Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#76 17. 11. 2009 20:04

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Re: Jak zvládnout manželovu nevěru ?

Mikeš napsal(a):

Tercila napsal(a):

Áááále, Modři, Mikeš přehání big_smile
...žádné vynucování. Toho se tady bojí jen Mikeš big_smile.

Já se nebojím big_smile Za 20 let manželství jsem už dostatečně vycepovanej... lol
Jenom na mě prostě z některých Tvých příspěvků (ale i z příspěvků od jiných holek zde) juká nějaký takový to "bububu", nebo jak to nazvat... big_smile "Já jsem tvoje žena, se mnou budeš šťastnej ať chceš nebo nechceš, na věčný časy a nikdy jinak..." big_smile big_smile big_smile tummenupp

Tak to  je sprááávnééé...cool
  Jinak vytáhnu  devítiocasou kočku ze skříně.... tongue

Mikeši, já čím dál tím víc začínám mít pocit, že jsi doma pod pantoflem.  Ty se bojíš  ženské , která se nebojí být sama sebou , popřípadě SAMA. Potřebuješ  hladit po kožíšku,  drbat pod bradou a mít tak nějak navrch.  Tak aspoň sekat patky před  milenkou, že jo ?!  wink

No- nemyslím, že by bylo nutné dělat bu bu bu- někdy stačí tomu chlapovi, když ženská  dlouho dělá  : bůůůůů , parohy jí už pak nasadí na rohy sám....  lol
Takže z toho já  vycházím- nebudu nikomu  dělat podnož pod parohy. Nebo když - tak ať to dělá tak abych já nic nevěděla a neomezovalo mě to. Pokud to svede- o čemž si dovolím pochybovat- ať si vesele užívá. Pokud  se  však při jeho užívání budu já užírat, nemusím s ním být. NEMUSÍM.  To je ta krása být samostatná, nezávislá a přitom mohu klidně dotyčného pána milovat.   Nemusím mu ani věřit, ani  ho podezírat, kontrolovat .  Můžu ho mít ráda za to , jak mi je , když jsem spolu.  A ani to neznamená , že  si musím svoje ego přilešťovat nějakými bočními románky. Žiju teď s ním. Až zjistím, že to není k životu, nechám ho jít. Držet za nohy ho nebudu.
Tudíž to není  o tom : MUSÍ TI SE MNOU BÝT DOBŘE. Je to spíš: Pokud ti není se mnou dobře, můžeš jít jinam.  Ne vyhrožování, pouze konstatování.

Není tady

#77 17. 11. 2009 20:37

Axi
♥♥♥♥♥♥-

Nejde nám o to, aby byl s námi partner šťasný, aby mu s námi bylo dobře, jde nám o to, aby nebyl šťastný s někým jiným. Já jsem jediný člověk, který pro něj smí být důležitý. Obyčejné nízké sebevědomí.

Upravil(a) Axi (17. 11. 2009 20:45)

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#78 17. 11. 2009 20:40

Blackly
♥------

Mikeši, kdyby jsi pozorně četl mé příspěvky - já jsem ho opravdu k ničemu nenutila. Byl to on, kdo když jsem zjistila, že je mi nevěrný, padl na kolena a prosil. Nikdy jsem ho k ničemu nenutila a nenutím ho ani teď. Dokonce ani nemám potřebu ho špehovat. Paradoxně jsem si párkrát všimla já, že mi prohledal mobil. Což mě trochu uráží. Tak hloupá, abych si myslela, že mi "oko za oko" pomůže, nejsem. smile
To s tím přepisem domu byla z mé strany jenom pomsta a svým způsobem zkouška. Vím, že právě tenhle dům miluje a že když klidně riskuje, že o něj rozvodem přijde znamená, že myslí vážně, že chce zůstat se mnou.
Přesně to vystihla Tercila - z mé strany je to spíš údiv. Proč mi takhle moc ublížil? Jak jsem už taky psala, nějaké to "zahnutí" bych asi dokázala pochopit. Tohle ne. Půl roku lhaní je moc dlouho.
Nikdy jsem nechtěla a ani nechci mít ho jistého. Chtěla jsem vědět, že se o něj můžu opřít. Vždycky jsem říkala, že můj manžel je můj nejlepší kamarád. Což jsem se tedy dost spletla. sad
Trvám na tom, že když už se dva rozhodnou být spolu a spečetí to potomstvem a budováním společného hnízda, mají k sobě mít vzájemnou úctu a oba dva na vztahu pracovat. Takové ty kecy o mužích jako chudácích, kteří se nedokáží bránit svůdným ženám fakt miluju! To přece není omluvu, ale v ý m l u v a! smile

Není tady

#79 17. 11. 2009 20:55

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Axi napsal(a):

Nejde nám o to, aby byl s námi partner šťasný, aby mu s námi bylo dobře, jde nám o to, aby nebyl šťastný s někým jiným. Já jsem jediný člověk, který pro něj smí být důležitý. Obyčejné nízké sebevědomí.

O to ti jde ve vztahu ?  To tě lituju.  To by mě nebavilo. Já mám sebevědomí celkem OK, takže mě tyhle  nápady neberou... stolt

Není tady

#80 17. 11. 2009 21:20

javena
♥♥♥♥♥♥-

Axi napsal(a):

A tak jestli chtěl být šťastný s milenkou, mohl přece jít, ne? Když je člověk rozhodnutej odejít, nezabrání mu v tom nic... wink Leda - co kdyby náhodou byla manželka šťastná i bez něj a jemu to až tak nevyšlo? Červíček hlodá... Kdo je pak ten, co nepřeje druhýmu štěstí a má nízký sebevědomí? Ona nebo on? hmm

Není tady

#81 17. 11. 2009 21:48

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

javena napsal(a):

A tak jestli chtěl být šťastný s milenkou, mohl přece jít, ne? Když je člověk rozhodnutej odejít, nezabrání mu v tom nic... wink Leda - co kdyby náhodou byla manželka šťastná i bez něj a jemu to až tak nevyšlo?

Rozumnej chlap si řekne, že pokud by náhodou "povýšil milenku na manželku", tak to bude za nějakej čas vypadat doma stejně (ne-li hůř) jako to tam vypadá teď s tou současnou big_smile big_smile big_smile

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#82 17. 11. 2009 21:56

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Mikeš napsal(a):

javena napsal(a):

A tak jestli chtěl být šťastný s milenkou, mohl přece jít, ne? Když je člověk rozhodnutej odejít, nezabrání mu v tom nic... wink Leda - co kdyby náhodou byla manželka šťastná i bez něj a jemu to až tak nevyšlo?

Rozumnej chlap si řekne, že pokud by náhodou "povýšil milenku na manželku", tak to bude za nějakej čas vypadat doma stejně (ne-li hůř) jako to tam vypadá teď s tou současnou big_smile big_smile big_smile

Rozumnej chlap s milenkou???? va va 

Mikeši, Mikeši...  Kam na ty fóry chodíš...big_smile

Není tady

#83 17. 11. 2009 21:56

javena
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

javena napsal(a):

storstark Rozumnej člověk by tohle měl vědět i bez zkoušky s milenkou/milencem. smile Já reagovala na Axiho. Ten jeho výrok mi zní nějak divně. hmm

Není tady

#84 17. 11. 2009 22:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

zuzi777a napsal(a):

Rozumnej chlap s milenkou???? va va

Myšleno s dobře utajenou milenkou, samozřejmě... big_smile
Ne, že se bude doma poníženě plazit před manželkou, přizná se jí i k tomu co neudělal, odpřísáhne jí nadosmrti věrnost, atd., jak tady holky píšou... big_smile

Není tady

#85 17. 11. 2009 22:17

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Blackly napsal(a):

Mikeši, kdyby jsi pozorně četl mé příspěvky - já jsem ho opravdu k ničemu nenutila. Byl to on, kdo když jsem zjistila, že je mi nevěrný, padl na kolena a prosil.

Asi má z Tebe strach smile

Není tady

#86 17. 11. 2009 22:25

hirondel
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

.....chlap si řekne, že pokud by náhodou "povýšil milenku na manželku", tak to bude za nějakej čas vypadat doma stejně (ne-li hůř) jako to tam vypadá teď s tou současnou big_smile big_smile big_smile

Jo jo i tak tomu je,(to se stava) kdyz si chlap najde zase to same co uz mel doma a ani si to v tom poblouzneni neuvedomuje. smile

Zapomenout na svou pravou podstatu,je pricinou vseho utrpeni.
Uvedomit si ji ,prinasi svobodu.

Není tady

#87 18. 11. 2009 5:27

Axi
♥♥♥♥♥♥-

javena napsal(a):

Axi napsal(a):

A tak jestli chtěl být šťastný s milenkou, mohl přece jít, ne? Když je člověk rozhodnutej odejít, nezabrání mu v tom nic... wink Leda - co kdyby náhodou byla manželka šťastná i bez něj a jemu to až tak nevyšlo? Červíček hlodá... Kdo je pak ten, co nepřeje druhýmu štěstí a má nízký sebevědomí? Ona nebo on? hmm

Jak říkám, kromě mě pro tebe nesmí být nikdo důležitý. Neunesu, když jsi šťastný i s někým jiným. Milovat můžeš buď jenom mě nebo jenom někoho jiného. roll

Jsme příliš slábi ve víře a svatou pravdu na kříž vlekou...

Není tady

#88 18. 11. 2009 6:57

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Rozumnej chlap si řekne, že pokud by náhodou "povýšil milenku na manželku"... Myšleno s dobře utajenou milenkou, samozřejmě...
Dobře utajená milenka bývá převážně taková, která o ono povýšení z různých důvodů nemá zájem. Jináč by moc dlouho dobře utajená nevydržela http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#89 18. 11. 2009 8:01

javena
♥♥♥♥♥♥-

Já Axi chápu, co tím chceš říct, ale stejně mě to tahá uši. I když znám pár - opravdu dva - lidi, kteří nepřejí bývalým partnerům nic pěkného. Jinak mám kolem sebe spoustu lidí, kteří to mají naopak. Asi mám spoustu sebevědomých přátel... wink

Upravil(a) javena (18. 11. 2009 8:02)

Není tady

#90 18. 11. 2009 8:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

Já milence děkuju furt dokola, že mi otevřela oči a dneska si užívám života plnými douška a umožnila mi si užít s převozníkama i si najít nového neokoukaného lepšího a většího .

Většího? va big_smile big_smile

Není tady

#91 18. 11. 2009 8:14

javena
♥♥♥♥♥♥-

hirondel napsal(a):

Mikeš napsal(a):

.....chlap si řekne, že pokud by náhodou "povýšil milenku na manželku", tak to bude za nějakej čas vypadat doma stejně (ne-li hůř) jako to tam vypadá teď s tou současnou big_smile big_smile big_smile

Jo jo i tak tomu je,(to se stava) kdyz si chlap najde zase to same co uz mel doma a ani si to v tom poblouzneni neuvedomuje. smile

big_smile Protože spousta z nich si neuvědomuje, že problém možná není v jejich ženě, ale v tom, jak se na vztahu podílejí oni... lol
Když neumím plavat a plavu s křidýlkama, tak taky výměna za kruh pomůže. Opticky - vypadá to jinak... Tlustej zadek taky vypadá jinak v kalhotách než v minisukni, ale jde jen o přebal. Pod ním jsou furt ty samý špeky...  dumbom

Není tady

#92 18. 11. 2009 8:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Mikeš napsal(a):

xxxx napsal(a):

Mikeš napsal(a):

A přemýšlíš i o tom, co tak lákavého mu oproti Tobě nabídla ta druhá?

jééééžiši co asi měla jí novou big_smile

Ale prdlajs novou, iksko... i když to asi taky, žejo... big_smile

Ale čím déle čtu Babinet, tím víc se mi vkrádá do hlavy jedna neodbytná otázka: Proč tolik mužů (alespoň v mém okolí) říká podobná slova, jako: "Když jsme spolu chodili, bylo to všechno perfektní, ale jak jsem si ji vzal, stojí to za hov..?" roll

Mikeš, ono je to proste tristné, ale je to tak: PO 15 rokoch je vcelku jedno, čo partnerka robí alebo nerobí, proste JE OKUKANÁ. Môže si aj zastrčiť pierka do hlavy a potrieť sa zlatou farbou - nebude to ono. ak chlap dospeje k záveru, že "nový život" (samozrejme, že lepší ako doterajší) mu zaistí len nová žena, tak je to márnosť nad márnosť. Niekedy to aj vyjde - ak ten pôvodný vzťah fakt mal nejaké vážne chyby a bol už trápením - a často aj nie, ak "okukanosť" bola jediným problémom. Ale bohužiaľ si to väčšinou musia ľudia(aj ženy sa občas takto zbláznia) overiť na vlastnej koži...

Upravil(a) Selima (18. 11. 2009 8:46)

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#93 18. 11. 2009 8:52

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Blackly napsal(a):

A jsme u toho, proč jsem vlastně do této diskuse přišla. Co mám dělat, když mu nedokážu odpustit ani se rozvést? Existuje třetí cesta?

Nie, ale ja by som ešte skúsila toho psychológa... Nie kvôli nemu, ale kvôli SEBE(možno na 20% kvôli vzťahu). Aby si fakt prišla na to, čo bolo zle, čo z toho sa dá napraviť, a hlavne čo z toho UŽ NEOPAKOVAŤ. stolt My ti tu môžeme napsíať čokoľvek, ale jednak máme každá iné skúsenosti a druhak odborník by mal práve ten citový odstup, ktorý my tu, bývalé podvedené big_smile , možno nemáme.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#94 18. 11. 2009 9:08

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Ale bohužiaľ si to väčšinou musia ľudia(aj ženy sa občas takto zbláznia) overiť na vlastnej koži...

No proto, Sel... big_smile ...už jsem se chtěl zeptat, jestli my chlapi, se vám po 15 letech "neokukáme". nebo co... big_smile

Není tady

#95 18. 11. 2009 9:08

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Inak, (hlavne pre Axiho) ja by som povedala, že u Blackly je hlavný problém v tom, ako sa jej muž správal k nej... v čase, keď mal milenku. (A možno aj predtým.) Nie v milenke samotnej. A to aj vďaka tomu, že mu to ona dovolila. Preto hovorím: Choď za psychológom a skús nájsť príčinu(tipujem detstvo), prečo musíš byť vo všetkom na 110%, asi k tomu nútiš aj okolie(alebo naopak nechceš od okolia nič, čo je druhý extrém...) a prečo naopak "sklízíš" skôr nevďak a problémy. Ja fakt tvojmu mužovi celkom rozumiem, ale iná vec je, že to pohnojil potom už tak, že je problém vážiť si ho... a mať ho rada a dôverovať mu. Ja neviem, či je lepšie zostať s ním alebo odísť, ale tak či onak sa ti podľa mňa zíde pohľad "zvonka", aby si už takúto chybu neurobila(vieš, koľko je nádherných chýb? big_smile Škoda opakovať furt tú istú...)

Upravil(a) Selima (18. 11. 2009 9:57)

Brita

Není tady

#96 18. 11. 2009 9:09

Selima
♥♥♥♥♥♥♥

Mikeš napsal(a):

Selima napsal(a):

Ale bohužiaľ si to väčšinou musia ľudia(aj ženy sa občas takto zbláznia) overiť na vlastnej koži...

No proto, Sel... big_smile ...už jsem se chtěl zeptat, jestli my chlapi, se vám po 15 letech "neokukáme". nebo co... big_smile

Žany nemajú také roupy. Nemajú na to čas a energiu... ale občas sa stane, že pokušenie príde samo tongue , ponúkne sa na tácke - a potom je to asi to isté v ružovom.

Brita

Není tady

#97 18. 11. 2009 9:13

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Proč tolik mužů (alespoň v mém okolí) říká podobná slova, jako: "Když jsme spolu chodili, bylo to všechno perfektní, ale jak jsem si ji vzal, stojí to za hov..?"
Částečně proto, že tehdy (skoro) všechno mohli ale nemuseli, zatímco po svatbě se to převáží na druhou stranu, což bývá pány pociťováno úkorně (Vona by furt něco chtěla...), částečně pak jejich pocitem "ztráty svobody". Mimo to dámy mívají tytéž pocity http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - jen je možná o něco líp snášejí (aneb Všude je něco...)

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#98 18. 11. 2009 10:10

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Proč tolik mužů (alespoň v mém okolí) říká podobná slova, jako: "Když jsme spolu chodili, bylo to všechno perfektní, ale jak jsem si ji vzal, stojí to za hov..?"
Částečně proto, že tehdy (skoro) všechno mohli ale nemuseli, zatímco po svatbě se to převáží na druhou stranu, což bývá pány pociťováno úkorně (Vona by furt něco chtěla...), částečně pak jejich pocitem "ztráty svobody"...

...a částečně i faktem, že z milé a usměvavé holky se najednou stane převážně naštvaná, poštěkávající semetrika... big_smile big_smile big_smile

Není tady

#99 18. 11. 2009 10:21

lea07
♥------

Ahoj holky,
musím to tu pořádně pročíst, nějak se v té diskuzi ztrácím. Asi jsou to dvě dohromady.

No až to projdu, písnu......

Není tady

#100 18. 11. 2009 10:25

Pisatel
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Částečně proto, že tehdy (skoro) všechno mohli ale nemuseli, zatímco po svatbě se to převáží na druhou stranu, což bývá pány pociťováno úkorně (Vona by furt něco chtěla...), částečně pak jejich pocitem "ztráty svobody". Mimo to dámy mívají tytéž pocity http://fora.babinet.cz/img/smilies/big_smile.png - jen je možná o něco líp snášejí (aneb Všude je něco...)

Estlivá vono to Helenko nebude tím, že do doby než máte ten papír na chotě jste ochotny dělat vše a vždy a všude a jak ho máte tak se to vypaří, jak pára nad hrncem smile Vy máte své jisté a víc netřeba občas  To a stéle stejně kočárem bílím kolem černých skal, kdežto pánům je to či tamto čo ono, po té zakazováno, omezováno a jinak uzurpováno, hlavně když to není přesně dle návodu drahé zlaté polovice (byť ony úkony či práce vymyšelná dámou je předem odsouzena k nezdaru) lol

Nejsem Bohem, abych změnil svět, ale jsem božský, abych změnil sám sebe.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí