8. června : Váení uivatelé, v současné době pracujeme na vylepení stránek Babinet.cz, co můe způsobovat občasné výpadky či problémy spojené zejména s přihlaováním. Na odstranění problémů a doladění detailů usilovně pracujeme. Děkujeme za pochopení. 8. června : Váení uivatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to poruení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 28. května : Kyjevské smaené fazole. I bez masa se dá připravit skvělý oběd! |
|
|
Stránky: 1
2.11. okolo 13 hod jsem platila v jednom velkém obchodním řetězci nákup kartou (VISA, debetní k mému účtu). Platba proběhla v pořádku, zůstatek byl dostatečný.
A do včerejka jsem platbu jako nezaúčtovanou viděla ve výpisu v internetovém bankovnictví, ale dnes ráno platba "zmizela" a peníze se neodečetly. Myslíte, e se u neodečtou?
O čtyři dny později jsem platila ve stejném obchodě zase stejnou kartou a peníze byly včera z účtu streny ...
Máte někdo podobnou zkuenost?
Peníze strhli před chvílí, take po 8 dnech.
"Záhada" je vyřeena.
tak hlavně ,e u je to v pořádku.
.mě dokonce jednou odečetli jen půlku platby. a na měsíčním výpise bylo ve OK
Není tady
Nám u se také stalo, e nám peníze strhli a po 6. dnech. Tohle se stává více lidem. Na vechno mívají dost času.
Není tady
Mně ani tak nepřilo divný, e platbu strhli 8. den, překvapilo mě spí to, e U platba nebyla v internetovém bankovnictví uvedená jako nezaúčtovaná (a ani nebyla strená). Na účet koukám v některých obdobích i několikrát denně, take mám celkem přehled co tam kdy je a není ..
Sissi, no mě by ani nevadilo, kdyby v tom pořádek nebyl, brala bych to jako věrnostní bonus
Stránky: 1