6. prosince : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, kdy vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a u řeíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Chtěla bych se zeptat, jaké ivotní pojitění a u jaké pojiovny byste mi doporučili. Nechci ádné bonusové připojitění ani spoření, jedná se mi pouze o ivotku + trvalé následky. Díky.
Není tady
U se to tu řeilo, myslím e několikrát, projeď si vechny diskuse na rodinných financích.
Není tady
AXA :-)
Je blbost to takhle řeit:-) Můu ti doporučit třeba 10 pojioven:-)
Není tady
Jasně, takhle se to neřeí, já zas můu doporučit jinou společnost.
Není tady
Ideálně obrátit se na fin. poradce, nejlépe někoho univerzálního.
My se obrátili na firmu Partners a jejich zástupce nám zhodnotil nae finance, něco jsme spolu upravili a hlavně manelovi nael pojistku kvůli stavbě RD.... Prostě individuální věc.
Není tady
Jene i tady je riziko- ten finanční poradce můe doporučovat třeba jen dvě společnosti..podle domluvy.
Není tady
Leila napsal(a):
Jene i tady je riziko- ten finanční poradce můe doporučovat třeba jen dvě společnosti..podle domluvy.
A taky riziko, e finanční poradce ,Aby vydělal, Tě bude tlačit do co nejvyích částek. A navíc oni mají nastavená měřítka na mue jako ivitele rodiny - s muským příjmem a budou se snait to napasovat i na Tebe, která má příjmy minimální - to je vlastní zkuenost - před 10 lety se o to snaili u mne 2 poradci - dnes jsem moc ráda, e jsem odmítla.
Můe se Ti stát, e bude třeba po mateřské bez práce, ivotní minimum Ti dá sociálka - a pojistku bys musela platit a neměla bys z čeho. Jinak - kdy mrkne na stránky třeba České pojiovny, tak tam má řadu modelových příkladů, u jiných pojioven taky.
Ale pozor - pro samoivitelku s nízkými příjmy neplatí to, co pro rodinu s muem ivitelem a dalím platem. Spí uvauj, aby Tě pojistka v nouzi příli nezatíila.
Není tady
taky bych doporučovala sejít se s nějakým poradcem, který ale nedělá pro jednu firmu.... protoe potom doporučí její produkt, často ani je pro klienta výhodný.
My jsme si takto ivotní pojistky sjednávali, seel se s náma, probrali jsme co od toho očekáváme, kolik jsme ochotní max. platit, jak vysoké krytí chceme atd.... na druhé schůzce přinesl různé návrhy pojistek a bylo na nás, jakou si zvolíme.
Není tady
Tak pozor, Českou pojiovnu rozhodně NE!!!
Není tady
Janka77 napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jaké ivotní pojitění a u jaké pojiovny byste mi doporučili. Nechci ádné bonusové připojitění ani spoření, jedná se mi pouze o ivotku + trvalé následky. Díky.
Ahoj, aby bylo moné přesněji odpovědět, pak by bylo třeba vědět, jak vysoká rizika chce krýt (to se počítá z výe příjmů a závazků) a kolik lidí je na Tvém příjmu závislých a jak vysoké má rezervy. To by opravdu chtělo finančního poradce, který umí tyto věci počítat, a následně doporučí vhodný nízkonákladový produkt. Moná ivotní pojistku nepotřebuje, třeba by Ti stačila jen úrazovka......
Není tady
webdesign3000: Tak pozor, Českou pojiovnu rozhodně NE!!!
Proč?
Není tady
Taky by mě zajímalo, proč ne Českou pojiovnu...
Není tady
Tercila napsal(a):
webdesign3000: Tak pozor, Českou pojiovnu rozhodně NE!!!
Proč?
Produkty České pojiovny jsou netransparentní (neprůhledné) a pojistné podmínky jsou pro klienta nevýhodné. Je tam plno formulací, které jsou pak klientovi na obtí, kdy chce něco řeit.
Kdyby jsi měla informace a rozhodovala by ses mezi tvrdým rohlíkem za 1,20 Kč a čerstvým a měkkým rohlíkem za 1 Kč, co by sis vybrala? ČP patří mezi ty za 1,20 Kč....
http://www.finexpert.cz/default.aspx?se … icle=19787
Není tady
Je jedno, jestli si pozvete poradce od Partners, AWD, OVB, Brokers, anebo soukromého makléře...pokud Vám toti poradí ZADARMO - tak vám poradí jen v souladu se svým výdělkem...
klidně si pozvete takového a pak klidně i někoho, kdo dělá pro jednu pojiovnu...
na trhu se dá třeba najít úrazovka za 300,- měsíčně, která vás kryje v případě trvalých následků od 50 % ( od státu dostanete plný invalidní důchod od 70 % ) měsíčním doivotním důchodem 12.000,-, to je bomba...
Není tady
jdetoijinak napsal(a):
Je jedno, jestli si pozvete poradce od Partners, AWD, OVB, Brokers, anebo soukromého makléře...pokud Vám toti poradí ZADARMO - tak vám poradí jen v souladu se svým výdělkem...
klidně si pozvete takového a pak klidně i někoho, kdo dělá pro jednu pojiovnu...
na trhu se dá třeba najít úrazovka za 300,- měsíčně, která vás kryje v případě trvalých následků od 50 % ( od státu dostanete plný invalidní důchod od 70 % ) měsíčním doivotním důchodem 12.000,-, to je bomba...
Ty neví, e nic není zadarmo?
A co kdy budu mít trvalé následky 49 %? A co kdy 69 %, ale bude to z důvodu nemoci? Jak mi pak pomůe?
Není tady
jdetoijinak napsal(a):
myslím, e není potřeba generalizovat, osobně mám zkuenost s poradcem jedné ze jmenovaných společností a rovně s plněním pojistné smlouvy, kterou uzavřel partnerovi... ačkoli rozhodně nepovauji za výhru, e jí musel vyuít u necelé 3 měsíce po jejím sjednání, musím říct, e konkrétně tato úrazovka má smysl.
samozřejmě to, e nám poradil "ZADARMO", vůbec neznamená, e rovně zadarmo dělá svoji práci, ovem na vechno jsme byli upozorněni dopředu a jednal naprosto v souladu s naimi poadavky. Take já bych obecně neházela vechny poradce do jednoho pytle.
Není tady
Najít vhodnou ivotní pojistku je pro laika velice obtíné. Navíc někdy můe být i finanční poradce trochu mazaný a namísto klientova blaha myslet na svůj vlastní profit.
Obecně by měla krýt pojistka nějaká rizika. Například mám hypotéku na dům a v případě mé pracovní neschopnosti, invalidity nebo dokonce smrti, bych o dům já nebo moji blízcí mohli přijít. V tomto případě je vhodné zvolit takovou částku, ze které by se dům splatil. Pokud vás téma ivotního pojitění zajímá, přečtěte si prosím článek nepovolená reklama a moná v něm naleznete některé odpovědi na vae otázky.
Upravil(a) tina (16. 2. 2011 16:08)
Není tady
...
Upravil(a) mikejlina (14. 2. 2011 0:53)
Není tady