29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mně se nejvíc líbí Annave (supr nápad, originální) a Dušička
Není tady
evajs napsal(a):
Jo,ještě bych vám chtěla říct, že protože jsme tady taková partička, teda aspoň většina, co se tu občas slezem
a protože se máme všechny rády, rozhodla jsem se, že dám do soutěže jako výhru dva kity(teda spíš minikity
),který jsem si tuhle koupila od July design...ještě jsem z nich nic nedělala,takže můžu dát linyk dál a kity smazat...prostě jsem si řekla,že dám jeden vítězce kterou vybere Jirka a druhej mojí osobní favoritce...
Ale...stalo se, že jsem to přehodnotila a rozhodla jsem se jeden minikitík věnovat Clare, která se zúčastnila po dlouhé době, nemá moc čas ani žádný CT a vůbec, její Lo mě dostalo, dvojčátka mě dojímaj
A druhý Bych ráda dala našemu nováčkovi Kindle, protože i když scrapuje pár dní, rozhodla se přispět prvně i do soutěže...takže si to zaslouží
Tož tady je kit pro Kindle http://www.shabbypickledesigns.com/bout … 0copy2.jpg
a tady pro Clare http://www.shabbypickledesigns.com/bout … lar_jd.jpg
Tak snad udělaj aspoň malou radost![]()
teda Evajs, to je nádhera, já smekám, úžasné a neskutečně lidské
A ty kity jsou náááááádherné !!!
Není tady
Jinak teda doufám,že to vůbec půjde,když už to mám stažený
A mažu spát,dobrou noc
Není tady
Stály mě dohromady dolar dvacet, tak nepřehánějte, žádnej megadar to není..ale líbí se mi taky moc Dobrou
Není tady
A taky mě tedy zaujal tatínek u Kindle
Není tady
Evajs, holky si to zaslouží
.
Není tady
evajs napsal(a):
Jo,ještě bych vám chtěla říct, že protože jsme tady taková partička, teda aspoň většina, co se tu občas slezem
a protože se máme všechny rády, rozhodla jsem se, že dám do soutěže jako výhru dva kity(teda spíš minikity
),který jsem si tuhle koupila od July design...ještě jsem z nich nic nedělala,takže můžu dát linyk dál a kity smazat...prostě jsem si řekla,že dám jeden vítězce kterou vybere Jirka a druhej mojí osobní favoritce...
Ale...stalo se, že jsem to přehodnotila a rozhodla jsem se jeden minikitík věnovat Clare, která se zúčastnila po dlouhé době, nemá moc čas ani žádný CT a vůbec, její Lo mě dostalo, dvojčátka mě dojímaj
A druhý Bych ráda dala našemu nováčkovi Kindle, protože i když scrapuje pár dní, rozhodla se přispět prvně i do soutěže...takže si to zaslouží
Děkuji Ti moc, hrozně mě to potěšilo......a manžela taky
Upravil(a) kindle (29. 11. 2009 22:39)
Není tady
EVAJS...teda opravdu jsi mě dojala...já se po SZ divím k čemu chceš můj meil a ono tohle......ani si neumíš představit jakou jsi mi udělala radost...mocinky moc DÍÍK!!!!!!!!!
Není tady
evajs napsal(a):
Evi, ty jsi z Buštěhradu? Já jsem z Bratronic, to je kousek od Kladna. Myslela jsem, že jsou tady všichni zdaleka a ono ne.
Není tady
Evajsku Děvčata budou mít určitě radost, ty kity jsou nádherný
Není tady
annave napsal(a):
Evajsku
Děvčata budou mít určitě radost, ty kity jsou nádherný
Prosím Tě nevíš jak si mám ten kit od evajs stáhnout?
Není tady
kindle napsal(a):
annave napsal(a):
Evajsku
Já myslím, že ti evajs pošle link
Není tady
spirula napsal(a):
kindle napsal(a):
annave napsal(a):
Evajsku
Já myslím, že ti evajs pošle link
aha tak to jo, díky moc, jste tady všechny tak moc hodný.
Není tady
kindle napsal(a):
spirula napsal(a):
kindle napsal(a):
Prosím Tě nevíš jak si mám ten kit od evajs stáhnout?Já myslím, že ti evajs pošle link
aha tak to jo, díky moc, jste tady všechny tak moc hodný.
nemáš zač
Není tady
Ahojky holky, přeji hezký den .
Není tady
Ahoj holky
Hlásím,že Kačulka se vzbudila s šíleným pláčem a horečkou 39 nevím, nezdá se mi,že by to bylo od zubů,je to přesi jen docela dost..navíc po ránu
Ale opláchla jsem ji ve vlažný vodě a dostala čípek,uvidíme, snad se to přes den zlepší,v deset budu stejně volat dr.
Jdu se juknout na ty linky ke stažení kitů, koukala jsem,že platí jen pár dní v rámci bezpečnosti, tak jdu na to, jsem ráda, že jsem vám udělala radost
Není tady
Ahojky
Evi, ty kity
a snad to bude mít Kačenka jen k zoubkům
Není tady
No hodně jsem jí tam yvvětrala a je jen v bodynku a tepláčkách,ani do pytlíku jsem ji nedala,četla jsem,že maj bejt oblečený co nejmíň při horečkách,že vrstvy to tělíčko maličký ještě víc přehřívaj a pak to neleze dolů Tak uvidíme, bobinku,jestli jí to pomůže...od devíti už zase spinká
Není tady
Gratuluju Haničce k vítězství . A přeji moc šťastnou ruku při výběru.A mě potěšilo, že to moje Ločko udělalo radost JaničceC, pro kterou jsem ho dělala.
Evajsku, já se obávám, že k těm zoubkům přišla i nějaká viróza. Zoubky bývají jen kolem 38, nejvíc 38,5.
Moc držím pěstičky, ať to rychle zvládnete.
Přeji krásný celý týden, babulky moje !!! A bez stonání.
Není tady
Florinku, bylo to 38,4 po odečtu...tak nevím..akorát se vzbudila a je lepší..nepláče a ani se mi nezdá tak horká...děkuju a všem hezkej den...mám tu bezinkovej ocet, tys psala přesnej postup? já akorát kdysi balila nohy do ponožek...vím,že pomáhá zaručeně...
je to tak,Mokrý ponožky na nohy? A kdy?Třeba když jde spinkat?Díky
Není tady
Haničko,gratulujuuu
těším se na nový zadání
Není tady
Ahoj děvčata
Hani gratuluju a jsem zvědavá, co si pro nás vymyslíš
Evajsku, tak ať už je kočince líp a jsou to jen ty zuby. Andulka měla u zoubků skoro 40. Já tenkrát volala pohotovost a dokror prohlásil, že tyhle hysterické matky co volají pohotovost kvůli zubům opravdu miluje.
Není tady
Já preferuju čaj z bezinek, ocet neznám, a klidně vlhký ponožky , kdykoliv, kdy to jde, když děti vydržely, tak jsem na chvilku balila i zápěstí, vlhký kapesník, přes to suché. A baštit chladný jablíčkový kompot, pít chladný čaj.
A chladicí kousací kroužky za nás sice nebyly ,ale myslím, že by mohly také pomoct, jestli to jsou ty zoubky.
A ještě něco mimo nemoci.
Štve mě, že se neaktualizují miniatury některých z Vás a moje také ne. Ani jsem nevypátrala, kam by se to dalo nahlásit. je to binec !!! Já jsem si zkusila mezi svými blogy to dát znovu, ale stejně to zas nefunguje.Tak nevím.
Upravil(a) Floranka (30. 11. 2009 10:23)
Není tady