|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
ahoj holky, Rustynko, Cam, tak co holky, jak je?nakouknete?
Já jdu zítra na tripple test-krev a pak mě objednaj dál....bojim , bojim....jo a začíná mi zase tvrdnout břicho, takže magnsium budu brát dál....kromě toho horšího začátku-co se týče nevolností - to pokračuje stejně, jako u prvního těhu-)
hezký den.
Není tady
tobě tvrdne břicho??? nějak brzo né? a magnesium na to stejně nepomáhá
já jdu na triply 8.12 tak přeju ať to dopadne na výbornou
Není tady

holky drzim vam palce na triply
(ja na nich nebyla)
Mery tak at magnezko hezky zabira a brisko netrvrdne, na to ma casu dost

Není tady
já na triply musím....NT screening neobsahuje něktreé vady které odhaluje právě triple a tak mi dr řekl že by byla hlouppost na to nejít
ovšem i tak podotkl že někde se už nedělá
Není tady
Andulko , děkuju..
Akar, děkuju, jak to, žes nebyla?
Mě se nikdo neptal, byla jsem automaticky i u prvního...., ale šla bych pro jistotu....člověk nikdy nevím, doufám, že nebudu muset na plodovku....
U Štěpíka mi začlo tvrdnout břicho taky v 16. týdnu, je to jen zatím v noci, když se přetáčím a nebo přes den, když prudce vstanu, ale jen třeba dvakrát za den a za noc, nic hroznýho, mám to tvrdý většinoujen na půlce pod pupíkem a trochu to bolí, ale trvá to tak 5 sekund....tak nic hrozného....
Není tady

Mery ja byla na kombinovanem screeningu ve 12tt (krev na VVV+NT screening) a na triply me nikdo neposilal, dalsi vysetreni v obou pripadech jsem mela doporuceni na podrobny UTZ v 20-22tt (u nas triply uz nedelaji)

Není tady
Mery hned zítra
Není tady
ahojky, tak jsem ráno byla na krvi, výsledky budou v pondělí odpo, tak jsem napnutá, jinak poradna až 17 a zjistila jsem, že totálně zkrouhli uLZ vyšetření a celé těhu je u dr asi jen 3 krát, to před 2 lety jsem chodila každý měsíc a to je u toho samého dr, asi to pojištovna nechce hradit, nebo co....to mě zklamalo...
Není tady

Andulko, kde mas to brisko? 
Mery drzim palce 
no ja nevim, me dela Dr. UTZ kazdou navstevu 

Není tady
holky,díkes,
Akar, to mě dělal minulé těhu taky pokaždé, dneska mi sestra řekla, že toho 17 jdu jen k ní, k dr ne a na nástěnce visel rozpis vyšetření a ulz v těhu a byly tam napsaný asi jen 3, tak to nějak stáhli.....
Není tady

tak to ja uz tri u sveho Dr. mela 

Není tady
Mery to tak bylo vždy....povině se dělají 3utz ale mě doktor dělal vždy UTZ pokaždé
měla jsem ho co 4týdny plus velký ve 20tt v nemocnici na srdíčko a pak plus 2x nahrávka
teď jich budu mít daleko více....co 3týdny prevence, pak 20tt zase srdce a pak 30tt ten velký což jsem minule nestihla
Není tady

ono to asi je taky na doktorovi, protoze minule tehu, kdyz mel muj Dr. dovcu a zastupovala ho nejaka doktorka, tak jsme cucela jak puk - zadny UTZ, poslouchala mimco jen cimsi pres bricho a cosi na me merila. No, byla jsem rada, ze muj Dr. nemel dovolenou dlouhou 

Není tady
ahoj holky, tak možmá, že jich bude víc, uvidíme...doted jsem měla 2....
Andulko, tebe budou více hlídat, vid? může se předčasný porod opakovat? a čím to vlastně je?
Jo, holky, co máte více dítek....anketa: přemýšlím, zda budeme jednou všichni v jedné ložnici, nebo , jestli mám dát Štěpíka samosttně? myslíte, že by ho mimi v noci budilo? nemá ještě tvrdé spaní....teda, jak kdy, ale spíš ne....co myslíte? raději bych je měla pohromadě, abych nemusela ještě běhat vedle......díkys.
Není tady

Mery u mé dr to bylo stejně jak píšeš ty a Andulka. První utz na potvrzení těhu/srdíčka (nebo dva, pokud u prvního není ještě srdíčko), pak ve 20tt a 30tt
Není tady

Mery, ja nad tim radeji vubec nepremyslim, A. hezky spavala sama v pokojicku, od leta se to zacalo kazit, az skoncila na celou noc u nas v posteli. Ted se zase postupne vracime na spani v pokojicku, ale zatim (bohuzel) to vypada tak, ze usne u nas, prenesem ji k sobe, ona tam hezky pul noci spi, ale pak se probudi a dojde k nam
zatim to nehrotim, uvidime jak to bude za pul roku
Mimco budu mit u sebe v loznici v kosiku a A. mozna obcas mezi nama v posteli 

Není tady
Akar, taky jsem zvědavá, jak to s tou organizací u dvou dětiček zckládnu, v noci, uspávání a tak-)))
to dělá hodně dětí, že se v noci vzbudí a pak dojdou k rodičům....většinou z toho vyrostou-)
Není tady
U nás je to to samé jako u Akar a nepředpokládám že to bude potom jiné a ani nechci
nebudu ho násilím nutit aby byl ve svém pokoji sám
večer usne u sebe a k ránu doleze mezi nás
miminko bude v postýlce vedle mne
Není tady
holky, to je rozumný...časem se to upraví....jen mne zajímalo, jestli miminka pak ty větší děti budí, nebo ne...
Není tady

Mery nevim, ale A. kdyz spi, tak spi a malo co ji vzbudi (soused pred barakem, kdyz treba brousi beton, tatka chrape, nebo ja mam pustenou televizi - jestli ji bude vadit plac mimca se jeste uvidi)

Není tady