedno kde. dojedem kamkoli.
plavání v Lomu si spousta lidí chválí, asi tak taky budeme jezdit. už se na to těším. berou tam od 3 měsíců nebo i dřív nevíte?
Není tady
Dobré ráno maminy.. Gall berou většinou od 3 měsíců,ale nahlásit se můžeš ať už tě zařadí jakmile budou zahajovat kurz,ať pak nečekáš víš..
Topazio a kde to tam u vás je v nemocnici? no my se možná budeme stěhovat,čekáme na hypo tak by jsme to měli i blíž k vám a pak by tam chodil i Matěj někam do školy..
Není tady
Hezký den Lenko, ono vás jezdí dost z Bíliny jak tak koukám
Já to mám "jen" z Dubí, ale je fakt, že tam to je super, prostě taková velká rodina
O té výtvarce mi něco říkala kamarádka, ale konkrétního nic..
Není tady
jo jezdí znám tam dost maminek z Bíliny..
a ta tvoje kamarádka chodí k nám na výtvarku? je fakt,že Matěje to baví,pže rád kreslí a lepí a všechno takže fakt celou hodinu pracuje,ještě jsem přemýšlela nad keramikou ta je taky od dvou let,ale to už by jsme neměli jedniný den volno
my byli akorát dneska plavat a jak je tam ta nová ta světlovlasá,teď nevim jak se jmenuje.tak s tou se nám ty hodiny hodně líbí vymýšlí blbiny a to je super děti to pak baví když to neni pořád stejné
Není tady
leenka napsal(a):
Dobré ráno maminy.. Gall berou většinou od 3 měsíců,ale nahlásit se můžeš ať už tě zařadí jakmile budou zahajovat kurz,ať pak nečekáš víš..
Topazio a kde to tam u vás je v nemocnici? no my se možná budeme stěhovat,čekáme na hypo tak by jsme to měli i blíž k vám a pak by tam chodil i Matěj někam do školy..
Je to v poliklinice, a je to tam fain, lektorky jsou velice šikovné, a kam se chcete přestěhovat??
Není tady
Taky bych ráda chodila s Matýskem na nějaký kroužek až bude starší .
Není tady
ju je to fain,když mají nějaké jako povinnosti
my čekáme na hypo a vybrali jsem si barák v Nová ves v horách,máme tam jeden dům po tchánovi a ten bude matějovo jednou a jinak tam má manža půlku rodiny a vyrůstal tam takže to bude něco pro něj,jen já si budu muset zvykat.. ale zase vzduch je tam o něčem jiném a taky ta výchova je tam jiná nemusim se bát feťáků a tak..
Není tady
ahoj holky, Veručlko, dík za radu..takže v TEPLICÍCH přeci jen něco je....a jak to v takovém MC chodí?
Není tady
Leenko ani se ti nedivím, že se stěhujete . Vždyť tam kde bydlíme to jde s kopce.
Není tady
Jakto myslíš? no my bydlíme v nej části města žádnej cigoš nic takže to jde,ale i tak chci pryč,chci zahradu a tak..a myslím,že pro Matěje to tam bude ráj.. jen já si budu muset najít kamarádky,sic tam jednu mám,ale i tak a říkám si uklízet náš byteček a barák to bude sakra rozdíl
Není tady
Leni já to nemyslela špatně, ale znám pár lidí co bydlí jak ty, a hrozně si stěžují na nepřispůsobivé občany, a že je ve městě nepořádek a že by chtěli taky pryč. Že tam kde byl klid, je teďka nepořádek a že se bojí chodit ven.
Není tady
jasně nemyslela jsem to zle jen jsem nechápala no to je fakt..ale bydlím u polikliniky a tady žádní téměř nejsou,ale v jiné části města bych tedy nebydlela.. jinak Bílina je fakt Chánov hotovka.. bydlet v tom sídlišti tak nevytáhnem paty z baráku sic jsem tam vyrůstala..
Není tady
My naštěstí bydlíme ve velmi klidné části Janova, a tyhle občany zde také nemáme.
Není tady
Jasně, že existují, celý Litvínov je velmi dobrý až na ten hnusnej Janov. A přitom Janov kdysi k Litvínovu vůbec nepatřil. My naštěstí bydlíme až na druhém konci Litvínova hodně daleko od Janova.
Není tady
Lenko, já to u Zámeckého parku moc neznám. Nepocházím z Litvínova. A zdraví už je ok, už je mi lépe, v říjnu jsem byla na operaci a vyndali mi celou štítnou žlázu. Ale musím brát pořád jeden lék, který nahrazuje jod. A děkuji za optání .
Není tady
Ahojky holky .
Leni, jj budu muset brát ty prášky do konce života .
Není tady
Hezký večer holky moc nestíhám s těma mojema roubířema sem chodit
Mery určitě se s tebou rádi sejdeme ale teď nám to s Verčulkou moc nevychází.Dětičky marodí no pořád něco ale určitě se domluvíme Přinejhorším jaro to jistí
Není tady
Topi dnes jsem si všimla že jsi mi psala mejlíka tak zítra odepíšu ju
Není tady
li.lik napsal(a):
Uvidíš, snad jo, bude před Vánoci...
Já jsem s Lomem maximálně spokojená, jen mi to tam připadá malinké pro větší děti, proto uvažuju, že pak budeme chodit do Kapky v Litv.
Ale nebráním se ani Teplicím, stejně se příští rokstěhujeme do Háje.
Li.lik ty se budeš stěhovat do Háje u Duchcova?
Není tady
Verčulka napsal(a):
Myška 28 napsal(a):
Ahojík tepličandy taky se přidávam do klubu
bylo by to určitě skvělí už se tu z BB jednou tepličandou scházíme nějaký ten měsíc a je to prima
To myslíš mě
Já abych si zase něco nepřivlastnila
Topazio, plavání v Lomu 10 lekcí 1.300,-
jojo Verčul jasně že myslím tebe
Není tady