29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Ališ asi tak jak píše Leninka, já měla nahoře 13 kg před třemi týdny, od té doby se váhy bojím a vyhejbám se jí obloukem
Není tady
Mag mě přijde že se všichni budou obloukem vyhýbat mě Připadám si jak statná slonice,včera jsem byla u sousedky,je o 14 dní víc těhu jak já a ona má těh.cukrovku a 2 kg zhubla díky dietě a od včera si píchá inzulín.Měla vždy větší břicho jak já a včera mi povídá,že mi to břicho tak moc narostlo,ona má normálně oproti mě malinkatýho pupíka.
Není tady
Hele, hlavně že se ty naši prcci mají fajn, já teď chodím poctivě se psem ven, každý den brouzdáme v kopcích alespoň hodinu, ale obávám se, že je mi to prd platné, protože např. předevčírem jsem postupně za celý den sežrala celou studentskou pečeť
Není tady
mag napsal(a):
Hele, hlavně že se ty naši prcci mají fajn, já teď chodím poctivě se psem ven, každý den brouzdáme v kopcích alespoň hodinu, ale obávám se, že je mi to prd platné, protože např. předevčírem jsem postupně za celý den sežrala celou studentskou pečeť
Tak já tuhle doslova sežrala celou čokoládu na posezení, teda spíš poležení
Tak jsem objednala tu odsávačku na vysavač
Není tady
Tak novej chlív= nová hitparáda pupíků
Není tady
Potvůrko, ještě tady mám jednu Bojím se jí načít, aby to nedopadlo stejně
Není tady
Já čokoládu nejím,takže vám to nezávidím
Není tady
Jeminkote Leninko, ten je
Není tady
Mag já už funím i při mytí nádobí a jak mě začnou bolet záda v kříži při tom a v noci jak jsem nemohla spát,tak jsem měla dost silné stahy,to mi připomíná,že mám vypít magnezko,já si vzala jen železo zatím.
Není tady
teda člověk tady chvíli není.... a už je novej chlívek....
no tak u dr. dobrý-jen mě prohmátl-tak čípek drží-to jsem ráda ,utz mi nedál-jen mě měřil a poslouchal
-tak sám říkal-že mi pěkně povyskočilo břicho....,ptala jsem ho na ty moje bolavý kyčle-a prej mám zkusit plavání........vrrrrrrrr-já nesnáším vodu...
,no myslela jsem že zapoměl na tu cukrovku ale sestra aktivka už tam měla papíry připravený-takže až budu mít náladu tak tam vlítnu.......
Leni-konečně pořádnej-velikostí mě podobnej pupajs
Potvůr-vidíš to jsi mi připoměla že to bude za pár dní rok co jsem byla na revizi..... a jak se ted pěkně koulím
no fuj holky já si dala k obědu pálivej kemp salát a dva rohlíky......prase sem....-chudák maličkej..
Není tady
Ahoj Sudí,tak hlavně že je vše v pořádku a plavání je supr ale já nechodím kvůli té mojí vyrážce,která tak pomalu mizí.
Není tady
Dnešní pupík, třeba už poslední
Potvůrko... ty máš menšího pupíka jak já Ani ti neleze pupík ven,děti mě vždy rozesmívají když ležím protože mi pak ten pupík úplně vyskočí ven
Není tady
Schválně sem dám tu mojí fotku nezmenšenou.
A moje míry jsou : 103/108/100
Upravil(a) Leninka41 (10. 11. 2009 13:37)
Není tady
No jo, nějak neroste
Ty tam máš schovanýho dalšího malýho skřítka
Není tady
Asi jo, taky na mě v poradně v porodnici koukali jako co že tam dělám
Doufám, že mi udělají nějaký ultrazvuk a odhad váhy, ale bude to zas prcík
Ale na těch malých dětech je hodně vidět jak přibírají,teda jako miminka.Jinak já mám obě děti hubený a to je krmím dost.
Není tady
Niki v roce měla 8 a půl kila a teď má 12,5, takže je hubeňour po tátovi. Kdyby měla můj apetit, tak má aspoň dvacet
Míry si radši měřit nebudu
nevšímejte si mých vytahaných tepláků, to je to jediné, co mám na doma
Upravil(a) mag (10. 11. 2009 13:52)
Není tady
Potvůrko tak moje Niki má v 11 letech 34 kg.
Mag pěknej pupík
Sudí a ty si mě pobavila svým komentářem a mírama
Není tady
baf, tak jsem vás našla, přede mnou se neschováte :-) a já na vás čekám ve starém chlívu a vy si takhle normálka klído pído zdrhnete do nového a nikomu nic neřeknete..... no jak chcete
Není tady