6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Akar úúúúkaž, úúúúúkaž
Není tady
a proč???????-))))))))))))
a pohyby už asi má, že? Sluníčka určo taky-) nic nevim-) a co pohlaví už někdo něco ví?
Není tady
Veru, vapadáš dost sobře!!!
JJ, pohyby mám, Ale až tak teď týden zpět bych to nazvala jako pohyby, do té doby to bylo spíše něco jako šimrání !
Není tady
Sluní, gratuluju-)
holky, nevíte, kde přesně jsou vánoční trhy v Dráždanech? je to nějaké náměstí, nebo tak?
Veru, nevíš i o nějakých trzích blíž? Jezdíte někam?
dík, dobrou.
Není tady
holky ja tehu-brich netajim, ale abych pravdu rekla, tak jsem ho jeste ani nefotila, jsem hrozna, tohle tehu fakt nejak flakam minuly tyden jsem si na to vzpomela, ale to jsem zase nemela fotak (ktery jsem zapomela u nasich), ted uz ho mam, tak se snad k tomu dokopu a pak hodim na rodinku. Ale uspech, dnes jsem konecne naskenovala posledni UTZ a hodila k metriku (alespon neco
)
JJ Mery, pohyby uz mam (jsou citit i pres ruku, jak se tam hybe) a pohlavi jeste neznam, Dr. se na posledni kontrole nemohl dostat mezi nozky, mimco bylo otocene z boku nebo na nas vystrcilo zadek
Není tady
Akar, však ono se ukáže-) a na fotku bříška se těšim-) a asi to bude divoch-ška, když tak hezky kope-)
já včera zrovna nic moc, jen občas jakoby zatukání, to ten první den jsem se až lekla, co to je-)))))
hezký den,.
Není tady
Akar moc pěkná fotečka prďolky
Není tady
tak jsem tam konecne to tehu-bricho hodila (vypadam sice jak na pocatku 3.trimestru, ale co uz )
Upravil(a) akar (28. 11. 2009 10:22)
Není tady
AKAR krásná fotka z UTZ. A hele ty kecko ukecaná, bříško máš krááásný
Není tady
ahojky holky,
Mery... já taky nevím o vánočních trzích který by stály za to.... My se chystáme do Drážďan a díky za pochvalu foteček.
Akar.... teda už ti vyskočilo pěkně bříško ...
Sluní... děkuju za kompliment
Není tady
holky diky, mam ale fakt pocit, ze se tentokrat zvetsuje rychleji nez pri prvnim tehu
Není tady
Akar pěkné břišenko
Není tady
tak mě roste pomaleji
Není tady
No, jsem na nás zvědavá-) já u sebe vůbec netušim, co to bude, intuice nefunguje-)
Není tady
já intuici mám
Není tady
andulka napsal(a):
já intuici mám
jo? a co ti intuice rika?
ja mam tentokrat pocit, ze to bude asi kluk (minule jsem mluvila na brisko uz hodne dlouho jako na Amalku a to se nechtela dloooho ukazat). Ale kdyz se vyklube holcicka, tak mi to vuuuubec vadit nebude. Jen mam takovy proste vnitrni pocit (treba me ale klame )
Není tady
akar napsal(a):
andulka napsal(a):
já intuici mám
jo? a co ti intuice rika?
ja mam tentokrat pocit, ze to bude asi kluk (minule jsem mluvila na brisko uz hodne dlouho jako na Amalku a to se nechtela dloooho ukazat). Ale kdyz se vyklube holcicka, tak mi to vuuuubec vadit nebude. Jen mam takovy proste vnitrni pocit (treba me ale klame)
holky vy se máte
Není tady
já mám vnitřního tucha stejného jako u D že to bude kluk....ale když to bude holka tak mi to vadit nebude
Není tady