6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahojky maminky, vím, e tu pár maminek z Teplice a okolí je...u máte svůj klubík, scházíte se? Ráda bych se přidala-ů)
Není tady
Ahojík tepličandy taky se přidávam do klubu bylo by to určitě skvělí u se tu z BB jednou tepličandou scházíme nějaký ten měsíc a je to prima
Není tady
ahojda, jupííí, tak přeci nás tu pár je-) Já se přestěhovala o kousek dál, ne jsem bydlela původně a je mi tu nějak smutno, neznám tu nikoho, tak by byĺo fajn, kdybychom se občas sely na nějakou procházku, bazén, nebo tak-)
Mykou, máme skoro stejně staré kluky..jo a taky by těpánek potřeboval začít poznávat jiné děti....tak počkáme, jestli sem jetě někdo nezavítá a pak můem něco domluvit, ju?
Není tady
téééda mery, čumím nma metřík...jsi pohnojená ne? na první jste čekali dlouho a teď hnedle druhý...no gratuluju...jinak já se s váma taky ráda sejdu, jen jsem paranoidní matka a mám hroznej strach z nemocí, aby mi baru nic nechytla... ale poznala bych vás ráda osobně, teda kromě, léni, e, teda né e bych jí nepoznala ráda, ale u se známe
koukám děti věkem s pohodě, akorát já to plavčo nedám...krz tu mojí chybějící součástku....ale jinak nějaký klubík nebo kafčo... jo a jinak Trnovany
Není tady
Kačííííí, ahoooooj, ráda tě tu vidim-) no jo, asi se to pohnojilo, ted to vylo hned, ani jsme nečekali, e tak brzy-) ale super, alespon nebudu muset lítat po doktorech a tak-)
určo něco ikovnýho domluvíme, kde to bude vyhovovat vem u se mooooc těim-)
Není tady
Ahoj
Berete i Útečáky
Mery gratuluji k těhu.
Taky se teď trochu bojím pras. chřipky, ale a se něco domluví uvidím vás ráda
Není tady
Pavko ahoooooj, děkuju, jak se vede? co klučík? koukám, máme oba těpulata-) bereme vechny, kdo chtěj-)
Není tady
Ahoj holky já bydlím taky kousek od Teplic .
Není tady
Ahoj holky tak my jsme z Oseka.V Teplicích to trochu znám ale né zas tak moc Ale na srazík by jsme taky rádi dorazili kdy to zdravíčko dovolí.Teď v tuhle dobu je to takový e holka chodí chvíli do kolky a vdycky nějaký bacil přinese domu a dostane to Denda
Upravil(a) Myka 28 (18. 11. 2009 10:58)
Není tady
Ahojky,
tak taky se počítáme do okolí Teplic, jsme z Mostu
Jen nevím, jak bych byla schopná s dětma dojet a tak. Přeci jen, čerstvá dvojmamina, tak se stále zajídíme
Ale ráda bych poznala nové maminy s děckama
Není tady
Ahojky . Já jsem sice neuvěřitelně zaměstnaná prací , ale jak se najde jeden den volna , ráda se sejdu s vámi a poznám vás
Take bych se ráda přidala
Není tady
ahooooj holkyyyy, teda u nás je tu docela dost, to mám radost, tak zatím můeme přemýlet, kde by bylo nejlepí se sejít, máte nějaké nápady?
Veruuu, s tebou počítám automaticky-)
Andri, ahooooooj, ráda tě vidim, jojo, tentokrát se zadařilo hned a samo-) jak se vede?
Není tady
Ahoj, holky, taky se hlásím do party, jestli můu. Jsem z Litvínova, ale myslím, e cestu do Teplic zvládnem .
Není tady
Liliku, ahoooooj, taky koukám, e má skoro stejně starýho prcka, jako já a pár nás tady, holčička, či chlapeček?
Není tady
Mám holčičku, je správný éro, kdy se rozkouká. Zkusily jsme mateřské centrum, ale byla z toho dost vyvalená (kdy byl společný program). PAk kdy si vichni hráli podle svého, tak byla nadená
Není tady
Gratuluju k těhu a luluc ke krásnému mimískovi!
Jinak se známe s topi - bydlíme kousek od sebe
Není tady