6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
musím tam být zítra nejpozději do 8:30. Kvůli odběrům, tak pojememe tak, abychom tam byli po 8. Jedeme všichni, ale manža na UTZ jít nechce.
Dám vám vědět až odpoledne, budeme chodit po městě po nákupech. Domů dojedeme vlakem až kolem 2.
Není tady
můj gyn má takovou malou čekárničku, nechce tam jít s Kubíkem, asi by tam zlobil. Prý půjdou na procházku. Navíc zítra je poradna pro těhotné, tak tam bude asi plno pupkatých paniček, možná se stydí? Prý si počká na 20tt. Máme za sebou taky potrat v červenci v 7tt, takže se to znažíme taky brát trošku s nadhledem.
Není tady
Ahojky kočenky,tak mám splín,byla jsem u dr.kvůli kvasinek a on že zkontroluje mimi,nenašel ho jen slabou srdeční akci po dlouhém hledání,prý je tam jen váček 2mm a těhu odpovídá tak 6TT+0 ,no nic nabral krev na HCG a máme 51580 tak to nechápu,prý je to moc a teď že se musí mimi najít,dneska jdu na další kontrolu a UTZ,držte nám palečky....dozvíme se jak dopadneme...
jinak jsem nestihla dočíst,jsem docela k.o. zatím pa,pa a mějte se krásně
Není tady
Karal proto jsem chtěla vědět hodnoty HCG
Jinak holky já mám strašnou zácpu už tři dny,zaražené větry,že to tak musím napsat a s tím šílené křeče v břiše,jsem ráda,když si uprdnu,to je děs,nemáte radu
Není tady
Katulko,tak me se stalo uplne to stejne na te kontrole toho 30teho, tvrdil mi,ze je mimi hooodne malinkate a ze to take odpovida cca 5 tt,krev nebral, srdicko jsme videli,takze rikal,ze se proste jen usadilo pozdeji a mozna jsem i pozdeji otehotnela, asi tak, muzu byt tehotna az od 22.10. to vim naprosto jiste,ale kdy presne se to povedlo nikdo netusi. Jsem z toho take spatna,protoze jsem chtela jit na bioscreening a NT a nesedi mi velikost o 14 dni,coz je u tohoto vysetreni celkem hodne,kdyz se mam dobre trefit do 11 az 13 tt,ze? A na dalsi kontrolu jdu az 21.12.,takze se Katulko drz,protoze jsme meli stejne MS,tak si rikam a ridim podle Tebe.
Není tady
Dobré ráno těhušinky
Katulko to mě mrzí, že to není úplně ok, ale ty hodnoty určo pro nic za nic tak vysoké nejsou tak možná jak říká Slniečko je to pozdější těhu.... Každopádně přeji hoooodně štěstí a jen samé dobré zprávy!
Není tady
Kaťulko moc na tebe dnes budu myslet,aby se miminko ukázalo jak má
Ale upřímně mě se ty 2mm moc nezdáli,už posledně,když jsi hlásila stav po kontrole
ale příroda je všemocná a hlavně nejede podle tabulek !! Hodně štěstí
Není tady
Katulko, moc me to mrzi, treba je jeste nadeje. Budu na tebe myslet..
Holky, se picnu, ja od maleho chytla ty spojivky..jsem uz vazne nastvana, co jsem otehu, nemela jsem rymu asi dva dny a zase se mi vratila a ted k tomu jeste spojivky? sakra prace..
Není tady
Holky, drzim vam vsem palce, at prinesete dnes uz jen dobre zpravy.
Mne od vcerejska hrozne boli v krku a mam rymu, boli me od toho hlava a jsem K.O. Snad jsem nic nechytla a jde jen o nachlazeni...Hlavne aby nic nechytl Ryu, kdybysme ted lehli, to bych se zblaznila, pristi pondeli mame letet zpatky.
Není tady
Čau Karal i Sakur, koukám, že se na nás na všechny ty bacily solidně lepí! To je na prd že?!!!
Já si dneska přitáhla deku do obýváku a pyžamo ještě nesvlékla
Není tady
Tak, ted jsem si sla vycistit zuby a trosku jsem si chtela vypucovat i mandle a zbavit je bacilu, ale asi jsem to prehnala a poprve za tehu jsem sla objimat zachod. Ale je mi trochu lip.
Není tady
Sakura napsal(a):
Tak, ted jsem si sla vycistit zuby a trosku jsem si chtela vypucovat i mandle a zbavit je bacilu, ale asi jsem to prehnala a poprve za tehu jsem sla objimat zachod. Ale je mi trochu lip.
to já nesnáším jen tu vůni pasty a když otvírám lednici mám taky co dělat, fakt na palici
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
Karal proto jsem chtěla vědět hodnoty HCG
Jinak holky já mám strašnou zácpu už tři dny,zaražené větry,že to tak musím napsat a s tím šílené křeče v břiše,jsem ráda,když si uprdnu,to je děs,nemáte radu
Jo a Katul na tu zácpu zkus jablka, třeba i nastrouhaná, nebo švestky
Není tady
Karal napsal(a):
Blavi, jsem cetla, ze v tehu imunitni system je pomalejsi, ale me se zda, ze ten muj normalne chrape!!!
Tak to já asi žádný ani nemám
Jo kočky, co takhle snídáte? Mě je ze všeho blbě a už otevírání lednice je pro mě peklo
Není tady
Katulko, Slniecko, s minimimisky si nedelejte starosti, zvlast pokud vam nasli srdecni akci. Podle me jste proste otehu pozdeji, nez tech 14 po MS. Ja sla na prvni UZV v 5+1tt, takze by tam uz mel byt aspon malicky gestacni vacek, ale nebylo tam vubec nic a byl tam az za tyden. A to jsme se opravdu snazili jen pred tou vypocitanou ovulaci, aby jsme meli sanci na holcicku. Pak uz jsme totiz moc prilezitosti na snazeni nemeli, takze to bylo divne, ze velikost neodpovida MS, ale doktor rikal, ze se asi pozdeji zachytilo.
Není tady
Blavi, mám chuť na něco sladkého, ale zázvorové lízátko to asi nebude , přemýšlím o koblížku. Ať žije vyvážená strava těhulek. Taky jsem si udělala teplý čaj, abych spláchla bacily.
Není tady
Téma zavřeno