Oznámení

6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance!

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#101 17. 2. 2006 12:11

Ela..
♥♥♥♥♥♥-

Re: ženská na mateřský=služka

Jo, můj tchán se taky rád chlubí - Já jsem udělal klobásy, tlačenku, Já jsem udělal maso .. Skutečnost ?? Tchyně nakoupí maso a další materiál, v taškách to dorve domů, zpracuje (kohouty kupují živé a tchyně je musí zabít, oškubat, vykuchat, rozporcovat .. ).. naloží, připraví na uzení a tchán to jen na háčky v udírně zavěsí nebo otáčí na grilu. Ale hlavně že vždycky tvrdí JÁ jsem udělal. Blb !!

Upravil(a) Ela.. (17. 2. 2006 12:12)

Není tady

#102 17. 2. 2006 13:15

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Ha,ha, tak tohle přesně u mých tchánů dříve, a on ještě s lahváčem to "hlídal"...to pak byl "unaven"

Není tady

#103 17. 2. 2006 13:24

Bety
♥♥♥♥♥♥♥

Iveta X: vůbec to není nic špatného, říct že už nemůžeš, právě naopak, to je třeba říct důrazně a klidně i několikrát!!!! To je práve to co pořád říkám, nebát se říct, aby partner udělal to nebo ono, když jim to samotným nedoje, to se jim právě musí říct a klidně i  víckrát! Já třeba neříkám "musíš udělat" ale "stihneš udělat" "budeš mít čas abys udělal?" "zajdeš tam a tam?" "pomohlo by mi, kdybys vyřídil" a taky pak nezapomenu pochválit... funguje to.

Strach je malá smrt...

Není tady

#104 17. 2. 2006 13:39

Lucy
♥♥♥♥♥♥-

kolka napsal(a):

Bety a žiješ na planetě zemi?To byl samozřejmě vtip:-)))
Hlásí se někdo další?
budiž ti to přáno, přesně takhle by to mělo fungovat!!
A co ostatní už jste zkoušely něco pomaličku měnit?

Jo....já jsem včera pořádně uklidila a stejně by bylo vyčteno, že celej den sedím na Babinetu kecám a kecám. Takže jsem uvolnila místo a můj drahouš hrál piškvorky. To já si tedy raději pokecám a i už jsem zde narazila na dobrý rady,  než někde mastit přiblblý kolečka a křížky. A ještě to bylo s poznámkou, že zruší internet a já mu na to řekla, tak ho zrušlollollol  Ráno, když šel do práce, tak říkal, jak vyhrál za sebou čtyřikrát já na to nic... jen, že mu to asi brzy skončí, když chce inet zrušit ha ha ha.... lollollol

Život je jen zavření a otevření očí, záleží jen na Tobě, co v tom krátkém okamžiku uvidíš.

Není tady

#105 17. 2. 2006 19:49

Iveta X
♥♥♥♥♥♥-

Ten můj sice nehraje piškvorky, ale do Seznamu pořád zadává hledat: tanga, orál, orgasmus atd.... Takže  internet by nezrušil ani za nic. My máme paušál a ještě jsme napojený napůl s jinou rodinou a dělíme se i o poplatek, takže peníze to velký nebere, ale docela mi chybí čas. Sice si vždycky odskočím na Babinet mezi vařením a úklidem, ale říkám si, že i tak to budu muset omezit. Už si nestíhám ani přečíst knížku.....

Iveta X

Není tady

#106 17. 2. 2006 20:52

Michaela.43
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Máme internet od vánoc doma(platba napůl s tchýní, takže veget), no a hry mydlí syn, co má čas, ale příjdu večer z práce a mám uvolněno.... manžel tomu zatímnepřišel na chu, pouze občas nějaký DVD film....takže zatím v seznamu zadávám já:......no člověk je tvor zvědavý, že?  :-)))

Není tady

#107 26. 2. 2007 11:01

Kokino
♥♥♥----

Tak teprve teď mi ledacos jasného. Přemluvil mne, abych šla na školu, takže při práci dodělávám vejšku, starám se o domácnost a pomáhám mu se vším možným. Vzal místo v zahraničí, dělám překlady dokumentů, zjišuju informace a snažím se ho rozptýlit. Jsem teda sama, když jsem nemocná, starám se o sebe sama. Nedávno přijel za mnou (jako na dovolenou) a rozčiloval se, že nemá vyžehlené košile (den předtím jsem dokončovala jeden předmět). Týden na to jsem letěla rovnou z práce na nákup, už stojím v kuchyni a krájím, když mi volá z cesty, jestli mu vařím určité jídlo. Řekla jsem, že ne, že vařím něco jiného, co je taky moc dobré a on na to, že jsem protivná, že jeho tělo potřebuje to konkrétní jídlo. Tak jsem mu neodpovídala. Někdy jsem z něj na prášky.

100 krát upadneš, 100 krát vstaň.

Není tady

#108 27. 2. 2007 11:43

Daniela S.
♥♥♥♥♥--

Dnes ráno... spěch do práce... začal významně šouchat špičkou boty do prachových kuliček v rohu předsíně.
Neméně významně jsem otevřela dveře do komory, kde je vysavač.
Pochopil.

Není tady

#109 27. 2. 2007 13:55

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

-

Upravil(a) Kubula (20. 5. 2008 22:39)

Není tady

#110 27. 2. 2007 14:40

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Kubula: va

Jinak já si na mýho chlapa taky téměř nemůžu stěžovat. Jestli to ale nebude tím, že jsem přehodnotila svůj vztah k mužům. Chlapa, kterého bych musela vyloženě obskakovat, bych nesnesla (dřív jsem byla vděčná i za takového, ale tomu je konec). Záleží, holky, na tom, jak daleko je necháte zajít. Mimochodem teď čtu Proč muži milují potvory a hodným holkám zbydou oči pro pláč. Je to moc pěkný stolt a pravdivý. Úplně vidím, jak jsem "blbě" žila dřív a jak suprově mi to jde teď. (dřív = v manželství, teď = po rozvodu a s novým přítelem). Baby, je to na vás. Jaký si to uděláte, takový to máte. Pa wink Bývalá hodná holka.

Upravil(a) Eva36 (27. 2. 2007 14:41)

Není tady

#111 27. 2. 2007 19:54

PetaZ
♥♥♥♥♥♥-

beruska123 napsal(a):

Při víkendové oslavě jsem se dozvěděla,že ženský na mateřský jsou jenom služky hmm.Musím se přiznat, že mě to tak naštvalo, že jsem o tom s těma "ubožákama" začala diskutovat. Bohužel se k těm chlapům přidaly i jejich drahé polovičky. Takže ve finále jsem byla ta špatná a odsouzená a můj přítel chudák. Ty naše známý totiž zastávají názor ten, že ženská která chtěla dítě, tak se o něj musí starat, chlapovi posluhovat a hlavně ctít chlapa, protože celý den vydělává a já na mateřský se doma flákám. Patřím k těm, která přítelovi udělá snídani, svačinu do práce, večeři když přijde z práce dám rovnou na stůl (sám už se naučil jíst :-)) ), dceru vykoupu, připravím ji do postele a jdu si třeba zacvičit. Tak jenom to, že si jdu zacvičit je už problém. Nemůžu ho totiž chudáčka nechat hlídat dítě, když přece celý den pracuje. Naštěstí to ten můj přítel neřeší a je spokojený tak jak to je. Jo a ještě ženská nesmí jít nikam na kafíčko nebo poklábosit s kamarádkou, na snídani do postele od manžela o víkendu také nemá nárok, jo a nedej bože jít nakupovat.
Tak bych chtěla slyšet vᚠnázor, jestli se přikláníte na moji nebo jejich stranu. Díky wink

Tak to by mě asi tvý známí poslali rovnou upálit na hranici roll

Čas od času vyrazím s kamarádkami do klubu, na kávičku, kino, divadlo.. No, to divadlo a kino spíš s manželem. Jednou týdně chodím na powerjógu a nepravidelně v sobotu chodím do ateliéru malovat nebo na keramiku.

Ve mě by to hodně vřelo, kdybych měla v životě rutinu.

Jaký si to člověk udělá, takový to má a já jsem spokojená smile

Není tady

#112 28. 2. 2007 0:17

Kubula
♥♥♥♥♥♥-

Eva36 napsal(a):

Kubula: va

Ehmmm... sorry, já nic, já muzikant... to se mi k počítači nenápadně přichomýtlo šestileté Kubule kapitulation

Není tady

#113 28. 2. 2007 1:02

Kiara
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha - východ

kolka napsal(a):

DOSLOVNÝ INZERAT Z ANNONCE:  :-))))))

Nejsem žádná "inteligentní krasavice", ani bohatá "zelená vdova". Jsem úplně
normální, ani ošklivá, ani chudá ženská a hledám k sobě taky "normálního"
chlapa. Chlapa, který nemá pošlapaný ego od svojí dominantní matky a nesnaží
si ho hojit na své partnerce, nechrápe a ráno netvrdí, že v noci vůbec
nespal, nedrbe se neustále při hovoru na koulích, případně v řiti, splachuje
po sobě záchod a umyje si ruce poté, co "ho ždímal" do mušle, netelefonuje s
kamarádama a neprobírá s nimi poslední fotbalový zápas celou cestu, zatímco
jedeme ke tchýni na kafe zvaným "čurifrnda", nenutí mě uklízet každý víkend
a nikdy nepronese nad natřískanou ledničkou větu "tady zase nejni nic k
jídlu!", netůruje auto u čerstvě pověšenýho prádla a nedojíždí auta řízený
"no jo ženskou" a nedělá pak na ní "fakáče", nebere mě na párty s jeho
nadřízenejma s sebou jako "špendlík v kravatě"a nechce po mě, abych měla
najednou 127 cm dlouhý nohy, čtyřky kozy a dlouhé blond vlasy, nenechává
nespláchnuté oholené fousy aj. porosty v umyvadle a roztahuje mokrý ručník,
aby nesmrděl, nekrká u stolu a neprdí při každém podřepu, když si sahá pro
lahváče, neomračuje mě zážitkama z poslední pařby a obsah žaludku po pitce
nevyprazdňuje do postele, nestříhá si nehty u jídla, nemá chu na jahodové
knedlíky zrovna když jsem připravila chilli con carne, nenutí mě skákat
padákem a bangee jumping a nekritizuje moje kamarádky z jógy, neříká mi,
kde všude mám celulitidu a jak bych mohla vypadat, kdybych "něco se sebou
dělala", neopravuje mojí angličtinu, když se snažím poradit zbloudilým
cizincům, nezapomíná na moje narozeniny a při sexu nevykřikuje "Lído, dělej,
přirážej!!!", když se jmenuju Alena, nedosoluje si každé jídlo, aniž by ho
ochutnal, neptá se mě po sexu "tak co, jaký to bylo?" a "byla jsi?", nechodí
doma nahej s ponožkama, nevyndavá si u televize holuby z nosu a necvrnká je
kolem sebe, nezapomíná mi vyřizovat důležíté vzkazy typu "tvůj táta je v
nemocnici s infarktem", nepočítá s tím, že mám nadpřirozenou schopnost číst
myšlenky, nechce společný sex ve třech s impotentním kamarádem Jardou "aby
si taky čuchnul, kurňa",.... já vlastně ani nechci chlapa!....

Alena

To, co s tebou žilo, si zasluhuje akorát tak utopit v močálu.  Chlapa nechceš, protože jsi žádnýho nepoznala. To, co oblažovalo Tvůj život je zpotvořenina, která žádné vlastnosti pořádného chlapa nemá a jenom shodou okolností mu pánbůh nadělil penis.

"Náhody neexistují - to jen Bůh chce zůstat inkognito ..."

Není tady

#114 3. 3. 2007 14:56

Divous
♥♥-----
Místo: Loučka

beruska123 napsal(a):

Při víkendové oslavě jsem se dozvěděla,že ženský na mateřský jsou jenom služky hmm.Musím se přiznat, že mě to tak naštvalo, že jsem o tom s těma "ubožákama" začala diskutovat. Bohužel se k těm chlapům přidaly i jejich drahé polovičky. Takže ve finále jsem byla ta špatná a odsouzená a můj přítel chudák. Ty naše známý totiž zastávají názor ten, že ženská která chtěla dítě, tak se o něj musí starat, chlapovi posluhovat a hlavně ctít chlapa, protože celý den vydělává a já na mateřský se doma flákám. Patřím k těm, která přítelovi udělá snídani, svačinu do práce, večeři když přijde z práce dám rovnou na stůl (sám už se naučil jíst :-)) ), dceru vykoupu, připravím ji do postele a jdu si třeba zacvičit. Tak jenom to, že si jdu zacvičit je už problém. Nemůžu ho totiž chudáčka nechat hlídat dítě, když přece celý den pracuje. Naštěstí to ten můj přítel neřeší a je spokojený tak jak to je. Jo a ještě ženská nesmí jít nikam na kafíčko nebo poklábosit s kamarádkou, na snídani do postele od manžela o víkendu také nemá nárok, jo a nedej bože jít nakupovat.
Tak bych chtěla slyšet vᚠnázor, jestli se přikláníte na moji nebo jejich stranu. Díky wink

Hmm. Tak to ty "kamarádky" polituj. Klidně se může stát, že je ten jejich miláček ještě opustí a jim se zhroutí svět. Muži na přemíru starostlivosti reagují útěkem.

Život je pes ... vím to ... nedávno jsem si s ním podal tlapu stolt

Není tady

#115 3. 3. 2007 23:05

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Polabí

Ela.. napsal(a):

Jo, můj tchán se taky rád chlubí - Já jsem udělal klobásy, tlačenku, Já jsem udělal maso .. Skutečnost ?? Tchyně nakoupí maso a další materiál, v taškách to dorve domů, zpracuje (kohouty kupují živé a tchyně je musí zabít, oškubat, vykuchat, rozporcovat .. ).. naloží, připraví na uzení a tchán to jen na háčky v udírně zavěsí nebo otáčí na grilu. Ale hlavně že vždycky tvrdí JÁ jsem udělal. Blb !!

možná, že není, všimla jsem si, že to tak dělají úplně všichni, dokonce i ti nejlepší z nejlepších. Asi to teda nesouvisí s charakterem dotyčného, ale prostě je to možná taková metoda, jak být king. Netuším, jak si tohle kradení zásluh vypořádávají mezi sebou. (prosímtě, Divousi, mohl bys mi to vyjasnit?) Ale všechny víme, jak to raní a rozzuří ženskou, když jí upře právoplatné právo na pochvalu. butter butter Páč to prostě máme jinak. Nejspíš by bylo dobře, krást si taky nějaké ty zásluhy tillfreds

Hou, hou, vlci jdou, už jsou tady, už tu jsou......

Není tady

#116 3. 3. 2007 23:12

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

Divous napsal(a):

Hmm. Tak to ty "kamarádky" polituj. Klidně se může stát, že je ten jejich miláček ještě opustí a jim se zhroutí svět. Muži na přemíru starostlivosti reagují útěkem.

tummenupp Holky, tohle si vyšijte křížkovým stehem a pověste nad linku! Mně trvalo čtrvrt století, než jsem tohle moudro objevila. Kdybych potkala Divouse dřív, mohla jsem si ušetřit spoustu energie... stolt Jestli to není tím, že naštěstí nejsi člověk..

Není tady

#117 3. 3. 2007 23:17

666salome
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Moravěnka
Web

Na mateřské je na mateřské, ale co potom, když začneme chodit do práce a oni ten servis vyžadují pořád dumbom oni přece chodí do práce a živí rodinu va My si tam asi jen lakujeme nehty roll

************Žena bez muže je jako ryba bez jízdního kola ************
http://smajlici-1.ic.cz/znameni/1/rak.gifhttp://smajlici-1.ic.cz/zvirata/9/073.gif
************ Nevěřím na zázraky  -  spoléhám na ně ************

Není tady

#118 6. 3. 2007 10:30

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

Mateřská je úvazek na 24 hodin denně bez zákonného nároku na přestávku. Chlap, který tohle nechápe a nechá ženskou bez pomoci nebo ještě chce, aby kolem něj lítala jak pometlo, je podle mě pitomec. Dobré je odhalit ho ještě dřív, než díky jeho spolupráci půjdu na tu mateřskou. Ale ani potom není nic ztraceno, jak si kdo ustele, tak si i lehne. Mám naštěstí normální emancipované kamarádky a žádná z nich nezastává názor jako kamarádky berušky123. A tyhle ženské mají taky normální partnery. Třeba si pamatuju na jednoho, který krom toho, že sem tam odpoledne vozil kočár, tak každý víkend, v sobotu i v neděli, s novorozencem vstal on a kompletně se o holčičku postaral, aby si žena mohla přispat, jak potřebovala....tenkrát jsem jí ho v dobrém záviděla (můj by to neudělal...ovšem to byla moje chyba a to už je jiné povídání). Dneska bych už ani náhodou nezaváděla model - já jsem na mateřské, já to všechno zvládnu. Pak na vás totiž okolí naloží kdeco a až nebudete zvládat, budou se v lepším případě podivovat, v horším se budou i vztekat a dupat si nožičkou. Holky, ani za nic!

Není tady

#119 7. 3. 2007 21:56

AlCapone
♥------

Tak to tady tak čtu a nevím...

Já jsem žil nějaký ten rok se svou přítelkyní a s jejím dítětem z prvního manželství, no at to bylo jak to bylo, byl to docela dobrej vztah, ale co se týče té domácnosti.

Kluka jsem vozil do školky sám, takže v sedm vstát, ustrojit malého, dát mu něco k jídlu, šup do auta a sedm km do školky. Pak zpět domů, práce na firmě, mám penzion kde i bydlím, postarat se o chod, opravy, personál atd... prostě práce nad hlavu. Přítelkyně vstávala v deset (do práce nechodila), a byla strašně unavená. Když jsem něco uvařil, tak bylo, když ne tak ne. Na úklid a ostatní práce doma jsem najímal brigádníky. odpoledne zase kluka vyzvednout ze školky, dát mu najíst, taky si s ním trochu pohrát, umýt, uložit, přečíst pohádku. Je pravda, že vyprala - nežehlila, protože to jí strašně nebaví a navic se jí to zdálo zbytečný. Loni na jaře odjela na tři týdny na dovolenou do zahraničí. Sama se svými přáteli, kluka mi nechala na starost. Potřebovala si z toho všeho odpočinout. V létě se rozhodla že pojede do Asie se svýma přítelkyněma, na tři měsíce, o kluka jsem měl povoleno pečovat i po tu dobu co byla pryč. Na podzim jsem ji už doporučil, aby se odstěhovala.
Nevyžaduju žádnou služku, se svou současnou přítelkyní máme dohodu, že bude dělat jen co bude sama chtít, žena je pro mne příliš důležitá, než abych ji nechal dělat služku, ale co je moc, to je moc.
No a tak vlastne nevim, o cem tady pisete. smile

Každým dnem je to lepší.

Není tady

#120 8. 3. 2007 15:13

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

no přece o tomtéž, co ty!!!!!!!!! grater grater

Není tady

#121 8. 3. 2007 17:52

Eva36
♥♥♥♥♥♥-

AlCapone: Tys to zažil z druhý strany. Ovšem jak říkám - jak si kdo ustele, tak si i lehne. Já přiznávám, že na "nepráci" mého bývalého jsem se velkou měrou podílela i já, svojí tolerancí. Tys toho asi taky zkousnul víc, než jsi měl. ... ale co, hlavně když si to člověk nakonec uvědomí smile Je fajn, že jsou taky chlapi, který nechtěj´ full service, ale který jsou ochotný a schopný se o práci doma podělit. Taky mám jednoho takovýho doma tummenupp

Není tady

#122 8. 3. 2007 19:41

AlCapone
♥------

Eva36:
Mno, nevím. Myslím si, že každý by měl dělat to, na co má. Můj otec neumí vařit. a přesto že nikdy nic neuvařil, nikdo neměl pocit, že by mu dělal služku. Má ex přítelkyně akorát prala. a přesto jsem neměl pocit, že bych jí dělal sluhu. Pro mne je ten vztah o něčem mnohem hlubším. Znaš tu skladbu Hapka Horáček? Co když mne zapřou přátelé a budu s cejchem na čele podroben strašné žalobě vzkážeš mi "stojím při Tobě"? Tak myslím, že o tomhle je ten opravdový vztah. Ne o umytejch hrnkách a drobtech na stole nebo ponožkách na zemi.
Ale pokud se pokouší jeden z páru toho druhého jen využít, není tam podpora, pochvala, uznání, láska, tak pak to nemá cenu. Proto jsme se rozešli. Já vlastně tu veškerou péči o domácnost dělal rád, dokud jsme si myslel, že je z její strany ta podpora, nebo třeba Láska, říkejme tomu jakkoli. Ale je tam prostě něco víc!!!

Každým dnem je to lepší.

Není tady

#123 8. 3. 2007 20:18

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

AlCapone napsal(a):

Eva36:
Mno, nevím. Myslím si, že každý by měl dělat to, na co má. Můj otec neumí vařit. a přesto že nikdy nic neuvařil, nikdo neměl pocit, že by mu dělal služku. Má ex přítelkyně akorát prala. a přesto jsem neměl pocit, že bych jí dělal sluhu. Pro mne je ten vztah o něčem mnohem hlubším. Znaš tu skladbu Hapka Horáček? Co když mne zapřou přátelé a budu s cejchem na čele podroben strašné žalobě vzkážeš mi "stojím při Tobě"? Tak myslím, že o tomhle je ten opravdový vztah. Ne o umytejch hrnkách a drobtech na stole nebo ponožkách na zemi.
Ale pokud se pokouší jeden z páru toho druhého jen využít, není tam podpora, pochvala, uznání, láska, tak pak to nemá cenu. Proto jsme se rozešli. Já vlastně tu veškerou péči o domácnost dělal rád, dokud jsme si myslel, že je z její strany ta podpora, nebo třeba Láska, říkejme tomu jakkoli. Ale je tam prostě něco víc!!!

sláva nazdar výletůůůůůůůůů!! Právě o tom a o ničem jiném je tahle debata. O nedostatku ocenění a uznání!!!!!!!!!

Není tady

#124 8. 3. 2007 21:00

AlCapone
♥------

sad když myslíš. sad

Každým dnem je to lepší.

Není tady

#125 8. 3. 2007 21:38

lupina montana
♥♥♥♥♥♥♥

AlCapone napsal(a):

sad když myslíš. sad

A tos myslel jako jak? yikes

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí