6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
no tak to bych přela jinam....dost divný přístup
Není tady
ahojky, teeeda, tady se po dlouhé době kecalo, jupííííí, taky jsem si početla-)
Heri, děkuju za pochvalu-)
Není tady
Sluni to se ti nedivim e jsi natvaná. Souhlasím s Andulkou
Není tady
Mery koukala jsem na fotečku....malý je nádherný smíek
Není tady
No asi bych měla, jene to není tak jednoduché, neb tato dr je dole ve Frýdantě a pak a ve Frýdku-Místku a jezdit s dvouma dětma někam do pr...ček, kdy dolů je to 5 min, hmmm nevím...Natěstí máme výborného primáře na Fifejdách, který má malého velice rád a tak krom toho, e ho hlídá se tak se s ním mu radit o vem, od očkování a po vyráku, vdy mi dobře poradí, případně rovnou dá nějakou mast či tak něco...Navíc je k dispozici i přes email. Tedy alespoň tak.
Není tady
Sluní hm to chápu. Ten primář je super, to je dobře e ho tam máte
Není tady
No on se o malého staral jetě v těhu a pak u něho vdy byl u těch jeho komplikací, i ho oivoval...tedy vdy kdy ho vidí, je z něj takový hotový. Pravda, oni asi nemají moc detiček, které by tam museli takto oetřovat. No msíme hledat pozitiva, od té doby ho tam vichni znají, vč. sester a kadý mu říká ahoj Río atd..a malý je tam spokojený. Tím kolikrát tam chodíme a jak musí ve vydret, je to dobře, nedělá tam ádné blbosti a je u vech dr moc hodný...
Není tady
to je super, aspoň nemá Ría z těch doktorů trauma kdy jsou na něj hodní a zná je
Není tady
Sluni ha tak to bych neměnila....a je fajn e je R tak hodný u doktorů
Není tady
Já jo, odepisovala jsem Andulce do témátku. Ale zas tu nebudu, páč se musím dát dokupy a spát. Desátá hodina je pro mě u ibeniční.
Není tady
Já taky za chviličku půjdu,na dneek jsmem oc nespali, tak snad se troku vyspím. Dobrou
Není tady
Rusty mooc děkuji za odpověď do tématu....jsi hodná
ale touto metodou si čistíme zuby ji rok a stále jsme si nezvykli
Není tady
meryblue napsal(a):
sem nejde psát??????????
jak to myslí?
Není tady
Petru, odeslala jsem odpo 2 příspěvky a nezobrazily se, ale ted u tam jsou , tak gut-)
Není tady
meryblue napsal(a):
Petru, odeslala jsem odpo 2 příspěvky a nezobrazily se, ale ted u tam jsou , tak gut-)
Není tady
Ahoj holky, vechno nejlepí v novém domečku
Cam a Rustynko moc Vám gratuluji k těhotenství
Andulko, četla jsem, e bojujete s umýváním zoubků. U nás stačí říct, e kdy si nebude čistit, tak budou bolet a Dani řekne auau a u čistíme, pak si vdycky zazubíme do zrcadla, jakoe dobřed vyčitěno :-) To jsi ale určitě taky zkouela, e?
A jak jste na tom vichni se zdravím při těch virozách? Nae děti obě kalou, Kari nechodí do koly, ale docela to jde.
Tak se vichni mějte dobře. Zase někdy nakuknu.
Není tady