29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
akar napsal(a):
ty jo, to je divny, A. vytuhla v jedenact v kresilku, jsem ji prenesla do postele a jeste porad spi, a to dneska jen snidala a svacila (jeste nemela nic k obedu)
ono je venku takový hezký spací počasí
Není tady
akar napsal(a):
ty jo, to je divny, A. vytuhla v jedenact v kresilku, jsem ji prenesla do postele a jeste porad spi, a to dneska jen snidala a svacila (jeste nemela nic k obedu)
Akar...u nás se taky spí...teda Adísek od jedný a chlap awsi půl hodiny...a Honzík tam je vedle něj a hraje si ..:-) a přišel mi říct že táta usnul
Není tady
VERU a Domčovi 6... Hele s tím nemám tě rád - tvůj manžel má pravdu, on to fakt ještě nechápe. Na zadek mu nedávej, zkus mu to vysvětlit. Určitě je to nějakým obdobím, Domča takovýkecy taky kdysi měl. Oni se ty děti ve školce baví o různých věcech,anižby tušili co vlastně říkají a pak to "upotřebí" doma
Není tady
PETRUŠ... Já mu nedala na zadek kvůli tomu....nějak zlobil a už jsem toho měla dost tak jí dostal přes zadek a nebo občas dávám přes ruce..a on vypustil tohle z pusinky....tak jsem zůstala docela koukat.
Není tady
heri1 napsal(a):
akar napsal(a):
heri1 napsal(a):
V sobotu jsem v Makru viděla funkčí pračku.Prala,ždímala,s reálným zvukem.To by se F zbláznil.Furt mi bere nějaký trička,dává je do pračky a nastavuje programpracku jsem v obchode taky potkatla, i mikrovlnku
A. mi do pracky hazi uplne vse (krom pradla, to si nosi do sveho pradelniho kose), nez tam dam pradlo tak to musim vzdycky prozkoumat, minule jsem prala i nejaky hracky
Já jsem tam měla mobil
.On už toho vůbec dost procestoval
.Vypadá,jak kdybych ho chudáčka měla 20let
ja mam mobil po tchyni (muj doslouzil a ona si zrovna par mesicu pred tim poridila novy a ta jeji Nokie byla uplne funkcni a jeste k tomu asi o 10 rad lepsi nez ta moje stara ) - A. s tim taky porad nekde mlati atd. Cekam, kdy to uz nerozdycha
Není tady
Verunka napsal(a):
PETRUŠ... Já mu nedala na zadek kvůli tomu....nějak zlobil a už jsem toho měla dost tak jí dostal přes zadek a nebo občas dávám přes ruce..a on vypustil tohle z pusinky....tak jsem zůstala docela koukat.
aha. No nedivím se ti žes koukala.
Není tady
Verunka napsal(a):
akar napsal(a):
Akar...u nás se taky spí...teda Adísek od jedný a chlap awsi půl hodiny...a Honzík tam je vedle něj a hraje si ..:-) a přišel mi říct že táta usnul
synovec tohle dela bezne, jde s tatou spat, a za chvilku prijde dolu k babicce, ze tata uz spi a on se nudi, tak jde za ni
ja se v patek taky zasmala, manza si sel lehnout s malou a ja si sla asi za hodinu pro neco do pokoje a jak jsem otevrela dvere, tak slysim, jak manza chrni a A. do te tmy povida "mami tata haji"
Není tady
akar napsal(a):
Verunka napsal(a):
akar napsal(a):
synovec tohle dela bezne, jde s tatou spat, a za chvilku prijde dolu k babicce, ze tata uz spi a on se nudi, tak jde za ni
ja se v patek taky zasmala, manza si sel lehnout s malou a ja si sla asi za hodinu pro neco do pokoje a jak jsem otevrela dvere, tak slysim, jak manza chrni a A. do te tmy povida "mami tata haji"
tak to nemá chybu
Není tady
akar napsal(a):
Verunka napsal(a):
akar napsal(a):
a pak že nemluví
Není tady
Verunka napsal(a):
podle me ty deti nevi, co rikaji (byl asi nazlobeny, ze jsi ho bouchla, tak to vypustil z pusy, kdo vi kde to slysel)
sousedka mi rikala, ze jejich mala tuhle vypustila z pusy (kdyz se bavily o dedovi), "ze je deda stejne k nicemu" - sousedka prej na ni koukala jak blazen, asi to babicce ujelo (kdyz ji hlida), tak s ni hodila rec, at si dava pozor, ze ji to asi omylem ujelo z pusy, ale ze by to bylo nevhodne, kdyby to pred dedou vypustila z pusy.
Není tady
Verunka napsal(a):
Veru být tebou,tak ho obejmu a řeknu,ale já tě mám ráda
Není tady
akar napsal(a):
A neleze na ni něco?F vytuhl až ve dvě a to se mu moc nechtělo,musela jsem ho zahnat.
Není tady
heri1 napsal(a):
akar napsal(a):
A neleze na ni něco?F vytuhl až ve dvě a to se mu moc nechtělo,musela jsem ho zahnat.
nevim, ale uz leze
Není tady
akar napsal(a):
heri1 napsal(a):
akar napsal(a):
nevim, ale uz leze
Kuba spí cca od jedný, taky by už měl být vzhůru. To zase bude dlouhý večer
Není tady
akar napsal(a):
Verunka napsal(a):
podle me ty deti nevi, co rikaji (byl asi nazlobeny, ze jsi ho bouchla, tak to vypustil z pusy, kdo vi kde to slysel)
sousedka mi rikala, ze jejich mala tuhle vypustila z pusy (kdyz se bavily o dedovi), "ze je deda stejne k nicemu" - sousedka prej na ni koukala jak blazen, asi to babicce ujelo (kdyz ji hlida), tak s ni hodila rec, at si dava pozor, ze ji to asi omylem ujelo z pusy, ale ze by to bylo nevhodne, kdyby to pred dedou vypustila z pusy.
No myslím jsem tu už psala jak Lucka,když byla malá,sdělila dědovi,že mu smrdí nohy a že to říkala mamka
Není tady
akar napsal(a):
heri1 napsal(a):
akar napsal(a):
nevim, ale uz leze
Není tady
Verunka napsal(a):
Heri.... no to já dělám každou chvilku ...
a Filípek na té fotce u metříku, ta je naprosto úžasnáááááá
To je dobře
A díky.Je to můj ňuchňací plyšáček
Není tady
heri1 napsal(a):
akar napsal(a):
Verunka napsal(a):
sousedka mi rikala, ze jejich mala tuhle vypustila z pusy (kdyz se bavily o dedovi), "ze je deda stejne k nicemu" - sousedka prej na ni koukala jak blazen, asi to babicce ujelo (kdyz ji hlida), tak s ni hodila rec, at si dava pozor, ze ji to asi omylem ujelo z pusy, ale ze by to bylo nevhodne, kdyby to pred dedou vypustila z pusy.No myslím jsem tu už psala jak Lucka,když byla malá,sdělila dědovi,že mu smrdí nohy a že to říkala mamka
Není tady
tak super, mamka mi volala, ze fotak nasla, uf to jsem rada - bracha jede ve ctvrtek do Prahy, tak se stavi a vezme ho
(pry byl v perinach, ja si vzpominam, ze jsem v tom pokoji jeste ustlala, jsem si rikala, aby to tam po nas nezustalo, jak po vybuchu a asi jsem ten fotak nejak zastlala )
Není tady
Hezký večer všem,
tady se dneska teda psalo. Jsem si i početla.
Akar, hlavně že se foťák našel, ale taky už se mi něco podobnýho stalo.
A letím si lehnout, jsem dneska celej den kaput.
Není tady
Petruš, jaktože ty máš značku vedle přezdívky? Co to je? To je symbol ženy? Jaktože my to nemáme???
Není tady
Ahojte, ani nevím, zda jsem psala, že do nového domečku přeji jen samé pěkné zprávy!! Já to tady mám taky daleko raději než na SZ!! Ale co už s váma, když vy kecalky jste víc tam !
V pondělí malý dostal píchanec proti chřipce, má to jako kardiak moc doporučený! JInak jsme prodělali na KO i 18m prohlídku ale musím říct, že jsem s dr naprosto nespokojená!!! Nezajímá jí vůbec nic, dokonce jsem jí musela říc i kolik váží a když jsem řekla, že nevím zcela přesně, sestřička si ho konečně alespoň přeměřila. Jinak na co se nezeptám se nedovím!! Takže krom toho, že váží deset kilo, což vím i z domu, nevím nic!! A navíc, při očkování proti chřipce dostávají děti přeočkování po 4 týdnech a normálně, kdybych se jí na to nezeptala, ona by mi to ani neřekla a už mi chtěla dát datum na přeočkování spalniček!! No jsem já to ale vytočená!!
A to jsem se jí zrovna ještě ptala, že po očkování živou vakcínou se malému na tváři objevila na jedné straně vyrážka, takové tečky, které tam stále má, zda to může být z toho, a ona že spíše nee. No a jak jinak si to mám vysvětlit!! ANa otázku co s tím mám dělat aby se to ztratilo, řekla mazat!!
Není tady