6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Jo, můj tchán se taky rád chlubí - Já jsem udělal klobásy, tlačenku, Já jsem udělal maso .. Skutečnost ?? Tchyně nakoupí maso a dalí materiál, v takách to dorve domů, zpracuje (kohouty kupují ivé a tchyně je musí zabít, okubat, vykuchat, rozporcovat .. ).. naloí, připraví na uzení a tchán to jen na háčky v udírně zavěsí nebo otáčí na grilu. Ale hlavně e vdycky tvrdí JÁ jsem udělal. Blb !!
Upravil(a) Ela.. (17. 2. 2006 12:12)
Není tady
Ha,ha, tak tohle přesně u mých tchánů dříve, a on jetě s lahváčem to "hlídal"...to pak byl "unaven"
Není tady
Iveta X: vůbec to není nic patného, říct e u nemůe, právě naopak, to je třeba říct důrazně a klidně i několikrát!!!! To je práve to co pořád říkám, nebát se říct, aby partner udělal to nebo ono, kdy jim to samotným nedoje, to se jim právě musí říct a klidně i víckrát! Já třeba neříkám "musí udělat" ale "stihne udělat" "bude mít čas abys udělal?" "zajde tam a tam?" "pomohlo by mi, kdybys vyřídil" a taky pak nezapomenu pochválit... funguje to.
Není tady
kolka napsal(a):
Bety a ije na planetě zemi?To byl samozřejmě vtip:-)))
Hlásí se někdo dalí?
budi ti to přáno, přesně takhle by to mělo fungovat!!
A co ostatní u jste zkouely něco pomaličku měnit?
Jo....já jsem včera pořádně uklidila a stejně by bylo vyčteno, e celej den sedím na Babinetu kecám a kecám. Take jsem uvolnila místo a můj drahou hrál pikvorky. To já si tedy raději pokecám a i u jsem zde narazila na dobrý rady, ne někde mastit přiblblý kolečka a kříky. A jetě to bylo s poznámkou, e zruí internet a já mu na to řekla, tak ho zru Ráno, kdy el do práce, tak říkal, jak vyhrál za sebou čtyřikrát já na to nic... jen, e mu to asi brzy skončí, kdy chce inet zruit ha ha ha....
Není tady
Ten můj sice nehraje pikvorky, ale do Seznamu pořád zadává hledat: tanga, orál, orgasmus atd.... Take internet by nezruil ani za nic. My máme pauál a jetě jsme napojený napůl s jinou rodinou a dělíme se i o poplatek, take peníze to velký nebere, ale docela mi chybí čas. Sice si vdycky odskočím na Babinet mezi vařením a úklidem, ale říkám si, e i tak to budu muset omezit. U si nestíhám ani přečíst kníku.....
Není tady
Máme internet od vánoc doma(platba napůl s tchýní, take veget), no a hry mydlí syn, co má čas, ale příjdu večer z práce a mám uvolněno.... manel tomu zatímnepřiel na chu, pouze občas nějaký DVD film....take zatím v seznamu zadávám já:......no člověk je tvor zvědavý, e? :-)))
Není tady
Tak teprve teď mi ledacos jasného. Přemluvil mne, abych la na kolu, take při práci dodělávám vejku, starám se o domácnost a pomáhám mu se vím moným. Vzal místo v zahraničí, dělám překlady dokumentů, zjiuju informace a snaím se ho rozptýlit. Jsem teda sama, kdy jsem nemocná, starám se o sebe sama. Nedávno přijel za mnou (jako na dovolenou) a rozčiloval se, e nemá vyehlené koile (den předtím jsem dokončovala jeden předmět). Týden na to jsem letěla rovnou z práce na nákup, u stojím v kuchyni a krájím, kdy mi volá z cesty, jestli mu vařím určité jídlo. Řekla jsem, e ne, e vařím něco jiného, co je taky moc dobré a on na to, e jsem protivná, e jeho tělo potřebuje to konkrétní jídlo. Tak jsem mu neodpovídala. Někdy jsem z něj na práky.
Není tady
Dnes ráno... spěch do práce... začal významně ouchat pičkou boty do prachových kuliček v rohu předsíně.
Neméně významně jsem otevřela dveře do komory, kde je vysavač.
Pochopil.
Není tady
-
Upravil(a) Kubula (20. 5. 2008 22:39)
Není tady
Kubula:
Jinak já si na mýho chlapa taky téměř nemůu stěovat. Jestli to ale nebude tím, e jsem přehodnotila svůj vztah k muům. Chlapa, kterého bych musela vyloeně obskakovat, bych nesnesla (dřív jsem byla vděčná i za takového, ale tomu je konec). Záleí, holky, na tom, jak daleko je necháte zajít. Mimochodem teď čtu Proč mui milují potvory a hodným holkám zbydou oči pro pláč. Je to moc pěkný a pravdivý. Úplně vidím, jak jsem "blbě" ila dřív a jak suprově mi to jde teď. (dřív = v manelství, teď = po rozvodu a s novým přítelem). Baby, je to na vás. Jaký si to uděláte, takový to máte. Pa Bývalá hodná holka.
Upravil(a) Eva36 (27. 2. 2007 14:41)
Není tady
beruska123 napsal(a):
Při víkendové oslavě jsem se dozvěděla,e enský na mateřský jsou jenom sluky .Musím se přiznat, e mě to tak natvalo, e jsem o tom s těma "uboákama" začala diskutovat. Bohuel se k těm chlapům přidaly i jejich drahé polovičky. Take ve finále jsem byla ta patná a odsouzená a můj přítel chudák. Ty nae známý toti zastávají názor ten, e enská která chtěla dítě, tak se o něj musí starat, chlapovi posluhovat a hlavně ctít chlapa, protoe celý den vydělává a já na mateřský se doma flákám. Patřím k těm, která přítelovi udělá snídani, svačinu do práce, večeři kdy přijde z práce dám rovnou na stůl (sám u se naučil jíst :-)) ), dceru vykoupu, připravím ji do postele a jdu si třeba zacvičit. Tak jenom to, e si jdu zacvičit je u problém. Nemůu ho toti chudáčka nechat hlídat dítě, kdy přece celý den pracuje. Natěstí to ten můj přítel neřeí a je spokojený tak jak to je. Jo a jetě enská nesmí jít nikam na kafíčko nebo poklábosit s kamarádkou, na snídani do postele od manela o víkendu také nemá nárok, jo a nedej boe jít nakupovat.
Tak bych chtěla slyet vá názor, jestli se přikláníte na moji nebo jejich stranu. Díky
Tak to by mě asi tvý známí poslali rovnou upálit na hranici
Čas od času vyrazím s kamarádkami do klubu, na kávičku, kino, divadlo.. No, to divadlo a kino spí s manelem. Jednou týdně chodím na powerjógu a nepravidelně v sobotu chodím do ateliéru malovat nebo na keramiku.
Ve mě by to hodně vřelo, kdybych měla v ivotě rutinu.
Jaký si to člověk udělá, takový to má a já jsem spokojená
Není tady
Eva36 napsal(a):
Kubula:
Ehmmm... sorry, já nic, já muzikant... to se mi k počítači nenápadně přichomýtlo estileté Kubule
Není tady
kolka napsal(a):
DOSLOVNÝ INZERAT Z ANNONCE: :-))))))
Nejsem ádná "inteligentní krasavice", ani bohatá "zelená vdova". Jsem úplně
normální, ani oklivá, ani chudá enská a hledám k sobě taky "normálního"
chlapa. Chlapa, který nemá polapaný ego od svojí dominantní matky a nesnaí
si ho hojit na své partnerce, nechrápe a ráno netvrdí, e v noci vůbec
nespal, nedrbe se neustále při hovoru na koulích, případně v řiti, splachuje
po sobě záchod a umyje si ruce poté, co "ho dímal" do mule, netelefonuje s
kamarádama a neprobírá s nimi poslední fotbalový zápas celou cestu, zatímco
jedeme ke tchýni na kafe zvaným "čurifrnda", nenutí mě uklízet kadý víkend
a nikdy nepronese nad natřískanou ledničkou větu "tady zase nejni nic k
jídlu!", netůruje auto u čerstvě pověenýho prádla a nedojídí auta řízený
"no jo enskou" a nedělá pak na ní "fakáče", nebere mě na párty s jeho
nadřízenejma s sebou jako "pendlík v kravatě"a nechce po mě, abych měla
najednou 127 cm dlouhý nohy, čtyřky kozy a dlouhé blond vlasy, nenechává
nespláchnuté oholené fousy aj. porosty v umyvadle a roztahuje mokrý ručník,
aby nesmrděl, nekrká u stolu a neprdí při kadém podřepu, kdy si sahá pro
lahváče, neomračuje mě záitkama z poslední pařby a obsah aludku po pitce
nevyprazdňuje do postele, nestříhá si nehty u jídla, nemá chu na jahodové
knedlíky zrovna kdy jsem připravila chilli con carne, nenutí mě skákat
padákem a bangee jumping a nekritizuje moje kamarádky z jógy, neříká mi,
kde vude mám celulitidu a jak bych mohla vypadat, kdybych "něco se sebou
dělala", neopravuje mojí angličtinu, kdy se snaím poradit zbloudilým
cizincům, nezapomíná na moje narozeniny a při sexu nevykřikuje "Lído, dělej,
přiráej!!!", kdy se jmenuju Alena, nedosoluje si kadé jídlo, ani by ho
ochutnal, neptá se mě po sexu "tak co, jaký to bylo?" a "byla jsi?", nechodí
doma nahej s ponokama, nevyndavá si u televize holuby z nosu a necvrnká je
kolem sebe, nezapomíná mi vyřizovat důleíté vzkazy typu "tvůj táta je v
nemocnici s infarktem", nepočítá s tím, e mám nadpřirozenou schopnost číst
mylenky, nechce společný sex ve třech s impotentním kamarádem Jardou "aby
si taky čuchnul, kurňa",.... já vlastně ani nechci chlapa!....
Alena
To, co s tebou ilo, si zasluhuje akorát tak utopit v močálu. Chlapa nechce, protoe jsi ádnýho nepoznala. To, co oblaovalo Tvůj ivot je zpotvořenina, která ádné vlastnosti pořádného chlapa nemá a jenom shodou okolností mu pánbůh nadělil penis.
Není tady
beruska123 napsal(a):
Při víkendové oslavě jsem se dozvěděla,e enský na mateřský jsou jenom sluky .Musím se přiznat, e mě to tak natvalo, e jsem o tom s těma "uboákama" začala diskutovat. Bohuel se k těm chlapům přidaly i jejich drahé polovičky. Take ve finále jsem byla ta patná a odsouzená a můj přítel chudák. Ty nae známý toti zastávají názor ten, e enská která chtěla dítě, tak se o něj musí starat, chlapovi posluhovat a hlavně ctít chlapa, protoe celý den vydělává a já na mateřský se doma flákám. Patřím k těm, která přítelovi udělá snídani, svačinu do práce, večeři kdy přijde z práce dám rovnou na stůl (sám u se naučil jíst :-)) ), dceru vykoupu, připravím ji do postele a jdu si třeba zacvičit. Tak jenom to, e si jdu zacvičit je u problém. Nemůu ho toti chudáčka nechat hlídat dítě, kdy přece celý den pracuje. Natěstí to ten můj přítel neřeí a je spokojený tak jak to je. Jo a jetě enská nesmí jít nikam na kafíčko nebo poklábosit s kamarádkou, na snídani do postele od manela o víkendu také nemá nárok, jo a nedej boe jít nakupovat.
Tak bych chtěla slyet vá názor, jestli se přikláníte na moji nebo jejich stranu. Díky
Hmm. Tak to ty "kamarádky" polituj. Klidně se můe stát, e je ten jejich miláček jetě opustí a jim se zhroutí svět. Mui na přemíru starostlivosti reagují útěkem.
Není tady
Ela.. napsal(a):
Jo, můj tchán se taky rád chlubí - Já jsem udělal klobásy, tlačenku, Já jsem udělal maso .. Skutečnost ?? Tchyně nakoupí maso a dalí materiál, v takách to dorve domů, zpracuje (kohouty kupují ivé a tchyně je musí zabít, okubat, vykuchat, rozporcovat .. ).. naloí, připraví na uzení a tchán to jen na háčky v udírně zavěsí nebo otáčí na grilu. Ale hlavně e vdycky tvrdí JÁ jsem udělal. Blb !!
moná, e není, vimla jsem si, e to tak dělají úplně vichni, dokonce i ti nejlepí z nejlepích. Asi to teda nesouvisí s charakterem dotyčného, ale prostě je to moná taková metoda, jak být king. Netuím, jak si tohle kradení zásluh vypořádávají mezi sebou. (prosímtě, Divousi, mohl bys mi to vyjasnit?) Ale vechny víme, jak to raní a rozzuří enskou, kdy jí upře právoplatné právo na pochvalu. Páč to prostě máme jinak. Nejspí by bylo dobře, krást si taky nějaké ty zásluhy
Není tady
Divous napsal(a):
Hmm. Tak to ty "kamarádky" polituj. Klidně se můe stát, e je ten jejich miláček jetě opustí a jim se zhroutí svět. Mui na přemíru starostlivosti reagují útěkem.
Holky, tohle si vyijte kříkovým stehem a pověste nad linku! Mně trvalo čtrvrt století, ne jsem tohle moudro objevila. Kdybych potkala Divouse dřív, mohla jsem si uetřit spoustu energie... Jestli to není tím, e natěstí nejsi člověk..
Není tady
Na mateřské je na mateřské, ale co potom, kdy začneme chodit do práce a oni ten servis vyadují pořád oni přece chodí do práce a iví rodinu My si tam asi jen lakujeme nehty
Není tady
Mateřská je úvazek na 24 hodin denně bez zákonného nároku na přestávku. Chlap, který tohle nechápe a nechá enskou bez pomoci nebo jetě chce, aby kolem něj lítala jak pometlo, je podle mě pitomec. Dobré je odhalit ho jetě dřív, ne díky jeho spolupráci půjdu na tu mateřskou. Ale ani potom není nic ztraceno, jak si kdo ustele, tak si i lehne. Mám natěstí normální emancipované kamarádky a ádná z nich nezastává názor jako kamarádky beruky123. A tyhle enské mají taky normální partnery. Třeba si pamatuju na jednoho, který krom toho, e sem tam odpoledne vozil kočár, tak kadý víkend, v sobotu i v neděli, s novorozencem vstal on a kompletně se o holčičku postaral, aby si ena mohla přispat, jak potřebovala....tenkrát jsem jí ho v dobrém záviděla (můj by to neudělal...ovem to byla moje chyba a to u je jiné povídání). Dneska bych u ani náhodou nezaváděla model - já jsem na mateřské, já to vechno zvládnu. Pak na vás toti okolí naloí kdeco a a nebudete zvládat, budou se v lepím případě podivovat, v horím se budou i vztekat a dupat si noičkou. Holky, ani za nic!
Není tady
Tak to tady tak čtu a nevím...
Já jsem il nějaký ten rok se svou přítelkyní a s jejím dítětem z prvního manelství, no at to bylo jak to bylo, byl to docela dobrej vztah, ale co se týče té domácnosti.
Kluka jsem vozil do kolky sám, take v sedm vstát, ustrojit malého, dát mu něco k jídlu, up do auta a sedm km do kolky. Pak zpět domů, práce na firmě, mám penzion kde i bydlím, postarat se o chod, opravy, personál atd... prostě práce nad hlavu. Přítelkyně vstávala v deset (do práce nechodila), a byla straně unavená. Kdy jsem něco uvařil, tak bylo, kdy ne tak ne. Na úklid a ostatní práce doma jsem najímal brigádníky. odpoledne zase kluka vyzvednout ze kolky, dát mu najíst, taky si s ním trochu pohrát, umýt, uloit, přečíst pohádku. Je pravda, e vyprala - neehlila, protoe to jí straně nebaví a navic se jí to zdálo zbytečný. Loni na jaře odjela na tři týdny na dovolenou do zahraničí. Sama se svými přáteli, kluka mi nechala na starost. Potřebovala si z toho veho odpočinout. V létě se rozhodla e pojede do Asie se svýma přítelkyněma, na tři měsíce, o kluka jsem měl povoleno pečovat i po tu dobu co byla pryč. Na podzim jsem ji u doporučil, aby se odstěhovala.
Nevyaduju ádnou sluku, se svou současnou přítelkyní máme dohodu, e bude dělat jen co bude sama chtít, ena je pro mne příli důleitá, ne abych ji nechal dělat sluku, ale co je moc, to je moc.
No a tak vlastne nevim, o cem tady pisete.
Není tady
no přece o tomté, co ty!!!!!!!!!
Není tady
AlCapone: Tys to zail z druhý strany. Ovem jak říkám - jak si kdo ustele, tak si i lehne. Já přiznávám, e na "nepráci" mého bývalého jsem se velkou měrou podílela i já, svojí tolerancí. Tys toho asi taky zkousnul víc, ne jsi měl. ... ale co, hlavně kdy si to člověk nakonec uvědomí Je fajn, e jsou taky chlapi, který nechtěj´ full service, ale který jsou ochotný a schopný se o práci doma podělit. Taky mám jednoho takovýho doma
Není tady
Eva36:
Mno, nevím. Myslím si, e kadý by měl dělat to, na co má. Můj otec neumí vařit. a přesto e nikdy nic neuvařil, nikdo neměl pocit, e by mu dělal sluku. Má ex přítelkyně akorát prala. a přesto jsem neměl pocit, e bych jí dělal sluhu. Pro mne je ten vztah o něčem mnohem hlubím. Zna tu skladbu Hapka Horáček? Co kdy mne zapřou přátelé a budu s cejchem na čele podroben strané alobě vzkáe mi "stojím při Tobě"? Tak myslím, e o tomhle je ten opravdový vztah. Ne o umytejch hrnkách a drobtech na stole nebo ponokách na zemi.
Ale pokud se pokouí jeden z páru toho druhého jen vyuít, není tam podpora, pochvala, uznání, láska, tak pak to nemá cenu. Proto jsme se rozeli. Já vlastně tu vekerou péči o domácnost dělal rád, dokud jsme si myslel, e je z její strany ta podpora, nebo třeba Láska, říkejme tomu jakkoli. Ale je tam prostě něco víc!!!
Není tady
AlCapone napsal(a):
Eva36:
Mno, nevím. Myslím si, e kadý by měl dělat to, na co má. Můj otec neumí vařit. a přesto e nikdy nic neuvařil, nikdo neměl pocit, e by mu dělal sluku. Má ex přítelkyně akorát prala. a přesto jsem neměl pocit, e bych jí dělal sluhu. Pro mne je ten vztah o něčem mnohem hlubím. Zna tu skladbu Hapka Horáček? Co kdy mne zapřou přátelé a budu s cejchem na čele podroben strané alobě vzkáe mi "stojím při Tobě"? Tak myslím, e o tomhle je ten opravdový vztah. Ne o umytejch hrnkách a drobtech na stole nebo ponokách na zemi.
Ale pokud se pokouí jeden z páru toho druhého jen vyuít, není tam podpora, pochvala, uznání, láska, tak pak to nemá cenu. Proto jsme se rozeli. Já vlastně tu vekerou péči o domácnost dělal rád, dokud jsme si myslel, e je z její strany ta podpora, nebo třeba Láska, říkejme tomu jakkoli. Ale je tam prostě něco víc!!!
sláva nazdar výletůůůůůůůůů!! Právě o tom a o ničem jiném je tahle debata. O nedostatku ocenění a uznání!!!!!!!!!
Není tady
kdy myslí.
Není tady
AlCapone napsal(a):
kdy myslí.
A tos myslel jako jak?
Není tady