|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
jinak dílka teda nádherná a dojemná
. a duši, moc gratuluju k azur 

Holky díky moc 
já vím 7 měsíců zatí není moc,jenže jsem myslela,že to ted prostě půjde dřív...antikoncepci neberu už asi pět let atak nějak jsem na to zezačátku vůbec nemyslela a myslela si,že nebude problém to stihnou do té doby než mi skončí mateřská..mateřská v čudu a nic..ale ono to výjde
hlavně kvůli natušce i Ježíškovi si psala o bráchu 
Není tady
Luci, nám se vždycky zadařilo v prosinci 

a to mám zakl. dělohu a neprůchodné vaječníky.
U mě to bylo hodně o psychice. Ale to vidím až teď zpětně. Andulka se zadařila, když mi řekli, že normální cestou děti mít nemůžu a poslali mě na vstupní pohovor do Hloubětína (tam jsem jela už těhotná, jen jsem to nevěděla) a na Vojtu jsme si počkali 6 let. Až když sem to vzdala a smířila se s tím, že bude Andulka jedináček, tak to najednou bylo. 

Tak přeju tobě i dalším snažilkám ať se zadaří 

A kdepak je dneska Debí?
Není tady
Jejda... děvčátka...... to musí být moc ubíjející, když to tak dlouho trvá..... ale ta radost pak.....

Robert - manžel měl v minulém manželství smůlu... nedařilo se..... A když jsem mu hned první měsíc podávala v 38 letech pozitivní testík....... nechápal..... Hodně lidiček říkalo.... nojoooo v tomto věku to už je nechytačka.......
S prvním manželem to trvalo u obou tři měsíce....
Děvčátka.... co se snažíte.... mocmocmoc vám držím pěstčky... nejvíc jak to jde.....

Není tady

dusička napsal(a):
Ĺuci - co náký vitamíny?
Nebo fakt možná ty břišní tance, to jsem fakt četla že pomáhaj.
Já kecat nemůžu, já naštěstí problémy neměla.
Ale určitě se podaří
vitamíny,čajíčky,plodný dny,podložení zadku...všechno poctivě dělám
...no prostě nejsem z těch co kolem nich projdou trenky a oni už kupujou kočárek 
Není tady
Kámošce jedna léčitelka radila, zkusit pár měsíců být bez sexu a pak začít souložit každý den.
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Dagi už zase 7 měsíců
Luci Hanka čekala rok a půl už přemýšlela o umělém oplodnění tak nevěš hlavu
a smála jsem se tomu jak jsi to hezky napsla.
Jo a můžu říct že od té doby co vím že je těhotná se klepu strachy aby se něco nestalo a nepřišla o to vím jak velké přání to bylo přece jen už jí bude příští rok 30.
Není tady
Luci
určitě to brzy vyjde, moc vám to přeju a myslím, že rad už jsi vyslechla tolik, že už nic asi vylepšit nejde... ale jsem ráda, že tě neopouští smysl pro humor 
Není tady

Fáákt?Tak to první bych splňovala
Teď jak to zaonačit aby vyšlo i to druhý

Není tady
no i když možná ještě ty semínka, at jí ten tvůj, ted nevím jaký 
Není tady
topazio napsal(a):
Kámošce jedna léčitelka radila, zkusit pár měsíců být bez sexu....................
Jejda..... to bychom asi zůstali bez dětí...... 

Upravil(a) Štěpánka.Š (29. 11. 2009 22:10)
Není tady
Lucka 1 napsal(a):
Holky díky moc
já vím 7 měsíců zatí není moc,jenže jsem myslela,že to ted prostě půjde dřív...antikoncepci neberu už asi pět let atak nějak jsem na to zezačátku vůbec nemyslela a myslela si,že nebude problém to stihnou do té doby než mi skončí mateřská..mateřská v čudu a nic..ale ono to výjdehlavně kvůli natušce i Ježíškovi si psala o bráchu
a tímhle příspěvkem jsi mi připoměla že Hanka brala 3 měsíce antikoncepci někdy to pomůže
Není tady

Jůůů,nojoo.Debí si asi užívá rodinnýho znovuštěstí

Není tady
evajs napsal(a):
Jůůů,nojoo.Debí si asi užívá rodinnýho znovuštěstí
![]()
![]()
![]()
![]()
ještě není doma.... myslím..... ale tokat přes mejlík...... taky jde........ hlavně, že už je to ok.....

Upravil(a) Štěpánka.Š (29. 11. 2009 22:13)
Není tady
Ona i ta antikoncepce je po*ná. Někdy to po ní jde hned, někdy vůbec 
Hani - už třicet? To je krásný věk, je mladá 
Debi si užívá 
Není tady
K soutěži...holky, akorát jsem si až ted uvědomila, že jsem použila wordart z placenýho kitu, to by se asi nemělo, že jo... tak se omlouvám...
Není tady
Štěpánka.Š napsal(a):
topazio napsal(a):
Kámošce jedna léčitelka radila, zkusit pár měsíců být bez sexu....................
Jejda..... to bychom asi zůstali bez dětí......
Léčitelka jí řekla, že její vagina je na manželovi spermie imuní a že by si měli dát chvilku pohov.
Není tady
Holky mám radost dostala jsem se na DST do GSO s ločkem od Síti
.
Není tady

Jo,ještě bych vám chtěla říct, že protože jsme tady taková partička, teda aspoň většina, co se tu občas slezem
a protože se máme všechny rády, rozhodla jsem se, že dám do soutěže jako výhru dva kity(teda spíš minikity
),který jsem si tuhle koupila od July design...ještě jsem z nich nic nedělala,takže můžu dát linyk dál a kity smazat...prostě jsem si řekla,že dám jeden vítězce kterou vybere Jirka a druhej mojí osobní favoritce... 
Ale...stalo se, že jsem to přehodnotila a rozhodla jsem se jeden minikitík věnovat Clare, která se zúčastnila po dlouhé době, nemá moc čas ani žádný CT a vůbec, její Lo mě dostalo, dvojčátka mě dojímaj 
A druhý Bych ráda dala našemu nováčkovi Kindle, protože i když scrapuje pár dní, rozhodla se přispět prvně i do soutěže...takže si to zaslouží 
Tož tady je kit pro Kindle 
a tady pro Clare 
Tak snad udělaj aspoň malou radost

Není tady
Evajsíku..... musím napsat..... že jsi mě dojala..... Jsi skvělá......

Není tady

No prosím vás,jinak se mi líbilo všechno...ale nejvíc asi Spirulka a Annave nápadem

Není tady
topazio napsal(a):
Holky mám radost dostala jsem se na DST do GSO s ločkem od Síti
.
Topi.... mooooc gratuluju......

Není tady
Jé Evajsku, to je od tebe hezký 
Není tady
Evajsku - supr nápad 

si skvělá 

Topi - gratuluju 
Není tady
Čus baby, tak už máme vítěze nebo se porota zas někde fláká?
Jdu se mrknout na dílka 
Není tady