6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A gratuluji ke vem rostoucím bříkům (tedy těm těhotným) a k dobrým zprávám z kontrol. Je tady jetě někdo, kdo se snaí otěhotnět nebo u se vem potěstilo?
Papa
Není tady
jé KATTI ahoj, u jsme na tebe vzpomínali kdepak asi jsi Je dobře e jste v rámci moností ok A myslim e u se nikdo momentálně nesnaí o mimčo
Není tady
Katti to je dobre, ze jsi nakoukla - at jste brzo fit
Není tady
my teda se zoubkama problem nemame, A. by si je nejradeji cistila porad, spis pred ni zaviram koupelnu, aby tam porad nechodila - holt kazde ditko je jine (a pastu ji tam davam jen 1x denne, ostatni si cisti jen vodou)
Není tady
Mě dnes ty děti zlobííííí. Kari pořád něco vyrábí, ale nic po sobě neuklízí a Daniho vzbudil kael a střídavě volá z postýlky mama a hop, hop Kari jsem teď zahnala do postele s učením a za chvíli ji půjde vyzkouet.
Akar jakou pouíváte pastu? My zatím čistíme bez pasty, ale u to chci taky vyzkouet.
Není tady
Půjdu já vyzkouet, né Dani Já mám dnes chyb, no jo, u jsem dlouho nic nepsala
Není tady
Katti napsal(a):
Mě dnes ty děti zlobííííí. Kari pořád něco vyrábí, ale nic po sobě neuklízí a Daniho vzbudil kael a střídavě volá z postýlky mama a hop, hop Kari jsem teď zahnala do postele s učením a za chvíli ji půjde vyzkouet.
Akar jakou pouíváte pastu? My zatím čistíme bez pasty, ale u to chci taky vyzkouet.
A. ze spani taky kasle, ale nastesti ji to jeste nevzbudilo, uz spi od pul jedne
pouzivame detsky elmex http://www.docsimon.cz/zbozi/elmex-dets … pasta-50ml
Není tady
Katti napsal(a):
Půjdu já vyzkouet, né Dani Já mám dnes chyb, no jo, u jsem dlouho nic nepsala
to je důkaz, e bys měla chodit častěji
Není tady
Verunka napsal(a):
Cami...to je pro tebe ..a děkuju za info ... tobě to fakt sluííííí
http://rodina.cz/babinetijarnatka08/alb … 0371_1.jpg
VERU sice nejsem Cam, ale
Není tady
Veru nemá zač nemyslim si e bys měla hubnout jsi kočka
Není tady
Veru, myslím, e ti opravdu moc sluí, jsi taková elegantní. Nevím, co by bylo potřeba shubnout. Vypadá velice dobře. Já u byla taky spokojená, jediný co mě trápí a asi vdycky bude je břicho. Bohuel je to u mě dědičné, take i kdybych se stavěla na hlavu, tak tam prostě bude. . Jestli má pocit, e bys jetě pořád měla se sebou něco dělat, tak podle mě jen cvičit kvůli zpevnění, zhubnout není vechno . Tak a se daří k tvé naprosté spokojenosti. A děkuji .
Není tady
Katti ahoooj jak se má? Kde jsi byla?
Mary a ty se cítí jak?
Cami nezabudni nám tu napsat výsledky z kontroly!!!!
Verčo pěkné foto, a ty nosí umělé nehty?
Není tady
ahoj holky, trochu zase nestíhám....
Andulko, díkes za optání..nevolnosti def. ustoupily, hurááááá , ted mám akorát děsnou únavu a sem tam divnej tlak, ale jinak ok.... a co ty? u leze bříko?
Veru, sekne ti to , já tě viděla na ivo a fakt u hubnout nemusí....jsi akorát-)
hezký večer.
Není tady
Mery břicho včera vylezlo a 4dny u cítím pohyby....sem tam večer
Není tady
cami, já jsem na Tebe straně zvědavá.........
písni jak to dopadlo.............
chtěla by jsi dvojčátka???
Není tady
Cami to je krásnej obrázek z ultrazvuku, ses musela asi pořádně leknout, kdy Ti doktor řekl, e jsou tam asi dvě....l
To já jsem na to byla připravená
Není tady
Verunko moc pěkný fotky, kluci vypadají taky jako dvojčátka.........
Není tady
Dobré ráno vem...
Wannes ...moc děkuju:-))) si mě předběhla, jsem přila napsat holkám i sem, e jsem vloila nové fotečky kluků ( z naeho prvního velkýho focení od fotografe:-)))
Tak holky, kdy budete mít chut, běte se juknout:-)))
Není tady
ahojky, Andulko, gratuluji k pohybům.....já u asi 4 dny taky něco cítím. někdy víc, někdy mín, myslím na intenzitu, ale je to jen třeba jednou za den zatím, tak nevím, jestli to nazvat pohyby, ale asi jo-)))))))))))) zdá se mi to nějak brzy..... a gratuluju k bříku-)
cam čeká dvojčátka?????? tyyyy jooooo, gratulujuuuuuu-)
Není tady
Veru, překrásný fotečkyyyyy-)))))
Sluní, super bříko-)
akar, u sis taky fotila pupendo?
Není tady