29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Potrebovala bych poradit, jake internetove stranky se nejvice pouzivaji pri hledani prace v CR. Ziju ve Spanelsku a v CR jsem nikdy praci nehledala, tudiz nemam vubec predstavu. Chtela bych najit nejakou ceskou firmu, ktera hleda cesky mluviciho zastupce pro Spanelsko a nevim, jak na to. Za jakoukoliv radu predem moc dekuju.
Není tady
Co jsem slyšela,tak ve Frýdlantě n.Ostravicí působí španělská firma,která zaměstnává pokud možno lidi,co se dorozumí španělsky.
Není tady
Mno, můžeš zkusit hledat na portálu ministerstva práce (http://portal.mpsv.cz/sz/obcane/vmjedno).
Na některých musíš pohledat, jinde můžeš zadat "španělština" jako klíčové slovo a vyhodí Ti to vhodné nabídky .
Hodně štěstí
Není tady
jobs.cz, prace.cz
Není tady
Já používám pro hledání práce monster.cz. Často tam bývají nabídky práce v zahraničí, tak třeba něco najdeš.
Není tady
Ahoj, zkus i inzerceprace.cz, tam se taky dá najít zaměstnání.
Není tady
Nejvíce inzerátů nalezneš na www.PraceProMe.cz neboť je to pro firmy bezplatné. Ivča
Není tady
nepovolená reklama
Upravil(a) Ronja (9. 9. 2011 19:53)
Není tady
Pokud někdo sháníte práci, tak se jukněte na stránky http://www.hyperprace.cz/. Já ji tam také našla!
Není tady
Chcete si přivydělat nějakou korunu na víc a hledáte práci a ještě jste nic pořádného nenašli?
Tak já Vám nabízím práci na doma.Tady příjdete k pěkným penězům a opravdu to funguje.
Pokud budete mít zájem tak se mrkněte na odkaz.
www.revolucni-prijem.cz/1BDC2E
Není tady
Nejvic práce najdeš na prace.cz, sprace.cz apod., ale vyplatí se chodit na co nejvíc takových stránek a nezapomínat i na ty menší, třeba www.qprace.cz a další podobné. Nastav si agenta, vlož na weby online životopis, zkoušej prostě co jde a uvidíš, že to vyjde. Vyplatí se být aktivní, já třeba chodila s životopisem v ruce po okolních firmách a ptala se, jestli nemají volné místo.
Není tady
MonikaH napsal(a):
Nejvic práce najdeš na prace.cz, sprace.cz apod., ale vyplatí se chodit na co nejvíc takových stránek a nezapomínat i na ty menší, třeba www.qprace.cz a další podobné. Nastav si agenta, vlož na weby online životopis, zkoušej prostě co jde a uvidíš, že to vyjde. Vyplatí se být aktivní, já třeba chodila s životopisem v ruce po okolních firmách a ptala se, jestli nemají volné místo.
Ten agent je dobrej, taky jsem ho měla. Souhlasím i s tím být aktivní, to se fakt vyplatí. Taky se mi osvědčila doporučení od známých. Ale je to fuška najít dneska slušnou práci:|
Není tady
Na většině takových serverů jsou samí obchodní zástupci, i pracáky jsou plné těchto inzerátů, takže já spoléhám na známé
Není tady
holcina napsal(a):
Na většině takových serverů jsou samí obchodní zástupci, i pracáky jsou plné těchto inzerátů, takže já spoléhám na známé
Tak to máš pravdu, taky se mi to osvědčilo. I když i přes inzerát se dá najít zajímavá práce. Kamarádce se to povedlo a dnes si to nemůže vynachválit. Jenže i když tě pozvou na pohovor, tak pořád nemáš vyhráno, projít všema těma otázkama, vyjednáváním o platě a tak, je docela síla.
Není tady
Nedávno se mi dostalo do rukou poslední číslo časopisu Moje psychologie (to s Táňou Vilhelmovou na obálce) a tam mě zaujal článek Jak vyjednávat při nástupu do práce. I když jsem už četla hodně různých rad a doporučení, tak tady je to pěkně shrnutý ve čtyřech základních bodech. Opravdu zajímavý článek.
Není tady
BarcaB napsal(a):
Nedávno se mi dostalo do rukou poslední číslo časopisu Moje psychologie (to s Táňou Vilhelmovou na obálce) a tam mě zaujal článek Jak vyjednávat při nástupu do práce. I když jsem už četla hodně různých rad a doporučení, tak tady je to pěkně shrnutý ve čtyřech základních bodech. Opravdu zajímavý článek.
Zrovna ten článek v Mojí psychologii čtu taky:supr: Zní to jednoduše jako facka, ale samo od sebe to samozřejmě nepůjde Každopádně rady na trénování u zrcadla nemají chybu. Doporučuju všem přečíst:supr:
Není tady
Ze serverů doporučuju flek.cz nebo monster.cz, ale daleko účinnější je podle mě v tvém případě přímo oslovovat firmy. Je to sice docela makačka, ale pokud umíš výborně španělsky, tak bych prošla weby větších mezinárodních firem, které působí v Česku, a kontaktovala je přímo. Fakt se není čeho bát a úspěch se nečekaně většinou opravdu dostaví (pokud opravdu umíš jazyk + třeba něco navíc o tom oboru, ve kterém firma dělá) nebo si tě alespoň zařadí do databáze životopisů a ozvou se ti, až budou někoho potřebovat.
Není tady
příspěvek odstraněn, neodpovídal podmínkám nabídky práce
Upravil(a) mala.popelka (16. 12. 2012 8:22)
Není tady
PŘIVIDĚLEK NA PC
Dokážete napsat na počítači 1-2 slova za 15 vteřin?
pak je tato práce vhodná pro Vás Jde o opisování kódů na počítači, za 1000 opsaných kódů je odměna od 0,85 dolaru po 1,35 dolaru podle denní doby.
Nutno mít PayPal ůčet. Výplata každé pondělí min částka 3 dolary.
Registrace : http://www.megatypers.com
Pro registraci stačí kliknout na "Free signup", vyplnit email, heslo, celé jméno, vybrat způsob výplaty (nelze později měnit, snad jen přes podporu) do pole "Invitation code" vepište:
5JDU
Bez kódu to dál nepustí.
Stránka je v angličtině, ale s pomocí překladače http://translate.google.cz/ to jistě půjde.
Máte-li nějaký dotaz pište na email miguel1982@email.cz
Není tady
PŘIVIDĚLEK NA PC
Dokážete napsat na počítači 1-2 slova za 15 vteřin?
pak je tato práce vhodná pro Vás Jde o opisování kódů na počítači, za 1000 opsaných kódů je odměna od 0,85 dolaru po 1,35 dolaru podle denní doby.
Nutno mít PayPal ůčet. Výplata každé pondělí min částka 3 dolary.
Registrace : http://www.megatypers.com
Pro registraci stačí kliknout na "Free signup", vyplnit email, heslo, celé jméno, vybrat způsob výplaty (nelze později měnit, snad jen přes podporu) do pole "Invitation code" vepište:
5JDU
Bez kódu to dál nepustí.
Stránka je v angličtině, ale s pomocí překladače http://translate.google.cz/ to jistě půjde.
Nejlépe je stránku spustit přes GoogleChrome prohlížeč,který přeloží celou stránku.
Lze stáhnout zdarma zde: http://www.slunecnice.cz/sw/google-chrome/stahnout/
Máte-li nějaký dotaz pište na email miguel1982@email.cz
Není tady
já jsem dlouho hledala práci ne na Vpp ale na HPP. Už jsem měla z toho dost nervy, protože v bývalé práci to šlo dolů vodou, dělala jsem od vidím do nevidím za minimálku. tak jsem si našla práci přes www.workingpark.com. Vytvořila jsem si tam profil a asi za 2 týdny ked som uz nečekala žádné zázraky, mě oslovila firma a teď tam dělám asistentku. Mám robotu kde si pracuji tak dlouho jako potřebuji. Vím že se tam dá najít i práce na VPP, nebo nějaká brigáda
Není tady
Ahoj,
vím jak můžete hezký vydělávat nepovolená reklama
Za prvé, nízká bariéra vstupu, za druhé, kdýž se zapojite do systému se stáváte jedním z prvních, takže máte šanci být "nahoře", za třetí je společnost, která má zastoupení v České republice, takže se můžete někoho poradit jak využít systém pro výdělek.
Upravil(a) tina (14. 8. 2013 13:04)
Není tady
Malá rada. Zatím co hledáte vysněnou práci, zkuste smazáno. Zvládat se dá obojí a aspoň nezůstanete bez příjmů Já takhle přežila jedno krizové období
Upravil(a) AndreaP. (2. 5. 2014 22:02)
Není tady