29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
A-N-Y 1 napsal(a):
Akar-tentokrát normální porod-malá je na císaře??
ne ANY, jsem se spatne vyjadrila, normalni-spontalni - ja mela vyvolavany, protoze jsem malou prenasela a drzela se zuby nehty a nechtela ven. Za celou dobu jsme nemala jediny poslicek, ani ty pidi kontrkce na monitorech jsem necitila. Jak uz jsem psala driv, kdyby me nechali, tak jsme mohla byt treba jak slon - 24 mesicu
Není tady
Toho ja se prave bojim, jak psala Akar ... ze nejdriv ti reknou, ze je na epidural brzy a pak uz je pozde ... ja bych je asi necim bacila
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Já vím,že to budeš mít dvakrát horší
ale budeš to mít zase lepší,že máš hned dvě děti a už nemusíš znova prožívat těhu a všechno kolem toho
Jo s timhle souhlasim, jak preziju porod, budu jen rada Kamosky kolem porad rikaji, at si uzivam tehu, ze to bylo nejkrasnejsi obdobi a ze by chtely jeste .... ani nahodou, ja se akorat porad bojim, aby to vsechno dopadlo, budu rada, az ty dva budu drzet v naruci
Není tady
nickaveru napsal(a):
Toho ja se prave bojim, jak psala Akar ... ze nejdriv ti reknou, ze je na epidural brzy a pak uz je pozde ... ja bych je asi necim bacila
me ani nerekli, ze je na epidural brzo, (me jen pak na porodnici rekli, ze je pozde) naposled kdyz me Dr. vysetroval jeste na gynde, tak rikal, ze nekdy k ranu zrejme porodim, po tom co jsem se svezla na zem v kontrkci, tak usoudil, ze me teda na porodnici posle (to bylo po jedenacte) a mala se 50min po pulnoci narodila - se Dr. nejak sekl
Upravil(a) akar (20. 11. 2009 17:50)
Není tady
akar napsal(a):
nickaveru napsal(a):
me ani nerekli, ze je na epidural brzo, (me jen pak na porodnici rekli, ze je pozde) naposled kdyz me Dr. vysetroval jeste na gynde, tak rikal, ze nekdy k ranu zrejme porodim, po tom co jsem se svezla na zem v kontrkci, tak usoudil, ze me teda na porodnici posle (to bylo po jedenacte) a mala se 50min po pulnoci narodila - se Dr. nejak sekl
hmm, tomu teda rikam odhad Jeste ze je to zatim tak daleko, ale jak se prehoupne novy rok, tak to asi poleti ... jak zacnou rodit prvni z nas, tak uz asi opravdu chytnu nervy
Není tady
HOlky no o porodu ani nemluvte, snažím se na to radši nemyslet :-( po tom minulém mi císař připadá jako vysvobození....
voda mi praskla v pátek v půt třetí ráno, kontrakce začaly cca v pět ráno a malá se nakonec narodila císařem v neděli v půl čtvrtý ráno :-(( joo a epidurál mi dali, asi tak hodinku před tím než se malá narodila, takže zbylých cca 40 hodin jsem si pouze užívala kontrakce a "neotvírání se " fakt mazec.... nakonec mě řízli a já jim u toho usnula jak jsem byla grogy
Není tady
teda holky,myslím,že je na čase změnit téma-lepší na to zatím nemyslet a užívat si těhu!!Ale je fakt,že po vánocích to uteče a pak už je jen otázkou času kdo bude první na řadě!!!Budem doufat,že všechno půjde hladce a samo
Není tady
Já se s váma dneska už rozloučím,za chvíli dojede přítel a doveze mi večeři-něco vařil a nevím co-prý překvápko a pak si ještě musím umýt vlasy a vyžehlit no a večer bude televizka a pak spinkání,ráno chceme vyjet co nejdřív(mezi šestou a půl sedmou) tak ať jsem vyspaná!Mějte se tady krásně a ty porody fakt raděj ještě neřešte
Není tady
Blue, fuj, oskliva zkusenost Ale jsi sikulka, ze jsi to zvladla a jdes do toho znovu
Any, dobrou chut a zitra pozdravuj Viden
Není tady
No,holky, tak jsem vas za dnesni odpo docetla, ale priznam se, ze tak nejak narychlo. Nechtela jsem o porodu jeste moc cist - preci jen jako prvorodicka nevim, do ceho pujdu, tak jsem zatim takhle spokojena
Manza mi odesel na pivko s kamaradem, tak mam volny vecer. Asi se mrknu na Snezenky a machry a u toho budu cist novou knizku, co jsem si koupila
A zitra jdu do kina, uz se tesim. Jdeme na Ctihodneho obcana. Pred tim chceme zvladnout nejake obchody - nastesti uz temer vsechny darky mame, takze tohle snad bude jedna z poslednich navstev obchodu. No, rousky uz mam doma, tak si nejake vezmu sebou. Ale jeste vytahnu salu a omotam ji kolem pusy. Tohle mi doporucila mama, ze pry uz takhle videla plno lidi.
Pekny vecer, tehulinky
Není tady
No jo, téma porodu bych tady neřešila, já jako prvorodička jsem nebylaráda za příhody ci mi říkaly baby v práci..lépe nic něvědět...
Pčredstavte si, že mi říkala moje praktická dr, že jim přišel předpis, že až bude druhá dávka vakcín, mohou očkovat i těhu v druhém a třetím trimestru...prý stačí mít jen nerizikové těhu....hmmm, já teda čučím, že to myslí vážně, očkovat bůhví čím těhule...
Jinak jsem ráda, že vakcíny pro děti ještě řeší a testují, neb malý by byl jistě očkován mezi prvníma, a tak doufám, že to nějak dobře prozkoumají....ikdyž je zvláštní, že všude jinde je pro těhule a malé děti vakcína šetrnější než pro ostatní, no jo, my musíme být tady v česku prostě jiní!!!
Není tady