29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahoj kočky,jste zlatíčka,moc vám všem děkuju za slůvka podpory a za to,že jste semnou.Dneska mi ruply nervy a bulela jsem ve sprše jako želva. Prostě se mi po nich stýská
Já vím,vidím je každý den a dělají nám jen radost ale to prázdno ve mě je strašný.Už je potřebuju mít u sebe a bohužel nás čeká ještě min.měsíc v nemocnici.
Kluci jsou naše žabičky,krásně papají a je nádherný jek mě poznají,vždycky když na ně promluvím tak se na mě podívají takovým tím krásným pohledem jako když si říkaji ....ty jsi moje máma?to ty mě tak moc miluješ?tak mě honem pomazli a hodně pusinkuj ju...
Tomáš kluky už krásně zvládá,je tak pyšný taťínek že snad už nemůže být nikdo víc. dneska si chtěl honzíčka dokonce i vykoupat ale nakonec to přenechal mě.Je to takový nebezpečný když tam nejsou žádný podložky ve vaničce,ani lehátka.Uplně ho chápu. No ale když kluky položím do tý teplý vody,uplně se uvolní,dělá jim to strašně dobře....
Holky pošlu zase nějaký fotečky na babyonline .cz
tak kdyžtak jukněte......
Mějte se krásně,krásně těhulkujte a opatrujte se!!!!
Ráďa
Není tady
Adi, moc krásné fotečky. Kluci jsou krásní..když si představím, že takového drobka mám u sebe
Tak ještě chvilinku vydržte a budete spolu
Není tady
Adanko, myslím na tebe kudy chodím, kluci jsou nádherní, všichni čtyři
Tu prázdnotu naprosto chápu, ale ty máš vidinu, že je za pár týdnů budeš mít pěkně u sebe. Vydrž!!!!!!!!!!!!!!!
Není tady
Adanko, jeste par dni a unor je tu, uz se brzo s manzelem a s Martinkem dockate, a kluci pujdou s vami domu.
Není tady
Adanko,
gratuluji, teprve dneska jsem narazila na tvoje vlákno. Ráda bych zkoukla fotky, ale nikde jsem nenašla žádný odkaz, možná jsem jen slepá...
Se slzou v oku vzpomínám na to jaké to bylo když byla Anička úplně malinká a to měla 3,7 kg a ze začátku jsem se bála abych jí neublížila. Nedokážu si představit, kdyby byla takový prcík jako tvoji kluci.
Moc vám držím palce ať jste co nejdřív spolu doma
Není tady
Adanka napsal(a):
Holky dala jsem fotky na www. babyonline.cz pod mojí přezdívkou Adanka...mrkněte
Katjo
Není tady
Adanko jak si kluci vedou
? Kolik už mají váhu ?
Katji děkuji tobě a Anince taky hodně štěstíčka,doufám že už máte klid s kyčličkami
p.s. tak jsem dočetla ve tvém témátku hodně síly holky
Upravil(a) Gabu (30. 1. 2010 20:58)
Není tady
Adanko, jak se mas ty a tvoji chlapecci? Jestlipak jste uz doma? Moc na vas myslim, jak se vam dari.
Není tady
taky tady neustále nakukuji
Není tady