|
1.září : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 1.září : Národní klasika: ovocné knedlíky. Jak zvádnout veškeré nástrahy jejich přípravy? 1.září : Dechberoucí krása těchto levitujících skleněných zahrad vás okouzlí. Aerárium: Vytvořte si svůj malý zelený svět |
|
|

kdyby se tu objevila Katti - vše nej Daníkovi k svátku 
Není tady
Petruša napsal(a):
kdyby se tu objevila Katti - vše nej Daníkovi k svátku
Já se také připojuju k přání Danečkovi 

Není tady
Ahojky, děkujeme všem za přání 
Jinak Karinka má plný krk bacilů, takže máme ATB. Tak snad to byla příčina všeho a už bude OK.
Papa
Není tady

Katti snad to bylo tím a po ATB bude Karinka fit. Držím palce
Není tady
Sluní, taky mě to mrzí....
Katti držím palce-)
Já bya ve četvrtek v poradně, jen u sester, jak jsem psala minule, mám nahoře už skoro 5 kg...hrůza, dostala jsem žádanku na OGGT a echokardio a ptala jsem se na žádanku na velký ULZ do nemocnice ve 20. týdnu a ona na mě koukala, jak na ufona,. že nepůjdu,. že jdu 12.1. k dr. a ten si ho prý udělá sám, přito´m to už budu asi ve 22. týdnu, no nevím co si o tom myslet. myslela jsem. že je skoro povinný kvůli kontrole rozštěpů a tak. dr podle mě tak dobrý ulz nemá.....
a těšila jsem se,. že si nechám říct pohlaví, můj dr to říká až kolem 30. týdne, když si je jistý..ach jo, zkusím to asi jinde.....
hezký den.
Není tady

Mery mě ten velký UTZ taky dělala normálně dr ve svý ordinaci...
Není tady
ahoj holky, jojo, já to nakonec včera spáchala a objednala se normálně do nemocnice na nahrávání na dvd, to se může bez doporučení za 300,- včetně pohlaví, když to bude vidět...tak se těšim, snad mi to mimís ukáže-) určitě písnu-)
a dala jsem na rodinku fotku bříška a prcka...hezký den.
Není tady
Mery, super fotky 
a kdy jdeš na to nahrávání? Já jdu určitě až po 25tt, jinak je to nanic 
Není tady
ahojky ..
Mery... taky jsem koukala na fotečky..malej je krásnéj brouček... a tédda ty máš krásně malinkatý bříško ...sluší ti to...
a co jinak jak se máte???:-)
doufám že to zítra dobře dopadne a konečně se dozvíte pohlaví a hlavně zdraví miminka:-))
Upravil(a) Verunka (22. 12. 2009 13:21)
Není tady
ahoj holky, Tak je to na 90procent holčička-)))) jupííííííí-) zdraváááááá-)
Andulko, já byla jen na černobílém, tam je to asi jedno, nahrávka je hezká-)fotrečky taky, jsem ráda, že jsem tam šla-)
díkys na pochvalu foteček-)
Veru, ahooooj, máme se dobře, ted má manža volno, tak si užíváme rodinný život, byt je ještě nedodělaný, ale neva, obývák a kuchyn ju-)
Není tady

ježiš toje krásnýýý! Mery moc gratuluju
Jsi mě nějak dojala
Není tady
Petruš, děkujuuuuuu-) jen aby se z toho nevyklubal zase kluk, jako minule-)
Není tady

minule taky říkali vlastně holčičku viď? Na to jsem úplně zapomněla, vlastně jsi říkala že to bude Štěpánka a pak jsi přišla že je to Štěpánek
Tentokrát se určitě nespletli 
Není tady
meryblue napsal(a):
ahoj holky, Tak je to na 90procent holčička-)))) jupííííííí-) zdraváááááá-)
Andulko, já byla jen na černobílém, tam je to asi jedno, nahrávka je hezká-)fotrečky taky, jsem ráda, že jsem tam šla-)
díkys na pochvalu foteček-)
Veru, ahooooj, máme se dobře, ted má manža volno, tak si užíváme rodinný život, byt je ještě nedodělaný, ale neva, obývák a kuchyn ju-)
Jůů,Mery.Nakukuju a tady taková zpráva
.Moc gratuluju k princezně 

Není tady
mERY, PARÁÁÁÁDA KÉŽ BY TO VYDRŽELO AŽ DO KONCE A NENAROSTL JÍ PINDÍK 
Není tady
MERY kdy jsi měla ovulaci a kdy tuleníčko? pamatuješ si to?
Není tady

Mery jeste i tady gratuluju (a doufam, ze nebude zmena jako minule
) 

Není tady

AKAR máš nádhernou fotku u mětříku, krásně tam je Sofinka vidět
Mě se to jméno původně nelíbilo, ale přijde mi že k vám se perfektně hodí, jak k příjmení, tak nějak mi přijde i k Amálce, prostě super kombinace jmen holčiček
Není tady