29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
javena napsal(a):
xxxx napsal(a):
...to se to tu zase pěkně zvrtlo
lidi nedohadujte se kdo víc žehlí a kdo musí tahat pluh, pořiďte si paní na uklid a doma nastane ráj
Pokud ji manžel nepřefikne a nezačne si s ní plánovat budoucnost...
...nemáš-li v hlavě seno nepořídíš si mladou holku, ale důchodkyni co si potřebuje přivydělat
Není tady
"Miláčku, kdyby ses trochu víc snažila, ušetřili bychom za hospodyni..."
"Ano, lásko - a kdyby ses trochu snažil ty, nemuseli bychom platit šoféra, zahradníka a domovníka!"
nepořídíš si mladou holku, ale důchodkyni co si potřebuje přivydělat
... a začneš si s její vnučkou, která ji zastoupí, až jí vezme regma
Není tady
xxxx napsal(a):
lidi nedohadujte se kdo víc žehlí a kdo musí tahat pluh, pořiďte si paní na uklid a doma nastane ráj
nejlépe aby byla BI teda na obé pohlaví pak nastane opravdu doma ráj,
Není tady
xxxx napsal(a):
javena napsal(a):
xxxx napsal(a):
...nemáš-li v hlavě seno nepořídíš si mladou holku, ale důchodkyni co si potřebuje přivydělat
A cobych dělal z důchodkyní by mi ještě u toho zhebla Stačí že už jednu doma mám
co s dvěma?
Upravil(a) Pisatel (20. 11. 2009 14:20)
Není tady
helena napsal(a):
"Miláčku, kdyby ses trochu víc snažila, ušetřili bychom za hospodyni..."
"Ano, lásko - a kdyby ses trochu snažil ty, nemuseli bychom platit šoféra, zahradníka a domovníka!" http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
nepořídíš si mladou holku, ale důchodkyni co si potřebuje přivydělat
... a začneš si s její vnučkou, která ji zastoupí, až jí vezme regma http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png
No jo ale co když ta vnučka je tady důchodkyně s revma?
Upravil(a) Pisatel (20. 11. 2009 14:21)
Není tady
Selima: Uhlím sa dnes už kúri fakt málokde... a ak máš na mysli také tie "typicky mužské práce" ako rôzne opravy, výmeny a zostavenie nábytku, tak tie sú potrebné - na rozdiel od "ženských prác" asi 10x zriedkavejšie. Život sa zmenil, ale mnohí muži bohužiaľ ešte furt stvrdli niekde v ck monarchii a trvajú na svojom.
Seli, děkuji V tomto jsme rozhodně zajedno
Jo vlastně, tu desítku bych tak asi ztrojnásobila
. Nejmíň.
Pisatel: Copak taháte prádlo k potoku a perete +25/-25 v potoku?
Čistých potoků je tady pomálu a navíc, tehdy se neměnily košile denně jako dnes, že jo...
Copak dnes nestrkáte nádobí do myček, prádlo do sušiček, žehlíte na mandlech a lisech?
Já teda ne. Ty máš doma lis?
Já vím, že ta činnost není vidět, ale že by to byla zas tak velká hrůza tak to zas není.
Tak bodejť, jestli žiješ v bytě sám...
Pisateli, vždyť Ty dobře víš, že málokterá rodinka by odfrčela na dovolenou, kdyby do rodinného rozpočtu (a někdy významně) nepřispívala žena.
A holky tady píšou, že "mnozí" muži, což neznamená všichni.
Upravil(a) Tercila (20. 11. 2009 17:11)
Není tady
Mikeš napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Mnohé návrhy učiněné rytířem Vašeho srdce odrazíte slovy, bolí mě hlava, musím žehlit, co kdyby se škvrně probudilo.... (prosím to je jen špička ledovce....)
A jsou ty navrhy taky jineho nez sexualniho charakteru ?
Návrhy na jiné a hluboké zážitky
Jak asi vypada takovy navrh , nevim , co si mam pod tim predstavit ?
![]()
Teď jsi mi připomněla jeden starý vtip...
"Musíme se pořád bavit jen o sexu?", vyčítá dívka svému příteli, "nemůžeme se bavit i o něčem jiném, třeba o hudbě?"
Přítel se na chvilku zamyslí, a pak odpoví: "Ale jo, můžeme. Už jsi někdy šu..la na klavíru?"![]()
![]()
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Jak asi vypada takovy navrh , nevim , co si mam pod tim predstavit ?Nevíš? Teda co to tu je za výkvět moudrouch žen
Povídá manželka manželovi, až my vyleštíš boty dostaneš možná večeři.To uznáš nemá se sexem nic společného nebo že by?
?? Nechapu, ma to nejakou souvislost s tim na co jsem se ptala ?
Není tady
Ivana*M napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Jak asi vypada takovy navrh , nevim , co si mam pod tim predstavit ?Nevíš? Teda co to tu je za výkvět moudrouch žen
Povídá manželka manželovi, až my vyleštíš boty dostaneš možná večeři.To uznáš nemá se sexem nic společného nebo že by?
Na nesexuální donucení M k nějaké činnosti
Není tady
Tercila napsal(a):
Selima: Uhlím sa dnes už kúri fakt málokde... a ak máš na mysli také tie "typicky mužské práce" ako rôzne opravy, výmeny a zostavenie nábytku, tak tie sú potrebné - na rozdiel od "ženských prác" asi 10x zriedkavejšie. Život sa zmenil, ale mnohí muži bohužiaľ ešte furt stvrdli niekde v ck monarchii a trvajú na svojom.
Seli, děkujiV tomto jsme rozhodně zajedno
Jo vlastně, tu desítku bych tak asi ztrojnásobila
. Nejmíň.
Čistých potoků je tady pomálua navíc, tehdy se neměnily košile denně jako dnes, že jo...
Copak dnes nestrkáte nádobí do myček, prádlo do sušiček, žehlíte na mandlech a lisech?
Já teda ne.Ty máš doma lis?
Já vím, že ta činnost není vidět, ale že by to byla zas tak velká hrůza tak to zas není.
Tak bodejť, jestli žiješ v bytě sám...
Pisateli, vždyť Ty dobře víš, že málokterá rodinka by odfrčela na dovolenou, kdyby do rodinného rozpočtu (a někdy významně) nepřispívala žena.![]()
![]()
A holky tady píšou, že "mnozí" muži, což neznamená všichni.
Čistých potoků je tady pomálu a navíc, tehdy se neměnily košile denně jako dnes, že jo...
No čistech potoků ubylo bo perete každej den ty košile, bo místo péče o M plýtváte časem na zbytečnostech
Já teda ne. Ty máš doma lis?
A kdo ti za to může, koukám, že moderní doba ti ujela. Jo mám lepší jak rotační mandl
Pisateli, vždyť Ty dobře víš, že málokterá rodinka by odfrčela na dovolenou, kdyby do rodinného rozpočtu (a někdy významně) nepřispívala žena.
Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na Šumavě
Není tady
Pisatel napsal(a):
Ivana*M napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Nevíš? Teda co to tu je za výkvět moudrouch žen
Na nesexuální donucení M k nějaké činnosti
A to ma byt ten nesexualni hluboky zazitek na ktery jsem se ptala ?
Není tady
Pisatel napsal(a):
Čistých potoků je tady pomálua navíc, tehdy se neměnily košile denně jako dnes, že jo...
No čistech potoků ubylo bo perete každej den ty košile, bo místo péče o M plýtváte časem na zbytečnostech
A kdo ti za to může, koukám, že moderní doba ti ujela. Jo mám lepší jak rotační mandl
Pisateli, vždyť Ty dobře víš, že málokterá rodinka by odfrčela na dovolenou, kdyby do rodinného rozpočtu (a někdy významně) nepřispívala žena.![]()
![]()
Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na Šumavě
Dobrá demagógia... Asi ste chodili na Šumavu aj kvôli iným veciam, napr. boli menšie deti... ktoré ťa finančne vyšli viac ako teraz, keď ich ťahá žena alebo už samy zarábajú...
Není tady
Selima napsal(a):
Pisatel napsal(a):
![]()
Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na ŠumavěDobrá demagógia... Asi ste chodili na Šumavu aj kvôli iným veciam, napr. boli menšie deti... ktoré ťa finančne vyšli viac ako teraz, keď ich ťahá žena alebo už samy zarábajú...
Sel tohle nemá cenu
Není tady
Pisatel napsal(a):
Sel tohle nemá cenu
Nemá
Holt jsme tady na ženském fóru kámo, na fóru plném bojovně a protimužsky naladěných Amazonek, tak co bys čekal...
Není tady
Mikeš napsal(a):
Pisatel napsal(a):
Sel tohle nemá cenu
Nemá
Holt jsme tady na ženském fóru kámo, na fóru plném bojovně a protimužsky naladěných Amazonek, tak co bys čekal...![]()
![]()
Víš inspiruji se historií a vím jak dopadla dívčí válka
Není tady
Pisatel: Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na Šumavě
Tak fajn, Pisateli, možná jsi výjimka. Já znám víc příběhů ženských, které se kupodivu po rozvodu právě měly lépe (mě to taky udivovalo, matematicky mi to nevycházelo) , ale prý se ukázalo, že ač jejich pan manžel donesl domů vyšší výplatu, tak z toho celkového rozpočtu (kupodivu)
víc čerpal. Takže - samozřejmě záleží na konkrétní dvojici.
Upravil(a) Tercila (20. 11. 2009 22:20)
Není tady
Mikeš napsal(a):
werena30 napsal(a):
Zrovna jsem to chtěla dodat. Někdy se těším až budeme s manželem ve věku,kdy budem krmit vrabce a přestane nás bavit se podvádět.
A Tebe to baví, podvádět manžela?
A Tebe manželku?
Není tady
Tercila napsal(a):
Pisatel: Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na Šumavě
Tak fajn, Pisateli, možná jsi výjimka. Já znám víc příběhů ženských, které se kupodivu po rozvodu právě měly lépe (mě to taky udivovalo, matematicky mi to nevycházelo), ale prý se ukázalo, že ač jejich pan manžel donesl domů vyšší výplatu, tak z toho celkového rozpočtu (kupodivu)
víc čerpal. Takže - samozřejmě záleží na konkrétní dvojici.
Terci, každá dvojice je originální. Na jedné straně když vidím ve své praxi jak manžílkové převádí statisíce je mi mnohých holek líto, ale věř, že mi prošlo i několik "potvor, co chtěli oškubat chlapa jak husu, ani tu igelitku mu nedaly.
Myslím, že je třeba se naučit spíš chápat okolí jedinečnosti a současně i složitosti každého jednotlivého příběhu a brát je jako učební pomůcku ne "VZOR" kdy když "ONA" to měla tak tak to musím mít tak i "JÁ". To je velká chyba, kterou pokud chceme v rámci vztahů a soužití dvou pohlaví nastavit tak aby i v "krizi" a po ztrátě" citů, byli lidmi s důstojností a ne hyeny.
Není tady
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
xxxx napsal(a):
![]()
![]()
Když byla u nás ta manželčina kamarádka poprvé žehlit (je to asi před dvěma lety), co asi myslíš, že jsem se po jejím odchodu manželky zeptal?![]()
![]()
´
"Hele, a kdyby jsme jí trošku připlatili, myslíš si, že by kromě žehlení mohla i ....."
Ale je teda fakt, že já jsem myslel pouze na to přefiknutí, nikoli na společnou budoucnost...
Kocoure,
ta tvá tě vůbec necepuje a jednou na to dojedeš.
Být to u nás doma,tak za žehlícím prknem příště najdeš nařachanýho svalovce . . . a já bych se láskyplně ptala: co jsi to říkal o příplatcích?
Není tady
werena: za žehlícím prknem příště najdeš nařachanýho svalovce
Já jsem si ho okamžitě představila . Svalovce i Mikeše
A teď nevím, čemu se smát víc
Není tady
Tercila napsal(a):
Já jsem si ho okamžitě představila. Svalovce i Mikeše
A já jsem si zas představil, jak takovej nabušenej svalovec nemá co na práci, a aby si ukrátil dlouhou chvíli, jde k Mikešům vyžehlit...
Není tady
Tercila napsal(a):
![]()
![]()
Není tady
Mikeš napsal(a):
Tercila napsal(a):
A já jsem si zas představil, jak takovej nabušenej svalovec nemá co na práci, a aby si ukrátil dlouhou chvíli, jde k Mikešům vyžehlit...
![]()
![]()
Mikešová je auf a Mikeš dostal igelitku za dveře
Není tady
Mikeš: A já jsem si zas představil, jak takovej nabušenej svalovec nemá co na práci, a aby si ukrátil dlouhou chvíli, jde k Mikešům vyžehlit...
Miky, o nudě svalovců se tu nikde nepsalo, takové žehlení se obvykle provádí za úplatu
(jakoukoliv)
Upravil(a) Tercila (21. 11. 2009 13:28)
Není tady