29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ahojky v novém domečku
Není tady
Ať je nám tu fajn........
Evajsíku..... možná máš pravdu, ale bez angl....... nula bodou............
Neva..... vyřádím se na Ráčcích...
Není tady
Ahooojky v novém chlívečku....
Štěpánko, já taky "ingliš neuměju", akorát základní fráze a pomáhám si gůglovým překladačem...
Není tady
ahoj v novém domečku .
debi, gratuluju k novému super ct, jsi prostě šikulka .
štěpánko, ty jsi asi nezkoušela ginger, jak tehdy vyhlásila ct call, že? je to škoda, protože ta ti vždycky moc seděla .
Hezký začátek odpoledne My máme Kačíse v pelechu,tak jdu na chvíli sem...jj,Štěpánko, hlásila ses tehdá k Ginger
?
Musím teda říct,že zlatý český CT, je to úplně jiný mluvit ve svým Proto se ani na těch jinejch forech moc nezdržuju,i tak tam v angličtině mluví jen část a kvlůli nám ,anglicky mluvícím,jinak si tam plkaj ve francouzštině,takže mě to tam neba..a překládat každej příspěvek,na to nemám..takže čtu jen to důležitý co je v AJ
Jinak tady pár CT calls
http://www.digishoptalk.com/boards/show … p?t=219300
http://www.digishoptalk.com/boards/show … p?t=219416
A tohle je ta moje nová http://www.digishoptalk.com/boards/show … p?t=219448
ale nezaručuju že maj to,co se vám líbí,ma ty předtím jsem koukala zběžně...
Jo a Sonince gratuluju, tý závidím, má Ct přesně podle mýho gusta
No musím se ještě zdokonalit
Upravil(a) evajs (16. 11. 2009 13:56)
Není tady
Ginger jsem zkusila..... ale ještě jsem v té době nebyla ani zaregistrovaná v DST... Bylo to praštěné...
Není tady
Štěpánko, já taky anglicky neumím. Jen co se teĎ učím s Andulkou. Ale s googlem se to dá. Vždycky to tam připíšu. Hlavní je pochopit o čem je řeč.
A když si opravdu nejsem jistá, tak se zeptám,
Na ty CT kouknu. Díky Evi. No já bych taky měla ještě pár vysněných..... Zatím si užívám Síťu.
Není tady
Anni..... angličtina jde fakt úplně mimo mě...
Rak pro kámošku..
Není tady
tak a nesu moje první LO z nového CT týmu u Cuccioly... holky, já jsem tak šťastná, konečně mám CT u hvězdy, ty nádherný kity, wooooow a hned mám lepší náladu
kredit na DST
Není tady
Debi, jsem c CT teamu u Ingrid 7459 .
Není tady
Není tady
Debi fakt nádhera, Tak doufám, že Ti ti sloni přinesou už konečně pořádný kus štěstí.
Štěpánko , dělat ráčky pro kamarádky má také něco do sebe. A já myslím, že nejkrásnější pocit je ten, který máš sama pro sebe. Že se Ti něco podařilo podle Tvých představ. A že se potěší Ti, kteří tě mají rádi.
A ty Tvoje poslední, ty teda píšou. Moc se Ti teď daří. Já mám stejně pocit , že dílka jsou u všech čím dál krásnější, mají nové nápady, zajímavé a každý rukopis vás tady je jedinečný. Já se teda dostanu jen na ty galerie, co sem dáte, ale když tak bloudím a nakukuju do blogů , fakt musím uznat, že jsem tu opravdu ve vybrané společnosti. To , co sem přihazujete na ukázku je paráda, jedna za druhou.
Jo a co je u špuntů a u clare. Už se nějak dlouho neozvaly, nezdá se Vám?
Upravil(a) Floranka (16. 11. 2009 19:01)
Není tady
Jééé... Floranko.... duše milá...... mooooc děkuju...... Opravdu moc jsi mě potěšila......
Clare má moc práce a Jana-Spuntik je v ozdravovně s děvčaty..... nemýlím-li se....
Topi... moc pěkné....
Debí... mám radost, že Ty máš radost a moc ti blahopřeju.... Přidávám se k Florance - u Mary tvoříš super krásně...
Není tady
Holky, vy jste zlatíčka
Floranko.. děkujůůů za nádherný komentík u mě na blogu
Není tady
no teda debí, to je nádhera!!! fakt smekám, tvoje ločka se mi líbí čím dál víc a moooc gratuluju ještě jednou k vysněné designérce .
já si taktéž užívám siťu, alespoň prozatím. je to moje srdcovka, ale to víte, ne .
Holky, už sosejte nové WaterLO
http://waterloproject.blogspot.com/
Není tady
Není tady
Floranko, tak to jsi mě dostala...néééé žádné vzorky na adresu Jirky, ten přece bude hodnotit, jak graficky se zhostíme toho receptu, prostě napíšeš recept a očančáš ho
Není tady
Tak holky, co říkáte na novou soutěž. To je teda bomba, vytvořit babinetí kuchařku. Já jsem chtěla vložit jeden recept už teď. ještě, že jsem si ho nechala v zásobě.
Ale zatím Vám vložím jedno velké dumání, co napsat Ježíškovi.
kredit:
Mary pop Winter freebie,
Blue Winter Persiancat
Silver Christmas - Ladka,
Není tady
AndreaP. napsal(a):
Floranko, tak to jsi mě dostala...néééé žádné vzorky na adresu Jirky, ten přece bude hodnotit, jak graficky se zhostíme toho receptu, prostě napíšeš recept a očančáš ho
No ale jistě by se mu líp hodnotilo. A ještě vzorky z tekutého ovoce, kvůli vitamínům
Já jsem teď očančala kedlubnové zelí na florance a ještě tam přidám slané taštičky
Není tady
Floranko.... Topi........... krásná díla.............
Není tady
Ahoj holky... nové zadání soutěže parádní
už teď mám chutě
to abych zítra zkusila první várku cukroví
já mám radši kuchařky s fotkama
Dílka krásná.... Flori ježíškovské kouzelné ..... ŠTěpi... skvělá dvojka
... a ostatní dílka dozadu nádhera
K novým CT gratuluji
.... jdu zkouknot Waterlo ... vypadá to zajímavě
Není tady
ahoj všem
a přeju v novém domečku tvůrčí fantazii a ořezu zdar.
Ločka nádherná.
Hm a jednokitovka - dobrý nápad, akorát přemýšlím, jestli u receptu nebude chybět fotka - mám nápad, ale ještě jsem s pečením nezačala. ALe už ted se těším na vaše osvědčené mnamky.
Jinak k CT. Zatím jsem zkoušela jen české designérky. (a slovenské)
Aj taky neumím, ale pomáhá mi překladač.
A proto se chci zeptat Evajska na ten Azur, sesmolila jsem odpověd a nevím, kde jsou v DST přijaté zprávy? Já jen aby mi to třeba neuteklo, že mi odepsala.
Rozhodla jsem se,že letos nebudu dodělávat měsíční, akorát bych se nervovala,že nestihnu. Bude našim a tchánům stačit týdenní, ten bez dvou listů už mám hotový.
Není tady
andrejko, moc prima změna, těším se na recepty, ráda se nechám inspirovat .
debí, tobě se dnes fakt daří, gratuluju .
zato mě to dneska nějak nejde ..
kredit tu http://www.digishoptalk.com/gallery/sho … mp;cat=500