6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Ahoj holky, já teď nějak nestíhám... Pořád se něco děje a do toho ta hrozná únava, sotva sednu nebo lehnu, oči mi padají. A co je horší, tak jak si lehnu, tak po mě chce skákat Jakub:dumbom: Ještě že existuje DVD a Pat a Mat a Krtek, to mívám chvíli klid a válíme se na gauči oba.
Dneska jsem byla u zubaře, vzala jsem sebou i malýho. Já mám zoubek jako nový, měnila mi hnusnou blombu na 7čce za krásnou bílou a Kuba má zoubky jak perličky:) Další návštěva zubaře před porodem a pak zas až kdo ví kdy. Když se narodil Jakub, zubař byl na programu asi až za 2 roky..
Tam jsme jeli ráno s manžou cestou do práce a nazpět jsme si udělali výlet vlakem rychlíkem a busem. Jakub miluje.
Jinak vítám nové těhulky, všem přeji brzká
Rusty, dík za tu nástěnku a Letňátka2010, do budoucna bysme to mohli udělat jako Podzimňátka09, těm rozeslala Verana hesla a upravují si to holky sami, anebo se můžeme střídat, ráda píchnu.
A co se týče vitamínu, po potratu jsem vybrala 2x babyplan, teď jsem si dopřála hnusně drahý Femibion800 a dneska jsem si koupila těhu čaj od Teekane, tak si uvařím každý den šálek.
Není tady
Oskárko, no už jsem se bála, že se něco děje, že se neozýváš. Já jsem plašmuška.
S tou nástěnkou - něco podobného chci taky, proto jsem pro letňátka vytvořila zvlášť přezdívku "letnatka2010", až bude ofiko nástěnka, tak začnu rozesílat hesla a hurajá. Málokdo tu má už srdíčko, tak je zbytečný nástěnku dělat, páč na ni zatím nikdo nechce.
Holky, a potřebuju radu - co s tou zapeklitou nevolností??? Já u Patrika něco takovýho nezažila, tedy něco málo asi jo, ale to, co je teď, je děs a hrůza. Ráno to trvá půl dne, než se dám dokupy a teď už mě to bolí hodinu. Je to děsně nepříjemný a já mám pocit, že to nikdy neskončí. Furt se držím, abych neletěla na záchod, a nevím, co mám vzít do pusy, aby se mi ulevilo.
Není tady
Nevolnosti nemívám, ale přestože je nemívám, ráno snídám v posteli vleže. No snídám, mám tam nachystáno rohlík, chleba.... něco suchýho a jak se probudím, tak letím čůrat a pak se vrátím do postele a vleže vychutnávám tuto první snídani a pár minut relaxuju. Nevolno mi nebývá.
Ale u Jakuba párkrát bylo. Ne že bych blinkala, ale bývalo mi zle a musela jsem ležet, tenkrát to bylo léto a ty vedra k tomu, fuj, tak jsem to jídlo do postele někde vyčetla a tak jsem to dělala a dělám i teĎ.
Není tady
Rusty tak se dívám, že jdeš na kontrolu taky 8.12. Já taky. Tak to můžeme prožívat spolu to čekání na to úterý... Pak tady můžeme slavit:storstark:
Není tady
Gabu napsal(a):
Rustýnko mě hodně pomáhal mátový čaj a studená Cola
Ten minulý čas znamená, že už nevolnosti nejsou? Jinak děkuju za tipy.
Není tady
oskárka25 napsal(a):
Rusty tak se dívám, že jdeš na kontrolu taky 8.12. Já taky. Tak to můžeme prožívat spolu to čekání na to úterý... Pak tady můžeme slavit:storstark:
A mně to datum bylo ňáký povědomý... No fakt, akorát jsem si nemohla vzpomenout a v kalendáři jsem na ten den měla prázdný chlíveček.
Není tady
tak já musím jít zpacifikovat divou zvěř!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vykoupat, zuby, pohádka.... Dneska mám po seriálu
Dobrou noc, čau zítra.
A zkuste tu snídani do postele.
Není tady
Kaci,tak jsem se divala do diare a musela jsem opravit obe data,ted se s Tebou plne shoduji,tak jsem zvedava,jestli se nam narodi stejne mimca a budeme mit i stejny datum porodu. A hlavne,co se nam narodi.
Rusti,ta kola si myslim momentalne nevadi, kofein je i v kave, nedoporucuje se chinin. Kdysi kdosi jeste doporucoval zazvorova lizatka,bohuzel Ti neporadim, ani v prvnim tehu a ani ted nevolnostmi netrpim, jen ted nemam takovou chut na sladke a hodne ujizdim na kyselem,predevsim na zavinacich. Tech bych mohla denne snist tunu.
Upravil(a) Slniečko (11. 11. 2009 20:21)
Není tady
Kuk, to je krásných přáníček! To je pěkné!
Byla jsem večer u dr a dobré zprávy. Těhu je dobře založené a vykazuje známky života, jupí! Srdíčko zatím není, ale byla vidět tepající tepna, ze které se srdíčko vyvine. A mám i obrázek Další kontrola 2.12.
Jsem trochu zmatená ohledně počítání těhu. Mám to brát podle poslední MS (to bych byla 6+4) a nebo podle ovulace resp. dne početí ( to dr počítal jako 5+něco)? U Tobiáše jsem to celou dobu počítala podle MS...
Není tady
Kitkat, sama se v tom nevyznám, protože když jsem šla já k dr, byla jsem podle MS 7+5, on mi do průkazky napsal 6+3, takže je tam nějakých 8 dní rozdíl, tak by to znamenalo že k oplodnění došlo pár dní po začátku MS, což je jaksi blbost. Počty neřeším, počkám na UTZ ve 12tt a podle toho se budu řídit.
Není tady
Kiti, vsude uvadeji prvni den posledni menstruace,protoze tezko rici,kdy presne doslo k oplodneni vajicka,lepe receno, ono muze treba tyden putovat,nez se usadi,takze mozna proto,tot chytre knizky.
Není tady
Ahoj děvčátka, já teď jaksi nestíhám. Jdu si vás v klídečku dočíst.
Přednostně gratuluji všem novopečeným těhulkám a všem nám přeju, aby se nám to tu hezky rozrůstalo, miminka rostla do krásy a nám bylo skvěle .
U mě jsou nevolnosti už skoro celodenní, tak se snažím co nejvíc odpočívat - lízátka moc nezabírají, spíš to suchý pečivo. Smrádek tipu smažený pečený nemůžu ani vidět . Vyhazovala jsem z lednice zbytek rybí pomazánky a to teda bylo něco - manžel se mohl uchechtat jak jsem se nadavovala
Na nástěnku prozatím taky nechci, jdu 3. 12. na kontrolu, tak až poté........pokud vše dopadne jak má.
Není tady
Kitkat, gratuluju, gratuluju, gratuluju!!!!! A hele, metřík si dej podle poslední MS, já ho mám taky tak. A já mám taky dva termíny, i když zanedbatelné. Podle MS jsem 7+0, podle doktorky těhu odpovídá 6+6, takže já se řídím tím jedním dnem navíc.
Karal, všimla jsem si tě v jiné diskusi, že jsi objevila ducha, držím pěstičky, ale vypadá to nadějně, když ještě nemáš termín MS a už je duch.
Není tady
Takže já bych viděla ofiko nástěnku v dalším chatu, co vy na to? Ať nikdo nemusí hlásit, jestli tam chce nebo ne. Pak nás bude už velká parta.
Samo mi můžete průběžně psát info do SZ, ať to nemusím potom shánět najednou, ju? Samozřejmě ti, co už poslali, tak néééé.
Není tady
Karal držím pěstičky - mě se taky duch objevil už 4 dny před očekávanou MS a nakonec z toho byly pěkně tlusté //, tak se drž
Není tady
Dannyllo, ahoj, mne se objevil jenom duch, ne dalnice, a to az 5. den po ocekavane MS. Znamena to tedy, ze ovulace byla opozdena? Nebo jen ze mimis se zahnizdil pozdeji nez tvuj mimis? Zajima me to proto, ze jsme se snazili pred ovulaci, aby jsme meli sanci na holcicku. Ale mozna jsem tedy otehotnela az tyden potom, co jsem si myslela. No uvidim v pondeli na UZV, jak je mimis velky. Minule pondeli nebylo na UZV vubec nic, ani gestacni vacek.
Není tady
Ahoj holčiny a budoucí maminky letňátek.. VŠEM GRATULUJI A DRŽÍM NADÁLE PALEČKY, AŤ JSOU ZDRAVÁ A ROSTOU JAKO Z VODY!! Též se již hlásím mezi vás.. Delší dobu jsem se radši neozývala, protože jsem s napětím a pokorou vyčkávala do včerejší kontroly a UTZ... a výsledek?.. bije jako zvon!!! Dle poslední MS jsem 7+2tt, dle UTZ 7+0.. Takže jsem se ve svých 34letech přeci jen dočkala zázraku.. Navíc jsem to ani nečekala, ale pan doktor mi už dal těhotenskou průkazku a 2 fotečky!! Prý když tak krásně bije srdíčko, je první krizová etapa zažehnána.. Hurá! Můj miláček a budoucí tatínek se nad těmi fotkami tak krásně usmíval a slzel dojetím...
Přeji hlavně Karal a Ronje ( plus všem ostatním, samozřejmě ), abychom se tu všechny společně mohly už brzy z těch našich letňátek radovat...
Zdraví vás Brunettie
Není tady
Sakura : zřejmě jsi měla ovulaci později, já si navíc dělala tt asi až 9.den po vynechání a testovácí čárka byla už pěkná tlustá dálnice oproti té kontrolní.. Na UTZ jsem šla až včera, tj. 11.listopadu / poslední MS jsem měla 20.9... Vím, že je to o nervy, ale je lepší vyčkat, než v začátcích vystresovaně pořád běhat k doktorovi, jestli už je něco vidět, či zda bije ... držím Ti palečky, aby se to tvé miminko už na UTZ brzy vylouplo..
Rustynka : co se týče nevolností.. někdy mě malinko taky již přepadají, začalo to teprve před pár dny a je to spíš takový pocit "žaludku na vodě" v kombinaci s hladem, zatím jsem naštěstí nezvracela.. Jak doporučovala Gabu a Oskárka, taky mi pomáhá studená Coca-cola nebo Pepsi-cola... A s tím kofeinem - pokud se to nepije na litry, tak to nevadí.. Já si třeba nadále dopřávám své nescafé ( snížila jsem však svých obvyklých pět kafí denně na 1-2 slabé + doplňuju s Carem..
Není tady
Téma zavřeno