29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A gratuluji ke všem rostoucím bříškům (tedy těm těhotným) a k dobrým zprávám z kontrol. Je tady ještě někdo, kdo se snaží otěhotnět nebo už se všem poštěstilo?
Papa
Není tady
jé KATTI ahoj, už jsme na tebe vzpomínali kdepak asi jsi Je dobře že jste v rámci možností ok
A myslim že už se nikdo momentálně nesnaží o mimčo
Není tady
Katti to je dobre, ze jsi nakoukla - at jste brzo fit
Není tady
my teda se zoubkama problem nemame, A. by si je nejradeji cistila porad, spis pred ni zaviram koupelnu, aby tam porad nechodila - holt kazde ditko je jine (a pastu ji tam davam jen 1x denne, ostatni si cisti jen vodou)
Není tady
Mě dnes ty děti zlobííííí. Kari pořád něco vyrábí, ale nic po sobě neuklízí a Daniho vzbudil kašel a střídavě volá z postýlky mama a hop, hop
Kari jsem teď zahnala do postele s učením a za chvíli ji půjde vyzkoušet.
Akar jakou používáte pastu? My zatím čistíme bez pasty, ale už to chci taky vyzkoušet.
Není tady
Půjdu já vyzkoušet, né Dani Já mám dnes chyb, no jo, už jsem dlouho nic nepsala
Není tady
Katti napsal(a):
Mě dnes ty děti zlobííííí. Kari pořád něco vyrábí, ale nic po sobě neuklízí
a Daniho vzbudil kašel a střídavě volá z postýlky mama a hop, hop
Kari jsem teď zahnala do postele s učením a za chvíli ji půjde vyzkoušet.
Akar jakou používáte pastu? My zatím čistíme bez pasty, ale už to chci taky vyzkoušet.
A. ze spani taky kasle, ale nastesti ji to jeste nevzbudilo, uz spi od pul jedne
pouzivame detsky elmex http://www.docsimon.cz/zbozi/elmex-dets … pasta-50ml
Není tady
Katti napsal(a):
Půjdu já vyzkoušet, né Dani
Já mám dnes chyb, no jo, už jsem dlouho nic nepsala
to je důkaz, že bys měla chodit častěji
Není tady
Verunka napsal(a):
Cami...to je pro tebe ..a děkuju za info ... tobě to fakt slušííííí
http://rodina.cz/babinetijarnatka08/alb … 0371_1.jpg
VERU sice nejsem Cam, ale
Není tady
Veru nemáš zač nemyslim si že bys měla hubnout jsi kočka
Není tady
Veru, myslím, že ti opravdu moc sluší, jsi taková elegantní. Nevím, co by bylo potřeba shubnout. Vypadáš velice dobře. Já už byla taky spokojená, jediný co mě trápí a asi vždycky bude je břicho. Bohužel je to u mě dědičné, takže i kdybych se stavěla na hlavu, tak tam prostě bude. . Jestli máš pocit, že bys ještě pořád měla se sebou něco dělat, tak podle mě jen cvičit kvůli zpevnění, zhubnout není všechno
. Tak ať se daří k tvé naprosté spokojenosti.
A děkuji
.
Není tady
Katti ahoooj jak se máš? Kde jsi byla?
Mary a ty se cítíš jak?
Cami nezabudni nám tu napsat výsledky z kontroly!!!!
Verčo pěkné foto, a ty nosíš umělé nehty?
Není tady
ahoj holky, trochu zase nestíhám....
Andulko, díkes za optání..nevolnosti def. ustoupily, hurááááá , ted mám akorát děsnou únavu a sem tam divnej tlak, ale jinak ok.... a co ty? už leze bříško?
Veru, sekne ti to , já tě viděla na živo a fakt už hubnout nemusíš....jsi akorát-)
hezký večer.
Není tady
Mery břicho včera vylezlo a 4dny už cítím pohyby....sem tam večer
Není tady
cami, já jsem na Tebe strašně zvědavá.........
písni jak to dopadlo.............
chtěla by jsi dvojčátka???
Není tady
Cami to je krásnej obrázek z ultrazvuku, ses musela asi pořádně leknout, když Ti doktor řekl, že jsou tam asi dvě....l
To já jsem na to byla připravená
Není tady
Verunko moc pěkný fotky, kluci vypadají taky jako dvojčátka.........
Není tady
Dobré ráno všem...
Wannes ...moc děkuju:-))) si mě předběhla, jsem přišla napsat holkám i sem, že jsem vložila nové fotečky kluků ( z našeho prvního velkýho focení od fotografe:-)))
Tak holky, když budete mít chut, běžte se juknout:-)))
Není tady
ahojky, Andulko, gratuluji k pohybům.....já už asi 4 dny taky něco cítím. někdy víc, někdy mín, myslím na intenzitu, ale je to jen třeba jednou za den zatím, tak nevím, jestli to nazvat pohyby, ale asi jo-)))))))))))) zdá se mi to nějak brzy..... a gratuluju k bříšku-)
cam čeká dvojčátka?????? tyyyy jooooo, gratulujuuuuuu-)
Není tady
Veru, překrásný fotečkyyyyy-)))))
Sluní, super bříško-)
akar, už sis taky fotila pupendo?
Není tady