18. září : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 18. září : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 18. září : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Leni, tak to zkuste u nás v Litvínově, tady si hodně maminek chválí. Jezdí sem a třeba z Ústí nad Labem, Kadaně, a jedna jezdí dokonce a z Děčína.
Není tady
ahojky, taky se hlásím do party jsem z Mostu a na sraz bych moc ráda. Ale prcka mám jetě malýho tak je mi jedno kde. dojedem kamkoli.
plavání v Lomu si spousta lidí chválí, asi tak taky budeme jezdit. u se na to těím. berou tam od 3 měsíců nebo i dřív nevíte?
Není tady
Dobré ráno maminy.. Gall berou větinou od 3 měsíců,ale nahlásit se můe a u tě zařadí jakmile budou zahajovat kurz,a pak nečeká ví..
Topazio a kde to tam u vás je v nemocnici? no my se moná budeme stěhovat,čekáme na hypo tak by jsme to měli i blí k vám a pak by tam chodil i Matěj někam do koly..
Není tady
Hezký den Lenko, ono vás jezdí dost z Bíliny jak tak koukám Já to mám "jen" z Dubí, ale je fakt, e tam to je super, prostě taková velká rodina O té výtvarce mi něco říkala kamarádka, ale konkrétního nic..
Není tady
jo jezdí znám tam dost maminek z Bíliny..
a ta tvoje kamarádka chodí k nám na výtvarku? je fakt,e Matěje to baví,pe rád kreslí a lepí a vechno take fakt celou hodinu pracuje,jetě jsem přemýlela nad keramikou ta je taky od dvou let,ale to u by jsme neměli jedniný den volno
my byli akorát dneska plavat a jak je tam ta nová ta světlovlasá,teď nevim jak se jmenuje.tak s tou se nám ty hodiny hodně líbí vymýlí blbiny a to je super děti to pak baví kdy to neni pořád stejné
Není tady
leenka napsal(a):
Dobré ráno maminy.. Gall berou větinou od 3 měsíců,ale nahlásit se můe a u tě zařadí jakmile budou zahajovat kurz,a pak nečeká ví..
Topazio a kde to tam u vás je v nemocnici? no my se moná budeme stěhovat,čekáme na hypo tak by jsme to měli i blí k vám a pak by tam chodil i Matěj někam do koly..
Je to v poliklinice, a je to tam fain, lektorky jsou velice ikovné, a kam se chcete přestěhovat??
Není tady
Taky bych ráda chodila s Matýskem na nějaký krouek a bude starí .
Není tady
ju je to fain,kdy mají nějaké jako povinnosti
my čekáme na hypo a vybrali jsem si barák v Nová ves v horách,máme tam jeden dům po tchánovi a ten bude matějovo jednou a jinak tam má mana půlku rodiny a vyrůstal tam take to bude něco pro něj,jen já si budu muset zvykat.. ale zase vzduch je tam o něčem jiném a taky ta výchova je tam jiná nemusim se bát feáků a tak..
Není tady
ahoj holky, Veručlko, dík za radu..take v TEPLICÍCH přeci jen něco je....a jak to v takovém MC chodí?
Není tady
Leenko ani se ti nedivím, e se stěhujete . Vdy tam kde bydlíme to jde s kopce.
Není tady
Jakto myslí? no my bydlíme v nej části města ádnej cigo nic take to jde,ale i tak chci pryč,chci zahradu a tak..a myslím,e pro Matěje to tam bude ráj.. jen já si budu muset najít kamarádky,sic tam jednu mám,ale i tak a říkám si uklízet ná byteček a barák to bude sakra rozdíl
Není tady
Leni já to nemyslela patně, ale znám pár lidí co bydlí jak ty, a hrozně si stěují na nepřispůsobivé občany, a e je ve městě nepořádek a e by chtěli taky pryč. e tam kde byl klid, je teďka nepořádek a e se bojí chodit ven.
Není tady
jasně nemyslela jsem to zle jen jsem nechápala no to je fakt..ale bydlím u polikliniky a tady ádní téměř nejsou,ale v jiné části města bych tedy nebydlela.. jinak Bílina je fakt Chánov hotovka.. bydlet v tom sídliti tak nevytáhnem paty z baráku sic jsem tam vyrůstala..
Není tady
My natěstí bydlíme ve velmi klidné části Janova, a tyhle občany zde také nemáme.
Není tady
Jasně, e existují, celý Litvínov je velmi dobrý a na ten hnusnej Janov. A přitom Janov kdysi k Litvínovu vůbec nepatřil. My natěstí bydlíme a na druhém konci Litvínova hodně daleko od Janova.
Není tady
Lenko, já to u Zámeckého parku moc neznám. Nepocházím z Litvínova. A zdraví u je ok, u je mi lépe, v říjnu jsem byla na operaci a vyndali mi celou títnou lázu. Ale musím brát pořád jeden lék, který nahrazuje jod. A děkuji za optání .
Není tady
Ahojky holky .
Leni, jj budu muset brát ty práky do konce ivota .
Není tady
Hezký večer holky moc nestíhám s těma mojema roubířema sem chodit
Mery určitě se s tebou rádi sejdeme ale teď nám to s Verčulkou moc nevychází.Dětičky marodí no pořád něco ale určitě se domluvíme Přinejhorím jaro to jistí
Není tady
Topi dnes jsem si vimla e jsi mi psala mejlíka tak zítra odepíu ju
Není tady
li.lik napsal(a):
Uvidí, snad jo, bude před Vánoci...
Já jsem s Lomem maximálně spokojená, jen mi to tam připadá malinké pro větí děti, proto uvauju, e pak budeme chodit do Kapky v Litv.
Ale nebráním se ani Teplicím, stejně se přítí rokstěhujeme do Háje.
Li.lik ty se bude stěhovat do Háje u Duchcova?
Není tady
Verčulka napsal(a):
Myka 28 napsal(a):
Ahojík tepličandy taky se přidávam do klubu bylo by to určitě skvělí u se tu z BB jednou tepličandou scházíme nějaký ten měsíc a je to prima
To myslí mě Já abych si zase něco nepřivlastnila
Topazio, plavání v Lomu 10 lekcí 1.300,-
jojo Verčul jasně e myslím tebe
Není tady