29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ada78 napsal(a):
Ahoj holky, jen pozdravím.
A sháním Heri, máš SZ.
Ahoj ,Adíku,copak je s vámi?Jste v pořádku ?
Není tady
Petruša napsal(a):
ahoj Katti, jak se máte?
Ahoj Petruš. Máme se celkem fajn. I když zrovna dnes Dani zlobí, že jsem musela všechno říkat zvýšeným hlasem (hodně) a normálně mě bolí v krku. Jinak, opět si přestal volat na hrnec, pak má všechno v plínce a ještě zapírá
a nechce se přebalovat
A po zlém u nás nic nejde, tákže pořád po dobrém a vysvětlovat a formou hry dosáhnout čeho chci
No, člověk s těma dětma musí mít fakt svatou trpělivost
Jinak už jsme dost venku, já pracuji na zahrádce a Dani na pískovišti
Kari má dnes dlouho školu, tak mám teď klid. Jdu si na terasu zatajčit a pak vlítnu na nějaká okna.
Měj se hezky, papa.
Není tady
koukam že máš taky dma veselo Třeba to má jen nějaký období a pak si zase říkat začne
Máš výhodu že aspoň můžete na tu zahradu, třeba venku pak bude v pohodě
Není tady
pokud máte někdo nesrovnalosti,nebo chcete něco upravit , nebo dopsat na nástěnku , tak sem napište
Upravil(a) jarnatka 2008 (25. 3. 2010 13:07)
Není tady
Danečkovi přejeme k dnešním 2. narozeninám všechno nejlepší a hlavně hodně zdravíčka
Upravil(a) Novia (7. 4. 2010 8:29)
Není tady
Katti,Daníkovi všechno nejlepší k narozeninám
:
Není tady
Ahojky holky,
tak jsem si chvíli zapnula babinet a vidím docela nahoře naše Jarňátka. Tak jdu hned kuknout a udělaly jste mi teda fakt radost. Jj, máme dnes 2 ročky. Od rána to tak nějak intenzivně vnímám A děkujeme všem za přání
Jinak si dnes Dani stihl vyrobit bouli na čele. Byl venku na takové nerovné cestě a byla tam kaluž s kamínkama. Dřepěl a hrál si tam a najednou koukám, že se nějak moc naklonil a z toho dřepu žuchl dopředu až na hlavu. Naštěstí měl čepici, ale i tak to má těsně před roztržením Tak já jdu balit dárky a udělat s Kari školu, ať máme pak klid. Taťka sice dorazí až večer, tak asi žádná velká oslava nebude. Asi to spíš poslavím jen já s dětma a v sobotu máme rodinnou oslavu. Už se strašně moc těším.
Mějte se všichni moc hezky, papa.
Není tady
KATTI tak si vyrobil sám dáreček šmudla malej. Posílám pofoukání a ať se to brzy zahojí
Není tady
jee koukam, ze Katti nakoukla sem, tak dodatecne Daneckovi vse nej k narozkam i tady
Není tady
Amálce všechno nejlepší k narozeninám .
Není tady
dekujeme za prani
Není tady
Danečkovi přejeme všechno nej nej nej k narozeninám
Není tady
VŠECHNO NEJLEPŠÍ MALÉ ADÉLCE K DRUHÝM NAROZENINÁM
.
Není tady
hmm tak to vypadá že se opičim se smajlíkama po Penízkovi, tak posílám ještě jednu navíc
Není tady
Penízek připomněla - MERYBLUE VŠE NEJ ŠTĚPÁNKOVI K NAROZENINÁM Jak se vůbec máte? A co prcek v bříšku? Už ja potvrzená holčička na 100%?
Není tady
A ...Petruš mě tady předběhla ...
Meryblue,všechno nejlepší Štěpánkovi k 2.narozeninám
.
Není tady
Mery dodatečně přeji Štěpánkovi všechno nejlepší k narozeninám
Taky mě zajímá všechno to, na co se ptala Petruš, tak dej vědět
Není tady
penizek napsal(a):
A ...Petruš mě tady předběhla
...
![]()
Meryblue,všechno nejlepší Štěpánkovi k 2.narozeninám![]()
.
ale celkově jsi byla první ty. To se počítá
Není tady
Ahojky,
nějak se nemůžu dostat na ŠŽ. Hlásí to pořád nějaké problémy, tak Vás zdravím tady
Není tady