29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
ahoj holky,
teda ja vas tak zanedbavam, koukam, ze uz mame Jarnatka IV!! Super.
Gratuluji vsem ke kontrolam, ja byla dneska taky a vsechno v nejlepsim poradku, vazime 700 gramu a merime 33 cm..... jo a holcicku potvrdila asi uz potreti, takze si starosti nedelam.
Dneska mi kolegyne prinesla knizku se jmeny, tak se hned musim podivat, jestli z toho neco vyberu a potom udelam seznam pro manzu.....
Není tady
Ahoj holky!!!
Jsem hrozna, vim... proste se sem nemuzu dostat. mam strasne prace
Vsem co absolvovaly kontroly moooc gratuluju
Ja jsem ted celkem ok - coz me pro zmenu opet znervoznuje
1, trimestr me bolelo bricho a bylo mi blbe a ted mi neni nic.... a ta nejistota je neprijemna.
Dokonce jsem si chtela pujcit od segry stetoskop - abych slysela srdicko
Ale nakonec jsem to neudelala. Asi bych si prisla jak maco A vubec, bylo by to slyset???
pochybuju
Není tady
Pafli muzu te ujistit, ze ja mela uplne stejny napad s tim stetoskopem, ale nez jsem ho sehnala jsem byla na kontrole a kdyz mi rekli, ze je vse o.k. tak jsem si to rozmyslela... ale myslim si, ze by to melo byt slyset az pozdeji... nekde jsem to cetla, ale uz si neuvedomuju, o kterem tydnu se tam psalo...
Není tady
Ahojte Holky
Tak se hlásím po kontrole a po nákupech . Kontrola naprosto v pořádku, a hlavně konečně dobrá zpráva
placenta jedna placentovatá se už odsunula, je 2 cm za čípkem, takže bysme mohli rodit normalně
ale vzhledek k "mohutné" postavě to spíš vidí na císaře. No uvidíme, uvidíme, uvidíme.
Dneska jsem dostala v ordinacy Prenatal box tak se večer začtu do Betinky
Holky, jestli některá chcete dva kupony na plínky Huggies 1 na slevu 50 kč, tak mi písněte SZ a věnuji Vám je. My omrkli ceny v Polsku a mám to tam za cenu jako u nás se slevou, tak se třeba budou některé hodit, škoda je vyhodit
Toši, Mahari, ten pás se jmenuje Cellacare Materna, a VZP hpo hradí, dneska mi ho napsal doktor na neurolce , můj gyndař s tím souhlasil, takže ho budu mít v pátek doma. (musel se objednat, protože sloní velikost nebyla skladem) tady je odkaz
http://www.lohmann-rauscher.cz/enid/Ban … na_ag.html
Mahari a Verco, gratuluji ke kontrolám
Upravil(a) Sita (9. 11. 2009 18:54)
Není tady
Toša napsal(a):
Pafli muzu te ujistit, ze ja mela uplne stejny napad s tim stetoskopem, ale nez jsem ho sehnala jsem byla na kontrole a kdyz mi rekli, ze je vse o.k. tak jsem si to rozmyslela...
ale myslim si, ze by to melo byt slyset az pozdeji... nekde jsem to cetla, ale uz si neuvedomuju, o kterem tydnu se tam psalo...
Já o něm taky přemýšlela
koupíš ho ve zdravotnických potřebách, obyč už od 180 kaček, a slyšet je už od 18 tt
Není tady
Sito, díky za ten odkaz na pás...musím si ho taky nechat napsat od ortopeda...a gratuluji k vysunující se placentě
To mě se z hrdla taky odtáhla, ale pořád zasahuje na jeho okraj, takže pořád nic moc...Jinak mimísek je v pořádku, váží už 275g.
Není tady
Dobrý večer!
Mahari, tak zase nic, jo? Teda doufám,že mě to řeknou co nejdřív.. na tohle bych asi neměla nervy..
Ale hlavně, že je vše - jak má!
Situš- taky moc gratuluju! A placenta je teda hooodná, že se ráčila konečně odsunout!
Jinak naprostej souhlas s Akar! Asi teda taky stárnu nebo co.. Ale tohleto těhu, je fakt daleko větší záhul. Jsem dost unavená, ještě k tomu teď ty problémy.. (ono asi ten prcek dost vysílí... když jsem chodila do práce, a dojížděla každej den skoro 2hodiny.. byla jsem teda čilejší..)
Ale každopádně.. člověk je za to šťastnej, to je jasný..
Verco- tak pak napiš, úžší výběr jmen, ju?
Jo.. a Mery- v jaké kapelce působíš, jestli se můžu zeptat?
Není tady
dobre rano,
dneska se chystam vecer k doktorovi, bolest v krku neustupuje a preci jenom neminim riskovat. uz to trva 5 dni a boli me dost. tak bych byla rada, kdyby me nechal par dni doma odpocinout. a hlavne doufam, ze se to obejde bez antibiotik.
a kdyz bych byla doma, tak bych mela vice casu na ta jmena atd...
nase mimi vazi 700 gramu a meri 33 cm, takze jeste prcek.
ale jinak se ma k svetu
Není tady
ANY,
to je srandovni, rikat prckovi, ktery vazi 700 gramu velka slecna
ale budiz.....
cely den piju cajik s medem, ale nic, proste se me to nechce pustit a nejak by mi vubec nevadilo, udelat si par dni prestavku v praci doufam, ze bude doktor stejneho nazoru
Není tady
Holky, gratuluji ke kontrolam. Vypada to, ze zatim jsme vsechny v poradku a i nasi mimisci a to je jen a jen dobre .
Ja dneska rano rikala manzelovi, ze jeste par dnu (resp. skoro 14, ale zalezi na tom, jak se to poda) a uz uvidime naseho ufonka na ultrazvuku. Jeje, jak uz se teeeesim .
Jen se chci zeptat, vcera a predevcirem me bolelo bricho - jakoby kolem pupiku. Rikala jsem si, ze to asi normalni je, ale radeji se vas chci zeptat, jestli mi to potvrdite... At jsem klidnejsi...
Není tady
Verca01 napsal(a):
cely den piju cajik s medem, ale nic, proste se me to nechce pustit a nejak by mi vubec nevadilo, udelat si par dni prestavku v praci
doufam, ze bude doktor stejneho nazoru
Verco, urcite bude a zustanes par dnu doma... Kloktas na ten krk vlaznou vodu s morskou soli?
Není tady
no kloktam vlaznou s normalni soli a davam pres noc solne obklady, ale niiic
Není tady
Verca01 napsal(a):
no kloktam vlaznou s normalni soli a davam pres noc solne obklady, ale niiic
To je blby. Me kdyz minule skrabalo v krku, tak mi v lekarne doporucila morskou sul nejlepe s jodem na zvlhceni. Ale doktor ti poradi lepe. Kdy se k nemu chystas?
Není tady
hezky den (tady konecne i se slunickem )
mala uz je uplne fit, tak zase navstevujem hojne krouzky - uz to chybelo me i ji akorat dneska mame pauzu a razime shanet zimni boty, doufam, ze je sezenu (nejdriv vezmu lekarnu, tam bychom je mohly dostat na listky a kdyz ne, tak nejaky obchudek
)
jsem to prolitla, zaznamenala jsem same pozitivni zpravy z kontrol - dodatecne gratuluju
Verco jj mala je uz velka slecna - deti s temito vahami a mirami jsou schopny uz prezit (kdyz se predcasne narodi) - tim nechci rict, aby tvoje mala nekam spechala, az se hezky canca a krasli
Není tady
Verco prijd dat vedet, co na to doktor. Pokud ti nezabira klasicka lecba a boleni v krku pretrvava, tak to muze vypadat na anginu a tu bohuzel klasicky nezazenes, na to je potreba ATB ale v tehu je jich nekolik dovolenych, tak neboj
Není tady
k doktorovi se chystam az tak mezi 17-18 hodinou, driv ne. tak dam vedet, ale uvidim, jestli dneska, nebo az zitra
Není tady
ahojky holky, vše neeeej, do nového domečku-)
Mě už je o něco lépe, párkrát jsem blindila, ale ještě to není ono....
dneska jdu na KO, tak jsem zvědavá.....
Není tady
nika9 napsal(a):
To ta moje.. má 5g a 3cm
Tomu říkám, prďolka..
Niko a jak ti ted je ci byva?
Není tady
Mefi, no únava. Veliká. Občas mě pořád bolí bříško, jak na ms... ale to jsem měla i u Domče. Ale jak ty píšeš kolem pupíku.. tak tak vysoko.. to si moc nevybavuju. Možná až později, až byl Domča větší.. tak to bylo tak jakoby i víc nahoře.. ale teď fakt spíš dole..
Ale třeba ostatní to tak mají. Taky už se nemůžu dočkat na ten utz. Jedeme na ten NT screening do Brna.. tak to zas bude aspoň pokoukáníčko. Snad to bude všechno o.k.
Není tady