|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
Ado, děkujiiiiiiiii, a tobě přejeme to saméééé a hlavně hodně zdravíčka i princezně-)
Není tady

taky přeju všem příjemného Silvestra a hlavně hodně štěstí a zdraví v roce 2010
Není tady

Nový rok přináší opět své poselství
- přejme si navzájem lásku a přátelství!
Ať štěstí a zdraví provází náš každý krok,
přeji Vám úspěšný celý příští rok!
Není tady
Hezký večer,
Petruš moc děkujeme za přání. To je teda neuvěřitelné, že na všechno a na všechny pamatuješ 
Není tady
AHOJKY HOLKY..
KOUKÁM ŽE JARNÁTKA 2008 OPRAVDU NA BABINETU SKONČILY.... JE TO ŠKODA, BYL TU KRÁSNĚ STRÁVENÝ ČAS A HOLT VY OSTATNÍ KTERÝ OBČAS KOUKÁTE JESTLI NĚKDO NAPÍŠE TAK NEČEKEJTE A PŘIJDTE ZA NÁMA NA ŠŽ...
Není tady
JJ Veru, veliká škoda
, jsem ráda, že můu chodit alesoň na jarňata 10, neb e mi to tady líbí více naž na SZ. Ale zaase jste tam vy....takže tam holt musím
, co bych si bez vás počala!! Jdu dát na rodinku nějaké foto břicha.
Není tady

SLUNI bříško máš nádherný a teda zíram že už jsi 28tt
Na těch šž to člověk nevidí a pak nestíhám koukat jak to letí 
jinak taky jsem i tady na babinetu, chodím do chatu Maminky a děti. Na šž mi vyhovuje prakticky jen to, že tam vidím kolik přízpěvků mi zbývá dočítat
Není tady
Petruš a kde je to prosím vidět
Myslím ty příspěvky na ŠŽ?
Sluní, to je krásné bříšenko, fakt.
Není tady

Katti já tam mam nastavený v osbní stránce nějaký odkazy na diskuze, tak jakmile jsem v tý os. stránce, tak vidim seznam diskuzí a u toho v závorce číslo kolik je nových
Není tady

DAVÍDKOVI
přejeme všééééchno nejlepší k druhým narozeninám.Hlavně zdraví a spoustu lásky a štěstí
.A posíláme velkou pusinku
.

Není tady
Sluní....to je dobře že si aspon ještě někdo vzpomene na Jarnátka:-)))
koukám na tvůj metřík a koukám že jdeš zítra k doktorovi na kontrolu, tak přeju hodně štěstíčka aby bylo všechno v pořádku ...a přijd nám říct jak jsi dopadla....
Není tady