29. ledna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení! 29. ledna : Poslední šance pro přezrálé banány? Upečte z nich lahodnou buchtu 6. prosince : Je vám čtyřicet a už řešíte menopauzu? Co je příčinou předčasného nástupu, vysvětluje gynekolog |
|
|
Akar, 32 let
Délka snažení: 2 měsíce ( v 05/09 neplánované nepovedené těhu)
// objeveny 17.8.2009 14.9.2009
TP dle MS 27.4.2010
dle UTZ
vybraná jména: Alex/ Sofie
první pohyby:
vzhledem k nepovedenému těhu v 05/09 nasazen Utrogestan
A-N-Y 1, 39 let bude to chlapeček
délka snažení: plán nebyl,ale zadařilo se
// objeveny 7.8.2009 26.8.2009
TP dle MS 10.4.2010
dle UTZ 7.4.2010
vybraná jména: Matyáš/Vanessa
první pohyby: 16+3
Blue, 29 let
Délka snažení: 7 dní
// objeveny 30.7.2009 28.8. 2009
TP dle MS 7.4. 2010
dle UTZ
Vybraná jména: ???/???
První pohyby:
vzhledem ke dvěma potratů při snažení o první mimi nasazen Utrogestan
Elii
délka snažení: 3a1/2 roku ( zadařilo se až po 1. IVF)
// objeveny:
TP dle MS
dle UTZ
První pohyby:
Gabrielle, 31 let
doma zlobidýlko Berenika (nar. 18.9.2007)
Délka snažení: 1 měsíc
// objeveny 13.9.2009 5.10.2009
TP dle MS 16.5.2010
dle UTZ 18.5.2010
vybraná jména: Nikola/Anastázie
první pohyby:
Gabu, 39 let
Délka snažení: od 01/07
// 1.9.2009 po IVF 21.9.2009
TP dle MS: 14.5.2010
dle UTZ
Vybraná jména: Jan/ Berenika
první pohyby:
Heliorik, 37 let
Délka snažení: se souč. partnerem od 11/08( jinak 5 let, neúspěš. IVF, KET), zaml těhu 04/09
// 27.7.2009
TP dle MS 1.4.2010
dle UTZ
První pohyby: 13+6
Katka83, 25 let bude to chlapeček
délka snažení: hned
// objeveny
TP dle MS 7.3. 2010
dle UTZ 12.3. 2010
vybraná jména: Toníček/???
první pohyby: 16+4
Maharishi, 27 let
délka snažení: 10 minut:D
// objeveny 29.7. 2009
9.8. 2009
TP dle MS 4.4.2010
dle UTZ 7.4.2010
vybraná jména: ???/???
první pohyby: 15+2
Mefinka, 27 let
Delka snazeni: 11/07 (02/2009 mikropotrat)
// objeveny: 27. 9. 2009 22.10.2009
TP dle MS: 1.6.2010
dle UTZ
Vybrana jmena: ???/???
první pohyby:
Meryblue, 30 let
Délka snažení: 3 měsíce
// objeveny 10.9.2009 9.10.2009
TP dle MS 25.5.2010
dle UTZ
Vybraná jména: Jakub/Valentýna
první pohyby:
Nickaveru
délka snažení: od 06/07 ( 07 revize v 12tt)
// 5.9.2009 23.9.2009
TP dle MS 10.5.2010
dle UTZ
vybraná jména: Dominik,Adam/Nika, Nela
první pohyby
Nika9, 27 let
délka snažení: 1 měsíc ( plánované snažení bylo od 10/09, ale 09/09 objeveny // )
// 23.9.2009 23.10.2010
TP dle MS 3.6.2010
dle UTZ
první pohyby:
Petulacka, 35 let
délka snažení: od 12/06 ( 2x zaml. těhu 10/07,01/08)
// 25.7.2009
TP dle MS 2.4.2010
dle UTZ
první pohyby:
Sigi, 29 let bude to holčička
délka snažení: 18 měsíců
// objeveny 12.7.2009 13.8.2009
TP dle MS 19.3.2010
dle UTZ 15.3.2010
první pohyby 16+2
Sita, 32 let bude to chlapeček
délka snažení: 3 roky ( 2x potrat v 07,08)
// objeveny 4.7.2009 3.8.2009
TP dle MS 9.3.2010
dle UTZ 12.3.2010
vybraná jména: Mateusz/ Agnieszka
první pohyby: 17+4
Slunicka bude to chlapeček
délka snažení:
// objeveny 9.8.2009 8.9.2009
TP dle MS 18.4.2010
dle UTZ
vybraná jména :
první pohyby:
Stokky
Toša, 24 let bude to holčička
délka snažení: bez snažení nic neplánovali
// objeveny 22.7.2009
TP dle MS 25.3.2010
dle UTZ
vybraná jména: Honzík/???
první pohyby
Verca01, 27 let bude to holčička
délka snažení: 9 mesicu
// objeveny 22.6. 2009 30.7. 2009
TP dle MS
dle UTZ 27.2.2010
první pohyby 17+2
Zoubeček, 27 let
Délka snažení: necelý týden
// objeveny 14.9.2009 8.10.2009
TP dle MS 22.5.2010
dle UTZ
vybraná jména:
první pohyby:
Upravil(a) Sigi (12. 11. 2009 21:52)
Není tady
Holky moje tak Vás všechny vítám v dalším našem domečku. I nadále přeju všem bezproblémové těhu a krásně rostoucí vrtící se bříška
Není tady
Ahoj holky,jdu se vám vtírnout do chlívku a popřát vám všem pohodová těhu
A jestli budete takhle drbat dál, tak nás brzo předběhnete
Není tady
Mag za všechny díky
No to víš holky to rozjeli..teda o víkendu to tu trochu vázne, ale jinak přes týden to nestíhám pomalu ani dočítat. Nakonec se nás tu v chlívečku sešlo docela dost a pořád další těhulky přibývají
Není tady
Dobré ráno všem těhulkám
tak jak se dari? cely vikend jsem byla u pritele na zabijacce, tak jsem i rada, ze jste toho za ty dva dny zase tolik nenakecali na zitra na ctyri hodiny jsem se ted objednala na tu gyndu, tak snad me Dr. uz necha doma... ty zada jsou cim dal horsi a do toho se vcera zase pridalo zvraceni
je to normalni??? je vam nekomu vubec jeste spatne??? Jo a dnes se mi zdalo, ze mi doktor rekl, ze to bude holcicka, tak jsem jeste vic zvedava na ten ctvrtecni UTZ
Není tady
Toša napsal(a):
Dobré ráno všem těhulkám
tak jak se dari? cely vikend jsem byla u pritele na zabijacce, tak jsem i rada, ze jste toho za ty dva dny zase tolik nenakecalina zitra na ctyri hodiny jsem se ted objednala na tu gyndu, tak snad me Dr. uz necha doma... ty zada jsou cim dal horsi a do toho se vcera zase pridalo zvraceni
je to normalni??? je vam nekomu vubec jeste spatne??? Jo a dnes se mi zdalo, ze mi doktor rekl, ze to bude holcicka, tak jsem jeste vic zvedava na ten ctvrtecni UTZ
![]()
Ahojík mamky určitě zůstaneš doma!Možná by tě měl poslat s těma zádama někam na vyšetření.Já Toši nezvracela ani jednou,mě ani špatně nebylo,takže nevím jestli ještě může být zle.Možná jsi se jen přejedla nebo jsi snědla něco těžšího-na zabíjačce je to hned!!No a ve čtvrtek na tebe budu moc a moc myslet a držet paluchy
Upravil(a) A-N-Y 1 (9. 11. 2009 8:01)
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Toša napsal(a):
Dobré ráno všem těhulkám
tak jak se dari? cely vikend jsem byla u pritele na zabijacce, tak jsem i rada, ze jste toho za ty dva dny zase tolik nenakecalina zitra na ctyri hodiny jsem se ted objednala na tu gyndu, tak snad me Dr. uz necha doma... ty zada jsou cim dal horsi a do toho se vcera zase pridalo zvraceni
![]()
Ahojík mamky
určitě zůstaneš doma!Možná by tě měl poslat s těma zádama někam na vyšetření.Já Toši nezvracela ani jednou,mě ani špatně nebylo,takže nevím jestli ještě může být zle.Možná jsi se jen přejedla nebo jsi snědla něco těžšího-na zabíjačce je to hned!!No a ve čtvrtek na tebe budu moc a moc myslet a držet paluchy
Ja uz se tak moc moc tesim s tema zadama... dnes mi prisel e-mail (mam nastaveno, ze mi chodi kazdy den mail z www.rodina.cz o aktualnim stavu tehotenstvi podle toho, ve kterem jsem tydnu a pise se tam, jak bych se zhruba mela citit ja a jak se vyviji mimi) a zrovna tam bylo napsano, ze je mozne, ze se ted objevi bolesti zad, ktere bych mela konzultovat s lekarem (praktickym nebo gyn. - ha ha ha) a ten mi muze predepsat tehotensky pas, tak jsem zvedava...
Není tady
Ahoj tehule,
take vitam nove prichozi
Co se tyce toho koncertu, tak ano, pamatujete si, holky dobre - jde o punkovy. No, je to v jednom klubu a vubec nevim, jak je to tam velike, protoze jsem tam jeste nikdy nebyla. Ale jdu tam s manzou a chystame se tam prijit celkem brzo, dokud tam jeste nebude narvano, abysme poprali oslavenci, pokecali s par lidmi a pak proste odesli. Vsichni to pochopi, ze tam nezustanu dlouho. A manza se postara o to, abych mela kolem sebe prostor, o to se nebojim
V sobotu jsme byli u nasich na te oslave brachovych narozenin a tatovyho svatku. Mama toho tolik pripravila, ze jsem toho snedla jako momentalne jim za dva dny, tak mi vecer bylo dost spatne. Sedli jsme do auta a ja se hned pustila do lizatka... Ale i tak jsem pekne trpela. A vcera to jeste chvili pokracovalo. Snad to uz bude dneska dobry. Me je jeste porad tak obcas divne. Kdyz mi neni spatne dopoledne, tak je mi odpo nebo vecer nebo obracene... Je to des. Myslite si, ze uz to za chvili prestane?
Není tady
hezky zacatek tydne (u nas teda leje od rana )
vse nej do noveho domecku - same hezke zpravy
a vsem kdo maji dneska kontroly, drzim palce
Není tady
Spoustu štěstí do nového chlívku přeji všem
Není tady
Toso a sestre jsi to rikala o te neschopence, nebo jsi se rovnou objednala, ze to nechas na rozhovoru s Dr. ? Na zitra drzim palce
My jedem na zabijacku ve ctvrtek (mamka ma uz ted hruzu, ze bude prset )
add nevolnosti - tak me bylo spatne cely 1.trimestr (pak to ustalo i s unavou), nastesti to ale nikdy nedoslo az na zvraceni. Ted je mi obcas taky nevolno, hlavne vecer a boli me obcas i bricho - ale asi to taky zalezi i od toho, co jim a co s malou pres den delame a jak moc ji taham
Není tady
akar napsal(a):
add nevolnosti - tak me bylo spatne cely 1.trimestr (pak to ustalo i s unavou), nastesti to ale nikdy nedoslo az na zvraceni. Ted je mi obcas taky nevolno, hlavne vecer a boli me obcas i bricho - ale asi to taky zalezi i od toho, co jim a co s malou pres den delame a jak moc ji taham
Musim zaklepat, ale zatim jsem taky jeste nezvracela. I kdyz obcas mam ten pocit, ze pujdu, ale vzdycky jsem to udychala. Zrovna ted bych nejradsi zalezla nekam do koutka a na chvilku usnula. To zabira nejlip a vlastne i nejrychleji. Ale copak to jde? V praci? Ale nechci si jen stezovat...
Za par dnu mi zacne dvanacty tyden a to uz je vlastne krucek k druhemu trimestru, ze?
Tak snad se to zacne pomalu uklidnovat...
Není tady
Taky zdravím všechny babuchy při pondělku (u nás leje jak z konve
)
Toši, já si taky dneska budu říkat o těhu pás na záda.
Já za chvilku razím do poradny, tak Vám přeji krásný den, a koho to dnes také čeká, tak držím paluchy.
Není tady
Sita napsal(a):
Taky zdravím všechny babuchy při pondělku
(u nás leje jak z konve
)
Toši, já si taky dneska budu říkat o těhu pás na záda.
Já za chvilku razím do poradny, tak Vám přeji krásný den, a koho to dnes také čeká, tak držím paluchy.
Držím palečky na dnešní kontrolu
Není tady
akar napsal(a):
Toso a sestre jsi to rikala o te neschopence, nebo jsi se rovnou objednala, ze to nechas na rozhovoru s Dr. ? Na zitra drzim palce
![]()
My jedem na zabijacku ve ctvrtek (mamka ma uz ted hruzu, ze bude prset)
jen jsem se objednala, rekla bych ji to asi jen kdyby me nechtela tak narychlo objednat, ale bylo to bez problemu, tak uz jsem s tim ani nezacinala...
k tem nevolnostem - mam fakt pocit, ze se mi to vraci... dnes rano jsem to zase malem neustala ale jsou to jen chvilky, kdy treba vejdu do obchodu, nebo prijdu domu... zkratka kdyz se zmeni teplota vzduchu a "vune" prostredi
Není tady
Toša napsal(a):
jen jsem se objednala, rekla bych ji to asi jen kdyby me nechtela tak narychlo objednat, ale bylo to bez problemu, tak uz jsem s tim ani nezacinala...
Pak dej vedet, jak jsi dopadla. Ale ja myslim, ze to bude OK a zustanes uz doma az do konce...
Není tady
Ahoj holky, tak už jsme zpět z UTZ
Samozřejmě jsme tam přijeli pozdě, tak jsme museli dlouho čekat. A to jsme si vyjížděli s předstihem. Jeli jsme jen z Prostějova do fakultky v OL, cestu známe nazpamět, ale byla na dálnici zácpa, tak se manžovi nechtělo čekat a rozhodl se, že sjede z dálnice a vyzkouší svou novou navigačku v mobilu. No a samozřejmě jsme se totálně ztratili, cesta nám nakonec trvala o 20min dýl (a přitom ta zácpa na dálnici byla tak na 5 minut, ale ego manžela je bohužel asi moc veliky
A k naší smůle po důkladném prozkoumání mimískových genitáliích nám mudra sdělila, že je to buď kluk s malým pindíkem nebo holka s velkou pipenou
Takže zase nic nevíme a to už byl můj 16tý utz!
Není tady
Toši, tak to s těma nevolnostma máme celkem podobny. Já jsem po 13tt už byla uplně v pohodě, ale minulý týden se mi zase začalo občas dělat špatně...přesně jak říkáš, vadí mi různy pachy nebo jen představa, že bych měla jít vynést koš (a ucítit ten smrad)
Sito, co to je ten pás na záda? Mě totiž taky začíná pěkně bolet v zádech...jak se pořádně nehýbu a hlavně jen sedím nebo ležím, tak je to fakt naprd. Navíc mě v nich včera tak hrozně křuplo a už neodkřuplo, tak uvidím, co bude dál.
Není tady
A-N-Y 1 napsal(a):
Ahojík Mahari,tak to máš trošku smůlu,že to ani dnes nebylo poznat!!!Tak snad příště
Hlavně,že je vše ok
Ty jezdíš do fakultky?
Jo jednou měsíčně jezdím do rizikové poradny k Procházkovi, jinak každy dva týdny do normální poradny k Feitovi. A vlastně mě dělají utz v každé té poradně, takže to mám dobry. Naštestí jdu ještě za 2 týdny na genetiku do fakultky, tak snad už to poznat bude.
Není tady
Maharishi napsal(a):
A-N-Y 1 napsal(a):
Ahojík Mahari,tak to máš trošku smůlu,že to ani dnes nebylo poznat!!!Tak snad příště
Hlavně,že je vše ok
Ty jezdíš do fakultky?
Jo jednou měsíčně jezdím do rizikové poradny k Procházkovi, jinak každy dva týdny do normální poradny k Feitovi. A vlastně mě dělají utz v každé té poradně, takže to mám dobry. Naštestí jdu ještě za 2 týdny na genetiku do fakultky, tak snad už to poznat bude.
Jo vlastně,ty máš rizikovou poradnu,já právě vím,že chodíš k Feitovi-už jsme se tady o tom bavily.Ty ultrazvuky jsou fajn,aspoň máš větší jistotu,že je vše v pořádku!
Nějak mi to tady hrozně blbne,vůbec mi to nechce načítat stránky,ale jinak internet jde jak má-to jen tady
Není tady
Mahari, to vis, chlapi a navigace... To asi ani nepotrebuje komentar...
A je super, ze je vsechno v poradku . S tim pohlavim je to sice horsi, ale urcite se priste podari...
Není tady
Maharishi gratuluju ke kontrole a pohlavi treba bude videt priste
holky me to ani neprijde, me rekli pohlavi minule az v 33tt a to rikali stejne jen mozna/asi
Není tady
holky ja vam nevim, bud starnu nebo co, ale tohle tehu nejak snasim hur, vcera me cely den bolelo priserne v trislech, jsem si pripadala, jak kdybych cely vikend prosexovala - nevim, jestli se nejak uz formuje zase panev Minule tehu bylo naprosto v pohode - ale tohle cely prvni trimestr mi bylo blbe a ted je mi obcas vecer taky (zalezi co jim a co s malou pres den delame). Pevne doufam, ze tehotenstvi dopadne dobre a narodi se zdrave mimi (protoze do dalsiho tehu se faaakt nehrnu)
Není tady