29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Flori,mně se některý taky neaktualizují..bezinky zkusím,i čaj tu snad mám...ale už jí to lehce dpadlo a na to,kolik má je zlatá a hraje si jako jindy, dělá bugr a kdybych to nevěděla,vůbec bych neřekla,že jí něco je..děkuju
Ani,já zas miluju tyhlety doktory
Není tady
Tak Hani gratuluju
Evi, Kika měla ty horečky čtvrtek - pátek a byly to zuby, neměřila jsem jí, ona u toho dost vyvádí a pláče, takže nevím přesně, jestli měla 38 nebo víc nebo míň , ve čtvrtek v noci jsme skoro nespaly, měla jak říkáš jen body s dl. rukávkem a pytlík nakonec si přála spát u nás v posteli, nechtěla k sobě a u nás pořád říkala tády a lehala si, v pátek mi spala 2x přes den a byla celý den taková unavená, polehávala na gauči a pořád se mazlila, v sobotu už byla dobrá, tak přeju, ať to má Kačka taky rychle pryč a zoubky venku
Není tady
Matýskovi se zhoršil kašel, tak na druhou hodinu jsme objednaný k doktorce.
Není tady
Ahoj holky krásné pondělí .... já jsem včera soutěž nějak zaspala
koukala jsem na TV na Hanzlíka
tak svůj výtvor házím až teď ... velká gratulace Haničce k vítězství
a samozřejmě gratuluji taky Clare a Kindle
parádní nápad od Evajska
A taky se hlásíme k marodům.... pro změnu zánět spojivek u Emy
Není tady
Dusičko . Koukám, že jsme spolu u Opanasko
.
Není tady
Evinko,krásný Ločko...Emičce pusu
Tuli, díky za uklidnění...už se zlepšila..hodinu si pospala a pak řádila jak černá ruka,musela jsem ji usměrňovat,ať se nepřehřívá..te´d zatím spát nechce,ale byla jsem překvapená, že snědla banán,kiwi a přesnídávku, uvidíme,jak s obědem, ale teplota spadla na 37,7
Dudlíka sice nevytáhne z pusy,ale jinak je zlatá
Jo a měření taky nedáváme,musím ji držet nohy a měřit rychloběžkou,ale jak je skleněná,docela se někdy bojím,jak sebou mrská...
házím jedno ze šuplete ct-čkový
Není tady
tak zkouším co to dá, v Gimpu je toho tolik co ještě vůbec nevím na co je
Není tady
No kráásný,Kindle
Došel ti ten link do zprávy??? Měla by ti blikat nahoře
Není tady
evajs napsal(a):
No kráásný,Kindle
Došel ti ten link do zprávy??? Měla by ti blikat nahoře
jj, došel, díky Ti moc
Není tady
ahoj holkýýý .
haničce moc gratuluju . a evajsku, ty jsi neskutečně hodná
. holky si to rozhodně zaslouží
.
a dílka parádní . kindle, to poslední je fakt pecka, jsi moc šikovná
díky dagi, to zahřeje u srdce
holky můžete mi někdo poslat odkaz na stránku jak jsou tam ty metry pro děti jak máte u jmen, chtěla bych si ho udělat taky pro syna, díky
Upravil(a) kindle (30. 11. 2009 13:47)
Není tady
tak evajs, mám staženo a hned jak bude čas tak se pokusím o nějaké krásné LO, snad se mi povede, potřebovala bych větší fantazii. Vždy, když něco vytvářím tak si říkám, takhle ne, to je blbý, to se nehodí, ale pak to vidím na jiném obrázku a je to moc hezký - myslím jako techniku, a připadá mi, že mám všechno takový jako stejnoměrný. No asi nejspíš mujsím příjít na nějakej styl, kterej by mě seděl
Není tady
mě se ani nechce věřit, že jsi začátečník . a neboj, svůj styl si časem taky najdeš
.
jinak metříky.. třeba tady http://lilypie.com/
dagi napsal(a):
mě se ani nechce věřit, že jsi začátečník
. a neboj, svůj styl si časem taky najdeš
.
jinak metříky.. třeba tady http://lilypie.com/
opravdu jsem. přivedla mě k tomu kamarádka, vždycky mi posílala k Vánocům a Novému roku přáníčka a mě se to hrozně líbilo, ale zkoušela jsem to hodně dlouho než jsem přišla na to jak se co ovládá, ale ještě neumím vše. Neumím třeba pracovat s templaty
Není tady
Ahojki,
moc zdravim, gratuluji vitezce vcerejsi souteze a jsem zvedava na nove zadani... Zda stihnu, opet nevim...
Ale neco malo jsem uz dnes udelala, zitra bude v shopu krasny luxusni vanocni kit od Damayanti - Make a wish... A tohle LO je z nej pro... opozdene, ale predse...
Vitam mezi nama kindle a mazu vzbudit deti, pa, pa.
Není tady
Tak jsme zpátky od doktorky, Matýsek má menší zánět nosohltanu. A navíc doktorka řekla, že mu rostou zoubky trojky.
Není tady
Kindle, jsi neskutečně šikovná a je vidět, že máš výtvarný cit a přemýšlíš u tvoření. Je tu zase o jednu šikulku šikovnou víc.
jinak já mám zazimovanou zahrádku, teď je vítr jako hrom. A jdu se mrknout na vnoučka maroda. Vezmu po cestě větší nákup, aby mě to neodfouklo.
Marodi vy se uzdravujte. A co Debi, že připravovala hnízdečko.
Čauky večer a rěším se na další krásy.
Není tady
ahoj všem
jen nakukuju, Marky zase po o nespala, tak se nechytám.
Sillwy - to je nádhera
děkuju moc, si zlatíčko.
Já jsem nějak s ráčkama ve skluzu,chjo
Není tady
Není tady
Zdravím a děkuji za gratulace.Vůbec jsem nepředopkládala že bych mohla vyhrát Andrejce to trošku komplikuju už jsem zadání asi třikrát předělala
nechci to moc komplikovat
Tak až to Andrejka hezky sepíše tak uvidíte že to není nic komplikovaného.Jak já jí mám ráda holku šikovnou a se mnou trpělivou
Všem marůdkům přeji brzké uzdravení a maminkám hodně sil
Není tady
Máš to tam, ty jedna komplikovatelko
Není tady
Ahoj holky, jen nakukuju... byla jsem u Dr. mám cosi na průduškách a málem prý zápal plic... tak jsem nafasovala ATB a pak půjdu na plicní, chjoo taky musím mít všechno, prý mám ze stresu oslabený organismus... ale to už skončí za tři týdny, jak se mi vrátí miláček, to je tak krásný číst ty jeho smsky zamilovaný, chichi a jak se mi pořád omlouvá... Dnes mi jich poslal asi 40 bude mít puchýř na palci
No a já se pustila do vybalování jeho věcí, je to prima je zase vidět vedle mých ve skříních, akorát jsem se nějak roztáhla a nevím, jak to tady zas všecko nacpu.... Jdu pokračovat v úklidu, zase nakouknu....
Není tady
Všechno krásný, ale Silwan mě dnes dostala tou krásnou jemnou nádherou.
To bych se chtěla naučit, ale to chce mít ten dar od Boha.
DEBI nejkrásnější je vždycky ta naděje a sny o tom, jak to bude krásné!!!!!!!!někdy se to sice nezadaří až tak úplně podle představ, ale ten čas toho těšení je náááádherný.
Tak se snaž uzdravit. namazat prsa (teda hrudník )pořádně sádlem, inhalovat, pít vincentku, kdybys zvládla s mlákem a medem , teplé(hnusné) ale účinné. Ale dá se to!!! Držím pěstičky mooc!!!!!!
Není tady
Debí to je super..hlavně se uzdrav než se ti drahoušek vrátí
a co na to vůbec dětičky..ty musí být štastný ...
Není tady
Floranko, zlatíčko, já si máznu i ta prsa a moc děkujůůůůů za všechno, jsi moje zlatíčko
Luci.. děti jsou spokojené, usmívají se a těší se na tátu...
Není tady