|
9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce. 1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus? |
|
|
Ahojky holky moje, krásný sváteční den přeji
Ořezu zdar 
Není tady
Hezký den všem,
hned musím naprášit GT děvčata. Mají krásné nové megafreebko. 

http://gtdesigns-gt.blogspot.com/
Až budete mít CT tak se hlásím. Jste šikulky 
Jestli mě teda vemete a nebudete mít přehnané požadavky 
Není tady

Jůůů holky jedou,jdu stahovat
a k holkám bych do CT taky šla 
Není tady
Pěkný den......
Tééééda děvčata...G+T............ vy jste prostě úžasné....!! Fakt vás obdivuju.....
Debísku...... já se z té tvé tvorby fakt jednou zblázním....... jak se mi to líbí a jak mně to tak jako tobě nejde...!!
Tady jedna má šílenost pro sestřenku....
Není tady
Tak jsem si vložila freebko od holek z GT na blog
Štěpánko, ty máš svůj styl a mě se to moc líbí, vidíš, já bych zas něco takového neuměla... každá jsme jiná, ale upřímně, to víš, že mám radost, že se moje dílka líbí 
Není tady
Štěpánko, Debi má pravdu. A něco jiného, je( podle mě ) když jsi v CT- čku a tam hlavně prezentu ješ kit, nebo když děláš pro přátele, kde je nosná fotka. A to děláš skvěle , což právě teď dokazuješ na tomto novém Ločku.
A ta naše GT čka jsou šikulky veliké. Proto jsou tu tak vzácně vidět. Tak teď do toho, vy co umíte přeplácávat, ať ten kit krásně prezentujete.
A krásný den všem a hodně lásky, jak říkával jeden můj veselý kolega. té nikdy není dost. Snad se vy mladí jednou dožijete toho, že fakt pravda a láska zvítězí.
Není tady
Ahoj holky, jak pak se máte při tom svátku?
koukám že jste to už "vyčmuchaly"
tohle frebíčko bylo rozdělané dlouho, ale tak nějak nemělo šmrnc a pořád jsme to předělávaly až z toho vzniklo, co vidíte, tak snad budete spokojené a něco z toho vytvoříte
dílka úžasná
a gratulace novým Ctčkám

Není tady
Ahoj holky, vy jste detektivové 
Koukám, že už tu Gabka psala, na tomhle jsme dělaly fakt dlouho, tak snad se bude líbít 
Štěpánko, ty jo letní bazénový rak je parádní, v tomhle hnusném počasí to příjemně naladí!!!
Ostatní práce taky super a gratuluju k dalším a dalším CT 
Není tady
debi, už ločkuje z waterla
štěpánko, ten poslední ráček nemá chybu, ta fotka je parádní

já musím jít vařit něco dobrého když je ten svátek 

Není tady
Deborah napsal(a):
Tak jsem si vložila freebko od holek z GT na blog
![]()
Štěpánko, ty máš svůj styl a mě se to moc líbí, vidíš, já bych zas něco takového neuměla... každá jsme jiná, ale upřímně, to víš, že mám radost, že se moje dílka líbí
Debí děkujeme 
Jo a to ločko z waterla je super, už včera na mmb jsem obdivovala 
Upravil(a) Tutule (17. 11. 2009 10:29)
Není tady
Gabko a co vaříš? Já jsem nějak bez nápadu... děti chtěji opět bramborovou kaši 
Není tady
budou br.knedle, zelí a uzené 

Není tady
br.kaši jsme měli včera 

Není tady
Gabka napsal(a):
budou br.knedle, zelí a uzené
jůůů mňam... nic z toho nemám doma
tak ale je to výbornej tip na víkendový oběd, kujůůů 
Není tady
Čau kočeny
taky přeji pohodový sváteční den 
Gábi... Tuli... to vypadá senzačně
... hned jdu sosat.... díky 
Štěpánko.... šílenost se mi strašně líbí
.... myslím, že každý kdo se na tohle podívá ... hned má úsměv na tváři
a vzhledem k tomu, že tohle umí většina tvých dílek... si v tomto směru unikát 
A všechno neeeeej Aničce
..... máš to vychytaný jako Dušička... na narozky mít vždycky volno.... to je luxus 
Není tady
Jůůů Anička slaví dneska? Jsem to nějak zazdila, jsem si někam založila seznámek 

Tak teda Aničce přeji všechno jen to nej!!!!!!
doufám, že to pořádně oslavíš 
Není tady
Anni...... VŠE NÉÉÉÉÉJ.......

Není tady
Krásné dopoledne, holky moje, dneska to budu dávat i na blog, ale nejprve tady, šéfová Azur má jakousi akcičku, po dobu tří týdnů bude dávat na svůj blog každej týden jeden kit k dispozici zdarma, tuž kdo chcete sosejte a tři týdny hlídejte...už je k dispozici první na jejím blogu http://azurleblog.canalblog.com/
Není tady
EvaR napsal(a):
Čau kočeny
taky přeji pohodový sváteční den
Gábi... Tuli... to vypadá senzačně... hned jdu sosat.... díky
Štěpánko.... šílenost se mi strašně líbí.... myslím, že každý kdo se na tohle podívá ... hned má úsměv na tváři
a vzhledem k tomu, že tohle umí většina tvých dílek... si v tomto směru unikát
A všechno neeeeej Aničce![]()
![]()
..... máš to vychytaný jako Dušička... na narozky mít vždycky volno.... to je luxus
Teda Evi....... moc děkuju........

A vůbec všem moc děkuju...... úplně jste mě dojaly.....

Vy máte snad nějaký radar..... že jste na mě zrovna dnes tak hodné..... Na mě sedl už od rána takový stesk..... Asi to vyvolaly právě ty fotky, co naposílala sestřenka z Moravy..... Když jsem bydlela na východě, byla jsem zvyklá tam tak 2 - 3 krát ročně jezdit na pár dní..... Mám tam spoustu příbuzných a vždy jsme se všichni sešli.. Bylo to úžasné a já z toho měla vždy nabité baterky na strašně dlouho.... Teď jsem od nich víc jak 400 km..... a chybí mi čím dál víc....
Ale člověk holt nemůže míít vše..............
Tak moc díky za milá slůvka......
Vařím rajskouuuuu.........
Upravil(a) Štěpánka.Š (17. 11. 2009 10:48)
Není tady

Ahoj berušky
Tož jsem zas tady 
Gratuluju GT k nový,u freebiečku
Štěpánko,letní ločko je fakt parádní
takový veselý, to v týhle zimě a mokrým počasí potřebujem 
Odkládám ráčka pro Silwi, jak si tuhle posteskla,že se načeká a má málo času, tak sjem si řekla,že jí něco spíchnu
Je to nový Waterloo a Ločko je taky letní
Tak snad se bude aspoň trošku líbit 

Není tady
Tak nesu ločko pro naše šikulky:
kredit zde na DST
Není tady
Woooow Evajsku, to je nádherný ločko!!! 
Není tady

Debí,díky,nápodobně

Jiank aničce teda taky ještě jednou vše nej
Moje máma taky slaví dneska

Jinak dělám tatarkový maso a Kač si dala špenátkový těstoviny a chrupe,jupííí

Není tady
ahoj všem
Marky taky chrupe 
Štěpánko - krásný letní ráček 

Debi - ty jedeš - nádhera 

Evajsku - co to jako je, čučím na to nádherný 

A GT kit - vypadá náramně dobře 

My měli dneska k obědu řízky a bramborový salát - taková příprava na vánoce, Kluci mě ukecávali k němu asi dva měsíce a já jim pořád říkala, at si počkaj do vánoc. Ty čučeli, když vstali k obědu, jak milé překvapení. 
A dík za tip na rajskou, to už jsme dlouho neměli. A bramb. knedlíky se špenátem a masíčkem jsme měli v neděli-po dlouhý době, většinou k pečenýmu dělám chlupáče.
U nás prší 
Není tady