Oznámení

29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu

6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog

#26 2. 5. 2014 8:31

karfice
♥♥♥♥---

Re: Kde hledat praci?

Invita napsal(a):

Malá rada. Zatím co hledáte vysněnou práci, zkuste http://databaze-zdarma.cz/. Zvládat se dá obojí a aspoň nezůstanete bez příjmů smile Já takhle přežila jedno krizové období

A zase spam!

Není tady

#27 1. 8. 2014 15:18

Paťulka
♥------

Určitě jobs.cz nebo flek.cz
Nebo zkus oslovit přímo nějakou firmu, která by se ti líbila, třeba přímo neshánějí, ale udělají místo :-)

Není tady

#28 1. 8. 2014 15:20

ELVIA
♥------

prace.cz, monster.cz , indeed.cz- zaregistruješ se a vyplníš formuláš co chceš za práci a oni Ti budou posílat maily s nabídkami

Není tady

#29 2. 8. 2014 11:31

gymnasión
♥♥♥♥♥♥-

Spanelsko napsal(a):

Potrebovala bych poradit, jake internetove stranky se nejvice pouzivaji pri hledani prace v CR. Ziju ve Spanelsku a v CR jsem nikdy praci nehledala, tudiz nemam vubec predstavu. Chtela bych najit nejakou ceskou firmu, ktera hleda cesky mluviciho zastupce pro Spanelsko a nevim, jak na to. Za jakoukoliv radu predem moc dekuju. tummenupp

Co překlady?

Zpomal.

Není tady

#30 22. 4. 2015 14:25

Lentilla
♥------

Ty velké zahraniční firmy co vím, tak mají vesměs agentury, které jim pracovníky shání, tak zkusit agenturu. Já byla v olomoucké - tam vím, že hledají i španělsky hovořící, ale i třeba francouzsky. AJ je samozřejmost. Kdo bude chtít a hledá v Olmiku, mohu firmu jen doporučit. Mají super přístup, sama jsem tam byla na kariérním poradenství.

Není tady

#31 14. 1. 2016 14:48

RadkaHamšová
♥------

S agenturami nemám dobré zkušenosti, agenturní zaměstnanec má často méně, bez výhod. S dnešní nízkou nezaměstnaností bych doporučila vývěsku úřadu práce https://portal.mpsv.cz/sz/obcane/vmjedno případně některý z pracovních portálů, já mám dobrí zkušenosti s tímto: http://www.easy-prace.cz/nabidka-zamestnani/  . na těch největších mi málokdy někdo vůbec odpověděl, tady se to zdá být o mnoho lepší.

Není tady

#32 5. 2. 2016 11:34

Tomášek
♥------

Spanelsko napsal(a):

Potrebovala bych poradit, jake internetove stranky se nejvice pouzivaji pri hledani prace v CR. Ziju ve Spanelsku a v CR jsem nikdy praci nehledala, tudiz nemam vubec predstavu. Chtela bych najit nejakou ceskou firmu, ktera hleda cesky mluviciho zastupce pro Spanelsko a nevim, jak na to. Za jakoukoliv radu predem moc dekuju. tummenupp

Pokud máte trochu technického vzdělání můžete zkusit následující: http://www.talentica.cz/pracovni-nabidky/

Není tady

#33 19. 4. 2016 13:40

Světlovláska
♥------

Ráda bych našla práci v Brně nebo blízkém okolí. Jsem SŠ, střední věk, praxe hlavně v administrativě, ale i obchodě. Umím jednat s lidmi, psát všemi deseti, bezchybná čeština, uživatelsky PC, vést kolektiv, smysl pro organizaci práce. Můžu uplatnit i chovatelské zkušenosti s malými zvířaty. Dál šikovné ruce třeba při přípravě rautů, studené kuchyně. Nenabízet práci na ŽL, OZ, pojištění apod. Děkuji za rady a nabídky.

Není tady

#34 19. 4. 2016 13:48

Dorka
Zablokovaný
Místo: HK

Až prodas ty lístky, kup si Inzert nebo Annonci, tam je práce habaděj...

Sláb jenom ten, kdo v sebe ztratil víru a malý ten, kdo má jen malý cíl...
... ještě jsem nezmoudřel, a už zas blbnu...

Není tady

#35 27. 4. 2017 14:42

lilija
♥------

Hodně pozic ještě na https://cz.jooble.org/

Není tady

#36 28. 11. 2018 14:11

Hana18
♥------

Spanelsko napsal(a):

Potrebovala bych poradit, jake internetove stranky se nejvice pouzivaji pri hledani prace v CR. Ziju ve Spanelsku a v CR jsem nikdy praci nehledala, tudiz nemam vubec predstavu. Chtela bych najit nejakou ceskou firmu, ktera hleda cesky mluviciho zastupce pro Spanelsko a nevim, jak na to. Za jakoukoliv radu predem moc dekuju. :supr:

Hodně nabídek práce je na prace.cz, ale mám osobní zkušenost s kdejeprace.cz, kde jsem i našla práci. :)

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí