Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#201 20. 11. 2009 14:10

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Re: Jak zvládnout manželovu nevěru ?

javena napsal(a):

xxxx napsal(a):

...to se to tu zase pěkně zvrtlo big_smile lidi nedohadujte se kdo víc žehlí a kdo musí tahat pluh, pořiďte si paní na uklid a doma nastane ráj wink

Pokud ji manžel nepřefikne a nezačne si s ní plánovat budoucnost... tonguevissla

...nemáš-li v hlavě seno nepořídíš si mladou holku, ale důchodkyni co si potřebuje přivydělat lol

dum spiro spero

Není tady

#202 20. 11. 2009 14:16

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pokud ji manžel nepřefikne a nezačne si s ní plánovat budoucnost...
"Miláčku, kdyby ses trochu víc snažila, ušetřili bychom za hospodyni..."
"Ano, lásko - a kdyby ses trochu snažil ty, nemuseli bychom platit šoféra, zahradníka a domovníka!" http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
nepořídíš si mladou holku, ale důchodkyni co si potřebuje přivydělat
... a začneš si s její vnučkou, která ji zastoupí, až jí vezme regma http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#203 20. 11. 2009 14:18

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

...to se to tu zase pěkně zvrtlo big_smile lidi nedohadujte se kdo víc žehlí a kdo musí tahat pluh, pořiďte si paní na uklid a doma nastane ráj wink

nejlépe aby byla BI teda na obé pohlaví reta pak nastane opravdu doma ráj, lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#204 20. 11. 2009 14:19

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

javena napsal(a):

xxxx napsal(a):

Pokud ji manžel nepřefikne a nezačne si s ní plánovat budoucnost... tonguevissla

...nemáš-li v hlavě seno nepořídíš si mladou holku, ale důchodkyni co si potřebuje přivydělat lol

A cobych dělal z důchodkyní by mi ještě u toho zhebla lol Stačí že už jednu doma mám reta co s dvěma?

Upravil(a) Pisatel (20. 11. 2009 14:20)

Není tady

#205 20. 11. 2009 14:21

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Pokud ji manžel nepřefikne a nezačne si s ní plánovat budoucnost...
"Miláčku, kdyby ses trochu víc snažila, ušetřili bychom za hospodyni..."
"Ano, lásko - a kdyby ses trochu snažil ty, nemuseli bychom platit šoféra, zahradníka a domovníka!" http://fora.babinet.cz/img/smilies/vissla.gif
nepořídíš si mladou holku, ale důchodkyni co si potřebuje přivydělat
... a začneš si s její vnučkou, která ji zastoupí, až jí vezme regma http://fora.babinet.cz/img/smilies/lol.png

No jo ale co když ta vnučka je tady důchodkyně s revma?

Upravil(a) Pisatel (20. 11. 2009 14:21)

Není tady

#206 20. 11. 2009 16:43

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Selima: Uhlím sa dnes už kúri fakt málokde...  a ak máš na mysli také tie "typicky mužské práce" ako rôzne opravy, výmeny a zostavenie nábytku, tak tie sú potrebné - na rozdiel od "ženských prác" asi 10x zriedkavejšie. Život sa zmenil, ale mnohí muži bohužiaľ ešte furt stvrdli niekde v ck monarchii  a trvajú na svojom.

Seli, děkuji big_smile V tomto jsme rozhodně zajedno big_smile Jo vlastně, tu desítku bych tak asi ztrojnásobila big_smile. Nejmíň.

Pisatel: Copak taháte prádlo k potoku a perete +25/-25 v potoku?
Čistých potoků je tady pomálu big_smile a navíc, tehdy se neměnily košile denně jako dnes, že jo... wink

Copak dnes nestrkáte nádobí do myček, prádlo do sušiček, žehlíte na mandlech a lisech?
Já teda ne. big_smile Ty máš doma lis? big_smile

Já vím, že ta činnost není vidět, ale že by to byla zas tak velká hrůza tak to zas není.
Tak bodejť, jestli žiješ v bytě sám...

Pisateli, vždyť Ty dobře víš, že málokterá rodinka by odfrčela na dovolenou, kdyby do rodinného rozpočtu (a někdy významně) nepřispívala žena. wink smile
A holky tady píšou, že "mnozí" muži, což neznamená všichni.

Upravil(a) Tercila (20. 11. 2009 17:11)

Není tady

#207 20. 11. 2009 16:51

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

Mikeš napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

Mnohé návrhy učiněné rytířem Vašeho srdce odrazíte slovy, bolí mě hlava, musím žehlit, co kdyby se škvrně probudilo.... (prosím to je jen špička ledovce....)

A jsou ty navrhy taky jineho nez sexualniho charakteru ?
Návrhy na jiné a hluboké zážitky
Jak asi vypada takovy navrh , nevim , co si mam pod tim predstavit ?

big_smile offtopic Teď jsi mi připomněla jeden starý vtip...

"Musíme se pořád bavit jen o sexu?", vyčítá dívka svému příteli, "nemůžeme se bavit i o něčem jiném, třeba o hudbě?"
Přítel se na chvilku zamyslí, a pak odpoví: "Ale jo, můžeme. Už jsi někdy šu..la na klavíru?" big_smile big_smile big_smile

tongue

Není tady

#208 20. 11. 2009 16:53

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pisatel napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

Nevíš? Teda co to tu je za výkvět moudrouch žen lol
Povídá manželka manželovi, až my vyleštíš boty dostaneš možná večeři. lol To uznáš nemá se sexem nic společného nebo že by?

?? Nechapu, ma to nejakou souvislost s tim na co jsem se ptala ?

Není tady

#209 20. 11. 2009 18:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Ivana*M napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

Povídá manželka manželovi, až my vyleštíš boty dostaneš možná večeři. lol To uznáš nemá se sexem nic společného nebo že by?

Na nesexuální donucení M k nějaké činnosti smile

Není tady

#210 20. 11. 2009 18:28

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Selima: Uhlím sa dnes už kúri fakt málokde...  a ak máš na mysli také tie "typicky mužské práce" ako rôzne opravy, výmeny a zostavenie nábytku, tak tie sú potrebné - na rozdiel od "ženských prác" asi 10x zriedkavejšie. Život sa zmenil, ale mnohí muži bohužiaľ ešte furt stvrdli niekde v ck monarchii  a trvajú na svojom.

Seli, děkuji big_smile V tomto jsme rozhodně zajedno big_smile Jo vlastně, tu desítku bych tak asi ztrojnásobila big_smile. Nejmíň.

Čistých potoků je tady pomálu big_smile a navíc, tehdy se neměnily košile denně jako dnes, že jo... wink

Copak dnes nestrkáte nádobí do myček, prádlo do sušiček, žehlíte na mandlech a lisech?

Já vím, že ta činnost není vidět, ale že by to byla zas tak velká hrůza tak to zas není.
Tak bodejť, jestli žiješ v bytě sám...

Pisateli, vždyť Ty dobře víš, že málokterá rodinka by odfrčela na dovolenou, kdyby do rodinného rozpočtu (a někdy významně) nepřispívala žena. wink smile
A holky tady píšou, že "mnozí" muži, což neznamená všichni.

No čistech potoků ubylo bo perete každej den ty košile, bo místo péče o M plýtváte časem na zbytečnostech tongue

A kdo ti za to může, koukám, že moderní doba ti ujela. Jo mám lepší jak rotační mandl smile

Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na Šumavě sad

Není tady

#211 20. 11. 2009 18:50

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pisatel napsal(a):

Ivana*M napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Na nesexuální donucení M k nějaké činnosti smile

A to ma byt ten nesexualni hluboky zazitek na ktery jsem se ptala ?

Není tady

#212 20. 11. 2009 19:43

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Pisatel napsal(a):

No čistech potoků ubylo bo perete každej den ty košile, bo místo péče o M plýtváte časem na zbytečnostech tongue

A kdo ti za to může, koukám, že moderní doba ti ujela. Jo mám lepší jak rotační mandl smile

Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na Šumavě sad

Dobrá demagógia... Asi ste chodili na Šumavu aj kvôli iným veciam, napr. boli menšie deti... ktoré ťa finančne vyšli viac ako teraz, keď ich ťahá žena alebo už samy zarábajú... reta

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#213 20. 11. 2009 20:35

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Dobrá demagógia... Asi ste chodili na Šumavu aj kvôli iným veciam, napr. boli menšie deti... ktoré ťa finančne vyšli viac ako teraz, keď ich ťahá žena alebo už samy zarábajú... reta

Sel tohle nemá cenu sad

Není tady

#214 20. 11. 2009 21:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Sel tohle nemá cenu sad

Nemá sad
Holt jsme tady na ženském fóru kámo, na fóru plném bojovně a protimužsky naladěných Amazonek, tak co bys čekal... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#215 20. 11. 2009 21:20

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Sel tohle nemá cenu sad

Nemá sad
Holt jsme tady na ženském fóru kámo, na fóru plném bojovně a protimužsky naladěných Amazonek, tak co bys čekal... big_smile big_smile big_smile

Víš inspiruji se historií a vím jak dopadla dívčí válka lol lol

Není tady

#216 20. 11. 2009 22:19

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel: Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na Šumavě

Tak fajn, Pisateli, možná jsi výjimka. Já znám víc příběhů ženských, které se kupodivu po rozvodu právě měly lépe (mě to taky udivovalo, matematicky mi to nevycházelo) big_smile, ale prý se ukázalo, že ač jejich pan manžel donesl domů vyšší výplatu, tak z toho celkového rozpočtu (kupodivu)wink víc čerpal. Takže - samozřejmě záleží na konkrétní dvojici.

Upravil(a) Tercila (20. 11. 2009 22:20)

Není tady

#217 20. 11. 2009 23:04

werena30
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

werena30 napsal(a):

Zrovna jsem to chtěla dodat. Někdy se těším až budeme s manželem ve věku,kdy budem krmit vrabce a přestane nás bavit se podvádět.

A Tebe to baví, podvádět manžela? big_smile

A Tebe manželku?

Není tady

#218 20. 11. 2009 23:04

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Pisatel: Tak u mě to je naopak (asi vyjimka) ale od té doby co do rodinného žena nepřispívá dovolenou trávím za hranicemi všedních dnů a i několikrát ročně. Pokud přispívala nejdál na Šumavě

Tak fajn, Pisateli, možná jsi výjimka. Já znám víc příběhů ženských, které se kupodivu po rozvodu právě měly lépe (mě to taky udivovalo, matematicky mi to nevycházelo) big_smile, ale prý se ukázalo, že ač jejich pan manžel donesl domů vyšší výplatu, tak z toho celkového rozpočtu (kupodivu)wink víc čerpal. Takže - samozřejmě záleží na konkrétní dvojici.

Terci, každá dvojice je originální. Na jedné straně když vidím ve své praxi jak manžílkové převádí statisíce je mi mnohých holek líto, ale věř, že mi prošlo i několik "potvor, co chtěli oškubat chlapa jak husu, ani tu igelitku  mu nedaly.
Myslím, že je třeba se naučit spíš chápat okolí  jedinečnosti a současně i složitosti každého jednotlivého příběhu a brát je jako učební pomůcku ne "VZOR" kdy když "ONA" to měla tak tak to musím mít tak i "JÁ". To je velká chyba, kterou pokud chceme v rámci vztahů a soužití dvou pohlaví nastavit tak aby i v "krizi" a po ztrátě" citů, byli lidmi s důstojností a ne hyeny.

Není tady

#219 20. 11. 2009 23:10

werena30
♥♥♥♥---

Mikeš napsal(a):

javena napsal(a):

xxxx napsal(a):

big_smile big_smile big_smile
Když byla u nás ta manželčina kamarádka poprvé žehlit (je to asi před dvěma lety), co asi myslíš, že jsem se po jejím odchodu manželky zeptal? big_smile big_smile big_smile ´
"Hele, a kdyby jsme jí trošku připlatili, myslíš si, že by kromě žehlení mohla i ....." lol
Ale je teda fakt, že já jsem myslel pouze na to přefiknutí, nikoli na společnou budoucnost... tummenupp

Kocoure,
ta tvá tě vůbec necepuje a jednou na to dojedeš.
Být to u nás doma,tak za žehlícím prknem příště najdeš nařachanýho svalovce . . . a já bych se láskyplně ptala: co jsi to říkal o příplatcích? big_smile

Není tady

#220 20. 11. 2009 23:17

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

werena: za žehlícím prknem příště najdeš nařachanýho svalovce

Já jsem si ho okamžitě představila big_smile. Svalovce i Mikeše big_smile A teď nevím, čemu se smát víc big_smile

Není tady

#221 21. 11. 2009 8:18

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Já jsem si ho okamžitě představila big_smile. Svalovce i Mikeše big_smile A teď nevím, čemu se smát víc big_smile

A já jsem si zas představil, jak takovej nabušenej svalovec nemá co na práci, a aby si ukrátil dlouhou chvíli, jde k Mikešům vyžehlit... big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#222 21. 11. 2009 13:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

lollollollollollollollollollollol

Není tady

#223 21. 11. 2009 13:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

A já jsem si zas představil, jak takovej nabušenej svalovec nemá co na práci, a aby si ukrátil dlouhou chvíli, jde k Mikešům vyžehlit... big_smile big_smile big_smile

Mikešová je auf a Mikeš dostal igelitku za dveře lol

Není tady

#224 21. 11. 2009 13:28

Tercila
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš: A já jsem si zas představil, jak takovej nabušenej svalovec nemá co na práci, a aby si ukrátil dlouhou chvíli, jde k Mikešům vyžehlit... big_smile big_smile big_smile

Miky, o nudě svalovců se tu nikde nepsalo, takové žehlení se obvykle provádí za úplatu big_smile wink (jakoukoliv) big_smile

Upravil(a) Tercila (21. 11. 2009 13:28)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí