29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
nika9 napsal(a):
Mefi, no únava. Veliká. Občas mě pořád bolí bříško, jak na ms... ale to jsem měla i u Domče. Ale jak ty píšeš kolem pupíku.. tak tak vysoko.. to si moc nevybavuju. Možná až později, až byl Domča větší.. tak to bylo tak jakoby i víc nahoře.. ale teď fakt spíš dole..
Ale třeba ostatní to tak mají.Taky už se nemůžu dočkat na ten utz. Jedeme na ten NT screening do Brna.. tak to zas bude aspoň pokoukáníčko. Snad to bude všechno o.k.
Jo, tak uvana je priserna... Chodim spat v devet a jeste je to malo. Me to neboli moc casto, jen se to ted za posledni dva dny objevilo parkrat, ale hned to zmizi, takze asi o nic nejde... A co nevolnosti? Me jeste obcas byva dost spatne. Dneska to celkem jde, tak myslim, ze budu trpet vecer. Vetsinou to mam tak, ze kdyz je mi spatne dopol, tak je mi vecer dobre a obracene. Je to na palici Takhle jsem to mela vcera. Dopoledne v praci jsem tu trpela a byla rada, ze jsem tu sama a odpo to bylo celkem dobry.. Uz aby to preslo...
Není tady
to me prijde, ze jak se hodim vecer do klidu a sednu si, ze me boli cele bricho a skoro cely clovek
Mery drzim palce na kontrolu
Verco skoc si k Dr. co nejdriv (nejlip dnes) - neprechazej to, to pro mimco neni dobre a ty se zbytecne vysilujes
Není tady
ty jo Any, Letnatka jo? to to leti - se nenadejem a budem rodit (teda ja si posledni dobou rikam, uz aby, nejak me to tehu zmaha
)
Není tady
Ahojte Babuchy,
u nás počasí furt děs,leje jak z konve a jsou takový mlhy, že to je na
Verčo, já bych taky nečekala na nic a zašla k doktorovi. Jak říkala Akar, tak mimču víc škodí přecházení nemoci.
Není tady
akar napsal(a):
ty jo Any, Letnatka jo? to to leti - se nenadejem a budem rodit
(teda ja si posledni dobou rikam, uz aby, nejak me to tehu zmaha
)
jj akar,hrozně to utíká-ale je fajn,že už tu nejsme nejmladší
Není tady
Sita napsal(a):
Hooolky, Letňátka ...
až budou Podzimňátka, tak my budem rodit
![]()
no ja budu urco rodit az budou zimnatka (minule jsem taky prenasela
)
Není tady
akar napsal(a):
Sita napsal(a):
Hooolky, Letňátka ...
až budou Podzimňátka, tak my budem rodit
![]()
no ja budu urco rodit az budou zimnatka
(minule jsem taky prenasela
)
To já určo budu rodit tak o měsíc dřív
Není tady
Gabu napsal(a):
Ahoj holky
tak co ta naše Nickaveru ??neukázala se že
Gabu, neukázala, taky se už o ní zaínám strachovat.
Není tady
Mate holky pravdu, ze se Nickaveru uz dlouho neukazala, ale neodjela treba nekam? Nevzpomenete si?
Není tady
No jelikož je po Ivf s dvojčátky tak doma odpočívala,často psala že se o ní stará manžel.
budeme věřit,že se co nejdříve ukáže
Není tady
holky, děkuju, jsem zpět....vše ok, jsem 12 plus 2....včera jsem dost špinila, takže jsem ani nemohla spát a prý to bylo nízko uloženou placentou, prý nic nehrozí a napsal mi horčík..ufffff....2.12. jdu na tripple test....pak se odmluvíme na další poradnu....mám konečně první fotečku-)
hezký den.
Není tady
jo a šíjové projasění je ok, páteř ok, žaludek a tak....a hýbalo se jak o život-)
Není tady
Meryblue, to je super . Gratuluji k uspesne kontrole
Není tady
Mefri děkujuuuu-) akorát mi není jasný, že mi nešoupl o ty 2 dny Tp, ten prej sedí dobře-)
Není tady
Mery gratuluju ke kontrole
kolem 12tt se rika, ze se da dle UTZ stanovit stari plodu nejpresneji (nekteri Dr. dle UTZ urcuji druhy termin porodu, 1. je dle MS)
Není tady
meryblue napsal(a):
Mefri děkujuuuu-) akorát mi není jasný, že mi nešoupl o ty 2 dny Tp, ten prej sedí dobře-)
Nekde jsem cetla, ze kdyz je rozdil do jednoho tydne, tak se to nemeni...
Není tady
Holky u mě je zcela jasný den oplodnění vajíčka a přesto podle utz ve 12tt bylo mimimko o 5 dní starší/větší,dr. mě napsal do papírů druhý termín,ale já se stejně budu řídit tím prvním dle oplodnění/u vás dle ms
Jinak až dnes jsem se dozvěděla celkový výsledky NT,tak vyšli zcela v pořádku,volal mě obvgyndr,že až dnes k němu dorazili od Břešťáka
Tak nějak to bylo jasný,když se telefonicky neozvali,ale přesto to bylo příjemný slyšet pěkně ústně
Upravil(a) Gabu (10. 11. 2009 15:05)
Není tady
Ahoj holky, vidím, že jsem v dočítání zas pozadu...jste nějaky rychly
Já teď řeším velky dilema...chceme jet s manžou na prodloužený víkend do alp do rakouska a přemýšlím jestli jet nebo nejet. Jsem se dneska ptala svýho gyndaře a říkal, že je to prostě na mě, že by mě to určitě prospělo, ale měl by strach, abych tam zas někde nezačala krvácet. Mám si to prý rozmyslet, ale byt mnou, tak by se prej zdržoval poblíž českých porodnic a ne jezdit do ciziny.
Holky co si o tom myslíte? Jeli byste nebo ne? Mám tu nízko uloženou placentu a párkrát jsem krvácela. Cesta prý autem nevadí, když budem často zastavovat...ale jde o to případny krvácení, to bych musela někde najít nějakou nemocnici a nechat se vyšetřit
Není tady
Gabu napsal(a):
Holky u mě je zcela jasný den oplodnění vajíčka a přesto podle utz ve 12tt bylo mimimko o 5 dní starší/větší,dr. mě napsal do papírů druhý termín,ale já se stejně budu řídit tím prvním
dle oplodnění/u vás dle ms
Ahoj Gabu, u mě nikoho nezajímalo, že znám přesnej den početí a pořád mi termín počítají podle poslední menzes, a přesto že se utz shoduje se dnem početí! Takže já to beru sama pro sebe podle početí.
Není tady
Mahari já ti na tohle nejsem schopna odpovědět já sem ve svém věku a hlavně po 4 ivf posera
To se musíš opravdu rozhodnout sama za sebe.Čerstvý vzdoušek ti udělá dobře a myslím,že kdyby něco jste za pár hodin v Čechách
Upravil(a) Gabu (10. 11. 2009 15:10)
Není tady