6. prosince : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 6. prosince : Objevte kouzlo brambor po římsku. Jednoduchý recept, když vás tlačí čas i finance! 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Téma zavřeno
Přeju letňátkům všechno dobrý a bezproblémový a stejně jako Kerstin doufám, že se k vám nebo třeba podzimnatum připojím...
Není tady
Rustynka napsal(a):
Jé, Kitkat, zítra? Tak to už máš brzo!!! Jen škoda, že ne hned ráno, viď? Na kolik jdeš?
A jaký tt zítra budeš?
Jdu až v půl 6. A zítra to bude něco jako 6 plus 4.
Kerstin a Misho do uzávěrky letňátek je spousta času, držím palce ať vyjde!
Není tady
misha88 napsal(a):
Přeju letňátkům všechno dobrý a bezproblémový a stejně jako Kerstin doufám, že se k vám nebo třeba podzimnatum připojím...
Já taky doufám. Je to tentokrát nadějný?
Není tady
kitkat napsal(a):
Rustynka napsal(a):
Jé, Kitkat, zítra? Tak to už máš brzo!!! Jen škoda, že ne hned ráno, viď? Na kolik jdeš?
A jaký tt zítra budeš?Jdu až v půl 6. A zítra to bude něco jako 6 plus 4.
Kerstin a Misho do uzávěrky letňátek je spousta času, držím palce ať vyjde!
Tak to už by tam mohlo být. Budu na tebe myslet.
Není tady
Milá letňátka,
koukám jako blázen, že už jsou naše následovnice, nostalgicky vzpomínám jaké bylo těhu krásným obdobím.
přeju vám aby vše probíhalo bez problémů a na konci jste drželi vaše vysněné uzlíčky.
Pořád mě to nějak do těhulí táhne, tak snad nebude vadit, když k vám budu načuhovat
Není tady
jůůůů už letňátka
Držím Vám všem palečky !!!!
Není tady
Ahoj holky, stejne jako Ronja a Kitkat, ja se k vam oficialne pripojim, az bude srdicko. Snad bude v to pondeli - uz jenom 5 dni! Ja se snad nedockam. Rustynko, blahopreji ke vcerejsimu srdicku, a preju krasne tehu! Kitkat, z toho tvojeho UZV jsem nervozni i za tebe, toho vecera se snad nedockam, to se dozvim az zase zitra, protoze tady je osmihodinovy rozdil a to uz budu davno v limbu, az se od dr. vratis. Budu drzet palce! Jinak v prvnim tehu jsem uz od zacatku mela tuseni, ze to bude kluk, a byl. Ted bych si prala holcicku, ale zatim tuseni nemam zadne, oddychnu si, az bude po tom pondelnim UZV, ze je mimis tak kde ma, a az pak se tomu oddam.
Není tady
Letňátka přeju hodně štěstí, pro začátek potvrzené srdíčka a pak už jen bezproblémový průběh těhotenství zakončený krásným a zdravým miminkem
hrozně to letí tak si to užívejte
Není tady
Rustynka napsal(a):
misha88 napsal(a):
Já taky doufám. Je to tentokrát nadějný?
Rusty, nevím, ovu nepoznam zda je nebo ne a minule mi MS přišla až po 38 dnech takže dnešních mých 30 je ještě houby..
Není tady
Kočky,
přeji vám moooooc mooooc a mocinky štěstí do nového chlívku a ať vám všechno vychází, tak jak má
Není tady
Ahojky holky babinetky, taky doufám, že se k vám všem budu moci připojit, ale taky radši, až bude srdíčko, na kontrolu jse objednaná 23.11. Tak mi držte palečky.
Není tady
Téda, Cam, to čučím a gratuluju!!!!
Misho, já tě nechápu, že si neděláš těhu testy. Já bych je dělala dokud by nepřišla MS. Jsem na ně fakt magor. Já vím, že je to škoda peněz, ale takový to čekání jako ty bych nedala.
Nejzáludnější otázku, jakou jsem včera dostala od zdr. sestřičky, byla: kolik testů jste si dělala? Jako bych je počítala.
Není tady
Sakuro,tak to jsme na tom uplne stejne. U Matyaska jsem i vedela,ze jsem otehotnela a od prvniho dne potvrzeneho testu jsem proste citila kluka,ted necitim vubec,ale vubec nic. Vsichni se mi smeji,ze pri me smule to bude druhy kluk,ale ja nekde ve skrytu duse touzim a verim,ze je vsechny prekvapim po te holcicce. A kdyz to nevyjde? Svet se nezbori,hlavne,at je mimisek opravdu v poradku, to je jedine prani. Me ceka kontrola okolo 27teho.
Není tady
Rustynka napsal(a):
Téda, Cam, to čučím a gratuluju!!!!
Misho, já tě nechápu, že si neděláš těhu testy. Já bych je dělala dokud by nepřišla MS. Jsem na ně fakt magor. Já vím, že je to škoda peněz, ale takový to čekání jako ty bych nedala.
Nejzáludnější otázku, jakou jsem včera dostala od zdr. sestřičky, byla: kolik testů jste si dělala? Jako bych je počítala.
Rusti, moc hezky napsane.
Není tady
Jejda, už jsou tu letňátka - teprve jsme my skončily a už jsou tu zase Všem vám moc přeji, ať jsou jen šťastné zprávy a vytoužené miminko na konci!!
Není tady
Ahojky holky,moc gratuluju k srdíčkům a přeji všem tady krásné a beproblémové těhu,přidám se k Vám snad taky po srdíčku,nebo možná nakouknu s dotazy dřív
Není tady
A hnedle mě jeden napadá,užíváte nějaké vitamíny,jako calibrum baby plan nebo mamavit nebo něco podobného?Nebo je ještě brzy?
Není tady
Jéééééé Slniečko,koukám,že máme datum MS a // ob den
Není tady
Kaťulka 33 napsal(a):
A hnedle mě jeden napadá,užíváte nějaké vitamíny,jako calibrum baby plan nebo mamavit nebo něco podobného?Nebo je ještě brzy?
ahojik,já baštila do konce třetího měsíce kyselinu listovou a teď už jen GS Mamavit
Není tady
Anyyyyyyy díky a mamavit pak až do konce?A to Ti doporučila dr.?Nebo tak sama
Není tady
Ahojky letňátka...jen vám sem nakouknu a písnu že já jsem brala první trimestr calibrum babyplan každý den jeden a pak calibrum mama..jeden ob den
Není tady
Téma zavřeno