|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
holky tak kontrola ok, akorát mi nevěřil že mám od 14tt pohyby prý je to nemožné
vzali mi krev a nechala jsem si udělat fotku
mimi má cca 17cm a přibrala jsem 0,5kg tedy 2kg celkem
Není tady
andulka napsal(a):
Katti ahoooj, jsem ráda že jsi se ozvala. No to jsi si musela užít být sněma 3týdny sama....ale co už Karinka je jisto jistě miláček a je hodňoučká, že?
No, což o to miláčci jsou oba, ale hodní moc nejsou
Dani všechno rozebírá, kazí a když vlítne Karince do pokojíku, tak jí ho obrátí vzhůru nohama. Ta na něj křičí, Dani ji začne plácat, pak ona ho, já je dlouho po dobrém srovnávám, jak se musí mít rádi a ......No a pak vybuchnu a už to tady lítá všechno 
Jinak jdu zítra ráno s Kari na odběry, pořád nechce jíst. Jsem z toho nervní, mám hrozné myšlenky, co všechno by to mohlo být. Dnes jsem jak přejetá, pořád na to myslím. Dokonce jsem se dala do pečení, abych se tím pořád nezabývala 
Není tady

KATTI moc držím palce Karince i tobě. Určitě dej vědět jak jste dopadly
Není tady
Katti, já taky držím palčáky...ů
Andulko, gratulujuuuuuu, moc hezký-)
Já nevim, jestli to tenkrát teda byly pohyby, ale že by mě tak hodně kopaly střeva? od té doby už to tak silně necítím. jen klasické šimrání.....nechám to konovi-)
Není tady
Hola, hola,
hlásím, že základní výsledky máme v pořádku. Ještě se čeká na výtěr z krku a štítnou žlázu.
Děkujeme, pokud jste na nás myslely 
Není tady

Katti to jsem ráda a držím palce aby ostatní výsledky byly taky ok
Není tady
Katti napsal(a):
Hola, hola,
hlásím, že základní výsledky máme v pořádku. Ještě se čeká na výtěr z krku a štítnou žlázu.
Děkujeme, pokud jste na nás myslely
Ahoj Katti, já držím pěsti 
a budu nahlížet, jak jste dopadli.
Tak hned přijď napsat. 
Není tady

ahoj Mery, Rustynce umřel dědeček, tak nic moc a Cam byla u dr. a už má v bříšku jenom jedno miminko
Není tady
Petruš, děkuju za info....Rustynko, to je mi moc líto, drž se , holka...
Cam, to je škoda\....tak to zkus brát tak, že to nebude tak náročné, i když sis určitě na ten pocit zvykla, vid?
hezký den.
Není tady
tady je to zase nějaký zabržděný, nezobrazujou se mi příspěvky za několik dní, no neva,. jukla jsem ma šž.---Aklar,. moooooooc gratuluju k holčičce. další holka do party-)
Není tady

Mery jsem ráda že tě tu vidím, já jsem totiž osoba sklerotická, tak ti raději už dnes přeju vše nej k zítřejšímu svátku 
Není tady
Jéééé, Petruš , děkujuuuu, jsi moc hodná a jak se máte|? už nestonáte? my pořád trochu všichni nudláme, ale to nejhorší je snad za náma...jdu do a´hajan.
Není tady

díky za optání, už je to dobrý, sem tam zakašlem, ale už je pohoda
Není tady
dobré ránko, tak to je dobře, že už jste z toho venku..
tady pěkně mrzne, chjo, zimu nemám ráda, nic se pořádně nedá dělat, nikam jít a tak....
Není tady

Mery vse nej k svatku 

Není tady
Mery taky se přidávám a mooc gratuluji
k svátečku
Není tady
Katti, to máš tedy doma stres, toliko nemocí! Snad už jste všichni ok!!
Těhulky, super že kontroly jsou ok!!
Rusty
, myslím na Tebe!!
Cam
Mery, také se přidávám ke gratulacím!!
Není tady
Rusty je mi to moc líto, doufám že jste doma ok
Není tady
Petruša napsal(a):
ahoj Mery, Rustynce umřel dědeček, tak nic moc a Cam byla u dr. a už má v bříšku jenom jedno miminko
To je mi líto, holky, držte se 
Ať je brzy líp. 
Mery, všechno nej k svátku 
Není tady