6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
li.lik napsal(a):
Ahoj, holky, taky se hlásím do party, jestli můu. Jsem z Litvínova, ale myslím, e cestu do Teplic zvládnem .
Ahoj, já jsem taky z Litvínova .
Není tady
li.lik napsal(a):
vdy jsme se setkaly u mudry i na hřiti u koldomu
prosím tak se připomeň jménem, a vím o koho jde nebo jménem holčičky
Upravil(a) topazio (19. 11. 2009 11:33)
Není tady
li.lik napsal(a):
Jasně, já jsem Linda, malá je Karolínka. Jak se má Máa?
u vím . Máa tedka spí, se ulítal. Převrátil byt vzhůru nohama. Tak jsem uklízela . Pořád lítá jak ďábel, musím ho pořád honit . Včera jsme byli plavat po delí době. Minule jsme neplavali, protoe jim netekla teplá voda. Přítí týden jdeme dvakrát plavat .
Není tady
Li.lik a co dělá Karolínka???? Ta je určitě hodnějí ne Matýsek .
Není tady
My chodíme zatím do Lomu, take 1x a Káju to hrozně baví, kadý dopoledne na mně křičí cákcák a pak se vzteká, e nejdeme ani do vany. No jinak řádí taky sluně, ale nehoním jí, různě si tak hrajeme, chodíme na procházky- jen mi u nechce moc sedět v kočáře, take jentaktak vyvenčím psy a pak musíme chodit, ale je rychle unavená a chce chodit hlavně u nás v ulici
Není tady
Teď spinká, tak jdu do sprchy, jinak je to určitě úplně stejná uličnice...
Není tady
A kolik platíme za plavčo v Lomu?? My platíme za 12 lekcí tuím 1800 kč .
Není tady
Matýsek taky dělá rád cáky cák, a kdy cáká tak mě straně nacáká do uí, e jsem skoro hluchá. A chce u plavat sám, ale toho radi nenechám. Plavat s kruhem takovou podkovou u umí.
Není tady
Myka 28 napsal(a):
Ahojík tepličandy taky se přidávam do klubu bylo by to určitě skvělí u se tu z BB jednou tepličandou scházíme nějaký ten měsíc a je to prima
To myslí mě Já abych si zase něco nepřivlastnila
Topazio, plavání v Lomu 10 lekcí 1.300,-
Není tady
Li.lik, přítí týden jdeme dvakrát proto, e máme náhradu. Minule jsme se měli i fotit pod vodou, ale nakonec to zruili pro malý zájem. Dost mě to zklamalo, protoe jsem nějaké fotečky pod vodou chtěla. Tak snad přítě se přihlásí více maminek.
Není tady
Uvidí, snad jo, bude před Vánoci...
Já jsem s Lomem maximálně spokojená, jen mi to tam připadá malinké pro větí děti, proto uvauju, e pak budeme chodit do Kapky v Litv.
Ale nebráním se ani Teplicím, stejně se přítí rokstěhujeme do Háje.
Není tady
li.lik napsal(a):
Uvidí, snad jo, bude před Vánoci...
Já jsem s Lomem maximálně spokojená, jen mi to tam připadá malinké pro větí děti, proto uvauju, e pak budeme chodit do Kapky v Litv.
Ale nebráním se ani Teplicím, stejně se přítí rokstěhujeme do Háje.
To pak bude mít blíe do Teplic. Klub Kapka je dobrý i kdy jsou draí.
Není tady
Já vím, chodila jsem tam na cvičení jako těhule na cvíčo a na psychoprofilaxi. Je to tam ale myslím lepí a pro větí děti, ten Lom je rodinnějí
Není tady
V kapce jsou jen dvě herny jedna malá a druhá větí. A kolikrát je to tam hodně natřískaný. Dokonce si i jedny maminky stěovaly, e si tam jedny maminky chodí jen tak na kafe a zabírají hernu. A e se tam pak jiné maminky, které jsou na plavání nevejdou.
Není tady
aha, no vidí, to je jako vude - vdycky záleí, jaký se tam sejdou lidi
Není tady
Liliku, zatím se nesházíme, tento domeček je novej, zjitujeme terpv, kdo odkud je a tak...místo srazu netuim, zatim-)
Mě mrzí, e iroko daleko tady není ádné mateřské centrum, nebo jo?
Není tady
V Litvínově je mateřské centrum Krteček. Ale to je zase pro Tepličandy daleko. Tak snad něco v Teplicích bude.
Není tady
MC v TP (co vím): sem občas zajdeme http://www.mc-vetrnik.ic.cz/, pak je snad jetě v DDM a u gymnázia v TP (u Billy)
Upravil(a) Verčulka (19. 11. 2009 18:16)
Není tady
My jsme byly v mateřském centru Sluníčko, v Litvínově, je divný, e by v Teplicích nic nebylo?!
Není tady
Li.lik má pravdu. Natěstí jsme tam dobrá parta maminek .Já budu tedka jetě chodit do centra Krteček.
Není tady
Li.lik, A kde je Sluníčko v Litvínově???
Není tady
Verčulko taky chodíme do Lomu u od 3 měsíců a jakmile nám budou 3 tak nevím kam tady u nás v Bílině je to a od 4let,tak ten rok nevím a MC tady taky máme tak tam chodíme a chodíme jetě na výtvarku to je taky moc fain
Není tady