29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Topi, to se stává "i v lepších rodinách"
Není tady
Topi... moc děkuju za komentíky!!!
Není tady
Debí není zač .
Není tady
Debi cože ti to nejde? já jsem nějak mimo
Aničce také vše nejlepší k narozeninám (snad jsem to nazamotala jak Topi také to umím perfektně)
Není tady
Ahojky
Debí, mně trošku vadí,že nemá ruku,jinak mi to přijde teda luxusní Lo
Extrakce ti jde,tak neblbni
Topi, mě by zas nenapadlo,že když přeju někomu vše nej i když neslaví svátek,někdo to tak pochopí
Ale je fakt, že já zdrobněliny u dospělých používám zcela běžně A anička je Anna V. takže ANička je hezčí
Pranostiku taky znám,ale nedošlo by mi, že patří k červenci
Nojo, nemusím vědět všechno,že
Není tady
dobrý večer holky .
a naší aničce vše nej . koukám tady vznikly nějaké zmatky
.
jinak ločka chválím hromadně, nemám připomínek .
Ahojky,
moc všem děkuju za přání
Není tady
Jééééé... Anni...... no to je nádhera......!!! To se ti moc povedlo..... Vojta je úžasný.....
Ještě jednou GT..... Hooolky jedny, co jste to upekly...? Nedá mi to spát......
Doufám v CT u vaší firmy.....
Není tady
čarodějka napsal(a):
Annave to je nádhera
Štěpánko supr většinou mi miminka připadají stejná ale Šárinku jsem poznala
Jéééé.... fakt Hani....?? No.. má pořád stejný nosánek - knoflíček, viď...??
Není tady
Občas si do dílek přidám svůj papír a masku... a prostě jen napíšu kit, ze kterého jsem tvořila.. Děláte to také tak..?
Já jen... abych neurazila něčí práci..... Aby mi pak někdo nenapsal... že to nemám vydávat za jejich tvorbu...?
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
Občas si do dílek přidám svůj papír a masku... a prostě jen napíšu kit, ze kterého jsem tvořila.. Děláte to také tak..?
Já jen... abych neurazila něčí práci..... Aby mi pak někdo nenapsal... že to nemám vydávat za jejich tvorbu...?
Já nevím ale myslím si že bys to měla napsat i když já také zapomínám třeba to v tom kitu bude někdo hledat
Není tady
Dívky milé.....dobrouuuu....
Není tady
Kredit si holky raději pohlídejte, už jsem se setkala s "protivnýma" designérkama....
Zítra nám držte pěsti, jdeme po dvou měsících marodění do školky, prcci se už nemůžou dočkat, jen doufám, že z toho nebudou pak další dva měsíce doma....
A mizím do peří, pa a dobrou noc a hezky se vyspinkejte
Není tady
Ahoj holčuly
Odkládám ráčka pro nový CT Ale řeknu vám...jsem dost v pr...,pač forum je celý v němčině,já neumím doslova ani worta
Nevím kam nahrávat kity,místo linků k těm starým je nějakej kupon do shopu,fakt jsem z toho zmatená...mám už Lo i na DST a blogu a nikdo z CT ho ještě neviděl,pač nevím kam ho jako dát
Fakt legranda
štěpánko,tak tam vždycky napiš třeba pozadí a ptáček já sama nebo něco takovýho
Není tady
Deborah napsal(a):
Kredit si holky raději pohlídejte, už jsem se setkala s "protivnýma" designérkama....
Zítra nám držte pěsti, jdeme po dvou měsících marodění do školky, prcci se už nemůžou dočkat, jen doufám, že z toho nebudou pak další dva měsíce doma....
A mizím do peří, pa a dobrou noc a hezky se vyspinkejte
Dobrou,berušky Soni,díky za komentáře na DST,seš zlatá
Není tady
Holky, zase se Vám krásně daří. Já jsem dělala ráčka pro setřičku toho maroda, která muchodí dělat převazy. Tak to zkritizujte, ať to můžu opravit, než to odešlu. Jednoduchý se mi to zdálo nejlepší
kredit: Mary Pop Winter freebie, Blue winter Persiancat, GT - Ice winter, WA BL design
Není tady
Krásný to máš,Flori
Není tady
Floranko... moc krásný!
Ještě jsem vložila druhé spinkací ločko pro Cucciolu, ráno bych to nestíhala... tak pa a dobrou noc
kredit na DST
Není tady
Evajsku - nádherný ráček
ani s překladačem němčinu nedáš? Hele učila jsem se 4 roky NJ, sice je to před lety, napiš mi když tak do Sz, já bych ti to přeložila (sice taky díky překladači, ale slovosled zvládnu) a napiš designerce meila, že nevíš, kam hodit nové lo.
Floranko - nádhera - nic bych neměnila
Štěpánka - krása,
A opět Debi
Debi - jak máš vůbec starý děti, já myslela, že seš s klukem ještě na rodičáku a oni už chodí oba do školky?
Není tady
Duši, mladej bude mít za cca 14dní 4 to mi pak rodičák skončí, on chodí do školky jen na dopoledne...
a Ostatní Nikol 15 a Sašenka 5
a furt tu čučím, už mizíííííííím
Upravil(a) Deborah (17. 11. 2009 22:49)
Není tady
Deborah napsal(a):
Duši, mladej bude mít za cca 14dní 4 to mi pak rodičák skončí, on chodí do školky jen na dopoledne...
a Ostatní Nikol 15 a Sašenka 5
a furt tu čučím, už mizíííííííím
Holkám vím, kolik je a klukovi jsem tipovala podle fotek něco kolem 3,5.
Ty jo, tak už se ti to krátí. Tak at už jsou zdraví
Není tady
Duší dík,už jsem jí napsala...já se učila taky a umím prdlajs Ale je to tím,že se mi ta řeč nikdy nelíbila,no
Taky mažu do hajan,papá a dobrou
Není tady
Ahojky, opožděně, ale ještě dnes přeju Annave vše nejlepší k narozkám!
Mě úplně kleknul P, píši tedy z notebooku mého muže, omlouvám se všem, ale nezůčastním se žádné soutěže, všechno (GIMP i KIty) mám v to PC. ve čtvrtek to musím zavézt do práce a nechat nějak opravit.asi se spálil spínač, nejdet to vůbec zapnout hrozně se bojím, aby šla z toho dostat data, mám tam kupu nezálohovanejch fitek a kupu věcí do práce
tak se mějte krásně, Vaše dílka jsem prolítla, všechny nádhrený.. Pa.
Není tady
Mně se taky nj nikdy nelíbila, a se i sem se styděla mluvit, hlavně že do Němec to máme 5 kilásků z baráku na sever
Ali - prosím tě - nechceš na rajčátko hodit nový fotky? At máme na ráčky víš?
Tolika hodin a já nic zase neudělala, si tu zase na netu pročítám a stahuju co se dá. Tak takhle by to nešlo
Dobrou noc všem
Není tady