Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 20. 11. 2009 6:21

pomněnka
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Ústecký kraj

Re: Jak zvládnout manželovu nevěru ?

Ježíšku Zuzi,
a nechceš si to občas vyměnit?
Víš kolik bych za dvě hodiny obalila řízků big_smile  No jo, ale co by jsi s nima dělala? Ledaže bys měla hospodu a tam je udala lol Ale ani německej zájezd by je nesež... nesnědl lol

Jsme slepí a hluší k tomu nejkrásnějšímu co je ukryto v nás samých.

Není tady

#177 20. 11. 2009 7:40

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Tercila napsal(a):

Když mám 50 kilo a můj chlap metrák? big_smile

lol Pořád tady čtu o moudrých ženách o jejich vynalézavosti, špitáte si tu jak na mužský co jim provedete a jak to uděláte a ty nevíš? hmm A tu pověst o Davidovi a Goliáši znáš, tak to zkus obdobně tongue

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

#178 20. 11. 2009 7:54

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Je fakt, že s barákem mi to přijde sice drsné ale proč ne? Proč by nemohla mít barák napsaný na sebe ona?

Určitě - proč ne?
Akorát by se na tom snad měli dohodnout oba, a ne že (cituju Blackly): "Nechala jsem na sebe napsat čerstvě dostavěný dům jako podmínku, že s ním zůstanu."

Aby bylo jasno, nijak tu nehájím pana Blackyho - za to jeho vyloženě přiblblé provalení milenky, kdy SMS určenou pro ni poslal omylem manželce (taky znám jeden takový případ ze svého okolí big_smile), si asi zaslouží trochu toho domácího "peklíčka", a pokud byl na maželku opravdu "hnusnej", pak si ho zaslouží dvojnásob - jen tak trochu přemýšlím nad funkčností a hlavně perspektivou manželství, kde je potřeba někoho "trestat", "dávat podmínky" apod... obzvlášť když Blackly sama přiznává, že: "Naše manželství nikdy nebylo moc šťastné. Nebo aspoň já jsem v něm šťastná nebyla."... roll

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#179 20. 11. 2009 8:23

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proč by nemohla mít barák napsaný na sebe ona?
Protože Blackly taky píše "To s tím přepisem domu byla z mé strany jenom pomsta a svým způsobem zkouška. Vím, že právě tenhle dům miluje a že když klidně riskuje, že o něj rozvodem přijde znamená, že myslí vážně, že chce zůstat se mnou."
Tak mi přijde, že jí nejde o zajištění střechy nad hlavou nebo financí pro rodinu po případném rozvodu - tam bych to přepsání pochopila - ale o to, aby manžel přišel o "dům, který miluje" (že by víc, než rodinu?), pokud by ji chtěl opustit. Zajímalo by mě, jestli by jí uspokojila jiná kompenzace v ceně onoho baráku...

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#180 20. 11. 2009 8:35

amely
♥♥♥♥♥--

Mikeš napsal(a):

zuzi777a napsal(a):

Je fakt, že s barákem mi to přijde sice drsné ale proč ne? Proč by nemohla mít barák napsaný na sebe ona?

Určitě - proč ne?
Akorát by se na tom snad měli dohodnout oba, a ne že (cituju Blackly): "Nechala jsem na sebe napsat čerstvě dostavěný dům jako podmínku, že s ním zůstanu."

Aby bylo jasno, nijak tu nehájím pana Blackyho - za to jeho vyloženě přiblblé provalení milenky, kdy SMS určenou pro ni poslal omylem manželce (taky znám jeden takový případ ze svého okolí big_smile), si asi zaslouží trochu toho domácího "peklíčka", a pokud byl na maželku opravdu "hnusnej", pak si ho zaslouží dvojnásob - jen tak trochu přemýšlím nad funkčností a hlavně perspektivou manželství, kde je potřeba někoho "trestat", "dávat podmínky" apod... obzvlášť když Blackly sama přiznává, že: "Naše manželství nikdy nebylo moc šťastné. Nebo aspoň já jsem v něm šťastná nebyla."... roll

No tak přepis toho baráku by jí schválil snad každý zkušený manželský poradce.
Chápat druhého a usmívat se je možné snad v bezdětném vztahu, ale zažila jsem mnoho ženských, co na to dojely.  Jeden poradce chlap dokonce v těchto případech radil - konej rychle, dokud má ještě aspoň kousek svědomí. Pokud manžel Blackly odejde za milenkou, tak bude na Blackly, aby vychovala děti - a to něco stojí a je lepší, když barák připadne dětem, než když ho chlap prošustruje s milenkou. A Blackly psala, že mají i jiný majetek, takže manžel by taky nepřišel zkrátka. Zrovna nedávno to v poradně poradili známé, mají 4 děti a manžel milenku, ať si vyjme byt ze společného jmění, aby měla s dětmi v případě rozchodu kde žít.

Právě proto, že Blackly je zajištěná, si může užívat vztahu.
Jinak - trochu vím, o čem píšu, měli jsme s bývalým firmu, on se zamiloval a pořád hrál na to, ať mu dám čas. Za majetek firmy stačil tajně koupit pro sebe 2 byty a chalupu a na mne psal tajně dost velké dluhy, unikla jsem jim jen o vlásek. Taky jsem naivně věřila těm, co mi chtěli nakukat, ať ho chápu, miluji a  zamýšlím se nad sebou.

Není tady

#181 20. 11. 2009 8:43

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

No chtěkl jsem napsat něco jiného, ale i tohle je na mě silné.
Mě se líbí, jak se tu nese, když ten můj manžel ten majetek prošustruje s milenkou! Ve své zhrzenosti, naštvanosti, a krvi v oku skutečně dokážete do každé další  sukně kopnout. přitom samy pak toho dalšího si najdete a děláte přesně to samé co ten Váš BM.
Prosím trochu soudnosti.

Není tady

#182 20. 11. 2009 8:58

amely
♥♥♥♥♥--

Pisatel napsal(a):

Mě se líbí, jak se tu nese, když ten můj manžel ten majetek prošustruje s milenkou! Ve své zhrzenosti, naštvanosti, a krvi v oku skutečně dokážete do každé další  sukně kopnout. přitom samy pak toho dalšího si najdete a děláte přesně to samé co ten Váš BM.
Prosím trochu soudnosti.

Ale to jsem jen citovala jednoho manželského poradce - chlapa, co měl takový názor.

Není tady

#183 20. 11. 2009 9:02

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

Miky, zafilozofujme si big_smile o tomto výroku. Proč by vlastně měla automaticky ŽENA žehlit? big_smile (náhodnou podobnost počátečních písmen jako důvod nepočítám) big_smile

Žena "musí" žehlit asi podle stejné logiky, podle jaké "musí" muž nanosit uhlí big_smile
Jinak řečeno - nemusí ani jeden ani jedno, myslím si já... moje žena taky nerada žehlí, ale jelikož ví, že na mě tohle hodit prostě nemůže (nedám se big_smile), tak radši dá jednou za měsíc pár stovek své nezaměstnané kamarádce, která si tím ráda přivydělá a spokojení jsme vlastně všichni...
Ale Blackly to podala tak, že tím "nežehlením" (a tím přepisem baráku taky, samozřejmě) svého muže za něco "potrestala" - a pokud v manželství má jeden druhého potřebu za něco "trestat", pak je asi cosi shnilého ve státě Dánském... sad

Uhlím sa dnes už kúri fakt málokde... wink a ak máš na mysli také tie "typicky mužské práce" ako rôzne opravy, výmeny a zostavenie nábytku, tak tie sú potrebné - na rozdiel od "ženských prác" asi 10x zriedkavejšie. Život sa zmenil, ale mnohí muži bohužiaľ ešte furt stvrdli niekde v ck monarchii big_smile a trvajú na svojom.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#184 20. 11. 2009 9:06

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Určitě - proč ne?

Narovinu: Keby som mala chlapa, s ktorým sa nedá dohodnúť inak, len keď sa cíti previnilo, a potreboval by "trest", tak by som mu ho asi dopriala. Otázka je, či by sa MNE CHCELO s ním byť - a tu vidím podstatu púroblému. Asi necchcelo. Na druhej strane: priznajme aj beznádejnému pánu Blacklymu právo na vývoj a vyčkajme času...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#185 20. 11. 2009 9:21

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

Prosím trochu soudnosti.

Ja bz som nechala ten barák (alebo čokoľvek iné) napsíať nie na mňa, ale na deti. Tak to urobil aj môj exmilenec(ženatý wink ), keď sa nevedeli dohodnúť a manželstvo im šlo do (_._) . Podotýkam pre rýpalov, že nie kvôli mne... o mne sa nevedelo a dodnes nevie. Mali (asi majú) dosť svojich problémov. A napísať dom na dieťa je potom kompromisné a spravodlivé východisko, podľa mňa.

Brita

Není tady

#186 20. 11. 2009 9:22

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Pouze některé z nás, Pisateli, pouze některé... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ale budu se snažit o objektivitu - stejně, jako se snaží manželka zajistit majetek pro sebe, snaží se o to (pod hrozbou blížícího se rozvodu) někteří manželé. Ne proto, aby ho pro... šustrovali s milenkama, ale aby jim zbylo víc, než ona pověstná igelitka. Některé manželky jsou horší než berňák, obzvlášť když se můžou ohánět potřebama dětí...

Není tady

#187 20. 11. 2009 9:22

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

Miky, zafilozofujme si big_smile o tomto výroku. Proč by vlastně měla automaticky ŽENA žehlit? big_smile (náhodnou podobnost počátečních písmen jako důvod nepočítám) big_smile

Žena "musí" žehlit asi podle stejné logiky, podle jaké "musí" muž nanosit uhlí big_smile
Jinak řečeno - nemusí ani jeden ani jedno, myslím si já... moje žena taky nerada žehlí, ale jelikož ví, že na mě tohle hodit prostě nemůže (nedám se big_smile), tak radši dá jednou za měsíc pár stovek své nezaměstnané kamarádce, která si tím ráda přivydělá a spokojení jsme vlastně všichni...
Ale Blackly to podala tak, že tím "nežehlením" (a tím přepisem baráku taky, samozřejmě) svého muže za něco "potrestala" - a pokud v manželství má jeden druhého potřebu za něco "trestat", pak je asi cosi shnilého ve státě Dánském... sad

Uhlím sa dnes už kúri fakt málokde... wink a ak máš na mysli také tie "typicky mužské práce" ako rôzne opravy, výmeny a zostavenie nábytku, tak tie sú potrebné - na rozdiel od "ženských prác" asi 10x zriedkavejšie. Život sa zmenil, ale mnohí muži bohužiaľ ešte furt stvrdli niekde v ck monarchii big_smile a trvajú na svojom.

A neke, a Vám, ženám, se nezměnil život? Copak taháte prádlo k potoku a perete +25/-25 v potoku? Copak dnes nestrkáte nádobí do myček, prádlo do sušiček, žehlíte na mandlech a lisech? Buď kočeno objektivní.
Vím, že piglování prádla je nezáživná věc (dnes už nežehlíte ani bombarďáky a pánské košile jdou vyžehlit pověšením smile ) Hele asi na rozdíl od mnoha mužů já ty všechny domácí ženské práce dělám, od mití oken po ono žehlení, přes vytření podlah, včetně vaření a pod., tak mě zas tak moc nehoupejte. Já vím, že ta činnost není vidět, ale že by to byla zas tak velká hrůza tak to zas není.
Mám dojem, že tak nějak emancipací a feminismem (vím že dalšíma slovama narazím smile ), tedy chtíti se  rovnat mužům a mít "stejné vysady prostě nejde. Ono chtěli jste se zaměstnat...,  tak aspoň je vidět, že ty úděly a role jsou úplně jiné a nespojitelné.

Není tady

#188 20. 11. 2009 9:29

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Pouze některé z nás, Pisateli, pouze některé... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ale budu se snažit o objektivitu - stejně, jako se snaží manželka zajistit majetek pro sebe, snaží se o to (pod hrozbou blížícího se rozvodu) někteří manželé. Ne proto, aby ho pro... šustrovali s milenkama, ale aby jim zbylo víc, než ona pověstná igelitka. Některé manželky jsou horší než berňák, obzvlášť když se můžou ohánět potřebama dětí...

Helí, Helí, jistě že jsou vyjimky, jak na straně žen tak i mužů. Ale při zběžném pohledu na kde který servr je ona "igelitka" jediné co muž zachrání. Ale máš pravdu. Spíš než ono "stažení všech do jednoho pytle" mi šlo o obecný pohled žen na budoucí partnerky jejich bývalých mužů, zde právě začíná ono jádro pudla, kdy  a měl jsem ve své praxi dost žen, které řekly, já to té mrše osladím, chlapa mi odvede ještě mého buded užívat. Šlo mi tak nějak o sebekritické přiznání si svého podílu na onom rozpadu a současně i to, že ten odcházející pán nemá nárok jen na igelitku. Jak se říká být a zústat objektivní.

Není tady

#189 20. 11. 2009 9:37

amely
♥♥♥♥♥--

helena napsal(a):

Tak to já jsem byla tak blbá, že jsem musela se 2 miminy  jít na sociálku žádat o dávky v hmotné nouzi. A byt mi zůstal jen proto, že byl můj ještě před vztahem .

Není tady

#190 20. 11. 2009 9:40

helena
♥♥♥♥♥♥♥

chtíti se  rovnat mužům a mít "stejné vysady prostě nejde. Ono chtěli jste se zaměstnat...,  tak aspoň je vidět, že ty úděly a role jsou úplně jiné a nespojitelné
Leda exkrement, chlapče... Ony se ženský zas tak moc zaměstnávat nechtěly (s výjimkou pár pomýlených http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png), jenže jim moc jiných možností nezbylo, když a) na zdravou ženu v domácnosti bylo pohlíženo s podezřením, b) z jednoho platu se rodina uživit nedala - někdy ani ze dvou.
Jasně, nechodíme máchat k řece a nebílíme každý jaro chalupu... ale vy taky nemusíte chodit do práce denně dvě hodiny pěšky a po návratu ještě zorat zahumenek...

Není tady

#191 20. 11. 2009 10:41

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Pisatel napsal(a):

A neke, a Vám, ženám, se nezměnil život? Copak taháte prádlo k potoku a perete +25/-25 v potoku? Copak dnes nestrkáte nádobí do myček, prádlo do sušiček, žehlíte na mandlech a lisech? Buď kočeno objektivní.
Vím, že piglování prádla je nezáživná věc (dnes už nežehlíte ani bombarďáky a pánské košile jdou vyžehlit pověšením smile ) Hele asi na rozdíl od mnoha mužů já ty všechny domácí ženské práce dělám, od mití oken po ono žehlení, přes vytření podlah, včetně vaření a pod., tak mě zas tak moc nehoupejte. Já vím, že ta činnost není vidět, ale že by to byla zas tak velká hrůza tak to zas není.
Mám dojem, že tak nějak emancipací a feminismem (vím že dalšíma slovama narazím smile ), tedy chtíti se  rovnat mužům a mít "stejné vysady prostě nejde. Ono chtěli jste se zaměstnat...,  tak aspoň je vidět, že ty úděly a role jsou úplně jiné a nespojitelné.

Zmenil... CHODÍME DO PRÁCE ROVNAKO AKO VY... wink A do práce sme až tak strašne chodiť nechceli(niektoré), ako vďaka socíku MUSELI. Žeriavničky si vymysleli komunisti... wink A nerob tu zo seba väčšieho mača a mužského šovinistu, než si... Úlohy sú samozrejme úplne iné V NIEĆOM  a v inom sú ÚPLNE ROVNAKÉ. A nebude to len uhlím a žehlením. Ale ide o to, aby sa veci spravodlivo rozdelili a nie aby jeden robil všetko a druhý nič. stolt

Upravil(a) Selima (20. 11. 2009 10:42)

Brita

Není tady

#192 20. 11. 2009 10:46

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Pisatel napsal(a):

Zmenil... CHODÍME DO PRÁCE ROVNAKO AKO VY... wink A do práce sme až tak strašne chodiť nechceli(niektoré), ako vďaka socíku MUSELI. Žeriavničky si vymysleli komunisti... wink A nerob tu zo seba väčšieho mača a mužského šovinistu, než si... Úlohy sú samozrejme úplne iné V NIEĆOM  a v inom sú ÚPLNE ROVNAKÉ. A nebude to len uhlím a žehlením. Ale ide o to, aby sa veci spravodlivo rozdelili a nie aby jeden robil všetko a druhý nič. stolt

No nevím zda přímo soudruzi na ÚV, ale ty jeřábnice byly v dávných dobách i na druhé straně Iron wall smile
No to jsem chtěl slyšet. Kéžby to byla pravda u všech a ne jen u vyjímek.

Není tady

#193 20. 11. 2009 10:50

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Kéž by muži boli verní - nielen výnimky, rodiny držali pokope, atď, etc...  KÉŽ BY.

Brita

Není tady

#194 20. 11. 2009 12:05

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Kéž by muži boli verní - nielen výnimky, rodiny držali pokope, atď, etc...  KÉŽ BY.

Kéžby ženy byly věrné reta Teď jsi mně zas rozesmutnila grater

Není tady

#195 20. 11. 2009 12:15

werena30
♥♥♥♥---

Pisatel napsal(a):

Selima napsal(a):

Kéžby ženy byly věrné reta Teď jsi mně zas rozesmutnila grater

Zrovna jsem to chtěla dodat. Někdy se těším až budeme s manželem ve věku,kdy budem krmit vrabce a přestane nás bavit se podvádět.

Není tady

#196 20. 11. 2009 13:05

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

werena30 napsal(a):

Zrovna jsem to chtěla dodat. Někdy se těším až budeme s manželem ve věku,kdy budem krmit vrabce a přestane nás bavit se podvádět.

A Tebe to baví, podvádět manžela? big_smile

Není tady

#197 20. 11. 2009 13:25

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

...to se to tu zase pěkně zvrtlo big_smile lidi nedohadujte se kdo víc žehlí a kdo musí tahat pluh, pořiďte si paní na uklid a doma nastane ráj wink

dum spiro spero

Není tady

#198 20. 11. 2009 13:29

javena
♥♥♥♥♥♥-

xxxx napsal(a):

...to se to tu zase pěkně zvrtlo big_smile lidi nedohadujte se kdo víc žehlí a kdo musí tahat pluh, pořiďte si paní na uklid a doma nastane ráj wink

Pokud ji manžel nepřefikne a nezačne si s ní plánovat budoucnost... tonguevissla

Není tady

#199 20. 11. 2009 13:36

Romča
♥♥♥♥♥♥-
Místo: ostravsko

javena napsal(a):

xxxx napsal(a):

Pokud ji manžel nepřefikne a nezačne si s ní plánovat budoucnost... tonguevissla

Chtěla jsem napsat to samé wink

Není tady

#200 20. 11. 2009 13:36

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

xxxx napsal(a):

big_smile big_smile big_smile
Když byla u nás ta manželčina kamarádka poprvé žehlit (je to asi před dvěma lety), co asi myslíš, že jsem se po jejím odchodu manželky zeptal? big_smile big_smile big_smile ´
"Hele, a kdyby jsme jí trošku připlatili, myslíš si, že by kromě žehlení mohla i ....." lol
Ale je teda fakt, že já jsem myslel pouze na to přefiknutí, nikoli na společnou budoucnost... tummenupp

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí