29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky maminky, vím, že tu pár maminek z Teplice a okolí je...už máte svůj klubík, scházíte se? Ráda bych se přidala-ů)
Není tady
Ahojík tepličandy taky se přidávam do klubu bylo by to určitě skvělí už se tu z BB jednou tepličandou scházíme nějaký ten měsíc a je to prima
Není tady
ahojda, jupííí, tak přeci nás tu pár je-) Já se přestěhovala o kousek dál, než jsem bydlela původně a je mi tu nějak smutno, neznám tu nikoho, tak by byĺo fajn, kdybychom se občas sešly na nějakou procházku, bazén, nebo tak-)
Myškou, máme skoro stejně staré kluky..jo a taky by Štěpánek potřeboval začít poznávat jiné děti....tak počkáme, jestli sem ještě někdo nezavítá a pak můžem něco domluvit, ju?
Není tady
téééda mery, čumím nma metřík...jsi pohnojená ne? na první jste čekali dlouho a teď hnedle druhý...no gratuluju...jinak já se s váma taky ráda sejdu, jen jsem paranoidní matka a mám hroznej strach z nemocí, aby mi baru nic nechytla... ale poznala bych vás ráda osobně, teda kromě, léni, že, teda né že bych jí nepoznala ráda, ale už se známe
koukám děti věkem s pohodě, akorát já to plavčo nedám...krz tu mojí chybějící součástku....ale jinak nějaký klubík nebo kafčo... jo a jinak Trnovany
Není tady
Kačííííí, ahoooooj, ráda tě tu vidim-) no jo, asi se to pohnojilo, ted to vyšlo hned, ani jsme nečekali, že tak brzy-) ale super, alespon nebudu muset lítat po doktorech a tak-)
určo něco šikovnýho domluvíme, kde to bude vyhovovat všem už se mooooc těšim-)
Není tady
Ahoj
Berete i Útečáky
Mery gratuluji k těhu.
Taky se teď trochu bojím pras. chřipky, ale až se něco domluví uvidím vás ráda
Není tady
Pavko ahoooooj, děkuju, jak se vede? co klučík? koukám, máme oba Štěpulata-) bereme všechny, kdo chtěj-)
Není tady
Ahoj holky já bydlím taky kousek od Teplic .
Není tady
Ahoj holky tak my jsme z Oseka.V Teplicích to trochu znám ale né zas tak moc Ale na srazík by jsme taky rádi dorazili když to zdravíčko dovolí.Teď v tuhle dobu je to takový že holka chodí chvíli do školky a vždycky nějaký bacil přinese domu a dostane to Denda
Upravil(a) Myška 28 (18. 11. 2009 10:58)
Není tady
Ahojky,
tak taky se počítáme do okolí Teplic, jsme z Mostu
Jen nevím, jak bych byla schopná s dětma dojet a tak. Přeci jen, čerstvá dvojmamina, tak se stále zajíždíme
Ale ráda bych poznala nové maminy s děckama
Není tady
Ahojky . Já jsem sice neuvěřitelně zaměstnaná prací
, ale jak se najde jeden den volna , ráda se sejdu s vámi a poznám vás
Takže bych se ráda přidala
Není tady
ahooooj holkyyyy, teda už nás je tu docela dost, to mám radost, tak zatím můžeme přemýšlet, kde by bylo nejlepší se sejít, máte nějaké nápady?
Veruuu, s tebou počítám automaticky-)
Andri, ahooooooj, ráda tě vidim, jojo, tentokrát se zadařilo hned a samo-) jak se vede?
Není tady
Ahoj, holky, taky se hlásím do party, jestli můžu. Jsem z Litvínova, ale myslím, že cestu do Teplic zvládnem .
Není tady
Liliku, ahoooooj, taky koukám, že máš skoro stejně starýho prcka, jako já a pár nás tady, holčička, či chlapeček?
Není tady
Mám holčičku, je správný éro, když se rozkouká. Zkusily jsme mateřské centrum, ale byla z toho dost vyvalená (když byl společný program). PAk když si všichni hráli podle svého, tak byla nadšená
Není tady
Gratuluju k těhu a luluc ke krásnému mimískovi!
Jinak se známe s topi - bydlíme kousek od sebe
Není tady