29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
li.lik napsal(a):
Ahoj, holky, taky se hlásím do party, jestli můžu. Jsem z Litvínova, ale myslím, že cestu do Teplic zvládnem
.
Ahoj, já jsem taky z Litvínova .
Není tady
li.lik napsal(a):
vždyť jsme se setkaly u mudry i na hřišti u koldomu
prosím tak se připomeň jménem, ať vím o koho jde nebo jménem holčičky
Upravil(a) topazio (19. 11. 2009 11:33)
Není tady
li.lik napsal(a):
Jasně, já jsem Linda, malá je Karolínka. Jak se má Máťa?
už vím . Máťa tedka spí, se ulítal. Převrátil byt vzhůru nohama. Tak jsem uklízela
. Pořád lítá jak ďábel, musím ho pořád honit
. Včera jsme byli plavat po delší době. Minule jsme neplavali, protože jim netekla teplá voda. Příští týden jdeme dvakrát plavat
.
Není tady
Li.lik a co dělá Karolínka???? Ta je určitě hodnější než Matýsek .
Není tady
My chodíme zatím do Lomu, takže 1x a Káju to hrozně baví, každý dopoledne na mně křičí cákcák a pak se vzteká, že nejdeme ani do vany. No jinak řádí taky slušně, ale nehoním jí, různě si tak hrajeme, chodíme na procházky- jen mi už nechce moc sedět v kočáře, takže jentaktak vyvenčím psy a pak musíme chodit, ale je rychle unavená a chce chodit hlavně u nás v ulici
Není tady
Teď spinká, tak jdu do sprchy, jinak je to určitě úplně stejná uličnice...
Není tady
A kolik platíme za plavčo v Lomu?? My platíme za 12 lekcí tuším 1800 kč .
Není tady
Matýsek taky dělá rád cáky cák, a když cáká tak mě strašně nacáká do uší, že jsem skoro hluchá. A chce už plavat sám, ale toho radši nenechám. Plavat s kruhem takovou podkovou už umí.
Není tady
Myška 28 napsal(a):
Ahojík tepličandy taky se přidávam do klubu
bylo by to určitě skvělí už se tu z BB jednou tepličandou scházíme nějaký ten měsíc a je to prima
To myslíš mě Já abych si zase něco nepřivlastnila
Topazio, plavání v Lomu 10 lekcí 1.300,-
Není tady
Li.lik, příští týden jdeme dvakrát proto, že máme náhradu. Minule jsme se měli i fotit pod vodou, ale nakonec to zrušili pro malý zájem. Dost mě to zklamalo, protože jsem nějaké fotečky pod vodou chtěla. Tak snad příště se přihlásí více maminek.
Není tady
Uvidíš, snad jo, bude před Vánoci...
Já jsem s Lomem maximálně spokojená, jen mi to tam připadá malinké pro větší děti, proto uvažuju, že pak budeme chodit do Kapky v Litv.
Ale nebráním se ani Teplicím, stejně se příští rokstěhujeme do Háje.
Není tady
li.lik napsal(a):
Uvidíš, snad jo, bude před Vánoci...
Já jsem s Lomem maximálně spokojená, jen mi to tam připadá malinké pro větší děti, proto uvažuju, že pak budeme chodit do Kapky v Litv.
Ale nebráním se ani Teplicím, stejně se příští rokstěhujeme do Háje.
To pak budeš mít blíže do Teplic. Klub Kapka je dobrý i když jsou dražší.
Není tady
Já vím, chodila jsem tam na cvičení jako těhule na cvíčo a na psychoprofilaxi. Je to tam ale myslím lepší až pro větší děti, ten Lom je rodinnější
Není tady
V kapce jsou jen dvě herny jedna malá a druhá větší. A kolikrát je to tam hodně natřískaný. Dokonce si i jedny maminky stěžovaly, že si tam jedny maminky chodí jen tak na kafe a zabírají hernu. A že se tam pak jiné maminky, které jsou na plavání nevejdou.
Není tady
aha, no vidíš, to je jako všude - vždycky záleží, jaký se tam sejdou lidi
Není tady
Liliku, zatím se nesházíme, tento domeček je novej, zjištujeme terpv, kdo odkud je a tak...místo srazu netušim, zatim-)
Mě mrzí, že široko daleko tady není žádné mateřské centrum, nebo jo?
Není tady
V Litvínově je mateřské centrum Krteček. Ale to je zase pro Tepličandy daleko. Tak snad něco v Teplicích bude.
Není tady
MC v TP (co vím): sem občas zajdeme http://www.mc-vetrnik.ic.cz/, pak je snad ještě v DDM a u gymnázia v TP (u Billy)
Upravil(a) Verčulka (19. 11. 2009 18:16)
Není tady
My jsme byly v mateřském centru Sluníčko, v Litvínově, je divný, že by v Teplicích nic nebylo?!
Není tady
Li.lik máš pravdu. Naštěstí jsme tam dobrá parta maminek .Já budu tedka ještě chodit do centra Krteček.
Není tady
Li.lik, A kde je Sluníčko v Litvínově???
Není tady
Verčulko taky chodíme do Lomu už od 3 měsíců a jakmile nám budou 3 tak nevím kam tady u nás v Bílině je to až od 4let,tak ten rok nevím a MC tady taky máme tak tam chodíme a chodíme ještě na výtvarku to je taky moc fain
Není tady