29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Želvička17 napsal(a):
Ahoj holky, tak koukám, že Jarňátka stále žijou
Jak se máte?
Čau pani inžinýrko .... Jak se daří tobě?
Není tady
Verunka napsal(a):
Ahoj Želví..
my se máme dobře.....a co ty, dlouho jsi tu nebyla....co je nového??? a co malá ??....
koukám že jsi smazala metříky... takže se těhu neděje???
Čau, zdraví inžinýrka pruhovaná.
Metříky jsme smazala, páč na tom serveru byl asi nějakej problém, tedy Petruška metřík nemá. No a těhu se neděje, se mi nějak nechce
Ale zas já jsem líná jak veš a za týden jsme na dovolené na Tenerife a tam si musím vyndat poslední antikoncepční kroužek a další balení nemám.... Takže kdo ví
No tady už se bude brzy rodit, to to letí
Není tady
jééé na Tenerifé jsem byla tam je to luxusní
užíjte si to
Není tady
Verunka napsal(a):
Želví, tak to si užíte krásnou dovolenou.....
a pak se nám přijd pochlubit s fotečkama.....:-)
a co Petruška... jaká je, co dělá, co umí, jak vypadá??..by si mohla hodit fotečky...
Chcete říct, že je tu jinak mrtvo? No to je asi tím, že přece jen dětičky už jsou větší, už to není taková piplačka, kdo ví. A taky se za chvíli vyklubou další, to má člověk v hlavě asi spoustu jiným věcí
Fotku? No jdu mrknout, jestli tady najdu nějakou poslední fotku Bodliny.
Není tady
Není tady
Želvi teda malá je náááádhernááá!!!! A králíček taky
Není tady
ahojky, malá je krásná...
holky, jak se vede ostatním těhulkám..., které tu už nevídám? Co Camelie a Rustynka????, a jsou nějaké nové těhulky?
Není tady
Mery a Ty nechodíš na SZ? Já jsem mylsela, že jo?! Nebo už jsem nějaká mimo !
Myslím, že všechny těhule jsou ok, a žádná nová není, alespoň se nikdo nepřiznal!
želvouši, malá je krááásná!!
My dnes byli na maškarním, hodím nějaké foto na rodinku.
Není tady
Sluní, nene na ŠŽ nechodim...
tak to je fajn, že se těhulkám vede dobře...
Není tady
Čau holky,
no brzy už budou nový miminka, myslím jarňátek 08, tak jsem zvědavá, co to bude, jak se budou jmenovat a tak.
My jsme přiletěli ve středu večer z dovolené, tím máme pro letošek dovolenou vyčerpanou, páč se bude stavět a stavět... a klidně bych na Tenerife vydržela měsíc, dva. Přibrala jsem dvě kila, spálila jsem si záda, ale to bylo žúžo jinak.
Není tady
jé Želvi tak už stavíte? Nebo budete tepve začínat? Fajn že jste si užili dovču
Není tady
No máme základy. To jsme stihli díky tomu, že zima přišla trošku později. A letos to pojede. Chtěli bychom se nastěhovat příští rok někdy na jaře, tak uvidíme. Ale netěším se na to stavění, br.
Není tady
želvi ahoooj
a nebyli tam teďka bouřky? v tv ukazovali jak tam leje tak jsem na vás myslela
Není tady
želvi malá je náááádherná
Není tady
andulka napsal(a):
želvi ahoooj
a nebyli tam teďka bouřky? v tv ukazovali jak tam leje tak jsem na vás myslela
Andulko, když jsme přijeli, tak pršelo a byl takovej nepříjemnej vichr. To bylo ještě další den a pak už modrý nebe a vedra. Zas ale je fakt, že počasí se rapidně liší třeba o 50 km dál
To jsme zažili, když jsme jeli do Loroparku. Tam měli ňuchací delfíny a kosatky nás pěkně ohodily
Není tady
Ahojte,
Želvičko tak atavení domu nezávidím, ale pak to bydlení v novém bude pohoda!!! No a dovolená....tak to závidím všema deseti!! Než já se na nějakou dostanu....ale co už...
Není tady
:-)
Není tady