|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|
holky, děkujuuuu-)taky doufám, že jí pidník už nenaroste a když jo, tak co. já stejně čekala klučíka-) rozhodně do potvrzení či vyvrácení holčičky nic pořizovat nebudu-)
Andulko, já měla ovu v neděli a tulení bylo v pátek, takže 2 dny.....
dobrou.
Není tady

meryblue napsal(a):
PS- my budeme mít Valentýnku-)
jé to chtěla Verunka
Hezký jméno 
Není tady
Merrrryyyy....strašně moc gratuluju k Valentýnce.....aaaa moooooccccc závidím tu holčičku.....
krásné jméno jste vybrali.... já jestli ještě někdy bude holčička, tak i u nás to bude Valentýnka....
Není tady
no to je jasná holka
Není tady

Petrus dik 
Mery drzim palce, at uz nic nenaroste a jmeno mate vybrany moc pekny 

Není tady
holky, děkuju mooooc-) bude se jmenovat po manžovo babičce, manža si to přeje, jméno je to fajn-) tak já jdu něco dělat, mám, hafec práce, hezký den.
Není tady
milé kočenky, krásné Vánoceeeee a bohatého Ježáškaaa vám všem i těm , které sem už nezabrousí, alespon telepaticky-)))ú
Není tady

Mery i já tobě (a všem ostatním) přeju krásné Vánoce a dětičkám bohatého Ježíška 
Není tady
Krásný Štědrý den 
Přeji všem krásné a pohodové vánoce a spoustu úsměvů Vašich dětí nejen pod stromečkem 
Mery Tobě moc gratuluji ke zdravé Valentýnce 
Není tady

Ahoj holky.
Přeji Vám všem klidný štědrý den i celé vánoční svátky.
Do roku 2010 hodně štěstí(těhulkám veselá miminka)a hlavně ZDRAVÍ
.

Není tady

Ještě jednou přeju všem krásné Vánoce, pohodu a radost. Dětičkám bohatého Ježíška
ahoj Penízku, dlouho jsi se neukázala, doufam že se máš v rámc možností dobře
Chtěla jsem ti psát SMSku, ale nechtěla jsem být vlezlá, myslela jsem že máš teď starostí dost s tím bytem a přípravou Vánoc
Není tady

Mery,Štěpánkovi všechno nejlepší k svátku.

Není tady

Petruš,poslala jsem ti sz.
Upravil(a) penizek (26. 12. 2009 8:32)

Není tady
ahojky holky....
Mery..taky se přidávám a přeju Štěpánkovi všechno nejlepší k svátku 
ahoj Penízku...
jakpak se máš?...copak je s tebou???
jak jste si užili vánoce?..co prckové....
Upravil(a) Verunka (26. 12. 2009 10:26)
Není tady

Stepankovi vse nej k dnesnimu svatku 

Není tady
Jéééé, děkujeme, že jste si vzpoměly, děkujemeeee za gratulaceeeeee-)
a jaké jste měly s prckama Vánoce?
Není tady
Taky přejeme Štěpánkovi dodatečně vše nej nej nej k svátečku 
Penízku je fajn že jsi napsala
Není tady
Ahoj holky.
Popřát k vánocům jsem nestihla.
Tak aspoň opožděně Štěpánkovi k svátku a předčasně všem krásný nový rok, hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody. 

Těhulkám hodně sil a zdravá miminka. 
Není tady