Oznámení

9.dubna : Vážení uživatelé, vkládat zde odkazy na různé e-shopy a stránky je přísně zakázáno, je to porušení Pravidel. Takové příspěvky budou smazány. Děkujeme za pochopení!

9.dubna : Vaření na chatě či chalupě bez stresu: Tipy na vaření z jedné pánve nebo hrnce.

1.dubna : Jak vznikla záhada ďáblova trojúhelníku: Odhalil ji už Kolumbus?

#176 12. 11. 2009 22:09

Rozmarila
Zablokovaný

Re: Jak moc nechat přítele zasahopvat do výchovy mých děti?

Já neříkám, že to tak má mít každej ....pro mě ty děti byly důležitější a věř,  že jsem opravdu hledala ........chodila jsem pořád na rande, celý roky .........ale to byla přehlídka chudáků......
takže jsem dozrála k tomu , že jsem dala přednost dětem a užívala si s mladýma .......myslíáš, že děti, když jsou malé, zajímá na co máš ty právo ??   lol

A kde vidíš ty vztahy, kdy to vyšlo ??Já je nevidím ......tady né, v reálu néé.........děvčata tady co to hájí,  jsou mladé, jak vědí, jak ten vztah dopadl ??
Budu 5 let otravovat děti jedním tátou, dalších 5 jiným ??Dobrý fakt.

Ať si komplikujete život sebevíc, on sám se zjednoduší.

Není tady

#177 12. 11. 2009 22:20

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

Já neříkám, že to tak má mít každej ....pro mě ty děti byly důležitější a věř,  že jsem opravdu hledala ........chodila jsem pořád na rande, celý roky .........ale to byla přehlídka chudáků......
takže jsem dozrála k tomu , že jsem dala přednost dětem a užívala si s mladýma .......myslíáš, že děti, když jsou malé, zajímá na co máš ty právo ??   lol

A kde vidíš ty vztahy, kdy to vyšlo ??Já je nevidím ......tady né, v reálu néé.........děvčata tady co to hájí,  jsou mladé, jak vědí, jak ten vztah dopadl ??

Mně to vyšlo.

Není tady

#178 12. 11. 2009 22:24

Rozmarila
Zablokovaný

lea64 napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

Mně to vyšlo.

jenže tys měla jedno dítě ....to je sakra rozdíl......a syna........dvě malý holky fakt nejsou zvědavý na cizího chlapa, kfdyž maj úplně jinýho tátu .

Upravil(a) Rozmarila (12. 11. 2009 22:25)

Není tady

#179 12. 11. 2009 22:37

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: Praha-východ

mě neřijde že by byl rozdíl mezi tim jestli to jsou holky nebo kluci

Není tady

#180 12. 11. 2009 22:37

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Možná že máš pravdu, několikrát jsem slyšela od různých chlapů, že jedno dítě není problém. Ale zase jedna moje bývalá kolegyně ale měla taky jedno dítě, kluka a její nový muž ho neskutečně buzeroval a bil a ona to trpěla.

Není tady

#181 12. 11. 2009 22:39

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Petruša napsal(a):

Taky si myslím, že je to jedno, ale ten počet roli asi hrát bude. Je těžší se přizpůsobovat více lidem.

Není tady

#182 12. 11. 2009 22:42

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

lea64 napsal(a):

Petruša napsal(a):

Taky si myslím, že je to jedno, ale ten počet roli asi hrát bude. Je těžší se přizpůsobovat více lidem.

to asi jo. A ta známá jak jsi psala byla asi ten případ co tu Rozmarila dávala když mu to trpěla aby tohle dělal jejímu dítěti

Ale prostě myslim že všude to takhle rozhodně není,ne všechny děti psychicky (nebo i fyzicky) strádají když má rodič jiného partnera. Nevěřim že je to všude stejný, Rozmarila s tím s tebou fakt nesouhlasím

Není tady

#183 12. 11. 2009 22:46

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Jasně, to je jak kde. Někde ženská nechce být sama za žádnou cenu a tak překousne všechno, někde může být nová fajn rodina.

Není tady

#184 12. 11. 2009 23:01

Petruša
♥♥♥♥♥♥♥

no právě. Přesně to si taky myslím (jak už tu bylo psáno, je to o pravidlech, toleranci, rspektu apod. a to si myslim že funguje jak v případě že mam doma oba vlastní rodiče nebo žiju s jedním a jeho novým partnerem)

Není tady

#185 12. 11. 2009 23:40

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

Selima napsal(a):

Hlavne si myslím, že aj pre deti je lepší vzor "dvaja rodičia = úplná rodina", hlavne ak vzťah dobre funguje... Naučia sa, čo to je rodičovská solidarita, partnerská súdržnosť, ale aj kompromisy.... a tiež veľa iných vecí. Netreba to siliť, ak vzťahy niekde haprujú, ale a priori sa ani nepokúsiť? Alebo si pestovať ilegálne sexuálne vzťahy "aby som chránila deti"? hmm Pred kým? Pred čím? Pred obrazom rovnocenného partnerského vzťahu? Navyše podľa mňa každý človek môže byť prínosom... buď pozitívnym alebo hoci aj odstrašujúcim príkladom - ale aj to môže pomôcť vytvoriť si názor na dospelých a fungovanie ich vzťahov.
Na druhej strane - mám kamošku s autistickým synom a ani ona si domov nikoho nepriviedla, kým mladý nedospel... a tam to považujem za pochopiteľné, lebo kontakt s ním skutočne nebol jednoduchý. A to pritom mal vraj ľahšiu formu, vyštudoval gympel a urobil si nadstavbu. Takže chápem, že Rozmarila nechela domov autistickej dcére priviesť niekoho, kto nemá bohaté skúsenosti s týmto stavom; ale nevidím dôvod, prečo "chrániť" bežné, zdravé a neproblémové dieťa.

mě by zajímalo, když tady tak čtu přehlídku jejího pestrého života od cikánů po araby a maldý kluky, jak to dělala ? to tahala všechny ty pány dětem domů ? to msuela být radost pro ty děti teda. a pokud ne, tak při té frekvenci ve střídání chlapů, kterou tu líčí, ty děti musely být pořád samy. a nikdo mi nevymluví, že ne. 
jinde se vychloubala, jak s těmi chlapy jezdila na dovolenou, kde byly děti ? rozmařilá pěkně kecá, dělá tu ze sebe, jak všechno ve svém životě zvládla, ale akorát kulový.

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#186 13. 11. 2009 7:29

agewa
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

agewa napsal(a):

už konečně vím, co mi na Rozmarile tolik vadí. záměrně lže nebo překrucuje pravdu tak, aby posloužila jejímu záměru ublížit, ranit nebo alespon naštvat toho druhého. a já pořád nemůže přijmout že existuje člověk , který je tolik plný zloby a nenávisti a plive kolem sebe tolik jedu.

Tebe ranilo, že jsem tu psala o svým životě ??No to mě neudivuje, všude to lidi děsně štve a hned vzápětí začnou tvrdit, že lžu .....   lollol...nemůžou to prostě unýst ,ale já když se na ten výčet podívám, tak se taky musím obdivovat , co jsem stihla .....

A já ten styl nikomu necpu Petrušo ......nebo jo??..    yikesyikesyikes  ...Akorát díky tomu můžu napsat názor, kterej mám podloženej zkušenostma.....psala jsem to jen proto, že to Javena zpochybnovala , ale to dělají všichni : 

Ono je to dost o povaze, ale něco se ukřičet nedá. Já můžu jít na poštu a řvát jak mám spoustu prachů, jak se v nich topím, jak moje děti nebudou muset nikdy pracovat... ale to mi složenky nezaplatí, bez ohledu na to, kolik lidí mi to uvěří...

ne LŽEŠ a na ttom trvám, protože jsi psala o mě něco, co jsem nikde neřekla a není pravda. Lžeš

Není tady

#187 13. 11. 2009 7:58

Rozmarila
Zablokovaný

lea64 napsal(a):

Možná že máš pravdu, několikrát jsem slyšela od různých chlapů, že jedno dítě není problém. Ale zase jedna moje bývalá kolegyně ale měla taky jedno dítě, kluka a její nový muž ho neskutečně buzeroval a bil a ona to trpěla.

No určitě je v tom rozdíl.....většinou to bylo¨tak že jedný dceři se líbil , druhá ho hned odmítla .......kdyby byla jen jedna , bylo by to možná v poho .....taky ty holky berou chlapa jinak .Je zvyklá na tatínka a přijde chlap , kterej je naprosto jinej typ.Holky se často do táty zamilují ....ale do úplně jinýho těsta se nezamiluješ.

Agewo ty jsi vyrostla s náhradním otcem a pak jsi si našla alkoholika a pořídila sis s ním rodinu ....podle mě to může být výsledek rodinných poměrů......já bych si nïkdy s tak problémovým člověkem nepořídila rodinu . A to je o čem se bavíme ........jsi už v koncích , tak přestáváš konstruktivně agrumentovat ..  lollol

Selïmo moje autistická dcera je polyhistor a ráda si s nimi povídala o všem........s tou právě problémy nebyly, spíš starší se bránila.

Pavlo děti občas hlídala babička a když byly větší ,tak jsem cestovala..... velký děti se postarají .....

Upravil(a) Rozmarila (13. 11. 2009 8:00)

Není tady

#188 13. 11. 2009 8:01

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Rozmarila napsal(a):

lea64 napsal(a):

Mně to vyšlo.

jenže tys měla jedno dítě ....to je sakra rozdíl......a syna........dvě malý holky fakt nejsou zvědavý na cizího chlapa, kfdyž maj úplně jinýho tátu .

Tak prvě říkáš, že to nevyjde...nefunguje. A když ti někdo napíše, že mu to vyšlo, tak si vymyslíš nějaké ale....   vissla

Není tady

#189 13. 11. 2009 8:05

Rozmarila
Zablokovaný

Kuřátko napsal(a):

Rozmarila napsal(a):

lea64 napsal(a):

Mně to vyšlo.

Tak prvě říkáš, že to nevyjde...nefunguje. A když ti někdo napíše, že mu to vyšlo, tak si vymyslíš nějaké ale....   vissla

no dyt to ted vysvětluju, jedno dítě je jedno dítě .....dvě už je obrovskej rozdíl....to vidím i na sousedkách ..............

Není tady

#190 13. 11. 2009 8:10

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Ano Rozmařilá....ty a tvoje sousedky jsou celý svět a podle toho všechno musí fungovat stejně. Ale prd a vořech wink

Není tady

#191 13. 11. 2009 8:14

Rozmarila
Zablokovaný

Kuřátko napsal(a):

Ano Rozmařilá....ty a tvoje sousedky jsou celý svět a podle toho všechno musí fungovat stejně. Ale prd a vořech wink

Tady to píšou lidi taky......a moje spolužačky to samý, příbuzný též......už je ti padesát, abys mohla říct, mě to vyšlo ??Prd a vořech co??  madAž ti bude 50 tak uznám žes ta světlá výjimka......
Já jsme nechtěla dětem vodit každých 5 let jinýho tátu  no.

Upravil(a) Rozmarila (13. 11. 2009 8:16)

Není tady

#192 13. 11. 2009 8:20

Kuřátko
♥♥♥♥♥♥-

Zkus si uvědomit, že jim nevodíš jiného tátu....tátu mají. Tak co to tady pořád motáš za bláboly. Ukaž mi jedinou mámu tady, která si našla partnera, dovedla ho domů a dětem řekla, že je to jejich nový táta. To udělá jenom blázan....a nebo ty.

Není tady

#193 13. 11. 2009 8:24

helena
♥♥♥♥♥♥♥

Tak jsi jim vodila každý víkend "řadu milenců s VŠ, horolezce, docenty, sladké subíčky s růžovými pe.....), arabské období, italské, německé, ruské, romské  , jogíny"

http://img1.wapster.pl/logosrv.aspx?id=2134840
Láska je to, čemu dovolujeme, aby nám ubližovalo.
chtěl bych jak ponorka lehnout až na dno a přestat vysílat volací znak...

Není tady

#194 13. 11. 2009 9:30

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Agewo ty jsi vyrostla s náhradním otcem a pak jsi si našla alkoholika a pořídila sis s ním rodinu ....podle mě to může být výsledek rodinných poměrů......já bych si nïkdy s tak problémovým člověkem nepořídila rodinu . A to je o čem se bavíme ........jsi už v koncích , tak přestáváš konstruktivně agrumentovat .. 

Roz, nejsem sice Agewa, kterou nehezky stíráš. Vyrostla jsem v úplné spořádané rodině a přesto jsem si pořídila dítě s problémovým člověkem. Tenkrát ve 20 jsem byla naivní a nezkušená přiměřeně věku a varovné signály buď nebyly nebo jsem je nevnímala, nevím. Ty problémy začaly vylízat po narození kluka, navíc to bylo krátce po revoluci, změna systému se do toho taky zamotala. Podotýkám pro tebe Roz, že můj výrazně problémový BM je VŠ vzdělán a seznámila jsem se s ním při studiu na VŠ.

Není tady

#195 13. 11. 2009 9:45

Selima
♥♥♥♥♥♥♥
Místo: už Bratislava

Tak, jedna vec je alkoholik a druhá sfetovaný manžel zliezajúci z okna... neviem fakt, čo je lepšie... Ľudia, veď tie báchorky á la Rozmarila neberte tak vážne... to je každý deň neičo iné. Raz tak, potom úplne inak... Rozprávky starej matere.

Vesmír vám nie je nič dlžný, ak nie ste spokojný so svojím životom, zmeňte ho. Arpád Soltész, slovenský novinár, čo práve odchádza natrvalo z vlasti, o svojom rozhodnutí.
Brita

Není tady

#196 13. 11. 2009 9:59

lea64
♥♥♥♥♥♥-

Rozprávky starej matere.
Jé, to je pěkné

Není tady

#197 13. 11. 2009 10:03

PPavlaa
♥♥♥♥♥♥♥

helena napsal(a):

Tak jsi jim vodila každý víkend "řadu milenců s VŠ, horolezce, docenty, sladké subíčky s růžovými pe.....), arabské období, italské, německé, ruské, romské  , jogíny"

přesně tak Helen.

a Rozmařilá, tvoje děti jsou velké až teď. v době, kdy o tebe chlap už ani nezavadí. v době, kdy ty ses ku****.la, mámu ještě potřebovaly. ale máma nebyla. máma měla amanty a neměla na děti čas. a teď si tu honí triko, ale v podstatě je v pr..., protože svůj život nezvládla dobře ani jako matka, ani jako partnerka.
tak co, jak se ti to líbí ? ty se bavíš s ostatními stejně, ne ? nepropereme teď pro změnu tvůj život, pěkně do detailu, něco si bočas přimyslíme zaonačíme, jak to děláš ty wink

Umění žít není umění hrát s dobrou kartou, ale umění sehrát se špatnou kartou dobrou hru.

Není tady

#198 13. 11. 2009 10:10

agewa
♥♥♥♥♥♥-

mě nevadí, že tvrdí, že jsem si našla alkoholika, i když manžel se stal alkoholikem až PO asi 10letech, ale jsem s ním už rozvedená. Vadí mi, že napsala....SKONCILA MEZI alkoholiky a s dluhy. to je LEZ , protože přitel alkoholik není a dluhy dávno nemám.
a je pravda, že mě předhazuje , že ex alkoholik byl a sama píše o svém ex, že byl zfetovaný a to NENI problemový člověk?
PROSTE LŽE A PŘEKRUCUJE PRAVDU!!

Není tady

#199 13. 11. 2009 10:49

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Rozmarila napsal(a):

Tak se pořád neobhajuj, že máš mladý... to je to, proč to tahá za uši.
Já s nima zkušenosti nemám, ale vím, že je to možný - u někoho to funguje.  Já radši ty starší... znám taky dost vztahů, kde to tak funguje... takže - není to spíš o lidech, než o věku? ..

Jasně, že to tahá za uši, protože já to ráda zdůraznuju .......když se nad tím zamyslíš, opravdu nikdo to, co já, neměl tady......manžel VŠ s červeným diplomem, tatínek docent , řadu milenců s VŠ, horolezce, docenty, sladké subíčky s růžovými pe.....smile), arabské období, italské, německé, ruské, romské  , jogíny ......hihi.......do toho skvěle studující dětičky , dcera polyhistor .........druhá dcera usazená v novém domečku ...no vidělas to někde ??Nezabila bys mě ???

Ťuky, ťuky, ťuky....ťuk.

zlato, ty jsi prostě dokonalá, na tebe žádná jiná baba nemá, všechny určitě závidí lol, nebuď tak skromná a přiznej si i ten IQ test za 187, haciendu na Bahamách, Brad Pitt v posteli každý druhý víkend...
..... tak nějak nechápu kde jsi vlastně přišla na ty mizerné zkušenosti když máš tak dokonalý život loltongue

Není tady

#200 13. 11. 2009 10:51

PetrHl
♥♥♥♥♥♥-
Místo: Praha

Rozmarila napsal(a):

agewa napsal(a):

a ted dotyčná sedí několik hodin u PC a reje a kope do ostatních.zřejmě protože chce, aby i ostatní byli "spokojení " jako ona.

No to právě už můžu předat ty bohatý zkušenosti ......a předávám.....už mám všechno hotovo........já už du, du, už mám všechno hotový ........    lollol

Ukaž mi někoho, kdo má takový zkušenosti jako já ...takovej život měl.....

takových případů se naštěstí tolik nevyskytuje

Není tady

NÁŠ TIP:
  • Procvičte nejen pravopisná cvičení, diktáty, ale i kvízy, časté chyby, doplňovačky a vše, co pomůže ve výuce Vám nebo dětem na webu pravopisne.cz

• Turistické, populárně – naučné, dětské a zábavné e-knihy. Stáhněte si zdarma e-knihy Jiřího Gleta. Můžete si vytvořit vlastní knihovničku e-knih na svých mobilech a tabletech.

Zápatí