Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 16. 11. 2009 13:18

lea07
♥------

Re: Jak zvládnout manželovu nevěru ?

Ptala a odpřísáhnul mi,že to není pravda,že spolu nejsou vůbec v kontaktu,že je jedině někdo mohl vidět před tím 3/4rokem.Od té doby se prý neviděli.
Ke mně se pouze dostalo,že je prý někdo viděl, ale kdy, to nevím.

Není tady

#27 16. 11. 2009 13:26

werena30
♥♥♥♥---

Tak to mohl být vážně jen nějaký drb,který se k tobě donesl se značným zpožděním.
Jestli máš pocit,že tě miluje, maximálně se věnuje tobě i vašemu dítěti,tak si to pravděpodobně nebude kazit vysedáváním s tou ženskou v autě. Myslím,že si je vědom toho,že o Vás může přijít a bude se chovat podle toho.

Není tady

#28 16. 11. 2009 13:40

lea07
♥------

Kéž by to tak bylo. Pořád ve mně hlodá takový ten červíček, je to tak nebo ne. 

Jde mi ale hlavně o to,jak začít věřit  a jak přestat pochybovat.

Holky poraďte..

Není tady

#29 16. 11. 2009 16:42

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Pokud to mám brát podle sebe , tak radím : NEVĚŘ.  Ono to není to podstatné.  Prostě žij tak  abys byla  sama se sebou spokojená, spokojená ve vztahu k němu,  pochybnosti buď zažeň prací, nebo se  zeptej,- když tě to bude moc  trápit v hlavě.. Bez ohledu na  ztrátu důvěry.   Já jsem se naučila nevěřit  nikomu. Už nikdy nechci být  postavena do role  podváděné blbky připitomněle se usmívající v iluzi  neposkvrněného "čistého" vztahu. Proto  nevěřím. Což ale neznamená, že ho nemám ráda, nebo že špízuju a prohledávám kapsy, hledám  "důkazy" po  autě, nebo já nevím- třeba v tolik profláknutém mobilu.... A k té epizodě se nevracím. Není to pro můj SOUČASNÝ život důležité. Důležité je jak se  ke mě můj muž chová teď, ne to, co bylo s NÍ.
Nemám  zapotřebí ho sledovat, zpovídat- to ať dělá nějaký farář. Moje důvěra dostala na zadek, ale  ne moje "já".  Naopak  to dostalo impuls být samo sebou, soběstačnou jednotkou, která žije s manželem  ne pro papír z úřadu, nebo dítě, ale proto, že CHCI JÁ. Že mi má on co nabídnout. Že nám je spolu hezky.  Že nemám důvod  ho považovat za bezchybného  naprosto dokonalého- je to  taky jenom člověk. Milý, hodný, správný táta, kamarád, parťák- který  tak trochu  ulítnul... Ale není polobůh bez vady.  Jsem už napořád připravená být sama  sebou- ne závislačkou na jeho úsměvu a náruči.
Pokud chceš radu jak zapomenout- tak se domnívám, že nejlepším lékařem je skutečně čas a  nové problémy, které  přimašírují  v životě.  Speciální "urychlovač" tohohle procesu je jen v tvé hlavě- bude se v ní líhnout pouze to, co jí dovolíš.
Bude líp, už jen proto, že bude čím dál tím míň věcí, co tě dokážou rozhodit.  U další položky v životě si můžeš napsat - znám. Nevěra? Jóo to znám, taky jsem tím prošla  a žiju.... stolt

Není tady

#30 16. 11. 2009 17:23

Vanilka69
♥♥♥♥♥♥-

Podívej, Leo, aby ti tvůj muž nebyl nevěrný, tak to ty můžeš ovlivnit (pravda jen do určité míry) jen jednou věcí: uděláš vše pro to, aby mu s tebou bylo dobře, líp než s někým jiným.

A je zajímavé, že tohle zrovna neřešíš. Ale já považuju tohle za nejdůležitější.

Ale je pravda, že asi nikomu z nás není dobře v přítomnosti nespokojeného člověka.

A ty nejsi spokojená, protože nemáš jistotu jeho věrnosti... hm, jenže jestliže půjdeš cestou hledání důkazů o jeho věrnosti, tak se tedy asi utrápíš, dokázat věrnost se totiž nedá.

I kdyby ses teď nakrásně dozvěděla, že oni dva to jistojistě mezi sebou navždy ukončili, nikdy nemůžeš vědět, koho tvůj muž potká třeba za pět let. A zrovna tak to nemůžeš vědět o sobě, jestli ti cestu nezkříží někod lepší než tvůj manžel.

Dala jsi mu jasně najevo, že nevěru do nekonečna tolerovat nebudeš. To on přeci ví. Zná tedy pravidla a je jen a jen na něm, jak se rozhodne.

Jistotu, zda mu jeho partner bude věrný, nemá nikdo z nás. Jenom určitá část lidí si myslí, že ji má. Ale je to jen jejich víra, skutečnost může a nemusí být jiná. A víš, proč je tolik lidí přesto spokojených? protože to za a neřeší, za b rozhodli se věřit.

Podle mne je dobré si uvědomit, že svého partnera nemám jistého, že mě může opusit kdykoliv. Přijmout to jako fakt a přestat se tím trápit a naopak užívat si to pěkné co je mezi vámi.

A pokud to pěkné ve vztahu není nebo nepřevládá, pak nemá cenu vztah držet, i kdyby si ti dva byli stoprocentně věrní.

Pokud ti nejde věřit a přestat pochybovat, tak já radím neřeš to. Vůbec na to nemysli, když ti na to přijde myšlenka, tak si přikaž myslet na něco jiného. A zaměř se na to, aby váš vztah byl jiný, než předtím, abyste oba v něm byli spokojení.

Není tady

#31 16. 11. 2009 19:33

Ivana*M
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha
Web

zuzi777a napsal(a):

Pokud to mám brát podle sebe , tak radím : NEVĚŘ.  Ono to není to podstatné.  Prostě žij tak  abys byla  sama se sebou spokojená, spokojená ve vztahu k němu,  pochybnosti buď zažeň prací, nebo se  zeptej,- když tě to bude moc  trápit v hlavě.. Bez ohledu na  ztrátu důvěry.   Já jsem se naučila nevěřit  nikomu. Už nikdy nechci být  postavena do role  podváděné blbky připitomněle se usmívající v iluzi  neposkvrněného "čistého" vztahu. Proto  nevěřím. Což ale neznamená, že ho nemám ráda, nebo že špízuju a prohledávám kapsy, hledám  "důkazy" po  autě, nebo já nevím- třeba v tolik profláknutém mobilu.... A k té epizodě se nevracím. Není to pro můj SOUČASNÝ život důležité. Důležité je jak se  ke mě můj muž chová teď, ne to, co bylo s NÍ.
Nemám  zapotřebí ho sledovat, zpovídat- to ať dělá nějaký farář. Moje důvěra dostala na zadek, ale  ne moje "já".  Naopak  to dostalo impuls být samo sebou, soběstačnou jednotkou, která žije s manželem  ne pro papír z úřadu, nebo dítě, ale proto, že CHCI JÁ. Že mi má on co nabídnout. Že nám je spolu hezky.  Že nemám důvod  ho považovat za bezchybného  naprosto dokonalého- je to  taky jenom člověk. Milý, hodný, správný táta, kamarád, parťák- který  tak trochu  ulítnul... Ale není polobůh bez vady.  Jsem už napořád připravená být sama  sebou- ne závislačkou na jeho úsměvu a náruči.
Pokud chceš radu jak zapomenout- tak se domnívám, že nejlepším lékařem je skutečně čas a  nové problémy, které  přimašírují  v životě.  Speciální "urychlovač" tohohle procesu je jen v tvé hlavě- bude se v ní líhnout pouze to, co jí dovolíš.
Bude líp, už jen proto, že bude čím dál tím míň věcí, co tě dokážou rozhodit.  U další položky v životě si můžeš napsat - znám. Nevěra? Jóo to znám, taky jsem tím prošla  a žiju.... stolt

Já jsem se naučila nevěřit  nikomu. Už nikdy nechci být  postavena do role  podváděné blbky připitomněle se usmívající v iluzi  neposkvrněného "čistého" vztahu.

tummenupp

Není tady

#32 17. 11. 2009 0:16

Blackly
♥------

Ahoj Leo,
prožila jsem něco hodně podobného. S manželem jsme spolu 15 let, máme devítiletá dvojčata. Naše manželství nikdy nebylo moc šťastné. Nebo aspoň já jsem v něm šťastná nebyla. Pocházím z venkova navíc z rodiny, kde je rozvod sprosté slovo. Bohužel dnes vím, že si za hodně věcí mohu sama. Aby byl klid, tak jsem ustupovala jemu i jeho rodině. Všechno jsem obětovala pro náš "rodinný tým". Po třech letech mateřské dovolené jsem nastoupila do práce. Zvládala jsem práci o děti a domácnost, aby on měl klid na svoje koníčky. Nechala jsem se doslova šikanovat od jeho matky. Prostě byla jsem hloupá. Dnes to sama nechápu, že jsem to nechala zajít tak daleko. Nefungovalo nám to ani v sexu. Já jsem byla zkrátka taková blbka, že jsem se pořád snažila a říkala si, že se to zlepší až děti povyrostou, až dostavíme... Nejvíc se na sebe zlobím, že jsem mu dovolila, aby se hnusně choval i k dětem. Téměř nikdy si s nimi nehrál, nemá k nim žádný vztah...
Letos na jaře jsem jela z práce a polykala slzy, protože jsem dostala neprávem vynadáno od jednoho hulvátského kolegy. A jak tak přemýšlím, co svému drahému uvařím k večeři a kde seženu zakysanou smetanu na jeho oblíbenou pochoutku, napadlo mě že mu zavolám. Ani jsem nečekala, že mě potěší. Na mou prosbu, že ho chci slyšet a že jsem smutná se mi dostalo obvyklé odpovědi: Musíme to řešit teď? Když můj drahý přišel večer domů, oznámil mi, že má příští čtvrtek školení mimo město a následující sobotu oslavu narozenin svého kamaráda. Jako vždy jsem na to neřekla ani slovo. Pak jsem si šla vyndat mobil s kabelky a tam byla krásná SMS. Všem je jasné, že nebyla určená mě.  smile
Svou bývalou kolegyni z práce tam utěšoval, že na ní nemá kde jaký hulvát řvát a že je jí příští čtvrtek a následující sobotu k dispozici. Krve by se ve mě nedořezal. Nikdy by mě nenapadlo, že je můj manžel něčeho takového schopen. A ještě se ženskou, o které sám často prohlašoval, že je to vypočítavá mrcha. Taky mi přísahá, že spolu nespali. Asi tomu i věřím. Ale bylo to proto, že ona nechtěla, tak mi to nijak nepomáhá. :-) Ona potřebovala jenom hlupáka, který jí bude dohazovat kšefty. Pikantní je, že stihla chodit s mým manželem a jeho bratrem zároveň.
Na tom všem nejvíc bolí to, že já jsem se celý náš společný život strašně snažila. Podporovala jsem jeho karieru, všechny jeho koníčky. A on se tak snadno nechá zblbnout od jedné vypočítavé ...! Teď se strašně snaží. Paradoxně se chová tak, jak jsem si to vždycky přála. Ale já už ho nechci. Pohrdám s ním. Umím si představit, že bych dokázala odpusit nějakou jednorázovou nevěru, takové to vyspání se s někým na večírku, kdy člověk posilněný alkoholem má pocit, že bez toho nemůže být.
Poraďte mi, prosím, co mám dělat? Na rozvod jsem srab. A není to kvůli majetku. Slušně vydělávám. Nechala jsem na sebe napsat čerstvě dostavěný dům jako podmínku, že s ním zůstanu. Pro mě je v tuhle chvíli nejstrašnější to, co jsem spáchala já sama na sobě. Asi budu muset vyhledat pomoc psychologa, nebo se definitvně zblázním. Dnes mě napadlo, že by mi třeba mohl pomoci někdo, kdo něco podobného prožil...

Upravil(a) Blackly (17. 11. 2009 9:43)

Není tady

#33 17. 11. 2009 8:49

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

K otmu psychológovi zájdi, lebo sa bojím, že aj keby si od manžela odišla, v nasledujúcom vzťahu by si robila tie isté chyby... Možno ak si zlepšíš vzťah k sebe a naučíš sa presadzovať vo vzťahu(bez zloby) a plniť si svoje priania, môžete vzťah zachrániť a urobiť si ho pekným. Možno by ste mohli skúsiť chodiť na rodinnú terapiu obaja...

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#34 17. 11. 2009 9:06

Blackly
♥------

Ahoj,
díky za reakci. Bohužel se bojím, že máš pravdu. Posledního půl roku nedělám téměř nic jiného, než přemýšlím, jak se to všechno mohlo stát? Zrovna mě!!! Vždyť jsem se tolik snažila... sad
Možná se to stalo právě proto, spíš určitě. On si prostě nevážil toho, že všechno zvládám, považoval to za samozřejmost.
Kdyby náš vtah před tím nebyl tak nevyvážený, bylo by teď na co navázat. Jenomže já jsem se snažila už tak dlouho, že teď už nechci. Vidím v něm naprostou nulu, nemorálního člověka na kterého se nelze spolehnout.
Jedna moje kamarádka mi říká - Co chceš, on se teď chová pěkně, určitě si to uvědomil. Nevím, co na to říci. Jediné co chci, aby se to nestalo. A to je hodně hloupé přání...

Není tady

#35 17. 11. 2009 9:17

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Práve PRETO? že si sa snažila. Zabudla si na seba a dovolila si, aby si s apre muža stala inventárom domácnosti... dumbom a nie vzácnou bytosťou a partnerkou. Najvyšší čas spamätať sa. wink Najlepšie pomocou psychológa, ale kľudne si prečítaj aj knihy o "potvorách" alebo o asertivite v partnerstve. Základný problém vidím ja osobne u teba, mužov úlet bol len reakcia.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#36 17. 11. 2009 9:23

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Selima napsal(a):

Práve PRETO? že si sa snažila. Zabudla si na seba a dovolila si, aby si s apre muža stala inventárom domácnosti... dumbom a nie vzácnou bytosťou a partnerkou. Najvyšší čas spamätať sa. wink Najlepšie pomocou psychológa, ale kľudne si prečítaj aj knihy o "potvorách" alebo o asertivite v partnerstve. Základný problém vidím ja osobne u teba, mužov úlet bol len reakcia.

teda selim nevim jestli je to jen nejakej chvilkovej záchvat, ale poslední dobou co od tebe přečtu je normální a lidský....tak si tě smažu z ignore /zkusmo snad to nepotento big_smile/ což mi připomnělo, že už vůbec nejsem v kurzu protože mě všichni ignoranti v ignore předběhli a nejsem už třetí nebo  tak dumbom lol

dum spiro spero

Není tady

#37 17. 11. 2009 9:31

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Blackly napsal(a):

Posledního půl roku nedělám téměř nic jiného, než přemýšlím, jak se to všechno mohlo stát? Zrovna mě!!! Vždyť jsem se tolik snažila... sad ...

A přemýšlíš i o tom, co tak lákavého mu oproti Tobě nabídla ta druhá?

Too old to Rock'n'roll, too young to die (Ian Anderson)

Není tady

#38 17. 11. 2009 9:33

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

Blackly napsal(a):

Posledního půl roku nedělám téměř nic jiného, než přemýšlím, jak se to všechno mohlo stát? Zrovna mě!!! Vždyť jsem se tolik snažila... sad ...

jééééžiši co asi měla jí novou big_smile

dum spiro spero

Není tady

#39 17. 11. 2009 9:38

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

xxxx napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Blackly napsal(a):

Ale prdlajs novou, iksko... i když to asi taky, žejo... big_smile

Ale čím déle čtu Babinet, tím víc se mi vkrádá do hlavy jedna neodbytná otázka: Proč tolik mužů (alespoň v mém okolí) říká podobná slova, jako: "Když jsme spolu chodili, bylo to všechno perfektní, ale jak jsem si ji vzal, stojí to za hov..?" roll

Není tady

#40 17. 11. 2009 9:40

Blackly
♥------

Nemyslím si, že chyba by byla jenom na mé straně. Já jsem se snažila i aby on se snažil. smile Rozhdně jsem na nikdy sebe nerezignovala, mám zajimavou práci, spoustu přátel i své koníčky. Nejsem žádná chudinka a myslím, že naši společní přátelé by čekali, že spíše podvedu já jeho, než on mě. smile

Já jsem asi fakt cvok. Většina holek na mém místě obrátí svůj hněv vůči partnerovi nebo sokyni. Já nenávidím sama sebe za to, že jsem mu to dovolila. Vyčítám si, že jsem promarnila 15 let s někým, kdo za to nestál. Kdo je tak ubohý, že se dokáže chovat jako on. On se přece mohl klidně chovat hezky k milence i ke mě zároveň. Ale on si potřeboval zdůvodnit, že postupuje správně a má na to právo (to mi sám řekl). Tak na mě byl hnusný. Nechce se mi to tu popisovat, ale často jsem si říkala, že bych raději vydržela pár facek, než tohle. A já se pořád snažila, kupovala lístky do divadla, na jeho oblíbené koncerty, chystala hezké večery...
Celé je to trochu komplikovanější. Období jejich vztahu se kryje s obdobím, kdy přišel o zajimé pracovní místo a těžce to nesl. Já jsem si stále myslela, že to všechno je kvůli tomu. Když si vzpomenu, jak jsem h utěšoval, že já ho budu milovat ať je co je, že vždycky stojím při něm. Dokonce jsem mu zpívala Hapkovu písničku Dívám se, dívám... On má Hapku moc rád. smile
Připadám si jako trubka!

Není tady

#41 17. 11. 2009 9:48

Blackly
♥------

Mikeš, jasně že přemýšlím, co mu nabídla jiného.  Ať mu nabídla cokoliv, určitě to muselo stát za to. Každopádně jeho to stálo cca 4 miliony (nechal jsem na sebe přepsat jeho polovinu společného domu a pozemků, jako podmínku že s ním setrvám), nežehlím, v domácnosti už se rozhodně nepřetrhnu, vařím hlavně pro děti...

Není tady

#42 17. 11. 2009 9:56

Daphné
♥♥♥♥♥♥-

Blackly, celkem zbytečně se tejráš vyčítáním si do minulosti. Prostě jsi věci dělala, jak jsi v té chvíli nejlíp uměla. Znova v té situaci bys jednala nejspíš stejně. Je to všechno určitá zkušenost, a někdy si při jejich získávání (těch zkušeností) prostě natlučeme. Taky bych nezkoumala, co má ona a já ne, i když to k tomu svádí. Nech tomu čas, a pak je dobrý si udělat rekapitulaci: život bez něj (výhody a nevýhody) nebo s ním (výhody a nevýhody). A pak jednat.

Není tady

#43 17. 11. 2009 10:04

Mikeš
♥♥♥♥♥♥♥

Blackly napsal(a):

Mikeš, jasně že přemýšlím, co mu nabídla jiného.  Ať mu nabídla cokoliv, určitě to muselo stát za to. Každopádně jeho to stálo cca 4 miliony...

No pane jo.... 4 mega... va
Ale jak vidíš, i prachy nemusí být všechno... třeba mu nabídla oproti Tobě vlastně jen to, že mu nenabídla nic... že mu nekupovala lístky do divadla a na koncerty, že mu takhle neorganizovala život, ale jen ho nechala vychutnat si ty hezké okamžiky dvoření, svádění a dobývání... a ani se nemusela u toho tak "snažit", jako Ty... wink

Blackly napsal(a):

nechal jsem na sebe přepsat jeho polovinu společného domu a pozemků, jako podmínku že s ním setrvám...

Ale no fuj! usch
Tohle myslíš fakt vážně??? va

Není tady

#44 17. 11. 2009 10:19

Blackly
♥------

Mikeš, klid. Samozřejmě to bylo myšleno spíše jako vtip.  Máme i jiný majetek, o ten dům jsem ho připravila, protože vím, jak mu na něm záleží. Po 15 letech si lidi umí ublížit...
Na penězích mi nikdy nezáleželo a protože je mi skoro čtyřicet, tak už snad ani záležet nezačne. smile
A jinak on to myslel vážně, když se půl roku scházel s holkou, která zároveň chodila s jeho bratrem? A když se to provalilo a já jsem mu nabídla slušné finanční vyrovnání a děti do střídavé péče, tak doslova kňučel a žebral, že ona je jenom vypočítavá mrcha, že s ní nikdy nechtěl být a že já jsem ta jediná...
Já osobně si myslím, že to je "přežranost". Dnešní doba je už taková. Nemorální. sad
Měl, troufnu si říci, relativně atraktivní manželku. Bylo mu to málo. Našel si o rok starší milenku (to píšu jenom proto, abych dopředu odpověděla těm, co tu budou argumentovat jejím mládím smile ), kterou ale nastálo nikdy nechtěl. Teď nemá ani jednu. Milenka fuč, manželka naštvaná. 
Co Ty na to jako chlap?

Není tady

#45 17. 11. 2009 10:39

zuzi777a
♥♥♥♥♥♥-
Web

Blackly-  připomínáš mi trošku mě samou  po  druhém vztahu. Taky jsem  hledala  chyby hlavně v sobě , po celou doobu jsem držela "teplo domova" i za cenu vlastního ponížení a   příšerné nespokojenosti.
Někdo tu napsal, že je potřeba  zjistit, jestli ještě vůbec chceš jít dál  s ním.  Já bych  ho poslala  pryč. Jestli máš v sobě alespoň část mého tehdejšího opovržení a  nechuti- není to na další vztah- děti, neděti.
Mmch- ve 40 je na všechno hezké ještě čas....
Pokud  v okamžiku , kdy se  podíváš na   svého partnera máš v hlavě už jen : Bože, jak jsem  to tak dlouho mohla vydržet- není moc cest zpátky. Budeš se cítit fest mizerně pokud nenajdeš  jiný důvod být spolu , než  majetek a závazky...
Jen mě trochu zaráží , že  jsi víceméně na kordy se všemi jmenovanými z jeho rodiny. Možná tvá nechuť k němu je i problém v tobě. Nejenom jeho vina.
Nedovedu si představit, že bych  žila s někým , na koho bych se nemohla ani kouknout. Kdo by mi byl jako chlap protivný, k smíchu- nula.  Skoro toho tvého lituju. To je na mašli být takhle uvázaní v nefunkčním a neláskyplném  vztahu.

Není tady

#46 17. 11. 2009 10:41

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Mikeš napsal(a):

xxxx napsal(a):

Mikeš napsal(a):

Ale prdlajs novou, iksko... i když to asi taky, žejo... big_smile

Ale čím déle čtu Babinet, tím víc se mi vkrádá do hlavy jedna neodbytná otázka: Proč tolik mužů (alespoň v mém okolí) říká podobná slova, jako: "Když jsme spolu chodili, bylo to všechno perfektní, ale jak jsem si ji vzal, stojí to za hov..?" roll

...no vždyt to říkám to máš tak /mám to stejně plat i pro chlapy/ prostě nové koště dobře mete. Nová holka ti dělá pomyšlení chodí s tebou na zajímavý akce, protože si potom doma hodí nožky nahoru a nemusí nic. Kdežto když si takovou krasavicu vezmeš a zfoukneš jí dvě tři děti už musí lítat s prádlem, tahat ti lahváče, musí místo lakování nehtů žehlit a místo sexu okopávat mrkev a na to namlouvací divadýlko není čas zvlášt pojme-li to muž tak, že místo pomáhání s prádlem udržuje dál svoje šovinistické večírky s kamarády na které má samozřejmě nárok wink verstehen??

dum spiro spero

Není tady

#47 17. 11. 2009 10:46

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Blackly napsal(a):

Mikeš, jasně že přemýšlím, co mu nabídla jiného.  Ať mu nabídla cokoliv, určitě to muselo stát za to. Každopádně jeho to stálo cca 4 miliony (nechal jsem na sebe přepsat jeho polovinu společného domu a pozemků, jako podmínku že s ním setrvám), nežehlím, v domácnosti už se rozhodně nepřetrhnu, vařím hlavně pro děti...

...no vidíš si chytrá holka, tak se tak nebičuj, holt mu ukázala neokoukanej sedmej div. Život je takovej tady na nevěře to máme za sebou skoro každá a jestli ti něco můžu slíbit za čas se tomu zasměješ. Já milence děkuju furt dokola, že mi otevřela oči a dneska si užívám života plnými douška a umožnila mi si užít s převozníkama i si najít nového neokoukaného lepšího a většího . Vem to tak že každému co jeho jest, má jen to co chtěl, tebe se na to neptal tak si sama nenasazuj psí hlavu, minulostí nehneš  pussa

dum spiro spero

Není tady

#48 17. 11. 2009 10:49

Blackly
♥------

Zuzi, díky za reakci a za radu. Já nejsem s jeho rodinou na kordy. Švagr neví, že dotyčná paní zároveň chodila s jeho bratrem. Švagr ani neví, že mi byl jeho bratr nevěrný. Se švagrem mám hezký vztah.
S tchýní je to horší. Ona mě celý život doslova šikanuje. Neustále mi vyčítá, co bych mohla dělat lépe. Vždycky jsem to snášela a říkala si, že ona má dva syny a proto je vůči mě tak netolerantní. Že kdyby měla dceru, že by mě asi chápala lépe. Jenom mi bylo moc líto, že jí manžel nikdy neřekl, ať toho nechá. To je nadlouho, nechci to tu ventilovat. Ani tchýně neví, že mě manžel podváděl. Já ale bohužel vím, že tchýně podváděla tchána. Když se to totiž provalilo u nás, manžel mi řekl, že to je přece úplně normální, že jeho matka taky otce podváděla. Byla to pro mě v ten okamžik další šílenost. Konečně mi došlo, proč tchán na poměrně malém městě nemá žádné kamarády, proč téměř nevychází z domu a proč se chová tak, jak se chová. Ona se totiž zapletla s jeho kamarádem. Ženská, která mě celý život poučuje, jak mám být dobrá manželka, udělala tohle...? Chápeš trochu moje pocity?
Chce se mi z té podařené rodinky zvracet.
Asi bylo hloupé hledat pomoc tady. Zkusím si najít nějakého psychologa a začít připravovat rozvod. Já se na něj totiž opravdu nedokážu bez toho pohrdání už ani podívat....

Upravil(a) Blackly (17. 11. 2009 10:51)

Není tady

#49 17. 11. 2009 10:53

xxxx
♥♥♥♥♥♥-

Blackly napsal(a):

Zuzi, díky za reakci a za radu. Já nejsem s jeho rodinou na kordy. Švagr nevím, že dotyčná paní zároveň chodila s jeho bratrem. Švagr ani neví, že mi byl jeho bratr nevěrný. Se švagrem mám hezký vztah.
S tchýní je to horší. Ona mě celý život doslova šikanuje. Neustále mi vyčítá, co bych mohla dělat lépe. Vždycky jsem to snášela a říkala si, že ona má dva syny a proto je vůči mě tak netolerantní. Že kdyby měla dceru, že by mě asi chápala lépe. Jenom mi bylo moc líto, že jí manžel nikdy neřekl, ať toho nechá. To je nadlouho, nechci to tu ventilovat. Ani tchýně neví, že mě manžel podváděl. Já ale bohužel vím, že tchýně podváděla tchána. Když se to totiž provalilo u nás, manžel mi řekl, že to je přece úplně normální, že jeho matka taky otce podváděla. Byla to pro mě v ten okamžik další šílenost. Konečně mi došlo, proč tchán na poměrně malém městě nemá žádné kamarády, proč téměř nevychází z domu a proč se chová tak, jak se chová. Ona se totiž zapletla s jeho kamarádem. Ženská, která mě celý život poučuje, jak mám být dobrá manželka, udělala tohle...? Chápeš trochu moje pocity?
Chce se mi z té podařené rodinky zvracet.
Asi bylo hloupé hledat pomoc tady. Zkusím si najít nějakého psychologa a začít připravovat rozvod. Já se na něj totiž opravdu nedokážu bez toho pohrdání už ani podívat....

...měla jsem to podobně a jedinou cestu k vlastní sebeuctě jsem viděla taky v rozvodu. Ex hrál divadýlka nechodil k rozvodu ani si nevyzvedl rozsudek, ale vydržela jsem bejt stejně laskavá jako on a šla si za svým rozhodnutím. Nevím jak to máš ty, ale když se za ním zaklaply dveře ulevilo se mi jako nikdy předtím a potom v životě. Změnila jsem si i jméno, abych s tou rodinou neměla nic společného. Někdo ráděj slepuje hrnce, ale já vim, že kdybych to udělala byla bych dneska uzlik nervů.

dum spiro spero

Není tady

#50 17. 11. 2009 11:02

Blackly
♥------

Víš, iksko, já vnitřně tak nějak cítím, že to nemá cenu. Jenom nejsem zvyklá utíkat z boje. Hned na jaře jsem věděla, že jsem si vybrala tu těžší cestu. Asi to byla chyba, mohla jsem mít rozvod za sebou. Na druhou stranu bych třeba právě teď plakala v jiné diskusy, že jsem sama a že jsem to třeba tenkrát měla zkusit... smile
Ctím to, že na vztahu se musí pracovat a musí se budovat.

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí