29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Proč tolik mužů (alespoň v mém okolí) říká podobná slova, jako: "Když jsme spolu chodili, bylo to všechno perfektní, ale jak jsem si ji vzal, stojí to za hov..?"
Částečně proto, že tehdy (skoro) všechno mohli ale nemuseli, zatímco po svatbě se to převáží na druhou stranu, což bývá pány pociťováno úkorně (Vona by furt něco chtěla...), částečně pak jejich pocitem "ztráty svobody"......a částečně i faktem, že z milé a usměvavé holky se najednou stane převážně naštvaná, poštěkávající semetrika...
![]()
![]()
Ale houbeles Mikeš, ona je pořád stejná, jen ty tuny make upu, mimiker přestane používat
Není tady
že z milé a usměvavé holky se najednou stane převážně naštvaná, poštěkávající semetrika...
A pročpak asi??? Někdy třeba proto, jak výše uvedeno - furt něco chce (z pohledu chlapa) a jaksi se jí toho nedostává, až dokud neštěkne... to by naštvalo každýho Pánové občas reagujou až na "naštvanou noční košili"
- na slabší impulzy nereagujou - co kdyby se to udělalo nějak samo, bez jejich přičinění...
do doby než máte ten papír na chotě jste ochotny dělat vše a vždy a všude a jak ho máte tak se to vypaří, jak pára nad hrncem
Hele, obrať se i do vlastních řad Oni i pánové, jak mají "své jisté" poněkud v tom tokání poleví - je uvařeno, uklizeno, občas i sexík... no a když "baba držkuje" kvůli nějaký prkotině, jako např. nesloženýmu uhlí, nezaplacený složence nebo nedovezenýmu nákupu, vždycky se dá odejít třeba do nejbližsší osvěžovny, však ono ji to přejde...
Upravil(a) helena (18. 11. 2009 10:35)
Není tady
Selima napsal(a):
Mikeš napsal(a):
Selima napsal(a):
Ale bohužiaľ si to väčšinou musia ľudia(aj ženy sa občas takto zbláznia) overiť na vlastnej koži...
No proto, Sel...
...už jsem se chtěl zeptat, jestli my chlapi, se vám po 15 letech "neokukáme". nebo co...
Žany nemajú také roupy. Nemajú na to čas a energiu... ale občas sa stane, že pokušenie príde samo
, ponúkne sa na tácke - a potom je to asi to isté v ružovom.
Selimko, teď jsi mě rozesmála a já si poprskal monitor. (kde mám čistící utěrku.) ?)
Nějak mi to nepasuje, když Vás tady tak čtu, dost často na nějakém to "setkání" poslouchám, kolik toho uděláte, co vše zvládnete, že jste jak rozjetej buldozér, k tomu ještě fitko, posilovna, bazén, dítě, občas virtuálně materiální zamilování do souseda či jiné celebrity..... A pak, že nemáte energii.
Není tady
helena napsal(a):
že z milé a usměvavé holky se najednou stane převážně naštvaná, poštěkávající semetrika...
A pročpak asi??? Někdy třeba proto, jak výše uvedeno - furt něco chce (z pohledu chlapa) a jaksi se jí toho nedostává, až dokud neštěkne... to by naštvalo každýho http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png Pánové občas reagujou až na "naštvanou noční košili" http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - na slabší impulzy nereagujou - co kdyby se to udělalo nějak samo, bez jejich přičinění... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
Ale helí, pánovéí toho tak moc nechtěj. Ti chtěj 3x denně teplou stravu a jednou tejdně TO a každej večer na jedno
Není tady
Ale tak ako nechcú 3x denne TÚ ISTÚ STRAVU, tak aj jednou tejdně TOm dajú prednosť obmene jedálničku. Aspoň tí, ktorých som poznala ja...
Není tady
Selima napsal(a):
Ale tak ako nechcú 3x denne TÚ ISTÚ STRAVU, tak aj jednou tejdně TOm dajú prednosť obmene jedálničku.
Aspoň tí, ktorých som poznala ja...
Ale Poklade, chléb a máslo jíš denně a taky se ti nepřejí
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
Proč tolik mužů (alespoň v mém okolí) říká podobná slova, jako: "Když jsme spolu chodili, bylo to všechno perfektní, ale jak jsem si ji vzal, stojí to za hov..?"
Částečně proto, že tehdy (skoro) všechno mohli ale nemuseli, zatímco po svatbě se to převáží na druhou stranu, což bývá pány pociťováno úkorně (Vona by furt něco chtěla...), částečně pak jejich pocitem "ztráty svobody"......a částečně i faktem, že z milé a usměvavé holky se najednou stane převážně naštvaná, poštěkávající semetrika...
![]()
![]()
...protože zjistila, že její muž už není ten zábavný kluk, co jí nosil květiny, objímal ji a líbal při procházkách..., ale tuctovej línej chlap, co si drbe ko.ule, válí se u TV, vyžírá ledničku a zabírá místo v ložnici někomu, kdo by si ho víc zasloužil...
Není tady
... pánovéí toho tak moc nechtěj. Ti chtěj 3x denně teplou stravu a jednou tejdně TO a každej večer na jedno
No právě - a děsně se diví, že manželkám to nestačí taky
... chléb a máslo jíš denně a taky se ti nepřejí
Což neznamená, že nebudeš mlsně pošilhávat na sousedův bůčíček... a v lepším případě přemýšlet, jak asi chutná, v dalším zkusíš, jestli bys nedostal ochutnat a v tom nejhorším prostě přeskočíš plot a urveš mu ho od huby
Není tady
helena napsal(a):
A pročpak asi??? Někdy třeba proto, jak výše uvedeno - furt něco chce (z pohledu chlapa) a jaksi se jí toho nedostává, až dokud neštěkne...
A že nehafala už před svatbou, co?
Není tady
javena napsal(a):
...protože zjistila, že její muž už není ten zábavný kluk, co jí nosil květiny, objímal ji a líbal při procházkách..., ale tuctovej línej chlap, co si drbe ko.ule, válí se u TV, vyžírá ledničku a zabírá místo v ložnici někomu, kdo by si ho víc zasloužil...
![]()
![]()
...ale stejně nás, holky, máte rády, že?
Není tady
helena napsal(a):
... pánovéí toho tak moc nechtěj. Ti chtěj 3x denně teplou stravu a jednou tejdně TO a každej večer na jedno
No právě - a děsně se diví, že manželkám to nestačí taky http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
... chléb a máslo jíš denně a taky se ti nepřejí
Což neznamená, že nebudeš mlsně pošilhávat na sousedův bůčíček... http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png a v lepším případě přemýšlet, jak asi chutná, v dalším zkusíš, jestli bys nedostal ochutnat a v tom nejhorším prostě přeskočíš plot a urveš mu ho od huby http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png
No to vidíme, počet obézních žen je 3x větší než u mužů, oni totiž musí makat na tom mamutovi, kterýho pak dáma doma porcuje
Já neříkám, že si ten bůček či zmrzlinku nedám, nekoukám a nezávidím sousedovi a nervu mu ho od huby. vše chce své a ne všechno a přitom kde nic tu nic.
No právě - a děsně se diví, že manželkám to nestačí taky
Ale my se nedivíme, divíte se se zas jen Vy, že nám stačí tak málo
Není tady
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
...ale stejně nás, holky, máte rády, že?![]()
Já jo, Mikešku.
Není tady
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Hlavně 15tého a když spíme od 21.00 večerní do 6.00 raní a v posteli neděláme prostné
A 16tého k tomu když donesem kytku a diamantový prstýnek či jinou ne nezbytnou k životu tretku za 20 klacků zaplatíme 14 denní výlet k moři, kde se vystaví na odiv jiným pánům (statně pomlouvá ty druhé vystavené) atd a td
Upravil(a) Pisatel (18. 11. 2009 10:56)
Není tady
javena napsal(a):
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak takové chlapa si musíš namalovat
Není tady
Pisatel napsal(a):
javena napsal(a):
Mikeš napsal(a):
...a částečně i faktem, že z milé a usměvavé holky se najednou stane převážně naštvaná, poštěkávající semetrika...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Smutné zjištění - jsou i takový.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Ale tak ako nechcú 3x denne TÚ ISTÚ STRAVU, tak aj jednou tejdně TOm dajú prednosť obmene jedálničku.
Aspoň tí, ktorých som poznala ja...
Ale Poklade, chléb a máslo jíš denně a taky se ti nepřejí
Poklade, maslo nejem VOBEC a chlieb striedam s pečivom, žemľami, atď.
Není tady
Mikeš napsal(a):
helena napsal(a):
A pročpak asi??? Někdy třeba proto, jak výše uvedeno - furt něco chce (z pohledu chlapa) a jaksi se jí toho nedostává, až dokud neštěkne...A že nehafala už před svatbou, co?
![]()
![]()
Nebol dôvod... nežila s chlapom, takže mala o polovicu menej starostí a problémov. A ani deti neboli, ani spoločná domácnosť... spoločné finančné hospodárenie, atď. To je podstata mileenckého vzťahu
, že sa neriešia zloženky a známky detí a čistiareň, ale polohy a afrodiziaká.
Není tady
Pisatel napsal(a):
Selima napsal(a):
Ženy nemajú také roupy. Nemajú na to čas a energiu... ale občas sa stane, že pokušenie príde samo
, ponúkne sa na tácke - a potom je to asi to isté v ružovom.
Selimko, teď jsi mě rozesmála a já si poprskal monitor. (kde mám čistící utěrku.) ?)
Nějak mi to nepasuje, když Vás tady tak čtu, dost často na nějakém to "setkání" poslouchám, kolik toho uděláte, co vše zvládnete, že jste jak rozjetej buldozér, k tomu ještě fitko, posilovna, bazén, dítě, občas virtuálně materiální zamilování do souseda či jiné celebrity..... A pak, že nemáte energii.
Máme, ale dobíjame si ju práve peknými vzťahmi okolo seba, obdivom, vyznaniami, láskou, súznením, dotykmi... a keď to nie je, chýba nám to a buď dobíjame inde, alebo proste prskáme (práve z nedostatku energie).
Upravil(a) Selima (18. 11. 2009 11:21)
Není tady
Mikeš napsal(a):
javena napsal(a):
![]()
![]()
![]()
![]()
S neŕádem zle, bez neřáda ještě húř...
Není tady
Pisatel napsal(a):
javena napsal(a):
![]()
![]()
![]()
Ee, stačí siahnuť po nadržanom mladom mäsku...
Není tady
javena napsal(a):
Pisatel napsal(a):
javena napsal(a):
...protože zjistila, že její muž už není ten zábavný kluk, co jí nosil květiny, objímal ji a líbal při procházkách..., ale tuctovej línej chlap, co si drbe ko.ule, válí se u TV, vyžírá ledničku a zabírá místo v ložnici někomu, kdo by si ho víc zasloužil...![]()
![]()
![]()
Smutné zjištění - jsou i takový.
Ono Javeno (a další), nebude ten zakopaný pes tak trochu jinde? Teď tak nějak vážněji (zatím jsem si tady z Vás "utahoval" )
Jistě máš pravdu, že pánové po čase se mění (ale i Vy), Ono je krásné se držet za ručky, chodit spolu líbat se, a dělat vše pro potěchu druhého a tím i sobě. Jistě berum, že pánové tak trochu zlenivý. Ale co Vy dámy? Většinou si hned po glejtu, zaběhnete do nejbližší prodejny a seženete piškota a s ním pak děláte psí kusy a pána co jste si ťafli na ulici odložíte na druhou (mnohdy na 5tou a ještě k tomu slepou kolej). Mnohé návrhy učiněné rytířem Vašeho srdce odrazíte slovy, bolí mě hlava, musím žehlit, co kdyby se škvrně probudilo.... (prosím to je jen špička ledovce....) Návrhy na jiné a hluboké zážitky mnohdy přejdete a nebo jako správný krk rodiny přetočíte tak aby to bylo jen "z Vás" což pány dojme a "zleniví" úplně bo degradace jejich osobnosti je totální a se slovy "ono vždy je jen po tvém berou klobouk a odchází na své jedno..... Místo té éterické bytosti pro které pánům stojí....... a žít, se stane holka s živou hračkou a ony tenkrát tak žhavé polibky a růžovoučké tvářičky se stanou výčitkou "kdes tak dlouho", a ve tváři je křeč nad tím co to domů přišlo. Pardón ale to se brzo přejí na obou stranách, takže nastanou dámské spolky u dortíku a kafíčka a pánský jednoduchý vzpírání a je to tu bác kozu do vazu je tu nevěra jak Brno. Ano vzpírání se přejí a tak útěcha v jiné otevřené náruči je příjemná a méně stojí než to vzpírání (až na vyjímky). Vaše sachro kafíčkové sezení je odpočinkové a díky jinému pro Vás posilující.
Není tady
Pisateli, ale jistěže je ten pes zakopaný jinde.
Jde o to, kdo s jakými představami vstupuje do vztahu. A jak moc je vyjeví svému protějšku.
Když si žena představuje, jak jí muž bude oporou a po sejmutí řůžobrýlí (možná zlenivěním partnera, který má ženušku jistou, tak co by se snažil...) vidí, že opora se kácí při sebemenším náznaku problému, neměla by hrát samostatnou ve fázi chození...
A naopak. Muž, co chce mít hlavně čisto, uvařeno a klid na kámoše, by neměl s úsměvem na rtech pomáhat při velkém prádle...
No a ty, co shání reprezentativní kočičku by se neměli divit, že chce prsten s diamantem, nové auto a k dispozici kreditku - kadeřnice a spol... protože s tím do toho šli, kupovali dárečky a chlubili se kamarádům, jakou lupli kost.
Není tady
Mnohé návrhy učiněné rytířem Vašeho srdce odrazíte slovy, bolí mě hlava, musím žehlit...
Pisateli, kdyby rytíř vyžehlil, nejni problém i dvakrát.
Já nenávidím žehlení tak, že bych dala i sousedovi, kdyby za mě vyžehlil. Teda tomu z prvního patra , jináč je to dost hrůza...
Není tady
javena napsal(a):
Mnohé návrhy učiněné rytířem Vašeho srdce odrazíte slovy, bolí mě hlava, musím žehlit...
Pisateli, kdyby rytíř vyžehlil, nejni problém i dvakrát.![]()
Já nenávidím žehlení tak, že bych dala i sousedovi, kdyby za mě vyžehlil. Teda tomu z prvního patra, jináč je to dost hrůza...
A zas selekce
Tak kdy příjdeš, já žehlím a rád
Není tady
javena napsal(a):
Já nenávidím žehlení tak, že bych dala i sousedovi, kdyby za mě vyžehlil...
Kde bydlíš?
Není tady