29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Mattynka napsal(a):
Ahoj Rusty, já jsem u prvního těhu byla ve fakultce, nic jsem neplatila, nečekala, prostě super...no a teď jdu 1.12. k Polákovi a celkem se biju do hlavy...slyšela jsem, že je tam hrozně narváno, objednali mě až na termín, kdy budu 13+3tt a prý mám přijít mezi 14,30-20,00 hod a připravit se, že budu čekat...takže si budu muset zajistit hlídání pro malou an půl dne a obrnit se trpělivostí
Snad to bude stát alespoň za to a výsledky vyjdou dobře
U Poláka je to super a pokud jsi tam ještě nebyla tak prve ti vezme sestřička krev a pak si tě objedná na ultrazvuk-to je asi tak za dva až tři týdny-a při ultrazvuku ti řekne hned výsledky!!!Jdi tam vždycky co nejdřív a pak to čekaní není tak hrozné!!!Já už mám za sebou i velký ultrazvuk a vše OK a Polák je perfektní odborník
Není tady
To už Mattynka zřejmě má za sebou odběr ne někdy ho předejde obv.gyndr. a výsledky jim zašle,to už by bylo na krev k NT pozdě.Nebo se mýlím?
Jinak Matty gratuluji k druhému těhotenství
Není tady
Gabu napsal(a):
To už Mattynka zřejmě má za sebou odběr ne
někdy ho předejde obv.gyndr. a výsledky jim zašle,to už by bylo na krev k NT pozdě.Nebo se mýlím?
Gabu,nevím,ale mám pocit,že Polák si krev bere sám.Aspoň já jsem to tak měla a až TT mu přišly výsledky od mého gyndr.
Není tady
Gabu napsal(a):
To už Mattynka zřejmě má za sebou odběr ne
někdy ho předejde obv.gyndr. a výsledky jim zašle,to už by bylo na krev k NT pozdě.Nebo se mýlím?
Ahoj Gabu, moc díky
Jinak na odběrech jsem už byla cca před 14 dny...příští úterý jdu na UTZ...tak uvidíme
Není tady